A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na meg is rendeltem!!

Az akácméz szin mellett döntöttem!! :D :D

Remélem hatásos lesz!! :roll: :roll:

Gremese!!!

Szerintem ideje lenne letenni a kiságyat!!! :D :wink:

ancsi26

Ancsi! Apa most engedte le, és most a járókán ügyködik. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: én is épp azt akartam mondani, hogy lejjebb kéne tenni a kiságyat.
Mi is lejjebb tettük, hogy nehogy véletlenül akkor üljön vagy álljon fel, amikor nem figyelek rá. :wink:

Írtam a G-mailre...

Kép
Kép
timi26

Gremese!!

Akkor oké!!!! :wink:

A MEDIA MARKT-ban van most tefal párolo 9990ft-ért!!!! :)

ancsi26

Mesi! Az egyik babát elnevezik Szelinának, és őt babusgatják, gondozzák!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes Zsófi!!! :D Jééé! Még talán nem is láttam rózsaszínben! Jól áll neki! :D

Ancsi! Köszi! Bár ennél olcsóbbat szeretnék…

Kép

Kép
regcsiken14

Olvasgatok már reggel óta, most rászántam magam, hogy írjak is :roll: , remélem, Panka is türelmesen kivárja lent a földön :roll: .

Juba, keress gyorsan valamit, mert nemtom', mi lenne velünk nélküled...hogyan kapnánk Bertusról az infókat :wink: :D .
A Pannonnál most akciós a modemes...mindjárt utánanézek.
http://www.pannon.hu/egyeni/tarifak/mobil_internet/
3 hónapig csak 990 az 5 giga, 1 éves hűségnyilatkozattal. Igaz, hogy utána 6000, de még az is jobb, mint a mostani...
Nekünk T-Mobilos van, az drágább és elég lassú...kérdezd Henit :D .

Maggie, Dávid már csak tudja :wink: :lol: :lol: . Tök jó lenne, ha szomszédok lennétek :D , remélem, sikerül :D .

Regi, Zsófi tényleg nagyon nagylányos, még a nyüszizős képen is :D , de annnnnnyira cuki :lol: :lol: ...A felálláshoz pedig hatalmas gratula!! Csak nem hagyja, hogy körbe legyen szaladgálva a talin, mint anya azt elképzelte :twisted: :twisted: ...

Bongyi, basszus :lol: :lol: :lol: :lol: . A hurkákat látom, de hol van Zita :lol: :lol: :lol: ????

Heni, Péterke nagyon szép baba...jó a fürdetőkarika, látszik, hogy tetszik neki, de a mi kádunkba nem férne el :lol: . És milyen boldog a nagy asztalnál!!!!
A nappalis ötlet nem volt hülyeség, de nekem nincs nappalim... :oops: :D . Az apás ötlet is jó, de valahogy titokban kell, mert a miénk biztosan nem fog direkt pózolni, max. eltakarja az arcát, úgy mint Máté apa :lol: :lol: .

Aniko80, szupi, hogy ilyen helyekre el tudtok menni, nálunk semmi nincs az egész városban, csak pangás ezerrel :evil: . Mikor Bence kicsi volt, ilyen idősen már régen táncházba jártunk, meg családi vasárnapokra :? .

Irina, milyen édesen alszik Ádi :D .

Pankánál esélytelen lenne az ilyen alvás: neki be kell takaróznia, mindegy mivel, akár takaróval, akár pelussal, akár plüssállattal, csak valamibe belebújhasson :lol: :lol: ...

Meryke, szerintem a pizzás csiga is nyerő lesz :wink: , legfeljebb utána majd ostromolunk a receptért :lol: .
Jobbulást mindkettőtöknek :cry: .

Áronnak boldog névnapot!!
Kép

Timi26, mi bánt :shock: ?! Gyere, mesélj... :roll:
Ja, már látom, írtál...megyek olvasni...

Ancsi, bár késő, én is az akácméz mellett voksoltam volna :D .
dettyk

Csajok képzeljétek nálunk meg rengeteg a hangya, már annyira idegesitő, mindenütt hangyacsapda figyel( még most oké, de mi lesz elkezdünk mászni :evil: SOHA nem voltak eddig.
Valószinű a gyerek hányások cuccai vonzák őket, mert először a szennyesruhatartóban voltak, de most már minden szobában van.
Olyan mérges vagyok, minden reggel azzal kell kezdeni a napot, hogy hangyákat porszivózok :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni, nálunk is előjöttek, lehetetlen helyeken vannak, én is állandóan harcolok velük :evil: .

