A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Maggie!

Nagyon szupik a képek. :D
Micsoda jóképű kis pasid van és az a szem pár
teljesen elolvadtam tőlük :D
Ja és a lányomnak is tetszik :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Egy még lemaradt.

A legnagyobb és a legkisebb
Kép
dmaggie

Irina és a többi betegeskedőnek sok-sok gyógypusszancs!!
varga tünde

Nnna, szép... végre tudnék topikolni, erre mindenki el van tűnve... :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi! Én itt vagyok!!! :D Köszi a véleményt a rucikról. Vadászok most ezerrel!!! Venni érdemes akkor ruhacsomagot, nem?

Kép

Kép
regcsiken14

Levinek tegnapra, Robesznek mára boldog hófordulót kívánok!

Timi26! gratulálok Vikdan első fogához!

L.Móni, nem semmi lányod van, hallod! Hogy van most? JObbulást neki?

Mesi, zsofka haján én is mindig ámulok, nekem nemcsak a harmadik, az első kettő is rettenetesen sokáig kopasz volt, irigykedem kicsit!

Dettyk, álombabád gyönyörű! És mindig rácsodálkozok, hogy Bence milyen szép és hogy mennyire hasonlít rád!

Maggie, jó rólad is hallani! És most is derűs hangulatot árasztasz, mint mindig!
Jó nagy Vacakocska! Gyönyörű mindenki a képeken!

Heni, szépek vagytok!

Nectarin? Hívtál dokit? Hogy van Robesz? És te?

Hörcsög, aranyosak a gyerkőcök! És jó az újabb vonid és avatarod!

Ó, Irina, szegénykém, és főleg szegény Ádi! Erős a gyanúm, hogy ez ugyanaz a vírus, ami Timi26-éknál, aztán nálunk is járt.... remélem, legalább ti nem kapjátok el! Az nagyon jó, hogy szopizik, így nem fog kiszáradni, ne tarts tőle! Bátran tedd akármilyen sűrűm cicire. Szerintem.

Regi, tényleg úgy szokták mondani és méretezni, hogy kisebb babák 74-est, nagyobbak 80-ast hordanak egyévesen! De szerintem itt több, az átlagnál nagyobb baba van! Persze a ruhába beírt méret is annyiféle, ahány ruha....

Kiskolbi, látom, vonalzót újítottál! Klassz!

Talira tudok én is akár sütni valamit, akár innivalót vinni, amire igény van, vagyis amire kevsebb a jelentkező!

KépKépKép
bongyi

Igen, Regi, szerintem érdemes, főleg, ha jó állapotú rucik, bár én még sose vettem így.

Bongyi: Hörcsögnél láttam a vonalzót, megnéztem a linket, és tökjó! Nagy képeket is lehet csatolni! :D Köszi Hörcsög, és bocs, hogy lenyúltam! :oops:

Mostanra felébredt a Manóm. Próbálok még jönni, de félek, ha nem figyelek oda, megint a virágcserépből kell kiszednem, mint reggel... :? :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Éééés... tegnap délelőtt "átlépte" a nagyszoba küszöbét! 8) Átment a saját szobájába, aztán elkezdett a konyha felé cirkálni... Anya, Apa retteghet! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Bongyi!
Köszönöm.

Micsoda méretek vannak itt szuper :D

Kolbi semmi baj nekem meg Bongyi ajálotta :D
De tényleg nagyon jó :D
Regisztráltál is arra az oldalra?
Nagyon ügyi Máté baba és lehet ezerrel pakolni
mindent ami lentebbi helyen van :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nem, Hörcsög, nem regisztráltam, és mivel csak a vonalzóért "mentem", eddig még körül se néztem igazán ott. :oops: Majd körülnézek, azért.
Hát, pakolunk ezerrel. A dohányzóasztal aljáról már eltettük az újságokat (Máté hétvégén talált ott tépkednivalót), konnektorokban dugó, stb... a modemmel nem tudom, mi lesz, mert rövid a zsinórja, és nem tudjuk feltenni. Majd csinálok elé közlekedési akadályt! :wink: :lol: A baj az, hogy a korábban említett növényünk akkora, hogy nem lehet felteni sehova. :?

Detti
KépKép
kiskolbi

Hörcsög: jók a képek! :-)

Irina: Ádinak sok sok gyógypuszi!!!

Regi: Mi most keztük egy pár hete a 62-esekte! Tehát mi nagyon nem vagyunk mérvadóak! :-) 63cm, 6600g Emmababy.

Dmaggie: nagyon édes a kis Vacak! Azok a szemek!!! juj de szépek! Emmának meg sem merem mutatni, a húsvéti a kedvenc!!!!

Kiskolbi: nem semmi a kis cirkálód!
Mi is lezártuk a lépcsőt, mert mostmár az egész felső szintet bejárja, járná ha hagynám, néhha koppan a buksi mikor a szivacsról, plédről csak a szőnyegre forgolódik... Ezért vissza szoktam pakolni a puhább "játszótérre"

Ismét hajszárítás, most enyém a gép, persze ilyenkor nincs senki.

Cékla: na ma evett másodjára céklát Emma tettem még neki almát hozzá, hát úgy becuppogta, persze minden piros, mert ugye neki is segíteni kell a kis kezeivel, de fő hogy szereti a főztöm!!!

