A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni
KépKép
heni81

Mesi hű de irigy vagyok a kibontakozó szerelem miatt, de majd Péterkém leolvasztja a pelust Zsófikádról :wink: Szuperek a talis képek!

Regi nézd a farmervásár előnyös oldalát :wink:

Juba Pannonost ne is :!:

Silka ne sirj!

Motiot jó volt olvasni rólatok:-)

Heni
KépKép
heni81

Jaj, már reggel óta akarom mesélni, hogy meg kell tanulnom Szelit fordítva pelenkázni, ugyanis állandóan átfordul négykézlábra, és ringatózik. Visszafordítom, abban a szent pillanatban újra átfordul... :shock: és így tovább... Nagyon gááááz! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: ez a Péterke-kölök nagyon aranyos!!!! :D Csak abban reménykedek, hogy végül Téged illet majd a mama szóval (vagy hasonlóval), és nem az Elefántot... :lol:

Mesi: drukkolok, hogy tényleg csak a foga legyen, és ne a füle. Bár gondolom szakorvos házi nagymamátok (dr.esse House) hamar kigyógyítja, bármi baja is lenne. Szerencsés bébi.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Megvan a baj!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi az?

Detti
KépKép
kiskolbi

Képzeljétek, ma Kiskolbiéknál Zsófi a jobb füle felé kapkodott. Na, azt hittem, valami gyulladás lesz, és a hőemelkedés is ennek tudható be - no meg a fogaknak.

Itthon már nagyon gáz volt a helyzet a fogát illetően, ugyanis a felül egyszerre jönnek a kettesei. Már nagyon fehér az ínye, közel az áttörés. Ez a legnehezebb időszak.

Bekentük Dentinoxszal. Egy ideig jó volt, majd újra kezdődött...

Fürdés kimarad, mert Apa nincs itthon, én meg egyedül nem akartam, pláne, hogy olyan fáradt volt szegénykém.

Vetkőztetem, és a jobb hóna alatt egy hatalmas :!: piros folt, ami reggel nem volt ott. Ezért kapkodott a füléhez. Könyökből emelte a karját, hát emiatt.

Gyorsan felszóltam anyunak, hogy jöjjön le megnézni. Rápillant, és mondja, hogy ez gomba.

Canestennel bekentem, és kerestünk neki egy nagyon puha felsőt.
Bízunk benne, hogy ezzel a kezeléssel meggyógyul. Ha rosszabbodik, akkor gyerekdoki.

Viszont a fogai annyira fájtak, hogy életében először kapott fájdalomcsillapítót. Csak úgy tátogott erre a "fini" Nurofenre.

Én fürcsi után nem csak a combját, hanem a hónalját is hintőporozom, de mikor nagyon nyűgös, a hónalja kimarad. Reggel még semmit nem láttam....

Valószínűleg "csak" viszket neki, remélem hamar elmúlik. A fogai meg áttörhetnének, mert nagyon szenved velük.

Amúgy Anyu megmutatta, hol kell megnyomni a babák fülét, hogy lássuk, fáj-e.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ó, Kiscsillag! Csőstül jön Neki a nyavalya. :cry: Mielőbbi jobbulást és könnyű éjszakát Nektek! És hol kell nyomni a fülét? Én akkor biztos rosszul tudtam... :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26! Akkor legközelebb tényleg irány a gégészet! :)

Pároló: Én tuti veszek egyet. Az a tefal a media marktban ígéretesnek tűnik. Zsófinak van egy 10ezres ajándékutalványa, amit karira kapott, majd letárgyalom vele, hogy párolót vegyünk belőle. (Ha a MM-ban beváltható...) :roll:

Heni! Nagyon jó a videó! Péterke jól nyomja! :lol:

Regi! Mikor voltunk csípőszűrésen, az egyik anyuka egy izgő-mozgó babát pelenkázott. Meg sem kísérelte a hátára fordítani. A bab négykézláb skerázott, anyuka így pelenkázta, plusz többször visszahúzta. Nagyon flottul csinálta, pikk-pakk bepelenkázta. Igaz, nem kente be semmivel, mert siettek. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Aranyos vagy! Rosszul hangzik, de nincs nagy gáz! Szépen kikezeljük, a fogzáson meg próbálok segíteni, ahogy tudok. De annyira cukor, mert mindeközben ezerrel mászik rám.

Ha az arca felől indulsz, akkor a fülcimpa felett van egy öblös rész, majd egy kiugró porcos rész. Na ezt az utóbbit kell megnyomni. Remélem érthető voltam. :shock:

Kép Cimpa, felette balra öblös rész, felette kiugró rész

Ez nem az én fülem! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nagyjából átfutottam a lemaradásomat - csekély 10-15 oldalt...

Gratulálok minden egyes fogacskához, hófordulóhoz, névnaphoz!
Kép

Ádi babának megy a vudu, gyógyuljon meg minél előbb!Remélem, jobban van már!

Juba: nagyon sajnálnám, ha nem tudnál internetezni!!! Szerintem a lassabb is jobb, mint a semmilyen.

Silka: Jól tettétek, hogy váltottatok! A. dokinőt sokan dícsérik.

