A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt/délutánt!

R.Edit, a beszerzés sikeres volt, az eredmény kevésbé.
Azt vettem, amit M.Alice ajánlott (köszönöm!Kép)a harmadik patikában sikerült, és ma reggel bevetettem.Kép
A párom azzal vígasztalt, hogy biztos rossz a tesztKép vagy Névtelenre kellene hallgatnom, és megvárni, amíg megfelelő mennyiségű hcg termelődik, mert jelenleg manóka még úton van a beágyazódás felé, és nincs ideje hcg-t termelni.

szóval még reménykedem

Dia
Dia

Dia!

Ne szomizz!! Hányadik napon vagy??

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mennek a pozitív energiák. Nagyon bíztatók a jeleid.Kép

LevendulaKép
Üdv a klubban. Nekem is volt olyan, hogy nem repedtek meg a tüszők. Kicsit utánnanéztem, és ez a LUF szindróma, de ez ovulációs ciklusnak számít, mert átalakul sárgatestté, és a hő is szépen felmegy, ha neked is ez volt. De azt írta egy orvos, hogy a mai ismeretek szerint ez teljesen kezelhető. Profasi a megoldás. De igaza volt az orvosodnak, hogy nem merte beadni, jobb az óvatosság. Lehet, hogy magától megreped majdKép

AliceKép
Zsuzsuék is védekeztek, és tessék van egy szép kislánya abból a ciklusbólKépKép

VirágKép
Nekem jó a tali bármikor, feltéve ha nincs színházjegyem arra a napraKépKépKép

GittaKép
Igazad volt Névtelennel kapcsolatban, olyan ne szóljon itt be, aki még a nevét sem meri vállalni.
Különben is általában ha ráérünk mindenkinek szoktunk válaszolni.

LujzaKép
Akkor együtt tologatjuk majd a babakocsit ? Remélem duplát kell venniKép

AlenaKép
Mikor lesz meg a hormon eredményed ?

Ritkán tudok jönni, de azért rajtatok tartom a szemem!!!!KépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Levendula!
Reménykedni azt lehetKép

CatKép

Hát nemsok esélyem van, de háthaKép

Alice
malice

Csajok!

Megérett bennem az elhatározás. Hazafele veszek tesztet, és ha pozitív nem jövök holnaptól.
A kolléganőm itt prüszköl velem szemben, 25-ször elmondta, hogy milyen szarul van, de nem megy haza és nem is akar otthon maradni!
Hát akkor majd én! Nem kockáztatok!

bnemethm
bnemethm

Dia !

És biztos hogy nem jött ki halványan sem rajta semmi???????????
Amíg nem jön meg addig lehet reménykedni.Látod talán még én is reménykedem pedig mi most védekeztünk ebben a hónapban, és még eddig nem jött megKép

Alice
malice

bnemethm !

Ma töltöm a 25-ket. Még hármat kell aludniKép. Meg az extrákat az izgalom miatt.

Dia
Dia

EZ AZ bnemethm Kép Királylány vagyKép

Miért nem fóliázod be a fejét?KépKépKépKép

Alice
malice

DiaKép

Akkor szerintem korai volt még a teszt,érzel valamit?????

Alice
malice

Alice!

Kép

bnemethm
bnemethm

Dia!

Szerintem korai volt még a teszt! Nem feladni a reményt! Addig vegyél még egyet, aztán vasárnap reggel újból!
Hődet nem mérted??
bnemethm
bnemethm

Alice !

Húú, szóval akkor a védekezés a legjobb támadás Kép ???
A tesztet kb. 15 percig vizsgálgattam, fény alatt, hogy hátha, de télleg semmi Kép

Dia
Dia

DiaKép
Próbáld meg 2 nap mulva újra háthaKép
DrukkolokKép

Alice
malice

DiaKép

Mintha magamat látnámKépfény alattKép
malice

Edit!
Azt mondták több mint valószínű nem tapadt meg jól és ezért ment el. Szinte mindig fájdogált a pocim de ezen kívül semmi problémám nem volt.