Holnap borsó!!!!!!
Kiváncsi leszek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Vacakocska kidőlt. 3 óta ébren volt, alig néhány perce sikerült elaltatni. Már fürdött, mégpedig Gergővel. Nagyon tetszett neki a nagy kád. Ma meg végre vettem neki kacsát is. :oops: :lol: Be kell, hogy valljam, a kád oldala jobban érdekelte. :roll:

Jó sok mindent lehagytam ám eddig. De talán most lesz időm pótolni.

K. Timi! Nagyon édes kismanótok van. Szerintem elég rendesen hajaz apájára. :lol: :lol:

Nektarin! Nagyon gyors gyógyulást kívánok Nektek is. Nagyon nehéz elviselni, ha a gyerkőc beteg, de ha közben anya is kidől, az kész katasztrófa. Sok-sok gyógypuszit küldök Nektek!

Hörcsög! Ildike igazi kis tündér! Karcsika meg olyan édesen kukucskál a kocsiból, hogy meg kell zabálni. :lol: :lol:

Irina, Móni! Mi van veletek??? Nagyon sokat gondoltam Rátok!

Regi! Albertre már nem tudom ráadni a 74-es body-kat, a nadrágok, pólók még jók, de a rugik sem kényelmesek már neki. Néhány napja vettem a Spar-ban neki 74/80-as bodyt is. Azt is alig tudom összepattintani a pelusnál. :lol: A következő méret viszont 86/92-es volt, így kénytelen voltam ezt megvenni. Szerencsére nem volt drága.

Miléna! Drága! Nagyon sajnálom. Tényleg nagyon fárasztó lehet. Valamilyen következetes, lassú kondicionálással nem lehetne megoldani ezt az állandó ölbebabaságot? Mennyire mozog már? Hátha a mozgás öröme majd javít a dolgon később. Ahogyan kezdik felfedezni a testüket, az erejüket szerintem egyre kevésbé igénylik azt, hogy állandóan kézben legyenek.
Fűtés és meleg víz nélkül???? Borzasztó. Anyós miatt meg ne idegeskedj előre, az önbeteljesítő jóslatok általában be is jönnek. Szóval csak óvatosan vele.

No, eddig tartott. Mennem kell.
dmaggie

Sikerült gmail-en nézelődni Máté cukorpofa :) és hát Mira khm...tényleg kissé érdekes lett a kép Viranka :)
És Kolbi az az egy video tök jó, remélem a többit is sikerül feltenni majd.

Boldog hófordulót Linda, Boti, Bálint, Petra, Levi, Robesz
Kép

Boldog névnapot Hajni!
Kép

Panndi
A mászást mi is így kezdtük. 3 hétig volt ez az állapot, utána jött rá, hogy hogyan is az előre :)

Regi
Az a lényeg, h nem lesz belőle gáz, h elfelejtetted és ebben az a jó hír, h ezek szerint már nem fáj, h így el tuttad felejteni :)

Járóka
Őszintén én nem is próbálkoztam vele. Szerintem lányom sikítófrászt kapna tőle és amúgy sem férne el :) inkább a lakást igyekszünk úgy alakítani, hogy kedvére trappolhasson.

Dettyk
Klassz a kocsi

Silka
Gratulálok a barátnődnek :)
Már bocs, de sztem nagyon "okos" volt akkor az a nőci a 30-as erősebb. Abban igaza volt, h hígitási arányt jelent. De látom közben ezt már más is írta :) :wink:

Timi
Nem tehettek róla :( remélem már jobban van.

Hörcsög
Aztaa mekkora csont a kicsi lány kezében :)

Móni
Gyere közénk mihamarabb, hidd el jót fog tenni.

Miléna
:( ha a foga akkor sokat nem tudsz tenni a nyűgösség ellen, majd a fogak, ha kijöttek múlik. Ha esetleg ez már szeparációs szorongás akkor sem nagyon :(
Esetleg azt megpróbálnám, h mindig kicsit távolabb megyek tőle és közben beszélek hozzá. Mondjuk azt előtte mindenképpen tisztázni kell, h nem e valami rejtett betegség áll a sok sírás hátterében. Ahogy emlékszem Zéti korábban nem volt ilyen nyűgös típus. Szerintem dokival mindenképpen nézesd meg és ezt a kört akkor gyorsan le tudod zárni. De mivel nekünk nem ennyire vészes így inkább csak ötletelek. Kitartás.

Hajni
++++++++++++++++++++++++++++a kezednek

Anikó, Timi édesek a babák

Nektarin
Ami a kaját illeti ne izgulj még mi is a gyüminél tartunk csak :) ráérnek még a normál kajával...

Granda
Hűtlen azért nem csak elfoglalt...gondolom,,,de röülök, h jöttél és Linda egy tünemény :) nagyon sokat nőtt. No és a kivillanó fogacskák :lol:

Viranka
Szuperek a minitalis képek

Regi
9-18 kg-ig a következő méret. Hát az már nem olyan sokára van :) olyan 8 hónapos kor körül.
Szerintem próbáld meg a Hippest az általában minden babának bejön és Lilla csak melegen issza meg :) kíváncsi vagyok mi lesz nyáron a nagy melegben :lol:
Sárgabarack: én üvegeset már adtam, Lilla imádja :)

Dettyk
Nagyon cuki Panna
Ami az ár és valóban olyan jó e kérdést illeti, valóban nehéz eldönteni. Szeritnem az sem mindegy, h csak rövid utakra kell két utcányira a háztól, vagy hosszabb utakra mentek, mint mi is ...egyik szülő ugye 200 másik 80 km.
Hogy tanítottad inni a csőrös pohárból? Mi is vettünk Lillának, de nem nagyon megy neki.

