A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszönöm a tippeket.
Különben azért kérdeztem,mert már tele beszélték a fejemet,hogy mozdulatlanúl feküdjek 10-12 napig csak pisilni és zuhanyozni keljek fel. :shock:
Hát én az elsőnél már a beülti után való nap sétáltam fél órát,igaz se főzést se takarítást nem csináltam,sokat pihentem tv-t néztem,de már kezdem azt hinni,hogy ez miatt nem sikerűlt :( és a másodiknál jobban szeretnék figyelni ezekre és ezért kértem a tanácsotokat.És ha bárkinek valami okos dolog még az eszébe jut szivesen veszem ha megírja. :wink:
Különben én se értem miért lassúlt így le ez a jó kis csapat,máskor nem győztem vissza olvasni még úgy is,hogy én legtöbbször csak olvasgattalak benneteket. :oops:
Hol van pl.Beus,Hajnóc,Zsembi,már Grilázs is csak ritkán rakja be a táblicskut és csak pár ember tartja a frontot. :twisted:
Február és Ági igazolt távolléten vannak,na de a többiek? :?
Az tök jó,hogy van köztünk munka ügyis,bár remélem nem lesz rá szükségünk,de ilyen midíg jó ha van közelben,főlleg,mert engem már egyszer elküldtek a munkahelyemről 23 vetélésem után,jelszóval mi van ha 2 hét múlva újból terhes leszek,na ez már 2 éve volt akkor jó lett volna valami segítség,de a mostani munkahelyemen egyenlőre úgy néz ki megértőbbek.
Különben én úgy tudom,hogy lombik alatt nem lehet elkűldeni senkit,ha a munkáltató tud arról,hogy ilyen programban vagy ha nem így van akkor kérlek javíts ki.

Mindenkinek szép napot.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Kati,
jól tudod.ha jól emlékszem, 2005-től van benne a Munka Törvénykönyvében ez a rendelkezést.

A munkahelyekről meg annyit, hogy Padrival mi egy helyen dolgoztunk. Az én két lombikomat nem nézték valami jó szemmel, hogy finoman fogalmazzak, holott előtte biztosítottak róla, hogy nem lesz semmi gond...
Ezért döntöttem úgy, hogy ameddig meg tudom oldani biztos nem árulom el a munkahelyemen, hogy babát szeretnénk,s hogy lombikrogramon veszünk részt - pedig én is munkaügyes vagyok, tisztában vagyok a jogaimmal, de kenhetem a hajamra a jogaimat,ha az emberi embertelenség megnehezíti az életemet.
modrooka

Sziasztok!
Meg tudná -e mondani nekem valaki, hogy a Nyírőbe mettől meddig lehet vérvételre menni? Előre is köszi a segítséget.
Most készülök az 5. lombikra (a 4.-ből született a fiam), és az ovit meg a vérvételt kéne vhogy összekombinálnom.
menõmanóka

Sziasztok Lányok!

Ma voltam Apánknál, és nagyon szomi lettem. :(
Az eddig teljesen jól kinéző jobb petefészkem "bemulticisztásodott". Lehet ez a gyogyiktól? Amikor rákérdeztem Apánktól,hogy eddig ezt miért nem látta senki, azt mondta, hogy ő biztosan említette már. De nem! Megkerestem az első vizsgálat eredményét (amit ő végzett) és normálisnak van írva rajta mind a két pf. szerkezete. Ha pénteken megyek, majd megmutatom neki. Szeretném, ha csak a gyógyszerezés ideiglenes mellékhatása volna....
Van valami hasonló problémája valakinek közületek? Tisztára "bereccsentettem"!Olyan rondaságokat találtam róla, hogy ihaj!
Kérdeztem én, és nagyon készségesen el is magyarázta, mi ez, de nem sokra emlékszem belőle. Ő az orvosi részét tudja a dolognak, mi meg ugye a bőrünkön érezzük.
Mindenesetre kaptam megint Clostit, kicsit megturbózva szurival.
Nagyon aranyos, alapos, gondos volt, de egy kicsit csalódtam, hogy olyat állít, amit nem is mondott... nagyon bíztam eddig benne, jó lenne, ha ez így is maradna,mert nagyon sok múlik a bizalmon.
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga - nekem mindkét petefészkem alapból multicisztás és Apánk sose mondta, hogy ez probléma lenne. Én inkább a policisztásról tudtam azt, hogy problémás.