Timi26, email mehet?
dettyk

Dettyk nekünk pannon van, de én nem vagyok vele megelégedve, mert lassú :evil: és 6000 ft és 2 év a hűségnyilatkozat.
De az a gond vele, hogy térerőfüggő, lehet Jubáéknál szupergyors volna, meg kell nézni a lefedetségi táblázatot.

Heni
KépKép
heni81

Szoptat valaki csak este és reggel?
Én úgy néz ki már csak úgy fogok, mert rengeteget bukott Péterke napközben tőle ( szilárd kaja soha nem jön vissza) A reggelit, meg a vacsit pedig még nem bukta vissza. Én ezt nem értem.

Heni
KépKép
heni81

Heni, a T-Mobilos is lassú, de képzeld, úgy kib...sztak velünk: kötöttünk (szerencsére csak) 1 éves szerződést, 4 E Ft volt az 5 Gb. Pár hónap múlva felemelték 8 Gb-re, melldöngetve, hogy az ár nem változik. Újabb 3 hónap múlva pedig felemelték az árat: most közel 10 E-t fizetünk, és ki se használjuk a 8 Gb-ot :evil: .
Majd valamikor nyáron jár le, már keresem a kombinált kábeltv-internet lehetőségeket :? .

A múltkor írtam, hogy eltoltam az asztalt 1,5 méterrel, és nem volt térerő, tetű lassú lett a gép...vettem egy 3 méteres USB hosszabbítót a Tecóban, fellógattam az ablakba, és most olyan gyors, mint a villám :shock: :lol: :lol: (már régi önmagához képest :wink: :D ).
Lehet, hogy nektek is segítene, ha távolabb lenne a modem a géptől?

No, offtopic vége :roll: .
Remélem, Juba, sikerül valamit találnod :D .
dettyk

Dettyk: persze! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Boldog névnapot Áronnak! :D

Úgy szeretem a képeiteket nézegetni. Olyan gyorsan változnak a manók, hogy néha néznem kell ki kicsoda. :oops: :D

Ééééééééééééééééés:

Reggelre kibújt Zéti bal alsó foga! :D :D :D Ott virít a kis fehér csík amikor gagyarászik. Teljesen meghatódtam és azt hiszem megvan a sok nyűgi oka is. Kicsit ferde, volt így valaki manójánál?

Ti honnan rendelitek a borostyánláncot? Biztos írtátok már, csak nem emlékszem. Én a Borostyánlánc.hu-t találtam... :roll:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Dettyk, laptop van és abba van beledugva a modem, olyan kis bizbasz ( igy mozgatható bárhová) lehet felakasztom a laptopot az ablakba :wink: de hogy nem hosszabitom meg a szerződést az tuti.
5G soha nem birná azt letölteni. B...a meg a Pannon!
Még a mikrohullámú is gyorsabb lett volna( késő bánat)
Nekünk annó Pesten UPC volt ( Szuper jó)
Ja és még ami bosszantó, hogy a megyevárosokban a Pannonnak már videotelefonálásra is alkalmas internetlefedettsége van, persze az ár ugyanaz. Irtam is panaszlevelet, hát még ők zsaroltak meg, hogy ha nem teccik fizessem ki a modemdijat meg tudom is én mit, mert szerintük az én lefedettségen jó, hát akkor kapják be!Pedig van hogy csak 14! kbit/s
Lecuppantam a témáról, csak a begyemben vannak!

Heni
KépKép
heni81

Miléna onnan! :-)

Heni
KépKép
heni81

Miléna! Látod, mondtam én, hogy nincs nyügi ok nélkül!!! :wink:

Heni! Ez gáz! A Chello (UPC) tényleg jó! Nekünk az van! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! És gratulálok Zéti első fogacskájához! :D
Kivi vagyok, nekünk mikor lesz! :roll: MÉg semmi jele a nyálömlésen :lol: kívül!

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna gratula a fogacskához!:-)
Hát, hogy ferde vagy se :? szerintem az még ilyenkor nem állapitható meg.
Milyénk ilyen: Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni: de szép fogacskák! :D :D

Miléna: gratula az első fogacskához!!! :D

Gremese, L.Móni: próbáltam a tesz-veszen megváltoztatni a babakocsi fényképét, de valamiért nem megy. Pedig azt írták, hogy a változtatások elmentve! :shock:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Áronnak Boldog Névnapot!