Mesi
Ülés ja :) én is ezt akartam mondani, h egyáltalán nem jók a multifunkciósak.
Honnan szerzed ezeket az édes harisnyákat? :lol: sosem sikerül olyat vennem aminek mintás a popója :)
Örülök, h jól sikerült a röpis tali

Öltözködés: hát igen, szerintem most leszünk csak igazán bajban, h jön a meleg, h mit is adjunk arra a gyerkőcre :) a hideghez már hozzászoktunk :)

Irina
Remélem Ádi már jobban van azóta

Kiskolbi
Lépdelt?!!! :shock:
Ilyen védelmi cuccokat minden bababoltban lehet kapni.
Készülj Lillának már nincs határ :lol: sehol :)

Móni
Ami az elfoglaltságot és rohangálást illeti együtt érzek veled :lol: az én lányom is pakol ezerrel. Tegnap például felfedezte, hogyan kell kihúzni a konyhaszekrény alsó fiókját. Szerencsére nem tádadt ingerenciája kipakolni :)
De azért, h a te lányod lépcsőzik :lol: az nem semmi :) még szerencse, h nálunk nincs lépcső :) :wink: Lilla amúgy azóta nem erőlteti a felállást csak feltérdel mindenhova, de én örülök is neki :) legalább csak fele annyira kell aggódnom.
Kaja, szerintem is egyezünk meg :) mindenki csak egy félét hozzon és lehet abban kellene megállapodni, h a vidékiek ne cipekedjenek szerintem akik Pesten lakunk is bőven elégséges kaját tudunk felvonultatni.
Amúgy veszett huncutul tud ő is nézni :) ez az anya látod? rosszalkodom nézés :)
:( szegény Gréta no meg szegény te :(
Csak ne írtam volna ma ezt a lépcsős dolgot :) igaz lépcső nincs de egy lépcső szerű képződmény küszöbünk igen és ma felmászott rá :shock: :lol:

Ancsi
Kösz a linket :)

Heni
Nagyon szépek vagytok :)

Nektarin
:( jajajj remélem nem én voltam a ludas :( én is beteg lettem hétvégére :( most köhögök. Lilla nem beteg. Ha igen ne haragudj....:(:( nem szándékos volt, akkor még semmi bajom nem volt.

Maggie
Képek :) a kockás ingesen már egész komoly pasis kinézete van :)

Szóval ma nekiálltam virágot ültetni. Szépen mindent bekészítettem a küszöbre, h Lilla oda úgysem tud felmászni. Erre meglátta a virágot és a földet és rámmászott.
Tiszta föld volt a kezem, próbáltam finoman letuszkolni akkor lement, de teljesen meg volt sértődve és sírt, h én ezt hogy gondolom. Aztán az lett a vége, h kicselezett és felmászott :lol: (ez olyan magas mint egy kisebb lépcsőfok)
és rástartolt a páfrányomra :lol: szóval izgalmas volt. Minden tiszta föld, anya keze tiszta föld (persze volt rajtam gumikesztyű, de mire azt leoperáltam) és közben igyekeztem gyerkőcöt eltűvolítani :)
Jól szórakoztam. Amúgy még nem is az lett volna a baj, h belemászik, hanem, h utána két pillanat alatt a keze a szájában és a földes kéz már ciki. Persze később biztos lesz még olyan is :)

Amúgy reggel megvan az ébresztés konkrétan az arcunkon taperol és rajtunk kersztül jut el az ágy túlsó pontjára. :) és közben vigyorog, meg höhöhög meg brünnyög, vigyorog és a többi :)

Ééés végre fürdés előtt megeszik kanállal a tejpépet, vagy a Sinlacot. A Sinlac-ot most igyekszem hanyagolni, mert nagyon kemény lesz a kakija tőle. Azt hiszem ez valami egyedi dolog.

Amúgy én szarul, de büszkén. Egy pénteki kezdődő torokfájás után, ami szombatra enyhült, vasárnap rámjött a nagyon brutál köhögés és ma is cefetül vagyok. Persze nuku gyógyszer, de nyomom a vitamint és lázat is megúsztam (tuti a vitamin miatt)
Megint hagyma kúrát javasolt a doki.
És persze a köhögés miatt a nappaliban a földön alszunk kicsit tábori feeling-ben a férjemmel. (nem kihúzhatós a kanapénk)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur-Drága, csak két aprócska reagálás (amolyan in medias res módjára):
- mi köze a köhögésnek a kanapéhoz és a földön alváshoz?!
:shock: - a hülye védőnőnk azt mondta ma, hogy ne aggódjak, ha Máté beletúr a cserépbe, a földe nem gáz, csak az a lényeg, ne trágyázzam a viráföldet. :shock: Most röhögjek vagy sírjak?!
:shock:
- hidd el, már mi is rájöttünk, hogy nincs határ... :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Fleur, még egy: igyál sok-sok zöldteát, sőt keverd össze egy kifacsart grapefruit levével, és GYÓGYULJ!!!! ++++++++++++++++++

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok, mi ma is egész délutánt kint töltöttük. Kb. 10 percet voltunk bent, de úgy sirt ( hát ki akart menni ) Enni is kint evett :shock: mert bent az se kellett :shock: hát mi lesz itt????

Maggie nagyon jók a képek! Szépek a fiúk! És nekem nagyon bejön a nappalitok szinvilága.