Kati - részben azért teszem be ritkán a táblicskut, mert nem változik olyan gyakran, részben meg mert most el vagyok vele maradva picit. Amúgy anno írtam, hogy én mindenkit saját kérésre teszek be és saját kérésre veszek ki, ez azt hiszem válasz a többi kérdésedre is.

Padri - azt hiszem te kérdezted még az előző lapon, hogy velem mi van. Én szünetet tartok, más jellegű egészségi problémáim adódtak, így ez sajna kényszerpihenő, még nem tudom pontosan mikor folytathatom :( De azért nem tűnök el.
grillázs

Grilli! De jó, hogy látlak!
Köszi a választ!
Kívánom,hogy mielőbb újra a babára koncentrálhass, és újra egészséges legyél!
Puszillak!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!
Elkezdtük ma a programot. Apánk sokat késett mert behívatták minisztériumba megbeszélésre, azt mondta rengeteget ordítoztak ott egymással a sok hülyeség miatt amiket újra meg újra bevezetnek. Kaptunk mi is egy csomó papírt meg nyilatkozatot amit alá kell írni.
Szerencsérte minden leletem tökéletes lett, mondta is. Mi az aloe vera készítménynek tulajdonítjuk ezt a sikert, mert mikor nem szedtem az egekben volt a prolaktin szintem arra kellett szednem a bromot is, de most tökéletes az is. Mondtam neki, hogy mit szedek, válasza az volt, mindegy csak az eredmény a lényeg.
Clamydia szűrés viszont lemaradt, és mivel most jött meg nem tudta ma sem levenni. De mivel bevállaltam, hogy biztosan negatív lesz késöbb a lelet elkezdhettük. Mondta, hogy szexuális úton terjed, de mivel a férfiak hűségesek csak nekem lehet barátom, akitől elkaphattam. Én meg mpndtam neki, hogy a baba mellett nioncs időm ilyenre :lol:
9-én megyünk uh-ra.
nagyon a lelkemre kötötte, hogy csináljak havonta a melleimen önvizsgálatot, mert a lombik alatt kapott rengeteg hormon növeli a petefészekl és emlőrák kockázatát, hát rettentően örültem ennek. :twisted: Most megcsinálta ő vizsgálatot és szerencsére nem talált semmit.

Kép
Kép
bbeti

Helló Csajok!
Mindjárt dobok Pke képet, aranyosak vagytok, hogy hiányoljátok.
MOncsiga, itt mindenkinek sztem multicisztás a pfészke, nekem is az volt. nekem azt mondta, h ez annyit jelent, h nem lehet kiszámítni, h regaál a hormonokra, lehet, h regeteg használhatatlan (pici, éretlen ) lesz, de lehet, h nem reagál egyáltalán. Azt' minden OK volt. Volt egy idő itt a fórumon, mikor mindenki írta ezt, h multicisztás pfészket mondott Dévai, így derült ki, h ez semmi rosszat nem jelen, mert mindenkinek az. Úgyhogy emiatt nem kell aggódnod, mondhatni ez így jó. Ezért nem mondta neked senki előtte és Dévai sem rendellenességként mondja.

Kati, hát én nem csináltam semmit, nem főztem, edényt sem emelgettem, 1 hétig TV-ztem, nem is közlekedtem, még az ásványvizes üveget is a férjem bontogatta nekem reggel :oops: Lehet ez azért túlzás és nyilván nem ezért sikerült, de a pihi nem árt. Megjegyzem mikor a 12. héten megpucoltam az ablakokat, másnap elkezdtem vérezni. Vlszínűleg itt sincs összefüggés, de tuti ami fix. Egyébként mindenkinél más, valaki mindent úgy csinál mint előtte és úgy sikerül, míg fekvéssel nem sikerült. Mindenestre én a pihire szavazok, anyu főzött meg a férjem, szóval el voltam kényeztetve. A 2. héten is csak sétálgattam, anyuál voltam amíg a férjem dolgozott, anyám hasában nem volt olyan dolgom, még élvezetes i lett volna ha nem paráztam volna állandóan, h megjön-e :lol: .
Ja, emlékszem Dévai még olyanokat is mondott, h gumitalpú cipőben sétáljak, mert az felfogja a rázkódást, és a beülti után aszem' 1 hétig az autókázást, buszozást végképp nem javasolta.
beber77

Sziasztok!