Gitta!
Őszintén sajnálom, hogy emlékszel rám, de csak azért, mert azóta is itt vagy.

Sógornőmmel nem igazán jó a viszonyom (enyhén szólva) amikor elmondtuk neki, hogy jön babó mondta, hogy milyen irígy rám és most biztos milyen jó nekem stb. (Ők még nem akarnak babát ő még csak 23 éves) Amikor elment babó nem jött oda és mondta, hogy irígy rám...

Tudom, hogy hamar össze fogjuk hozni a másikat is (jól "dolgozunk" apucikájával) csak lenne már karácsony! Ez a legrosszabb időszak, mert nem tudok mint csinálni, várnom kell. Ha nekiláthatunk akkor rövidebb időszakokat kell csak kivárnom.

Mindenkinek jó délután, eseménydús éjszakát kívánok. Kép

Bibi
bibi

Hello CatKép

Nem ment fel a hőm. Se most se a múltkor. Ilyen azt előtt sose volt. Holnap viszont megyek Uh-ra, kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e sárgatest vagy mi történik ilyenkor?

Nálatok mi újság a lombikkal? Fogigátló? Lehet, hogy le vagyok maradva...

A "túlstimulál" persze egy szó...Kép

L.
Levendula

azt előtt= azelőtt

Írásóra, lalala

L.
Levendula

Sziasztok!
Gitta!
Légyszi írd be a tábliba, hogy a szülés várható ideje: 2004.jan.27 Köszi!
Nikie
nikie

Kedves Dia!

Az első tesztem a terhességnél nekem is negatív lett, pedig én a kijelölt fogantatás utáni 10. nap után csináltam. Nagyon elszomorodtam. Aztán utána 1 héttel meg pozitív lett Kép. Türelem. Idő kell neki, amíg be tud ágyazódni.Jól van ez elrendezve. Ha beágyazódási zavar miatt nem tudna megmaradni, akkor nem terhelné feleslegesen a szervezetet hcg -vel.De hát nálad ilyesmiről szó sem lesz, pusztán csak sürgetni akarod az évmilliós rendet: Kép Kép Kép
üdv.
Névtelen

LevendulaKép
Akkor Nálad más a gond. Ha nem megy fel a hőd, akkor nincs sárgatest, valszeg ott lesz a tüsző. Vigyázzni kell vele, hogy nehogy ciszta legyen belőle.

BnemethmKép
Otthon van neted ? Mindenképpen értesíts bennünket a jó hírrőlKép

DiaKép
Szerintem is tesztelj egy pár nap múlva megint.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hát itt vagytok régi lányok is!
Helló NIKIE:szóval vízöntő lesz!Kép
TALISOK!Jelentkezzetek!
Tehát 21.-e, kedd, Vista Café 17-től
Utolsó vízállásjelentés:
CAT
ALENA
EGCSI
VIRÁG
ORSI??Jelentkezz!
Nanemá minitali legyen!Ilyen kevesen akarnak babásodni??(az újak kedvéért:minden tali után lett egy új babásunk!Kép)
virag

Sziasztok, nagyon kedvesek vagytok, mostmár sokkal jobb a kedvem KépKépKép
Amúgy én érzek valamit, csak nem tudom pontosan mit kell érezni, és elképzelhető, hogy csak beképzelem az egészet - bár amúgy nem vagyok hipochonder típus, de 4 hónap az 4 hónap

Dia
Dia

Sziasztok!

Valaki ivott vagy evett már olyan aloe verás izét?
És hol lehet ahoz hozzájutni?
Azt olvastam róla, hogy nagyon hasznos kis cuccc!

