Halihó!
Szürkeszamáraködből jelentkezik. Inkább nem untatok senkit azzal, hogy milyen napunk volt a folytatásban, elég talán annyi, hogy most tudok leülni a géphez. Vacakocskát kiadtam apájának.
Juba, Drága! Tényleg kapd össze magad! Nem ér elmaradni! Én is nagyon hiányolnálat Téged is és Bertusodat is. A nyűgösség meg hamarosan változni fog. Jó, jó, ez sovány vígasz. Nem tud valaki segíteni egy kicsikét?
Gremesi! Én meg általában a lányokra irígykedem (Igaz, nem adnám a fiaimat semmi pénzért). Zsófi most is elbűvölt. Olyan édes a kis lebarnult orrocskájával.

Nekem is a második kép a kedvencem. Kész hölgy!

A testőrök meg jól működnek! Na, ugye! A nehéz pelenkával is mindent meg lehet csinálni.

Éljen, éljen, éljen! Annyira ügyes!!!! Kíváncsi vagyok, hogyan fog még változni a hajszíne. Tündérszép a nyűgis képen is!
Bongyi! Hidd el, már sokféleképpen próbáltam, nem kell neki. Eleinte még csak-csak elfogadta, de most nem. Nagyon nem idegeskedek miatta, szerencsére van mit ennie, gondolom legalábbis, hiszen még most is majd 60 dekát hízott.

Így volt Gergővel is, nyolc hónapig szinte semmit sem fogadott el, utána is abból evett, amit a családnak főztem. Mindent szépen elkészítettem, miután minden jó puha volt, kivettem manókának az adagját, majd fűszereztem a többieknek. Most is arra készülök, hogy hétvégén direkt husilevest főzök, majd abból turmixolok a zöldségekből.
Móni! Látom Ti is ezzel hadakoztok. Szerintem ne aggódj, biztosan nem fognak éhen halni.

Ahogyan Bongyinak is írtam, én próbálkozok, nagyokat nevetek, hogy mennyire nem kell, de különösebben nem mérgelődöm miatta. Hogy vagytok? Remélem jobban van a derekad!
Silka! Istenem, ez a leányzó is.... No, Albert felkötheti. Mekkora nevetés! És neki is lebarnult az orra hegye.

Hú, de csinos. Egyébként Gergő is megnézte a képeket, és úgy találta, hogy Lizi és Albert nagyon hasonlítanak egymásra.
Ana, főzzék jókat a kicsi lánykádnak!
Irina! Köszönöm. A történetben az lenne a szép, hogy pont az egyik legjobb barátom mellet lakhatnánk. De még látnunk kell a terveket, osztani, szorozni kell. Mi szerintem meg tudnánk venni azt a házat a mienk árából. Pedig ez csak 65 nm, az új meg közel 100 lenne, de ez, hogy is mondjam, asszem kertvárosnak számít, Kaqk tudja, Józsán lenne.
Jaj, szegény Ádó! Rengeteg gyógypusszancsot küldök neki. Jaj, Te Drága, Neked aztán nem megy egyszerűen. Mindig jön valami újabb nyavalya. De annyira hősiesen tartod magadat, hogy csak na! Szupi anyuci vagy!
Heni! Úgy látom, Péterkéd sem akar lemaradni az izgőmozgó csajszikáktól. Még egy szívtipró a csapatban.

Ez a fürdetőkarika tök jó. Momó megígérte, hogy a tesójáéktól majd elkéri nekünk, így majd lesz Vacakocskának is. Addig meg a hátam bánja.
No, ezt elküldöm, remélem tudom majd folytatni.