Én sem tűntem el csak a hétfői inszem után itthon maradok 1 hétig és a drága jó internetünk pont most szállt el napokra :twisted: !

Remélem ez jót tesz most mert 3 napig szinte fel sem keltem vizszintesből. Lehet,h ez inszemnél egy kicsit túlzás, de látom itt sokan szavaznak a pihire.... :lol: :lol:

A pocim megint fájt, de most messze nem volt olyan rossz mint múlkor. Iron doki azt mondta, h lehet allergiás vagyok valami összetevőre amiben a kiskatonákat erősítik :roll: :roll:

Moncsiga - kitartás neked. Ha a tapasztalt lányok azt mondják, h nincs baj a multicisztával akkor az így is van. Szép nyugodtan pozitívan előre.... :lol: :lol:

Grilli - jobbulást Neked és jó felkészülést a következő "rohamra"

Biztos megint butaságot kérdezek de ez nálam lassan szokássá válik :oops: :oops:

Inszeminációnál nem lehet kérni progi szurit? Vagy az kimondottan beültetéskor javasolt?

Köszönöm,

Puszi Nektek
Adri

Kép
padri75

Sziasztok!:-)

Padri!
Örülök, hogy most jobban viselted:-) Így, hogy nem volt netetek, legalább mindenféle stresztől is mentes voltál:-) Biztosan jót tett!:-)

Grilli!

Remélem, mihamarabb meggyógyulsz!

Bbeti! Hajrá!:-)

Mondcsiga! Nyugi, ha nagy baj lett volna, akkor leállította volna Apánk a programot. Bízzál nyugodtan tovább benne. Ha jól emlékszem, itt a legtöbb baba multicisztás petefészekből jött kis petéből lett...:-) (no ezt jól megaszontam...:-) )

Februárapu! Legalább Te adj egy kis életjelet!!!!

Mindenki másnak is szép napot!:-)
modrooka

Drága kis és nagylányok!

Nagy örömmel jelentem, hogy frissen, első kézből kapott információim alapján

megszülettek Ági ikerbabái: Niki, Krisztián és Viktor

Sok-sok boldogságot, valamint minden szépet és jót kívánunk nekik, és persze a boldog anyukának/apukának!
noczi

Éljen, éljen, éljen!!!
Sok boldogságot, egészséget kívánok nekik! Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszi Lányok a nyugtató szavakat! Nélkületek már temetném magam:)))
Ma kezdtem a Clostit Merionallal kombinálva. Remélem szép tüszőket növesztek tőle :oops:

Puszi Mindenkinek! Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

ÁGi!!!!
Szuper!!!!!

Kép

Gratulálunk az örömteli eseményhez
Isten hozott, ölelésért nyújtózó aprócska karok,
szunyókáláskor félig lehunyt szemek.
Isten hozott, apró kezek és apró lábacskák,
édes kuncogások és mosolyok.
Isten hozott egy világban, amely csak rád várt...
hatalmas szeretettel!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági

hatalmas gratula nektek nagyon jó egészséget kívánok!

moncsiga
mikor mész Apánkhoz legközelebb?

Kép
Kép
bbeti

Lányok! Sajnos nem voltam bekapcsolva egész nap, ezért nem tudtam előbb tudósítani, pedig Ági írt és hívott is, hogy megszülettek a Babácskák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tóni beszámolója:
"Sziasztok!!! Tegnap megtörtént a nagy csoda velünk, küldöm is az eredményeket:
Nikoletta
Elsőként jött erre a szép új világra, 44cm-rel és 1490g-mal született.
És ÓÓÓÓÓriási a hangja! :-)
Viktor
Ő volt a másodikak a sorban kb. 12 mp-cel Niki baba születése után.
40cm-es „magassággal” és 1480g-mal ezüstérmes. ;-)
És a legkisebb kisember, akit valaha láttam:
Krisztián
39cm és 1390 g, a cica majdnem felkapja és elszalad vele, de ordítani aaazt viszont tudok én is de nagyon... :-))
A Babék és a Mama is nagyon jól vannak és remélem, minél hamarabb otthon lesznek.
Szép napot. Tóni"

Fantasztikus Csajok, igaz?!!!! Sok-sok boldogságot és egészséget kívánunk ennek a csodás "kis" Családnak, nagy szerettel!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D + :D :D :D
bodza2005