Csúúúcs szuperek a képek és már milyen ügyesek a babókák. :D

Voltunk tegnap mérésen és meg kapta lányom az agyhártya
gyulladás elleni oltást is.
Haladunk mint pupos gyerek a prés alatt,
kereken 7 kiló és 69 centi Ildike

Később jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Áronnak BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26 Törölted az elöző képeket? Vagy egyszerűen most zárd le az aukciót és indítsd újra már az új képekkel. Ha esetleg úgy gondolod, hogy pesti átadással könnyebben elkelne írd be nyugodtan és akkor hozd el a talira én majd átadom és utalom neked az árát.

Heni nagyon szép fogacska. Petike nagyon édes :lol:

Mesi Méghogy körbetáncolják :lol: :lol: Majd Ő táncol körbe mást :lol: :lol: Nagy-nagy gratuláció Zsófikának a feálláshoz. Olvason, hogy már leengedtétek az ágyát :wink: :lol:
Köszi, hogy önként :wink: bevállaltad :lol:

Miléna Éljen az első fogacska :lol: :lol: Nagyon édes Zéti a képeken :lol:

Meryke Nagyon huncut Máté a képeken :lol: Pizzás csiga oké, de hozd a receptet is :wink: :lol:

Hörcsög Ildike kis csöpi baba :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Áronnak boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Miléna! Éljen az első fogacska!!!!!! Zsófinak is ferdének tűnt az egyik, de most már olyan szépen nőnek!!!
Akkor ezért vot az a nagy nyügi. Nálunk 4 fog van (és ezerrel jönnek a kettesei), és addig volt nyügi, amíg át nem törtek az ínyén. Onnan, mintha elvágták volna.

Timi26! Ha nem megy, küldd el nekem priviben a fotót, meg a jelszavad, meg ami kell, és én felteszem neked! :wink:

Ancsi! Nagyon hasznos infót adtál nekem! (Pároló)!!!!!!!!!!!

Bongyi! A hurkák felfalták Zitát! :lol: Te nyertél! Egyértelmű. Azért keresek Zsofkáról én is jó hurkás képet. :D

Egy meglepetéssel készülünk a talira: Zsófi be fogja mutatni a kétperces RSG-gyakorlatát. Íme egy kép a koreográfiából:
Kép
Ja, és nem csak ez az egy harisnyánk van, csak így sikerül mindig (sokszor) fotózni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Írtam a gmail-re.

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Miből fogunk inni és enni a talin? Vannak ott poharak? Vagy vigyünk eldobható műanyag poharat? Esetleg a szalvéta is elég lehet...

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, pü-t írtam :D .
dettyk

Mesi! Te is benevezel egy párolóra? :wink:
Én asszem találtam egyet, még egyezkedek a pasival! :D
Zsófi popó ágaskodik! :D Szeli is ezt szokta, de mostanában kidől oldalra.
Meg négykézláb áll, és felemeli oldalra az egyik kezét, mint a macska, mikor támad! :lol:

Fog: hát nekem rohadtul fájt az egyik bölcsességfogam, mikor nőtt, nem csodálom, hogy a babócák ki vannak tőle. 4 óránként Cataflan, éjjel is alig aludtam, fel is kellett vágni. Az már megkönnyebbülés volt (nem fájt!). :D

Megyünk vendégségbe! Pussz

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi Szalvétát én viszek. Valaki bevállalna pár eldobható poharat? Ha nem lesz jelentkező beszerzem azt is.

Irina Mi van veletek? Minden rendben? Milyen éjszakátok volt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Áronnak boldog névnapot :)

talira gondoltam viszek műag poharakat,tányérokat,ha már sütnöm nem kell :) de ha szeretnétek somlóit enni... 8)

most L csók

KépKép
viranka

Timi26: gmailre írtam,remélem jól csináltam. :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Viranka, Somlóit :shock: , mikor fogyózom, ilyet emlegetsz :twisted: ? Egye fene, de csak ha nagyon akarod, süssél csak, viszek én műanyag poharakat :wink: :D !

Mesi, Zsófi hurkái is zabálnivalók, de tényleg elbújhat Zita mellett :lol: :lol: .
dettyk

somlói: az isteni!!! :D

Megmutatjátok azt a Media Markt-os párolót, csak kivi vagyok?! Közben rájöttem, hogy nálunk nincs is ilyen üzlet... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi miért fontos neked ennyire a pároló? Én csak simán megpárolom a cuccost edényben, vagy megfőzöm a zöldséget, nemsokára úgy is a mi kosztunkat eszik. Vagy nem?