Bár már így is szedek egy csomó mindent, (csatlakozva Szöszihez). De a jövő héten kapok talán egy kis pénzt és valamire el kéne költeni, nem? Na, hát arra gondoltom, mi lenne, ha szednék egy kis aloát.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szöszi
Én itt aranyosan munkakerülök(bár nem kéne, mert határidőm van, de mindegy) és megtaláltalak a Clostilodalon.
Neked mi van a prolactinoddal? Lement? És a ciklusod valamilyen már? Július óta neked hányszor sikerült örömmel menstruálnod?

Amúgy én is elhatároztam a teherbeesést, de én aranyoasbb vagyok magammal, mert én idén még teherbe esek.

Rékacs
imolyozs

SzösziKép
Háát, szerintem a Mária-dolog csak egyszer fordult elő, azt nem nagyon lehet számításba venni.Kép Egyébként Borsodi a Vica én csak Boros vagyok!Kép

RékacsKép
Nem akarlak kiábrándítani, de nem tősgyökeres egri vagyok, a férjem cipelt ide(ő meg elhúzott máshova dolgozniKép), talán őt vagy népes családját ismerheted. Most lesz e-mail cím a profilomban, megdumcsizhatjuk!Kép

bnemethKép
Drukk!

Lányok!
Délelőtt nem dicsekedtem milyen béna vagyok, de most el kell mondanom! Úgy kezdődött a reggel, hogy a madarak reggelijét készítvén kicsúszott a tányér a kezemből és a kaja jó része a konyhakövön landolt. Nem szívtam mellre, csendesen gratuláltam magamnak és minden ment a maga útján. Erre este a vacsimat akartam melegíteni és egy kecses mozdulattal a borsófőzelék a mikróban kötött ki, persze tányér nélkül. Szegény gyerekem! Lehet, hogy az ilyen megmozdulásaim tartják vissza a beköltözéstől, mert még a spenótot az ölébe önteném!Kép

Egcsi
egcsi

Haho!Kép
Volt itt termes ma rendesen!
Cat!Kép
Hat hogyan tartod rajtunk a szemedet,en kerdeztelek tobbszor is es semmi...Kép

Rekacs!Kép
A prolaktin nekem amugy a megengedett hatar alatt volt joval,tobb doki es lany szerint nem is kellett volna bromo,de azert en szedtem es szedem most is,bar mostmar csak vagy 1 heti adag van es leszoktatom magam.Viszont a ciklusom szepen beallt,igaz ez valszinu a closti hatasa,nem tudom mi lenne,ha nem szednem,de valszinuleg nem lenne mensi megint sajnos.KépEzert sem hagyhatom abba,bar mostmar ram ferne egy szunet.(5 honapja szedem)

Lanyok!Kép
Ma hirtelen elhatarozasbol levagattam a hajam.Olyan furcsa erzes,azota folyton turkalom!Szoval fodrasznal voltam meg kozmetikusnal es holnap megyunk Vargesztesre,szoval mindent megteszek es olyan jol erzem magam az utobbi idoben,hogy biztos ebben a honapban lesz baba.Erzem.Kép
(Ezeket tulkeppen azer' irom,hogy megdicserjetek a hozzaallasomat!)
-szoszi-
szoszi

Egcsi!Kép
Ne haragudj,tenyleg,nagyon ciki,hogy elirtam a neved,raadasul pedig meg is jegyeztem,mert volt ilyen nevu pasim vmikor az oskorban.
Amugy,mi a palya,ma korabban kezd az ejszakai muszak??Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Engedd meg, hogy elsőként megdicsérjem a hozzáállásodat! De komolyan! Bravó! Csak így tovább!Kép
Mikor indultok holnap? Már nem is mentek dolgozni vagy csak a robot után? Mindenesetre küldök nektek meglepit születésnapotok alkalmából még csak nem is hizlal!KépKép

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Gond egy szál se!Kép Korán jöttem, de 9-re otthon akarok lenni, mert kezdődik egy jónak ígérkező film!Kép

Egcsi
egcsi

Milyen film kezdodik?Ha jo en is megnezem,mar az idejet sem tudom mikor lattam jo filmet.
Nem,holnap mar nem szandekozom bemenni,esetleg apa,de o is csak max.10-ig,akkor indulunk.Ha lesz idom,akkor meg reggel bekukkantok!(bar,ahogy elnezem magam,a pakolas holnapra marad...en olyan lusta vagyok,mint egy lajhar)
-szoszi-
szoszi

Szöszi
Gratula a hozzáállásodhoz!!