Lányok!
Akinek tudtam a címét, elküldtem a fotókat + videókat, amiket Tóni és Ági küldött. Ha valaki, aki tartja Ágival a kapcsolatot, szeretne ezekből kapni, írja meg priviben a mail-címét és szívesen továbbítom (Tóni meg is kért, hogy segítsek ebben).
Az ifjú Édesapa iszonyú lelkes (nanááááá :wink: ), hiszen 1 nap sem telt el és máris rengeteg sztárfotót + videót készített szíve csücskeiről. Azt ígérte, az Anyukáról is csinál képeket a napokban.
Jó éjt/szép reggelt/napot Nektek! :D
Gondolom, ilyen szuper híreket hallva, mindenkinek igazán szép napja lesz! :D
bodza2005

Ági és Tóni! Nagyon sok szeretettel gratulálunk Nektetk! Kívánok sok boldogságot, és erőt és egészséget gyetrmekeitek felneveléséhez! Ági Drága! Remélem a lahető leghamarabb túl leszel a császár megpróbáltatásain és örülhetsz kis családotoknak!
Bodzikám nagy ölelés neked és még mindig szomjas vagyok!!!!!!!!
Moncsiga! remélem túl vagy a mélyponton!
Feburácsalád! olyan jó lenne hallani rólatok!
Beber! köszi Pkét! Édi
Bbetti imádom apánk humorát! Presz a csak anőkkel van baj.... De jó, hogy kezdetek!
Nóczi! Hogy vagy?
E multiciszta policiszta dolog: nekem Vass doki normálnak ítélte a petefészkemet, amúgy policisztás, Apánk néha kifejezetten multicisztásnak hívja, néha meg policisztásnak, úgyhogy dönte el kik-ki kedve szerint, hogy mi van... Bocs, ezzel tudom, nem segítettem, de Apánk tudja, hogy it kell velük tennie
Pandri! remélem már randiztak a pocósban és elindult valami...
Farkasok, éppen most szedtem vissza a nehezen leadott két kilómat, de már újra küzdök a leadással. egy napi étrendminta kisegítene, ha van időd, és energiád elküldeni priviben, köszönöm!
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

tudjátok, hogy nem tudok írni... bocsi az összes elgépelésért!
baboca03

Elnézést az OFF-ért, hátha valkit érdekel:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Sziasztok!

Ágiéknak óriási gratula!!!!! Úristen milyen pici babuk!!!! Jó egészséget kívánok az egész családnak és nagyon sok boldogságot!!!!

Adri

Kép
padri75

Látom, mindenki kellőképpen fellelkesült Ágiék Nagy Boldogságán! :lol: Én is csak ámulok, hogy milyen manócskák! Annyira kis édes babák lehetnek...egészen meghatódtam.:oops:
Merítsünk belőle erőt Lányok!

Most jöttem Apánktól. Készségesen bemutatta a multis pf-met, és megnyugtatott, hogy ne izguljak, épphogycsak az. Mert 10 tüszőn felül számít annak,és én épp súrolom a lécet... Megnyugodtam, nem foglalkozom vele.

Szép hétvégét!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így bepofátlankodom, de én is a Dévai doktornál SZÜLETTEM! :) Még 1984-ben... Anyukám üzenetét tolmácsolnám, melyben mindenkinek gratulál, hogy ilyen remek orvost fogott ki :) Tényleg! Pedig nem volt könnyű szülése (faros voltam, állítólag 3napig vajúdott.. .)Jó kezekben vagytok! Azóta már nekem is van egy gyönyörű kislányom...

Sok boldogságot és beteljesült inszemiket Mindenkinek! Kellemes pocakoskodást és gyermeknevelést a többieknek!!
ruby1

Csupa öröm ez a nap. Ági és a gyönyörű kisbabái. Ezúton is gratulákok és sok-sok boldogságot kívánok!
Ruby1, aki Dévai doktornál SZÜLETETT!
EZ egy szuper nap!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Ágiék!Hatalmas gratula....nem semmi az össz mennyiség,ami benned növekedett!!!