Heni
KépKép
heni81

Áronnak boldog névnapot!

Silka, ez az ana nagyon édes lehet! Nálunk az apapapa és a babababa megy ezerrel! Gyönyörű a kiscsajod! Az a csíkos szerkó isteni!

Regi! Szeli és a zacskó :)

Irina, hogy vagytok? Esetleg próbáld kanállal a nurofent! Zita is imád az oldalán aludni.

L.Móni, cicád jobban van? És a derekad?

Juba, az nem lehet, sírni fogok! :(

Anitja, rég voltál!

Mesi, hogy áll a padlóegyenlőegynagyhempergőző project?
Zsófi nyügisen is zabálnivaló! Feláll? De ügyes! RSG :)

Maggie, drukkolok a házhoz!Mikor derül ki, hogy lesz-e belőle valami?

Tali:Ha sok a süti én vigyek inkább mégis szendót? Vagy fenébe a fogyókúrával?

Ádi, Peti, Máté, Zéti, Zsófi képek nagyon jók, olyan jó nézegetni őket!

Zita hurka: Én jó ideje azt látom, hogy csak kilóra gyúrunk, centire nem, innen a testfelépítés. De ahogy Juba mondaná, tiszta annya, én is alacsony vagyok, na jó, kissé duci is! Zita még 8800g volt a legutóbbi mérésnél, vagyis vannak itt jóval nehezebb babák, csak éppen enyim baba rövid…..

KépKépKép
bongyi

Azt nem is írtam, hogy a két kicsim tegnapra betaknyosodott és beköhögősödött! Egyelőre nem komoly, de éjjel nem sok alvás volt, úgyhogy nagyon nyunyi vagyok, szegény apa nem is tudom, hogy tud így dolgozni egész nap!

KépKépKép
bongyi

Hello Lányok,

eszméletlenek a képek. Olyan jó nézni őket. Bongyi, tényleg Ti nyertetek. Méghozzá kiütéssel :lol: :lol: Irina, ahogy Ádi odakucorgott az ágy széléhez, hát tisztára zabálnivaló. De minden bébi egy dukorfalat.

Meryke, én is kentem Lizi arcát Bübchen időjárás krémmel télen. Az a napsütésre is jó?

Lmóni, vállalom a poharat. Feltéve, ha elég a 25 db, ugyanis annyit találtam itthon. Környéken meg csak "garázsbolt" van, úgyhogy pótolni nem tudom. Ja és vihetek szendókat is. Dobnál újra egy névsort, h tudjam hányan leszünk? És még 1 dolog: sajnos nem 100 %, h 10-re odaérünk, függ a kisasszony reggeli alvásától.

Áron, boldog névnapot!

silka
silka

Köszi Ancsi! :D
Heni! Igazad van, de én most rákattantam, hogy szeretnék, aztán már Anyu is pályázik rá, ha nekünk már nem kell! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi,
én is találtam Neked vmit:

http://www.topshop.hu/index.asp?tn=prod ... &pid=29709

nekem is tvshop-os van, de nem ez, hanem ennek egy korábbi változata.

silka
silka

l. móni, bongyi, édesek vagytok, hogy érdeklődtök! De először is jobbulást Nálatok a beteg babácskáknak!!!
Az én életkedvem Ádi állapota függvényében változik, a teljes kétségbeeséstől ("lehet, hogy agyhártyagyulladás ekkor lázzal?") az örömig, amikor végre mosolyog. Mert egy nap minden van. Éjjel sajnos nem aludtunk, mert végig forogta az éjszakát :cry: Nappal meg alattomosan felment a láza 39 fokra, alig vettem észre, mert a végtagjai meg hidegek (!) voltak. Csak kíváncsiságból tettem be a hőmérőt és majdnem elájultam. Attól meg még inkább, hogy egy kúp után egy órával a 39 fokos lázból 39,3 lett!!! Végül hűtőzsepiket tettem a karjaira, az levitte a lázat, ordított persze szegénykém a hideg miatt.
Holnap Apa beviszi a székletmintát, leoltják az ÁNTSZ-ben, hogy megtudjuk, mi ez (vagy mi nem). A tartós nagyon magas láz a legjellemzőbb tünete, délelőttönként is mindig 38,5 felett van... :shock: Szóval drukkoljatok! De most épp nyugi van, lement a láza, játszadoztunk.
A szívem szakad meg, ha Ádónak baja van, és olyan rémséges vírusok és baktériumok vannak...