Várgeszets tök jó hely én is voltam tavaly ilyenkor. Menjetek el a várba mert nagyon szép kilátás van onnan!

Egcsi4 Sajna, hogy nem beszélhetjük meg a szokásos ki kit ismert, na de sebaj, maj a friss kismamák topikon, mert ott már ismerősök leszünk, vagy?

Abbahagyom már a vonalazgatást! Jó esti műszakot mindenkinek!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SzösziKép
A csendestárs Whoopi Goldberg-gel. Az előzetes jónak tűnt. Ja, és TV2 21:00. Nem vagyunk egyformák én már két-három nappal utazás előtt bepakolok, utána meg azon járatom az agyam mit hagyunk otthon!Kép Biztos csini az új frizud, a párod mit szólt hozzá?

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Hát először is Happy Birthday to you!!! Másodszor jó lenne, ha küldenél egy képet az új Szösziről, bár én még a régit sem láttam, mert a babahozó talira sosem jösz el. (Na ez nem szemrehányás!) Érezzétek jól egymást, és legyen kis gyümölcse is a party-nak 9 hónap múlvaKép

VirágKép
Rajtakaptalak az Indexen, hogy nagy aktivista vagy a topikbanKép Na én oda azért nem írok, mert annyian vannak, hogy nem győzöm olvasni a hozzászólásokat, ha 1 napot kihagynék, a következőn csak olvasni kellene a cuccot, hogy utolérjem magam.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Mennek en,de attettetek keddre.Pedig en orditottam folyton,hogy tali kene,de vasarnap jovunk haza,ha hetfon lett volna talan ottmaradok a noveremnel a tali miatt,de keddig sok lenne.Es vasarnap haza es kedden vissza se lenne olcso mulatsag.
Igy aztan hallgatok es majd megyek a kovetkezore.
Ami a kepet illeti allitolag a ti talis kepeitek is fennt vannak,de sehol sem talaltam oket,pedig annyit kerestem...vegignyalaztam erte az arhivumot.KépMajd kuldok kepet.
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!
Jó hírek Dorisékról: már egyik baba sincs lélegeztetőn!KépKépKép A Lili nem akarja elfogadni az ennivalót, de gondolom, ezt a problémát meg tudják oldani az orvosok. Dorist már hazaengedték, otthonról jár be a babákhoz.
Nagyon köszöni mindenkinek a jókívánságokat és a drukkokat és mindenkit nagyon sokszor puszil!

Viki
vikici

Sziasztok!

Szép Jó reggelt mindenkinek! Kép

Kata!
Nem hagyom magam, de azért nem is ugrálok olyan nagyon. Az orvosom nagyon kedves, rendes. Minden kérdésemre válaszol, csak az a gond, hogy mindig siet. Mondjuk, én nem fizettem neki semmit. Júliusban a műtétem után akartam adni neki pénzt, de visszautasította! Kép Azóta pedig nem próbálkoztam pénzzel. (Nem mintha dúskálnék a pénzben.) A kórházban szokott megvizsgálni rendelési időn kívül! Nagyon köszönöm neki, amit értem tett. A jövőhéten kell visszamennem UH-ra, már ha addig nem jön meg, mivel beállt a ciklusom kb. 25 naposra! Eddig jó, ha 34-en belül megjött. Kép Legalább nem telik el annyi idő a ciklusok között.

Levendula!
Megnéztem a tablicskut!

