Sikerült gmail-en nézelődni Máté cukorpofa

és hát Mira khm...tényleg kissé érdekes lett a kép Viranka
És Kolbi az az egy video tök jó, remélem a többit is sikerül feltenni majd.
Boldog hófordulót Linda, Boti, Bálint, Petra, Levi, Robesz
Boldog névnapot Hajni!
Panndi
A mászást mi is így kezdtük. 3 hétig volt ez az állapot, utána jött rá, hogy hogyan is az előre
Regi
Az a lényeg, h nem lesz belőle gáz, h elfelejtetted és ebben az a jó hír, h ezek szerint már nem fáj, h így el tuttad felejteni
Járóka
Őszintén én nem is próbálkoztam vele. Szerintem lányom sikítófrászt kapna tőle és amúgy sem férne el

inkább a lakást igyekszünk úgy alakítani, hogy kedvére trappolhasson.
Dettyk
Klassz a kocsi
Silka
Gratulálok a barátnődnek
Már bocs, de sztem nagyon "okos" volt akkor az a nőci a 30-as erősebb. Abban igaza volt, h hígitási arányt jelent. De látom közben ezt már más is írta
Timi
Nem tehettek róla

remélem már jobban van.
Hörcsög
Aztaa mekkora csont a kicsi lány kezében
Móni
Gyere közénk mihamarabb, hidd el jót fog tenni.
Miléna

ha a foga akkor sokat nem tudsz tenni a nyűgösség ellen, majd a fogak, ha kijöttek múlik. Ha esetleg ez már szeparációs szorongás akkor sem nagyon
Esetleg azt megpróbálnám, h mindig kicsit távolabb megyek tőle és közben beszélek hozzá. Mondjuk azt előtte mindenképpen tisztázni kell, h nem e valami rejtett betegség áll a sok sírás hátterében. Ahogy emlékszem Zéti korábban nem volt ilyen nyűgös típus. Szerintem dokival mindenképpen nézesd meg és ezt a kört akkor gyorsan le tudod zárni. De mivel nekünk nem ennyire vészes így inkább csak ötletelek. Kitartás.
Hajni
++++++++++++++++++++++++++++a kezednek
Anikó, Timi édesek a babák
Nektarin
Ami a kaját illeti ne izgulj még mi is a gyüminél tartunk csak

ráérnek még a normál kajával...
Granda
Hűtlen azért nem csak elfoglalt...gondolom,,,de röülök, h jöttél és Linda egy tünemény

nagyon sokat nőtt. No és a kivillanó fogacskák
Viranka
Szuperek a minitalis képek
Regi
9-18 kg-ig a következő méret. Hát az már nem olyan sokára van

olyan 8 hónapos kor körül.
Szerintem próbáld meg a Hippest az általában minden babának bejön és Lilla csak melegen issza meg

kíváncsi vagyok mi lesz nyáron a nagy melegben
Sárgabarack: én üvegeset már adtam, Lilla imádja
Dettyk
Nagyon cuki Panna
Ami az ár és valóban olyan jó e kérdést illeti, valóban nehéz eldönteni. Szeritnem az sem mindegy, h csak rövid utakra kell két utcányira a háztól, vagy hosszabb utakra mentek, mint mi is ...egyik szülő ugye 200 másik 80 km.
Hogy tanítottad inni a csőrös pohárból? Mi is vettünk Lillának, de nem nagyon megy neki.
Mesi
Ülés ja

én is ezt akartam mondani, h egyáltalán nem jók a multifunkciósak.
Honnan szerzed ezeket az édes harisnyákat?

sosem sikerül olyat vennem aminek mintás a popója
Örülök, h jól sikerült a röpis tali
Öltözködés: hát igen, szerintem most leszünk csak igazán bajban, h jön a meleg, h mit is adjunk arra a gyerkőcre

a hideghez már hozzászoktunk
Irina
Remélem Ádi már jobban van azóta
Kiskolbi
Lépdelt?!!!
Ilyen védelmi cuccokat minden bababoltban lehet kapni.
Készülj Lillának már nincs határ

sehol
Móni
Ami az elfoglaltságot és rohangálást illeti együtt érzek veled

az én lányom is pakol ezerrel. Tegnap például felfedezte, hogyan kell kihúzni a konyhaszekrény alsó fiókját. Szerencsére nem tádadt ingerenciája kipakolni
De azért, h a te lányod lépcsőzik

az nem semmi

még szerencse, h nálunk nincs lépcső

Lilla amúgy azóta nem erőlteti a felállást csak feltérdel mindenhova, de én örülök is neki

legalább csak fele annyira kell aggódnom.
Kaja, szerintem is egyezünk meg

mindenki csak egy félét hozzon és lehet abban kellene megállapodni, h a vidékiek ne cipekedjenek szerintem akik Pesten lakunk is bőven elégséges kaját tudunk felvonultatni.
Amúgy veszett huncutul tud ő is nézni

ez az anya látod? rosszalkodom nézés

szegény Gréta no meg szegény te
Csak ne írtam volna ma ezt a lépcsős dolgot

igaz lépcső nincs de egy lépcső szerű képződmény küszöbünk igen és ma felmászott rá
Ancsi
Kösz a linket
Heni
Nagyon szépek vagytok
Nektarin

jajajj remélem nem én voltam a ludas

én is beteg lettem hétvégére

most köhögök. Lilla nem beteg. Ha igen ne haragudj....

:( nem szándékos volt, akkor még semmi bajom nem volt.
Maggie
Képek

a kockás ingesen már egész komoly pasis kinézete van
Szóval ma nekiálltam virágot ültetni. Szépen mindent bekészítettem a küszöbre, h Lilla oda úgysem tud felmászni. Erre meglátta a virágot és a földet és rámmászott.
Tiszta föld volt a kezem, próbáltam finoman letuszkolni akkor lement, de teljesen meg volt sértődve és sírt, h én ezt hogy gondolom. Aztán az lett a vége, h kicselezett és felmászott

(ez olyan magas mint egy kisebb lépcsőfok)
és rástartolt a páfrányomra

szóval izgalmas volt. Minden tiszta föld, anya keze tiszta föld (persze volt rajtam gumikesztyű, de mire azt leoperáltam) és közben igyekeztem gyerkőcöt eltűvolítani
Jól szórakoztam. Amúgy még nem is az lett volna a baj, h belemászik, hanem, h utána két pillanat alatt a keze a szájában és a földes kéz már ciki. Persze később biztos lesz még olyan is
Amúgy reggel megvan az ébresztés konkrétan az arcunkon taperol és rajtunk kersztül jut el az ágy túlsó pontjára.

és közben vigyorog, meg höhöhög meg brünnyög, vigyorog és a többi
Ééés végre fürdés előtt megeszik kanállal a tejpépet, vagy a Sinlacot. A Sinlac-ot most igyekszem hanyagolni, mert nagyon kemény lesz a kakija tőle. Azt hiszem ez valami egyedi dolog.
Amúgy én szarul, de büszkén. Egy pénteki kezdődő torokfájás után, ami szombatra enyhült, vasárnap rámjött a nagyon brutál köhögés és ma is cefetül vagyok. Persze nuku gyógyszer, de nyomom a vitamint és lázat is megúsztam (tuti a vitamin miatt)
Megint hagyma kúrát javasolt a doki.
És persze a köhögés miatt a nappaliban a földön alszunk kicsit tábori feeling-ben a férjemmel. (nem kihúzhatós a kanapénk)