Gondolok ám Mindenkire, csak nem tudok érdemben jönni...

Kép
Kép
irina

Irina! Drukkolunk! De honnan kaphatta volna el??? :roll:

Silka! Köszi! :D Már licitáltam egyre, a tali után megyünk érte! :wink:

Szerintem elég a süti meg a pizzás csiga meg a somlói (nyami! :D ), aki utazik (mint mi) úgyis visz magával szendót, vagy megáll valahol bekapni egy falatot! De ha nem így gondoljátok, szóljatok!

Kép

Kép
regcsiken14

Irina,
Ti nem oltattatok agyhártyagyulladás ellen?
Jaj, sok gyógypuszi Ádinak! Gyógyuljon meg nagyon gyorsan.

silka
silka

Agyhártyagyull.: de, de, oltattunk, de az csak egy törzse ellen véd. Amúgy szerintem nem meningitis, csak időnként annyira megijedek a magas láztól, sírástól stb., hogy azt képzelem, igen.

Kép
Kép
irina

Irina drága ne gondolj a legrosszabbra!!!!lehet, hogy csak a három napos láz és holnapra tele lesz a kis teste Ádónak kiütésekkel. Az agyhártyagyulladás honnan jut eszedbe? Elhiszem, hogy aggódsz, hogy jár az agyad mi a gond. Vidd el másik orvoshoz. Most is magas a láza? Akkor irány a kórház. A negatív gondolatokat űzd ki a fejedből. Ahogy az írásodat olvasom ma nem sokat tudott otthon lenni a párod. Jobbulást Ádikának és sok erőt nektek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Szürkeszamáraködből jelentkezik. Inkább nem untatok senkit azzal, hogy milyen napunk volt a folytatásban, elég talán annyi, hogy most tudok leülni a géphez. Vacakocskát kiadtam apájának. :lol: :lol:

Juba, Drága! Tényleg kapd össze magad! Nem ér elmaradni! Én is nagyon hiányolnálat Téged is és Bertusodat is. A nyűgösség meg hamarosan változni fog. Jó, jó, ez sovány vígasz. Nem tud valaki segíteni egy kicsikét?

Gremesi! Én meg általában a lányokra irígykedem (Igaz, nem adnám a fiaimat semmi pénzért). Zsófi most is elbűvölt. Olyan édes a kis lebarnult orrocskájával. :lol: Nekem is a második kép a kedvencem. Kész hölgy! :lol: :lol: A testőrök meg jól működnek! Na, ugye! A nehéz pelenkával is mindent meg lehet csinálni. :lol: Éljen, éljen, éljen! Annyira ügyes!!!! Kíváncsi vagyok, hogyan fog még változni a hajszíne. Tündérszép a nyűgis képen is! :lol:

Bongyi! Hidd el, már sokféleképpen próbáltam, nem kell neki. Eleinte még csak-csak elfogadta, de most nem. Nagyon nem idegeskedek miatta, szerencsére van mit ennie, gondolom legalábbis, hiszen még most is majd 60 dekát hízott. :lol: Így volt Gergővel is, nyolc hónapig szinte semmit sem fogadott el, utána is abból evett, amit a családnak főztem. Mindent szépen elkészítettem, miután minden jó puha volt, kivettem manókának az adagját, majd fűszereztem a többieknek. Most is arra készülök, hogy hétvégén direkt husilevest főzök, majd abból turmixolok a zöldségekből. :wink:

Móni! Látom Ti is ezzel hadakoztok. Szerintem ne aggódj, biztosan nem fognak éhen halni. :wink: Ahogyan Bongyinak is írtam, én próbálkozok, nagyokat nevetek, hogy mennyire nem kell, de különösebben nem mérgelődöm miatta. Hogy vagytok? Remélem jobban van a derekad!

Silka! Istenem, ez a leányzó is.... No, Albert felkötheti. Mekkora nevetés! És neki is lebarnult az orra hegye. :lol: Hú, de csinos. Egyébként Gergő is megnézte a képeket, és úgy találta, hogy Lizi és Albert nagyon hasonlítanak egymásra. :wink:
Ana, főzzék jókat a kicsi lánykádnak! :lol: :lol:

Irina! Köszönöm. A történetben az lenne a szép, hogy pont az egyik legjobb barátom mellet lakhatnánk. De még látnunk kell a terveket, osztani, szorozni kell. Mi szerintem meg tudnánk venni azt a házat a mienk árából. Pedig ez csak 65 nm, az új meg közel 100 lenne, de ez, hogy is mondjam, asszem kertvárosnak számít, Kaqk tudja, Józsán lenne.
Jaj, szegény Ádó! Rengeteg gyógypusszancsot küldök neki. Jaj, Te Drága, Neked aztán nem megy egyszerűen. Mindig jön valami újabb nyavalya. De annyira hősiesen tartod magadat, hogy csak na! Szupi anyuci vagy!