Kép
*na meg persze az Apukának is!!!*

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Moncsiga!
Én Pco-s vagyok,20-30 cisztám volt akkor is és elötte nem menstruáltam vagy fél éve,gyógyszeres vérzés csinálás után azonnal stimut kaptam és nem foglalkoztunk a petefészkemmel.....igaz 3-as iker terhes voltam,és amint a vonalzóm mutatja 1 fiam van!DE Dévai sok csodára képes,a reménytelen szitukban is.......ja és elötte 4x vetéltem!Fiamat mégis 38.hétig ki tudtam hordani....pedig a 2tesó elmet mellőle!

*ezt csak azért írom,hogy van remény....vannak csodák és kevés a "lehetetlen" helyzet,hála!*

Sok sikert Nektek!!!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ágival priviben leveleztem, amíg kórházba nem került. A mail címemet nem tudja, én sem az övét. Bodza, ha engedélyt ad rá Ági vagy a párja, elküldenéd nekem is a fotókat?

Előre is köszönöm!

És veletek örülök! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, a cím: gabizoli@hdsnet.hu

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kandi, köszi a bíztató szavakat! És gratulálok...

Hát, lehet ebben az emberben (Apánk) nem hinni, mikor ennyien köszönhetitek neki a gyönyörű gyerekeiteket???

Puszi

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Gabuska! Persze, küldöm! :D
Kandi! Átadom a jókívánságot! :P
Ági engedélyével megpróbálom feltenni a fotókat ide is.
A videókat pedig átküldöm annak, aki kéri.
Szép vasárnapot Mindenkinek! :)
bodza2005

Íme a kis tündérgyönyörűségek, Ági és Tóni gyermekei:
Nikoletta
Kép
Viktor
Kép
Krisztián
Kép
bodza2005

Fantasztikusak, igaz? :D :D :D
bodza2005

Nagyon szépek.......fiamnak mutattam,hogy Ő is születhetett volna két tesó kiséretében.....csak nevetett!
Még 1x gratulálok!!!!!-édesek és nagyok!
Bodza köszike a tolmácsolást!!!!!
Kép
Sok sikert Nektek!!!

Nekem Dévai mindig mondta,a problémámat nem tudja megoldani.....de gyerekem lesz.....és így is lett! :wink:
Kép...nektek is!
kandi72
Budapest III. kerület

Nem nézek ide pár napig és teljesen le vagyok maradva itten a szuper hírekről!

Áginak nagyon nagyon nagyon (mert ez neki háromszor is dukál) sok boldogságot kívánok a csöppségekhez! Ahhoz képest, hogy hárman voltak a pocakban, a fotók alapján nagyon szép, kifejlett, egészséges babócáknak tűnnek, ehhez meg külön is nagyon-nagyon-nagyon gratulálok.
grillázs

Kép
Bodza!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szeretnék Áginak gratulálni a 3 csöppséghez :D Nikoletta, Viktor és Krisztián nagyon szépek vagytok, jó egészséget nektek :D
Vendég

Ági: gratulálok! Sok boldogságot!

Kép

Kép
boszti

Bodza, köszönöm, megkaptam!

Nekem is feltűnt egyből, hogy meg nem mondani, hogy másfél kilósak és a 33. hétre érkeztek! Csodálatosak! :D :D :D

Sziasztok, mindenkinek a legjobbakat!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gratulalok Agieknak szivbol en is!
norcis

Én is őszintén gratulálok Áginak a gyönyörűséges kismanóihoz!
Sok boldogságot az életben, kitartást a picúrokhoz, és gyors felépülést kívánok!

Kép
athiz

Gratulálunk Ági családnak, olyan gyorsan elrohant az idő!
Farkasok J és K
farkasok