Csajok most nappalis képeket kellene felrakni a konyhás után, na ki kezdi????

Fleur gyógyulj meg gyorsan!

Regi nálunk is már a 74 es a jó, de még jó néhány 68as kinyúlt darab is.

Kiskolbi nem semmi :shock:

Irina mi a helyzet?

Heni
KépKép
heni81

Kolbikám :lol: látod ennyire paff vagyok :)szóval az, h a köhögésre Lilla felébred. Így ő most egyedül alszik a hálóban a férjem meg szolidáris velem és kint alszik velem a földön. A kanapét meg azért írtam, h azért alszunk a földön, mert nincs olyan kanapé amit ki lehet nyitni és aludni lehet rajta :) na szóval stimm???? :lol:

KépKép
KépKép
fleur

No, folytatódok még egy kicsit.

Minden lányos anyukának üzenem, hogy tessék megmutatni a kisfiam fényképét! Nem lehet elég korán kezdeni....
Egyébként ma a tanácsadáson egy idősebb (kétéves) nőcivel kezdett ki Vacakocska. :lol: :lol: :lol:
Imádja a gyerekeket. A bátyjaitól meg kész van. :lol: :lol:

Kiskolbi! Köszi szépen. Én meg csak ámulok Mátén, hogy miket tud. Jó, jó, hamarosan mindenki eljut idáig, de akkor is. Már nem tudom, hogy mi hogyan csináltuk, de egyik gyerekkel sem pakoltunk eddig. Valahogyan megértették, hogy mit lehet és mit nem. Igaz, mindig volt valami olyan, amit lehetett pakolni. Pl. a konyhában a műanyag tálkákat rendszerint megrendezték. Szerintem a következetesség itt is segít. Szóval nyugi.

Kaqk! EGyszer összefuthatnánk mi is. :lol: Élőben is bemutatnám a legénykét. Hogy van a kezed?

Ja, már akartam írni, hogy kicsi Albert sztrájkol. Mármint a kóstolgatással. Fanyalog mindennek, szabályosan öklendezik, elfordítja a fejét, ha tudna legszívesebben hátat fordítana nekem és a kajának. Pedig már mindennel próbálkozok. Még anyatejjel is felturbózom a kajcsit, hátha úgy vonzóbb lenne. De nem kell neki. Pedig ma azt mondta a dottore, hogy jó lenne, ha érezne más ízeket is. Persze van olyan, ami bejön neki, de azt még nem eheti. Ma kipróbáltuk Gergővel. Éppen egy nagy csokitojást majszolt ketteske, amire Albert természetesen figyelmes lett. Megnyalattuk vele, az tetszett volna neki. :roll:

Booongyiiii! Végre! Olyan édes vagy, csak éppen magatokról nem írtál semmit. Mi van veletek?

Fleur! Még egy kertészke? Egyébként kicsiben Gergő is mindent megkóstolt. A virágföldet is. Volt olyan, hogy csak évekkel később tudtam meg, hogy mi mindent.
:oops:
Nem akarod zavarni Lillát a köhögéseddel? Én csak erre tudok gondolni, mert ez a földön alvós dolog nekem is szöget ütött. Gyors gyógyulást kívánok én is!
dmaggie

Sziasztok!

Bocs, mi is jó idő=csavargunk, mint őrültek!!! :D

Estére meg hulla vagyok! :(

Viszont bejött az óraátállításhoz fűzött reményem! :lol: Reggelente fél 7-kor kelünk!!! :lol: :lol: :lol:
Már csak az elmaradt alvásokat kell bepótolnom!!!

Megyek is, jó éjt!!! :D

Kép
Kép
timi26

Jól következtettem. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Húúúú látom mindenhol van betegeskedő és rosszul alvó baba :cry: :cry: Hát nálunk is hasonlók vannak,a zöld kaki ami már megszokott,nem is tudom mikor láttam már utoljára sárgát :cry: :cry: Nyomatjuk a normaflort de semmi hatása,holnap megbeszélem a védőnővel.És az éjszaka nálunk is nagyon rossz volt!!!!Rengetegszer ébredt és fél 2-kor úgy döntött neki ennyi alvás elég és inkább beszélget,aztán sirdogál egy kicsit.Több mint egy óra kellett,hogy visszaaludjon...Tök fárad vagyok de gondolom tudjátok miről beszélek :cry: !A Nappalok is változatlan nyügösek,sajnos nem is tudok annyit jönni amennyit szeretnék!

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!Kivált képp most Ádónak ,azt hiszem talán most ő neki kell legjobban a gyógy enerdzsi!!!Irina kitartás,nálunk régen nagyon sokat hányt Bertus,igaz nem azért amiért Ádó de tudom mennyire rémisztő látni!Nagyon sokat gondolok rátok!Puszild meg Ádit a nevemben is!

Minden hófordulós babának gratulálok!!!!
És az újjabb képek is gyönyörűek!!Hiába a mi topikbabáink a legszebbek a világon!!!!!

És az új avatar képek és a vonalzósok is csodaszépek!!

Na megyek kicsit pihizek,ki tudja mi lesz megint éjjel!!

KépKép
juba

Regi! Jaj, bocs! :oops: Ebben még nincs tapasztalatom, egyelőre nem volt még babaruha eladásom...

A ruhák meg.... Zsófi is 74-80-asokat hord, de a pizsinek hordott plüss rugi 9-12 hónapos babákra való. :roll: :lol:

Irina! Remélem Ádi hamar rendbejön! Szegénykém! Ez a fránya betegség....