Heni! Úgy látom, Péterkéd sem akar lemaradni az izgőmozgó csajszikáktól. Még egy szívtipró a csapatban. :lol: Ez a fürdetőkarika tök jó. Momó megígérte, hogy a tesójáéktól majd elkéri nekünk, így majd lesz Vacakocskának is. Addig meg a hátam bánja.

No, ezt elküldöm, remélem tudom majd folytatni. :lol:
dmaggie

Silka oké, bőven elég 25 pohár. Mindenki megjegyzi melyikből ivott és újrahasználja :wink: :lol:

Lányok szerintem ennyi süti meg üditő bőven elég lesz.Sőt még sok is!!!
Csak pár óráról van szó :lol: :lol:
Azt hiszem április 12.-én mindenki felszed legalább 1 kilót :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Cica jobban van szerencsére. Még nem az igazi de már alakul. Most pont a lépcsőt irányozta be miután a virágoktól elhoztam 8)
A hátam nem javul, szombaton megyek csontkovácshoz hátha segít. Tegnap este mikor a párom maszírozta egy ökölnyi csomót érzett a jobb oldalamon közvetlenül a gerinc mellett :cry:

gyümölcs mi annyira jutottunk, hogyha Cica meglátja a kezemben a kanalat öklendezik :cry: Az almalevet már megitta egy-két alkalommal ma azt sem volt hajlandó elfogadni. Holnap megpróbálom neki a banánt. Aztán majd meglátjuk. Nem láttam még olyan felnőtt embert aki anyatejet eszik :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, csak egy mondat! Lázas állapotban is lehet hideg a végtag, amíg hideg, addig emelkedik a láz, amikor már meleg, akkor elindult lefele! Hogy a testhőmérséklet magas-e, több ponton lehet nézni, én a homlokon középen a két szem között, lent, szinte a szemöldökök vonalában, azok között szoktam puszival megnézni. Van olyan is, aki a nyakat ellenőrzi hátul.

KépKépKép
bongyi

Irina! Ádi milyen gyönyörű, ahogyan alszik! Annyira békés, nyugodt.

Heni, de élvezi ez a kislegény az asztalnál történő kajálást! Milyen mosolygós!

Meryke! Máté is milyen ügyes! :shock: Mondtam is kicsi Albertnek, hogy kapja össze magát, mert így lemarad, mint a borravaló! :wink: :lol: Mielőbbi jobbulást kívánok! Gyógypusz, gyógypusz.......

Miléna! Hú, de szép Zéti is!!! Graaatuuuláááálooook!!! Remélem már nem lesz annyira nyűgös a kisfiad!

Bongyi! Elfelejtettem írni, hogy meglestem ám én is a hurkicákat :lol: Régebben azt gondoltam, én is benevezem Vacakocskát, de letettem róla. :lol: :lol: Gyönyörűséges kislányod van!!! Jaj, most olvasom, hogy már megint. :cry: Gyors gyógyulást kívánok!!!!

Gremesi! Köszi a képeket, nagyon jók! Rsg :lol: :lol: :lol: Szerintem a pillarebegtetés is megteszi a hatását. :lol: :lol:

Timikém! :cry: Készülök én is írni Neked, remélem össze is jön, ha nem ma, akkor hónap!

Viranka! Mi van veletek? Nagyon hiányoznak az írásaid, annyira szeretem őket!

Irina! Kérlek nyugodj meg, Drága! Ez a láz a vírussal jár, funkciója van. Ha jól emlékszem, a dokink szerint is ilyenkor 2-3 nap is elfogadott az ilyen magas láz, de ha jobban megnyugtat, tényleg vidd el orvoshoz, ahogyan Móni javasolta.

Jaj, lányok annyira irígykedem, ahogyan olvasom a készülődős hsz-okat. Vigyázzatok, a nyárira tényleg elmegyünk. Én meg olyan hülye vagyok, régebben már volt szó róla, hogy Viranka fel is ajánlotta a lakásukat, én meg csak meghatódtam, de azt nem írtam, hogy vannak rokonaink Bp-en, már mondtam is nekik, hogy nyáron meglátogatjuk őket. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?