Cat!
Nevedhez illően! Kép Kép Kép

Dia!
25? Az még bármilyen teszthez túl korai, kivéve, a vérből tesztelőhöz!

Bibi!
Ne várd olyan görcsösen! Próbálj meg lazítani! Saját tapasztalatból mondom! Kép Kösd le magad, csinálj valamit, ami eltereli a várakozásról a figyelmed, más megoldás nincs! Kép Jön majd gyorsan az a babó! Kép

Nikie!
De jó hallani rólad! Hogy vagy? Biztosan szépen növöget már a babó! Kép Beírtam a tablicskuba! Kép

Dia!
4 hónap? Nem feladni! Vagyunk itt sajnos többen is, akik évek óta várjuk a babákat (én pl. már több mint 40! hónapja várom a babám megfoganását és megszületését! Kép Majd jön a baba, ha itt lesz az ideje! Kép Többször kétségbeestem, magam alatt voltam, de mindig kijöttem a gödörből! Kép

Egcsi!
Csak öntenéd már azt a spenótot! Kép Kép Kép Szerintem nem bánnád! Kép

Szöszi!
dics, dics! Most meg vagy dícsérve! Kép Biztosan csinos vagy az új frizuráddal! Kép Boldog szülinapot! Kép

Viki!
Köszönjük a jó híreket! Kép Doriséknak nagy nagy gratula és jobbulást kívánunk! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Hát jó hírrel nem nagyon tudok szolgálni, megcsináltam reggel (? hajnali kettőkor, mert akkor már nagyon kellett). Nem tudom, hogy én akarom odalátni, vagy rohadt halványan (de tényleg alig látszik)mintha ott lenne a második csík!
A hőm ma is 37.4.!

bnemethm
bnemethm

bnemethm!
Szia! Akkor most gratulálhatok??? Úgy szeretnék! Kép Drukkk megy továbbra is! Biztosan ott van az a csík, ne aggódj! Kép Tudom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok DrágáimKép

SzöszikééémmmKép Engedd meg hogy Gratuláljak a hozzáálásodhoz ez nagyon meggyőző csak így tovább észre sem fogod venni hogy valaki van OdabentKép Biztos jól ál az új frizura(mert ugye mi már ismerjük egymástKép) na meg
Boldog Szülinapot is szeretnék kívánniKép

bnemethmKépmost ilyen arcot vágokKépKépKép

Mondtam már hogy boszi vagyokKép húúú de jó neked.Én a helyedben igencsak reménykednékKép
Jók a megérzéseim(mással szemben)

Magamról.
Ma reggel az okos fejemmel elhatároztam hogy unszolásotokraKépcsinálok egy tesztet talán nem kellett volna.A hőm igaz ma reggel egy picikét lement 37,1 ésFÉLKép de azért megcsináltam.És ugyan az az eredmény mint Drága itteni Barátnőmnél bnemethmKép
Igaz én otthagytam 2 perc után mert nemláttam semmit és kb félóra mulva néztem meg.
Tehát ennyi.Még eddig nem jött meg és lehet hogy jó néha a védekezésKép
Ha holnap sem jön meg vagy nem esik le a hőm mégjobban akkor majd veszek még egy tesztet.De valahogy érzem hogy meg fog jönni addigKép
Na mindeggy én kis naívKép

DorisKép
Jaj de jó,millió pusz

Alice
malice

Gitta!Kép

Nem tudom, olyan nagyon-nagyon halvány, lehet, hogy csak én látom, mert oda akarom látni, ezért nem vagyok bizti a dolgomban.
Régebben ha csináltam tesztet másnapra leesett a hőm és meg is jött, de most nem. Szerintem ma kellett volna megjönnie. Medi-lab tesztet vettem, ez állítólag 3 napos terhességet kimutat beágyazódás után. Viszont anno mikor említettem a dokinak, ő inkább az úgynevezett "kazettás" teszteket (amire cseppenteni kell) ajánlotta, hogy azok megbízhatóbbak.
Csak olyan nem volt a gyógyszertárban, másikba meg nem akartam átmenni.
(Azért nevetséges, hogy a kórház melletti gyógyszertárban csak egy fajta teszt van! Te tudod melyik gyógyszertárról beszélek!)