Hörcsög! Nagyon jók a képek!!!!!

A babás-papás is!!!!!! (KTimi!).

Miléna! Jaj! :cry: Miért lehet ez???? :roll: NEm tudsz jönni a talira? Nem lehet valahogy megoldani? Nem jön onnan valaki autóval??????
Kitartást kívánok Nektek A baj mindig csőstül jön ( :evil: ), de után jó következik!!!

A hétvége miatt nem idegeskedj, Zéti azt is érzi rajtad!!!!!! A Te fiad, Te vagy az édesanyja, minden úgy van, ahogyan Te akarod! Csak nyugostan, és határozottan! :wink:

Maggie! De jó, hogy jöttél! Azta mindenit mekkora a kicsi Fiad!!!!! :shock: :lol:
Nem semmi Kiccsávód van! Eszméletlen jó pasi! Mi lesz később.....
Azt hiszem nem kell majd magát megerőltetnie, ha valakit meg akar hódítani. Elég csak, ha ránéz! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur és nem lehetne a Lilla ágyát kivinni??? És akkor nem kellene aföldön aludnotok.

Heni
KépKép
heni81

Búcsúzom egy pár ma készült képpel.
Jó éjt Lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Sziasztok!

Dmaggie! Éljen a nagy kád! Mostanában én is sokszor a nagyok mellé beteszem a kicsit és a fiúk, na meg persze Zita is imádja! Az én derekam nem annyira....Annyira lesi ilyenkor a bátyusokat Zita, ők meg fürdetik, locsolják a vízzel, ahogy tőlem látják!
Hááát, nem tudom mi lehet ez a kajára fanyalgás. Akármit mond a doki, nem tudsz mást tenni szerintem, mint pár napig pihenteted a dolgot, aztán újabb próba. Ha nem pépet adsz neki, hanem levet? MOndjuk édes alma levét? Próbáld kanállal, cumisüveggel, csőrös pohárral! Csak tipp, utána úgyis kanállal eszik, csak hogy az anyatejhez képest más ízre hátha így rákap.
A csokitojás persze nálunk is bejönne a kisasszonynak!

Tényleg Regi, a teáról te kérdeztél régebben, látom Fleur ajánlja a Hippet! Vagy legalábbis gondolom, hogy teáról van szó. A lényeg, a lényeg, én is Hippes teát vettem és nagyon imádja a kisasszony! (Meg a nagyok is! :D) A málna-csipkebogyó a nyerő mifelénk!

Fleur, ez a virágültetős, földes sztori nagyon tetszik, látom magam előtt, ahogy startol a kisasszony, így kívülről nézve, nagyon édes és mulatságos! Persze, ha én leszek az ilyesmi történetek egyik szereplője, valszínűleg nem találom mindig ilyen viccesnek!
Kúráld magad valami népi gyógymóddal, gyógyulj meg!

Juba! Kívánom, hogy rendeződjetek végre! Legalább az éjjeli alvás rendeződjön valamennyire, aztán ha van is más gond, pihenten sokkal kisebbnek látszik már! Azt hiszem Viranka hivatkozik mindig a frontokra, hát én is így vagyok vele, sokszor a nagyoknál is észreveszem a hatását, a felnőttekre is hat, hát akkor szegény picurkák hogyne éreznék meg! Szóval ha ez a hülye időjárás meg óraátállítás rendeződik, hátha könnyebb lesz...

Húúúú Mesi, megint rácsodálkoztam a teraszra! Olyan jó nagy! Látom Zsófi is élvezi! (Meg a kutyus!) A komoly, félrenézős képen annyira nagy babának néz ki a lányod!

Irina, Móni! Remélem jól telt az éjjel és már sokkal jobban vannak a babók!

KépKépKép
bongyi

Na, mi van, ma reggel minden baba alszik?

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Vacakocska tényleg nagyon helyes!!! :shock: :D

Hát Csajok, már én is hiába terítem le a plédet a szőnyegre. Azt nem mondom, hogy Szeli mászik, de halad, főleg hátra! :lol:
Majd töltök fel videót, ahogy egy zacskóval játszik! Tök ari!!! :D
Képzeljétek! Éjjel egyszer sem ébredt!!! :D És 6-kor keltünk. Én olyan jót aludtam! Bár az igaz, hogy tegnap napközben nem aludt olyan sokat, mert vendégségben voltunk Dóri babánál (még nincs egy hónapos). :D

Maggie! Igen-igen! A kád oldala… :lol: Szeli még azzal szokott játszani a kiságyban (alvás helyett), hogy húzza végig az kis izzadt ujjacskáját a bútorlapon, és az nyikorgó hangot ad… :shock: :lol:

Fleur! Jobbulást Neked! :(
Képzeld, tegnap betettem a kosárba egy Hippes őszibarack granulátumot, erre visszatettem, hogy még úgyis megyek a másik boltba, majd ott megveszem… Szerinted? Hát persze, hogy nem mentem már be a másik boltba… Itthon meg kerestem a táskámban… :oops: :lol:
Bongyi! Köszi! Kipróbáljuk szerintem most sorra mind… + cumisüvegből, csőrös pohárból, pohárból. Majd csak bejön valamelyik! Innia muszáj! :wink:

Olyan furi, hogy most már Szeli is pár napja szilárdabbat kakil! De meg kellett állapítanom, hogy kevésbé büdös, mint a csak tápszeres kaki… :shock:

Nappali képek: Heni! Ha kész lesz a szoba, szívesen megmutatom, de most elég gáz, szekrény nuku, dobozok mindenütt… :lol:

Juba! Szeli is, ha kaszinózik, egy órán keresztül rugózik, meg röhög éjjel… De én nem is foglalkozom vele, van, hogy közben bealszom én is! Próbálj meg nappal pihenni!!! :(
Ha a foga miatt nyügi, próbáljátok ki a Chamomilla CH 30-at, Kaqk-éknál bevált!!!

