Különben azért kérdeztem,mert már tele beszélték a fejemet,hogy mozdulatlanúl feküdjek 10-12 napig csak pisilni és zuhanyozni keljek fel.
Hát én az elsőnél már a beülti után való nap sétáltam fél órát,igaz se főzést se takarítást nem csináltam,sokat pihentem tv-t néztem,de már kezdem azt hinni,hogy ez miatt nem sikerűlt
Különben én se értem miért lassúlt így le ez a jó kis csapat,máskor nem győztem vissza olvasni még úgy is,hogy én legtöbbször csak olvasgattalak benneteket.
Hol van pl.Beus,Hajnóc,Zsembi,már Grilázs is csak ritkán rakja be a táblicskut és csak pár ember tartja a frontot.
Február és Ági igazolt távolléten vannak,na de a többiek?
Az tök jó,hogy van köztünk munka ügyis,bár remélem nem lesz rá szükségünk,de ilyen midíg jó ha van közelben,főlleg,mert engem már egyszer elküldtek a munkahelyemről 23 vetélésem után,jelszóval mi van ha 2 hét múlva újból terhes leszek,na ez már 2 éve volt akkor jó lett volna valami segítség,de a mostani munkahelyemen egyenlőre úgy néz ki megértőbbek.
Különben én úgy tudom,hogy lombik alatt nem lehet elkűldeni senkit,ha a munkáltató tud arról,hogy ilyen programban vagy ha nem így van akkor kérlek javíts ki.
Mindenkinek szép napot.

...nektek is!