Képzeljétek, ma Kiskolbiéknál Zsófi a jobb füle felé kapkodott. Na, azt hittem, valami gyulladás lesz, és a hőemelkedés is ennek tudható be - no meg a fogaknak.
Itthon már nagyon gáz volt a helyzet a fogát illetően, ugyanis a felül egyszerre jönnek a kettesei. Már nagyon fehér az ínye, közel az áttörés. Ez a legnehezebb időszak.
Bekentük Dentinoxszal. Egy ideig jó volt, majd újra kezdődött...
Fürdés kimarad, mert Apa nincs itthon, én meg egyedül nem akartam, pláne, hogy olyan fáradt volt szegénykém.
Vetkőztetem, és a jobb hóna alatt egy hatalmas

piros folt, ami reggel nem volt ott. Ezért kapkodott a füléhez. Könyökből emelte a karját, hát emiatt.
Gyorsan felszóltam anyunak, hogy jöjjön le megnézni. Rápillant, és mondja, hogy ez gomba.
Canestennel bekentem, és kerestünk neki egy nagyon puha felsőt.
Bízunk benne, hogy ezzel a kezeléssel meggyógyul. Ha rosszabbodik, akkor gyerekdoki.
Viszont a fogai annyira fájtak, hogy életében először kapott fájdalomcsillapítót. Csak úgy tátogott erre a "fini" Nurofenre.
Én fürcsi után nem csak a combját, hanem a hónalját is hintőporozom, de mikor nagyon nyűgös, a hónalja kimarad. Reggel még semmit nem láttam....
Valószínűleg "csak" viszket neki, remélem hamar elmúlik. A fogai meg áttörhetnének, mert nagyon szenved velük.
Amúgy Anyu megmutatta, hol kell megnyomni a babák fülét, hogy lássuk, fáj-e.