Mesi! Jézus! Szeli egy hónappal fiatalabb, és akkora, mint Zsófi… :shock: Jajjj!
Zsófi már igazi kishölgy!!! :D

Irina! Hogy vagytok?

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Mutatsd meg nekem légyszi, hogy milyen párolótok van! Meg írd le, hogy mit tud! Köszi!

Kép

Kép
regcsiken14

...meg, hogy milyen árban vannak ezek.

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Köszönöm cica nevében is a gyógypuszikat, Sajnos eddig még nem hatottak, inkább romlott az állapota a kis drágámnak. Tegnap délutánra belázasodott úgyhogy kihívtam hozzá a doktornőt. Kapott Cataflam-cseppeket a torokgyulladásra és nasivin orrcseppet az állandó orrfolyásra. A sterimar mellett kell használni. Este már nagyon nyűgös volt :cry: sírt még a cicin is :cry:

Maggie Cica se fogad el semmit. Az almalevet megissza és kész. A almától öklendezik. Már sütöttem, főztem csak simán reszeltem. Tegnap azt mondta a doktornő, hogy hagyjam az almát, kapjon más gyümölcsöt. Nem tudom mit csináljak :roll:

Megyek, hív Grétacica.

folyt. köv

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó, Lányok,
köszi minden vuduzást!!!
Egyelőre stagnálunk, Ádinak délelőttönként van magasabb láza (az imént is 37,7), nem értem... de a doki kizárta a durvább betegségek lehetőségét. Hányni szerencsére vas. óta nem hányt... a láz meg a hányás ijeszt meg a legjobban...

l. móni:
kitartás, drága! Cicusnak millió gyógypuszi! Itt is nagy a nyügi, sírás, minden, de ha meggyógyulnak, csupa mosolyok lesznek!!!! (Bennem mondjuk Apa tartja a lelket...).

Jaj, Maggie, de gyönyörű Albert fiad (a többi is az, de most Albertől áradoznék)!!! Csodaszép baba! Na majd ha lányom lesz...! A korkülönbség meg úgysem akkora dolog ;-)

Gremese: gyönyörű Zsófika, és az új hajszíne vmi csodás!

Kép
Kép
irina

Hörcsög: de szépek vagytok (az új avatar is nagyon teccik!)! Csomagtartóbaba? :lol:

Nektarin, Fleur: GYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓGYULJATOK MEG!

Bongyikám: külön köszönet a gyógytornás linkekért!

A hófordulós babákat és névnapos mamikákat pedig Isten éltesse!

Kép
Kép
irina

Jubám: Ádinak a puszikat átadtam, köszönöm!
Zöld kaki: ha amúgy jól van Bertus (étvágy, hangulat stb.), ne aggódj miatta! A kismamablogon is azt olvastam, amit egy bnőm dokija mondott: túl sok a fehérje a tejben, amit kap, attól lehet zöld a kaki (ha amúgy más baja nincsen, és a betegségek kizárhatók). Nálunk össze-vissza jelentkezett.

Hozzátápi: Maggie, l. móni: tuti megjön majd a babácskák étvágya, csak türelem. Ádi is undorkodott, szerintem kicsit savanyú volt az alma (vártam egy kicsit a péppel, bebarnult, de édesebb lett úgy negyedóra múlva). Az őszibarack-almát meg csak úgy cuppogtatta befelé :)

Kép
Kép
irina

Nektarin, Fleur jobbulást.

Fleur Lillácska nagyon édi lehetett ahogy beindult a virágföldre :lol: :lol:

Maggie Vacakocska nagyon helyes kispasi :lol:

Mesi Zsófika igazi kis hölgy. Szép hosszú a haja. Lassan fonhatod neki :wink: :lol:

Lányok akinek gondja van a szülinapos táblival kérem jelezze és ahogy lesz időm kijavítom.

Irina Most kicsit szégyenlem magam :oops: Én itt ki vagyok akadva mert Cica beteg de én legalább tudom mi a baja. Ádika sokkal rosszabbul van és nem is tudjátok mi a gond. :( Kitartást nektek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali!

Látom ajálnkoztok ki mit hoz. Én azok táborát erősíteném akik üdítőt visznek ha nem gond. Uuuuuuuuuuuuuutálok sütni :oops:

Ha jól emlékszem akkor:

Irina: üdítő (bőven elég a 3 liter, szerintem még sok is)
Kiskolbi: süti
Bongyi: süti
Mesi: sütnél finom Nigella csokis muffint? :oops: :roll:
L.Móni: üdítő

Ha más is ajánlott, bocsánat elkerülte a figyelmemet :roll:

Láttam többen írtátok, hogy nem tudtok jönni.

Kérhetek egy jelzést, hogy akkor ki is jönne?