bnemethm
bnemethm

Alice!Kép

Remélem nem esik le a hőd, és jövő hétre már mind a ketten erőssebben fogjuk látni azt a fránya második csíkot!
Egyéb más tüneted van???
Nekem amióta így felment a hőm - 21. nap - azóta minden éjszaka szambázok ki egy bizonyos helyre.

bnemethm
bnemethm

bnemethm

Nekem nincs semmi tünetem ez a gázKép ezért is gondolom azt hogy most sem sikerült.
Valószinü hogy a teszt volt rossz na meg én is később néztem meg és akkor már nem mutat valósat sajnaKép
De neked nagyon biztatóak a leleteidKép nagyon szorítok neked hogy minden OK legyen.
Szerintem vegyél egy másik tesztet és csináld meg még 1XKép mert egy nap alatt is sokat nő a HCG szint.
Nekem még ennyire mint neked soha nem ment fel a hőm max 37,2-re de amikor már kezd visszaesni akkkkko mán Gáz van.

Na mégeccccer Drukk ezerrelKép

Alice
malice

Sziasztok!

benemeth, Alice!
A szomszéd topikos Ribizli első tesztje semmi, második két nap múlva halvány csík, csak ő látja, egy hét múlva csík, de hát olyan csíkocska. És most meg ott csücsül a pocijában két bébi.
Szóval ebből a tanulság: Halvány, alig lihegő csíkocska=összevesztek odabenn a bébik

A következő csíkjelzéseket nagyon várom!!!

Amúgy én a magam részéről úgy döntöttem a kb 515. lakmuszlepisilés után, hogy többé ilyet nem!!!!(azért elárulhatom, hogy alig várom, hogy végre pisilhessek, hogy legalább lenne már valami olyasmi)
Na, petsze, most pont gombás vagyok. Tényleg nincs rá valami jó tippetek?! A Gynevackot ne mondjátok, mert már túlvagyok rajta, bár gondoltam most újrázok, hátha segít. Meg reggel iszom az a szaros grépfruitmag kivonatot, de olyan keserű, hogy csak na.

Szóval, mindenkinek szép jó reggelt!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szia Rékacs!

Na ez nagyon tetszettKépKépKép

Neked is szeretnék kellemes reggelt kívánni na meg azt is hogy még csak egy lakmusz papirt keljen lepisilni az pedig most legyen hamarosan.
Aztán a legközelebbit meg csak akkor ha már úgy érzed hogy jöhet a kövi gyerekKép
Én ma megyer szurira a harmadikra(a második ku...ra fájtKép

Csá
Alice
malice

Jó reggelt mindenkinek!

Rékacs, az én páromat sikerült bepalizniuk, és minden reggel éhgyomorra aloe verás nemtommit iszik, az ízére nem emlékszem, csak az árára: brrrr.
Mivel az első flaska elfogyasztása után még nem érzett semmit, gyorsan megrendelte a másodikat is, de nem vett érsze most sem jelentős változást, úgy döntött többet nem rendel. Ő amúgy a gyakran égő gyomrát, emésztési nehézségeit próbálta vele kezelni, ill. egy kicsit megerősíteni az immunrendszerét.
Persze mindenki egyénileg reagál mindenre, attól hogy nála nem jött be, másnak még jó lehet.

Alice, bnemethm, akkor most menjek guberálni? Hátha a 15 perc várakozás nem volt elég, és mostmár lehet ott valami? Kép álmodj királylány...