Katona-ügyileg megtudtam valami nagyon jó dolgot, a neve Ferulan. Láttam Czeizelt is nyilatkozni, ez a cikk pedig a PatikaMagazinban volt.
Gyógyszertárban is lesz, de addig is rendelhető, hátha pont ez válik be valakinek. :wink: Az E-vitamin, halolaj, szelén, cink, Macavibe vagy Multi Maca mellett, melyeket már többen is próbálták és javultak az eredményeik, ez is egy ígéretes verzió:
"A gyermekáldás nagy örömet jelent a családban, különösen, ha hosszú várakozás, esetleg orvosi segítség előzte meg a terhességet. Sajnos korunkban fokozódtak a fiatalok szervezetét is érő káros külső hatások, a stressz, és a statisztikák szerint a fiatal párok 30-a nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet. A meddőségért, ami alatt most 12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk és lehet csak átmeneti is, azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40), illetve egyidejűleg mindketten (20).
A korrigálható férfi eredetű meddőség
Dr. Czeizel Endre szerint a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, nyolcvan millió-per-milliliterről 40 millió-per-milliliterre és a spermiumok mozgékonysága is gyengült. A probléma megoldására a tudományos kutatások egy új, természetes alapú készítményt ajánlanak.
FERULANT - férfiaknak
A spermaminőség optimálására most jelent meg Magyarországon ez az új kapszulázott készítmény, melynek fontos összetevője a az angyalgyökér kivonata, a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott életenergiát és hormonrendszert harmonizáló növénye. Fő hatóanyaga a ferulasav. A FERULANT további komponensei az L-karnitin, az antioxidánsok, a vitaminok és a nyomelemek szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.. A készítmény alkalmazása klinikai vizsgálatokban 51-kal növelte a spermiumok számát és 37-kal fokozta spontán mozgékonyságukat. Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvoskutatói meddő párok esetében igazolták, több mint 30-uknál következett be terhesség a 6 hónapos kúra alatt.
A recept nélkül kapható FERULANT vonzó, jól tolerálható, készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására."
bodza2005

Kedves Lányok!
Ágiéknak továbbítottam a gratulációkat! Nagyon köszönik!
Minden jót Nektek!
Bodza
bodza2005

Ágiéknak nagyon gratulálok, Isten gazdag áldását kívánom mindhárom picurka életére!!!

kata790313

bodza
én ezt a multi maca-t szedem hónapok óta ez tette rendbe a vérképemet és e miatt nem kell szednem a bromot sem a prolaktinomra. A sperma nálunk borzasztó kevés 700 ezer körül van, ezen nem tudom mi tudna javítani. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Beti! Jé, még nem is hallottam, hogy nő szedi a Maca-t! Nem semmi, hogy ennyit számított!!! De jó!! Ha megkérdezhetem, Te honnan tudtad, hogy ezt kell enned? Ha ilyen jó hatású általánosságban, én is bekebelezném. :wink:
Kérdezed a katonákat, ezekről tudom, hogy segít "számszakilag" és minőségileg egyaránt: E-vitamin, halolaj, szelén, cink, Macavibe/Multi Maca. A Ferulan számomra is új infó! Albi szerint a Supradin és a flavonoidos dolgok is nagyon jót tesznek. Lásd Petike! :D

Képzeljétek, Ági holnap hazatérhet!!!!! A Babák majd akkor, ha a 2kg-t eléri a súlyuk. :D

Lányok! Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Ha bármiben tudok segíteni, írjatok mailt nyugodtan!!!
bodza2005

bodza2005
Nekünk párom kolegája ajánlotta, aki ezzel foglalkozik és feleségének nem volt peteérése, az orvos is azt mondta, hogy nem lehet gyereke. Szedte ezt pár hónapig, a doki pedig teljesen elképedt, hogy beindultak a petefészkek és inszemmel most ikreik vannak. A csajszi a stimu alatt végig szedte amíg ki nem derült, hogy terhes. Én sem hittem benne de használt és az a lényeg.
Minden nap beveszek egyet. Igazából immunerősítő is, én influenzás sem voltam míg a család minden tagja kidőlt.

Ezt a ferulant simán lehet kapni bármelyik gyógyszertárban?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok :)

Ági :)
Sok szeretettel gratulálok a babák születése alkalmából. Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak :)

Kedves többiek :)
Régi topikos voltam itt és bíztatni szeretnék mindenkit :) Néha nagyon nehéz, de nem szabad feladni, mert az út végén ott vár benneteket a babátok, vagy a babáitok. Nekem az ötödik lombik sikerült és bár nem kívánom vissza egyetlen napját sem a sikertelen próbálkozásoknak így utólag mégis azt modnom, hogy megérte kitartani. Már egy éves a fiam és öröm minden vele töltött perc.
Sok sikert kivánok mindannyiotoknak!

wish

Kedves Wish!
Köszönjük jókívánságaidat, és mi is gratulálunk gyönyörű kisfiadhoz. Nekem személy szerint a Te történeted is sok erőt adott annak idején. További sok-sok boldogságot kívánunk Neked, és ha néha kedves van, és egy kis időd, arhatnál ide, hogy erőt adj nekünk.

Kedves Kispinty, Pandi, landi, Gizmix és a többiek! Hiányoztok! Írjatok néha!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?