KépKép
Kép Kép
l.móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok,

végre sikerült bekukkantani :lol:

Nagyon édesek a babócák! Csak ámulok és bámulok Gréti mutatványain, Zsófi loboncán, Albert szemein, Karcsika új "lakhelyén" és még sorolhatnám... Olyan jó nézni, ahogy minden baba kezd egyre inkább egyéniség lenni. Mint külsőre, mint viselkedésre :lol:

Látom viszont, h sok a betegeskedő baba. Nagyon-nagyon sok gyógyító pusszancs nekik. Nincs annál borzasztóbb, mikor egy kisbaba beteg. Mi lassan, de biztosan jövünk ki a dologból, már csak napi 1-2x kínzom szegényt a porszívóval. És meggyőződésem, hogy a napsütés is jótékonyan hat rá :lol:

Isten éltesse Levit és Robeszt!
Kép

Ruhaméret: 68-asokat hordunk, de mivel ezeknek fele még rugi (amit már nem szeretek ráadni, mert olyan "nagylány") ráhúzom a 74-es szerkókat, max fölhajtom az ujját :lol: Tegnap vettem egy cuki zöld kiskabátot, abból is 74-est választottam, valószínű most még kicsit nagy lesz rá.

Rólunk: volt pár extra nyűgi éjjelünk. Lizkó az elmúlt napokban kitalálta, h hajnali 3-4 között ébred és játszani akar. :shock: Ilyenkor "csupán" 2-3 órába telt az újbóli elaltatása. Magunk közé vettük, de - egyedüli babaként a világon - ettől nem nyugodott meg. Elkezdte húzni a hajamat, mászott a hátamra és az apja hátát ütötte. :shock: És kétségbeejtően keveset alszik: napi 10-11 órát. Ha nagy nehezen sikerül is elaltatnom nappal (fél-1 óra alatt) 10 perc után újra ébred...
Ja, és kiköltöztünk a teraszra végre! Igaz, h még puliban és satyóban, de legalább már kint vagyunk.
Aminek nagyon örülök, h rákapott a főztömre, már vagy másfél hete nem nyitottam üvegest! :lol:
És a legfontosabb: kimondta az első "normálisnak" mondható szót, ami nem más, mint az "anya" Lizkó fordításában: "áná". Egyfolytában ezt szajkózza, főleg, mikor távolodni kezdek tőle. Annyira meghatódtam a kis Drágámtól!
Mindjárt dobok képet is!

silka
silka

Kép

Kép
regcsiken14

Kép csincsi ruhában Kép Apa a nagy szórakoztató mester
Kép Hód üzemmódban
Kép Kép Kiköltöztünk a teraszra

silka
silka

L.Móni! Köszi a linkeket, írtam pü-t! :D
Jobbulást Grétacicának!!!

Silka! A rugikat én is szanálom. Most kinéztem neki 1-2 vagány csajos pólót, meg ilyen melegítő felső szerűséget. :wink:
Jaj, de szép Lizi! Micsoda rucik!!! Váo! :D

11:40-re megyünk a 6 hónapos vizsgálatra a dokihoz. Gondolom, nem lesz semmi különös… A védőnő nincs ott, így méredzkedni nem tudunk, de tegnap lemértem Szeli a barátnőmnél, 9 kg! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi,

húsvétra kaptunk egy kis pólót, az illető nem tudta, h mi van ráírva, mert angolul volt.
Hááát, csak annyi, h "hisztikirálynő vagyok" :lol: Sajnos találó :lol:

silka
silka

:lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Míg 2-t fordultam a lakásban, Lizi elaludt a járókában. Ami nem lenne baj, de egy hatalmas kakát sikerült elalvás előtt a gatyeszba raknia. :shock: A nappaliban terjengő "illatfelhőre" lettem figyelmes. Remélem nem alszik sokáig. Ájáj, milyen lesz a popója szegénykémnek... :roll:

silka
silka

l. móni: ne viccelj, és főképp: itt aztán senkinek semmi oka szégyellnie magát! :-) Ádi baja: valószínűsíthetően a hányós-hasmenéses járványszerűséget kapta el (ha járvány, bár a környéken állítólag sok ilyen beteg baba van).

Silka: Lizi egy bébi-bombázó! A színes kötött pulcsis képen valami tüneményes (akárcsak a többin ;-))! (Ne aggódj, mellémvéve Ádi sem alszik el soha, csak ha már eleve félálomban van, úgy viszont akárhol elaludna idővel... Valaki kérdezte is -- bocs, nem emléxem, ki --, hogyha sokat ébred, miért nem veszem magam mellé. Egyrészt azért, mert akkor semennyit sem tudnék aludni (így se sokat, pedig egy másik szobában alvó baba neszeire ébredek), mert túl éber alvó vagyok; másrészt mert Ádit ez nem altatja el...
Kitartás, szerintem változni fog a dolog Nálatok.

Képzeljétek, Ádi belealudt a játékba... :shock: Addig pörgettem neki a tornáztató gömbrészét, amíg elaludt (mondjuk attól én is majdnem) ;-)

Kép
Kép
irina

Indulnunk kéne, de Szeli alszik... :? De nem szeretem felébreszteni... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi Szeli szép súlyban van :lol:

Irina Küldhetnél erre álommanókat. Cica küzd az alvás ellen :?

Azt nem is mondtam, hogy bekrepált a derekam :evil: Kiegyenesedni sem tudok :( Tudtok valamit ajánlani amit szopi mellett6 használhatok rá?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hááát, nálunk most közel sincs olyan jó idő, mint az elmúlt napokban :cry: . Azt hittem, csak holnaptól lesz hűvös...