Amit bíztató jelként értékelek, hogy nem jönnek a pattanásaim, amik a kecsap előtt pár nappal szoktak felbukkanni.
És Dr. Rákóczi könyvében azt olvastam, ilyenkor a bőr átalakul. Akinek eddig szép volt, bezsírosodik, és fordítva. Szóval akkor nekem csak jobb lehetKép
Na ez jó hosszú lett így kora reggel, eldugulok

Dia
Dia

DiaKép

Szeretsz guberálniKépKépKép
Igen hát a pattanásaim nekem is kijöttek de ahogy már egyszer irtam volt itt már olyan csajszi akinek nem a mensi miat jött ki.
Én sem vagyok egy babaarc de az leszek ha...KépKépKép

Lányok szerintem elkaptam valami nyavaját olyan köhöghetnékem van állandóanKép hogy már fáj..

bnemethm Kép Figyuuuu
Neked azonnal bejött az a haloványka? mee nekem 2 percig semmiKép aztán meg otthagytam a fra....baKép

Alice
malice

Alice!Kép

A tesztre az volt írva, hogy 5 percig max. 10 percig kell a vizeletben lennie. Én 5 perc után vizsgálódtam.
Te milyen tesztet csináltál?

bnemethm
bnemethm

bnemeth
Én nagyon-nagyon szorítok Neked!! Nekem az első lombiknál ugyanígy alig látható csíkocska volt. Hittem is, meg nem is. Másnap újra megcsináltam, mert ugye a ßHCG mennyiség naponta duplázódik és másnap azonnal előjött a második csík! Kívánom, hogy most Neked is így legyen, persze sokkal jobb kimenetellel, mint ahogy az enyém végződött.
Rékacs
Én ittam, mert egy ismerősöm akkor lett babás amikor itta, előtte évekig semmi. Én áfonyásat ittam. Hááát elég gáz az íze, meg az állaga is...de 4-5 nap után megszokja az ember lánya és már nem is olyan rossz. Teába, vagy gyümölcslébe is bele lehet tenni, és úgy szinte nem is lehet érezni. Az élettani hatása nagyon jó (állítólag). A neten is lehet találni írásokat róla, pl. itt egy :http://www.flpseeu.com/magyar/index.php?inc=forever.
Lujza
lujza

Lányok! Az első tesztemen annyira-de-anniyra halvány volt a csík, és az is csak fél-1 óra múlva (én nem dobtam ki, még mindig megvanKép), hogy tényleg azt mondtam, csak én látom. A férjem nem is látta. A kisfiam éppen ma 6 hetes, és néha a férjem orra alá dugom azt a tesztet, hogy "nincs rajta csík, mi?!"KépKépKép
Úgyhogy HAJRÁ!!!

Viki
vikici

Sziasztok!

Bnemeth: a medilab nekem is csak halvány csíkot mutatot!!!!!

Alice, bnemeth és a többiek: nekem a múlt hónapban csinálták a HSG-t, másnap (vagy 1 nappal később) sikerült a baba! Egész hónapban tele voltam munkával, és nagyon-nagyon idegbeteg voltam, plusz a HSG. A mensi előtt nőtt a hasam,pattanásos lettem, sárkányosodtam stb. De nem jött meg. Mivel előzőleg Serophent írtak fel, mert nem volt tökéletes a hormonszintem, alig vártam, hogy megjöjjön és elkezdhessem végre a gyógyszert, amitől majd sikerülni fog. A 28. napon este vettem egy tesztet, hogy végre jöjjön már meg. És ott volt a halvány 2 csík. Másnap reggel vettem még kettőt, és azokon már ott virított rendesen! Kép Tanulság: totál olyan tünetei vannak a terhességnek, mint a mensi előtti cécónak (pl. nekem 2 hétig görcsölgetett a pocim). + akkor is összejöhet, ha meg mernél esküdni rá, hogy semmi, de semmi esély! Kép

Nagyon drukkolok nektek! KépKépKép
shine

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?