Maggie, a képek szuperek! Igazuk van a csajoknak, szerintem mi lányos anyukák harcba fogunk szállni Albertért :wink: . Csodaszép szemei vannak :D .

Regi, mi a 72-74-80-as ruhákat hordjuk, de van 92-es ruhánk, sőőőt, 62-es is :shock: . Én a számozásra már nem sokat adok :? .

Fleur, teljesen igazad van. Az sem mindegy, mennyit autózik az ember. Én 50 km-es körön belül mozgok, és abból kb. 30 km erdei út :oops: :lol: . De nyáron talán Balcsi és Debrecen is belefér :roll: .

A csőrös pohárból ivás egyenlőre csak úgy megy, hogy én adagolom :oops: . 2-3 nagy korty után elveszem a szájától, akkor szuszog egy sort, és tátja újra :lol: . Egész nagy részt bekap belőle, nem csak a végét, és ügyesen, nagyokat kortyol...gondolom, előbb-utóbb egyre többet tud majd inni :wink: .
Jobbulást neked! A tábori hangulat nem is lehet rossz :wink: :lol: .

Timi26, már éppen hiányolni akartalak, de látom, csak csavargyárban voltatok :wink: :D .

Mesi, ezek a tavaszi képek a teraszról... :D , és Zsófi a napsütésben, sapi nélkül, gyönyörűűűűű :D !!

Regi, jut eszembe, Panka címét módosítanám a leghosszabb 3 szál hajra fejtetőn, mert körbe szinte kopri :oops: :lol: .

Zsófinak viszont mekkorra, és mennyi haja van :D !

Irina, továbbra is drukkolunk, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon Ádibaba :roll: .

Tali: Én is üccsit vinnnék, de szerintem 2 l elég, ha nem akarunk meginni kb. 20-an 30 l üdítőt :lol: :lol: .

Silka, Lizi gyönyörű!! És "ana" :shock: :D !! Szuper :wink: . Panka még csak most kezd hümmögni. (Ami így hangzik: hümmmmm-hümmmmm-mmmmmmm-hümmmm :D ).

Sztem vmit elfelejtettem :? ...na majd...
dettyk

Kolbi
Egyen földet?? Nem kell neki a gyümi :lol:

Maggie
Igen nyertél :)
Igyekszem akkor nem parázni a föld evésen, de gondoltam az még ráér majd nyáron, ha a kertben csúszik mászik.

Juba
Jobb estéket nektek....

Heni
Ááá az bonyolultabb lenne. Úgyis átmeneti ez az állapot.

Mesi
A kedvencem a pihiszékben sapi nélkül csücsülős :) nagyon édes.

Bongyi
Dehogynem, úgyis vicces. Szegénykém csak fel akar fedezni. Igaz kicsit meg akarta tépni a virágokat. :) ha nagyobb lenne azt hiszem hagynám hagy földeskedjen egy picit. Csak így még féltem, h keze rögtön a szájában, no és h amúgy is leharcolt virágaimmal nem tud szépen játszani :)
:lol: asszem ez enyhe kifejezés volt :)

Regi
Hát ha elindult hátra, akkor még pár hét és indul előre is :lol:
És nem volt a táskádban? :lol:
Szeli és a zacskó :lol:

Móni
szerintem is hagyd nyugodtan az almát. Adj neki mixet. Alma-banán pl. Az Lillának is jobban ízlik a simát nem komálja. Amúgy Sinlacot is keverhetsz hozzá, akkor nem fáj a pocija tőle és
édesebb is lesz, meg sűrűbb. Vagy nem tudom te csináltad e vagy üveges...de próbálkozhatsz üveges kajákkal is...
Grétinek millió pusszancs....
Tali: igen én írtam, h mi lenne, ha csak mi Pestiek hoznánk kajcsit, h ne a vidékről érkezőknek kelljen cipekedni.
Én szívesen viszek teát és sütit.
Mi megyünk
Hátfájásban sajnos szaki vagyok, Flector tapszt használhatsz rá. De krémeket nem, mert az már túl sok és erős dózist juttatna a szervezetbe. Ezt meg a dokim mondta (aki műtötte a hátam) így tuti biztos infó.
Remélem hamar elmúlik. Próbáld kimélni egy kicsit. Tudom nem egyszerű.

Irina
Ádónak is

Silka
A mindenit...:) már beszél :)
Sapis pulcsis kép cukiii
hehehhee hisztikirálynős képet is kérünk :) hol lehet ilyen polót kapni??? én is veszek Lillának :)

KépKép
KépKép
fleur

Regi, Szeli csúúcs a zacsival :lol: . Panka is forgolódik, halad (bár ő inkább gurulva közlekedik :wink: ), de ilyen négykézlábazást még véletlenül sem produkált :D .

Egyébként nálam Moulinex pároló van, ua., amit Móni belinkelt. Én szeretem, de nem én vettem, szerintem van olcsóbb is. Egyenlőre csak zöldségeket, almát, és csirkemellet pároltam benne, csak most látom, hogy fűszerekkel is lehetne :shock: :lol: , de jó...és automatice kikapcsol, ha végzett...mondjuk Silka külön javasolta, hogy a dugót dugjam be a konektorba :lol: , háát tegnap én is úgy jártam, hogy hallgattam az óraketyegést vagy 15 percig, és csak akkor esett le, hogy gőz sehol :lol: :oops: .
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?