Nagyon jók a fotók - minitalis, kúszós-mászós, állós :shock: , vigyorgós egyaránt.
Eszméletlen, hogy felgyorsult a topic-babak fejlődése! Csak ámulok és bámulok, mennyi ügyes babóca van itt!
Kép

Rólunk:
Dorkának kibújt végre a felső bal 1-es fogacskája (és egy ideje újra átaludja az éjszakát); hamarosan kibújik a mellette lévő is. Valószínűleg a fogzásnak köszönhetően 1 hete aktívan használjuk az orrszívó-porszívót, kicsit betaknyosodott szegénykém :cry:
Ma voltunk dokinőnél: 8,6 kg a Drágám, 68cm. Megkapta a Prevenart, ennek köszönhetően ma extra nyűgös napja volt, dolgoztak benne a bacik. Estére hőemelkedése is lett sajnos (38,1-et mértem -> 37,6).

Dóri is próbál ezerrel ülni, a hordozóban már rendszeresen gyakorol - főleg evés közben. És kúszni is elkezdett, igaz, eddig csak hátrafele sikerült haladnia :D És mivel a hasról hátra fordulás még csak elvétve sikerül neki, mérgében kinyomja magát négykézláb-állásba.

Mennénk mi is a talira, és tervezek valamilyen sütit is vinni.

Kép
dotildi

Mátén meg semmi nem látszik a betegségből. Nagyon eleven kis röpködős vidám Pasika! :wink:

Már csak 9 nap van a taliig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem is beteeeeg! :evil: Csak a trutymó jön még, de nem vészes. Más kérdés, hogy ha beteg, akkor is kepeszt ezerrel. "Norbi vagyok, ég a zsír", Anyja meg tömheti kajával, mert ennyi mozgás mellett mindig éhes. Éjjelente is újból kelünk enni :? , és 120-200 ml tápszer lemegy simán, attól függ, mennyit kíván.

Bezzeg Mesi mindig panaszkodik, hogy Zsófi csak fekszik (meg ül), erre ma úgy mászott Máté után, hogy a csigáknak földbegyökerezett a lábuk a sebesség láttán!!!! :shock: Tök ügyes Csajszi! 8) És mikor nevet, kivillannak a fehér kis gyöngyfogai, és én ettől totál el vagyok ájulva, mert Máté még olyan mint egy teknősbéka, csak az ínye van. :lol:

Dotildi! De jó, hogy jöttök! Gratula a fogacshoz! Képeket tudsz feltenni Dorkáról? Rég látttuk.

Tudom, melyik az a porc a füle mögött, köszi! :wink: Azért remélem, sose kell majd nyomogatni... :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kép Nem kocka a fejed Pistike!

Kép
Kép
Kép
gremese

Tudom, hogy nem beteg! :oops: Csak rosszul fogalmaztam!
Én is szoktam mondani: Zsófi vagyok, ég a zsír! :wink:

[quote]M írta:áté még olyan mint egy teknősbéka, csak az ínye van.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Kiskolbi, Gremese, édik a közös képek. Szerintem ez már egy olyan összeszokott páros, h kár a további jelentkezőkért. Nem?
Szegény kis csajszi, csőstül jön a baj.

Regi, én is láttam a múltkor (mikor összefutottam a barátnőimmel) hogy pelenkáznak egy örökmozgó 1 évest. Csak lestem, h az anyukája milyen szakavatott mozdulatokkal húzza-vonja a kislányt, aki ezerrel tép el. Ő sem kent semmit a popóra. Tényleg, idővel nem kell majd popsikrém? Mikortól?

Marica, Dotildi, nagyon helyes! Még a végén tényleg nem lesz elég a pohár! :lol: :lol: :lol: Na jó, azért még bőven :lol: :lol: :lol:

Gremese, final countdown?

silka
silka

Silka nem tudom, hogy van ez a popsikenőcs-dolog. Máténak sokszor piros, úgyhogy nekünk tuti muszáj még. Gondolom Babánként változik, de asszem én addg kenem, amíg pelenkázni kell. (Mellesleg, néha én is szoktam lopni Máté popsikenőcséből, ha nagyon pórul jártam... :oops: )

NE TESSÉK CIKIZNI A FEJÜNKET!!!!! ILYEN ÉS KÉSZ!!!!! NEKÜNK ÍGY TETSZIK!!!! :evil: (Biztos sokat nyomta a kiságy rácsához alvás közben. :lol: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Nosztalgiáztam, beleolvastam a topicunkba, pontosan 1 évvel ezelőtti időszakba. Akkor kezdtük megtudni, h fiúk v lányok laknak-e a pocókban. Hajni tábláján először Milénamóni váltott kékre :lol: :lol: :lol: Milyen szép időszak volt! Akárcsak a mostani! :lol:

silka
silka

Silka: :D :cry: :D :cry: :D :cry: :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Jóéjt Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Irina, Ádinak nagyon boldog, és mindenféle bacitól, betegségtől mentes 7. hónapot kívánunk :D !!!!
Kép
dettyk

Hello Lányok,

Irina, Ádinak nagyon boldog 7. hófordulót!
Kép

Mi van lányok, ciánoztak? :lol: Hogy én legyek a nap 2. hozzászólója? Na ilyen sem volt még...

Ja, tegnap Lizi napközben össz-vissz 25 percet aludt. :shock: :shock: :shock: És egészen fél 7-ig fáradtságnak semmi nyoma nem volt. Néha kicsit dörgölte a szemét, de ahogy altatni próbáltam, feléledt és kacagott. :shock: Azért nagyon remélem, h nem fog erre ráállni... Bár most sem aludt vissza és nagyon elemében van.

silka

silka
silka

Boldog hónapfordulót Ádi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Ádi, nagyon boldog 7. hónapot! Kép
Irina: Hogy vagytok????????

Sense: Nagyon aranyos Boti, ahogy bontja a rácsvédőt, meg a másik képen is és gratulálok a felüléshez! :D

Mesi: Köszi a sütőporos ötletet, legközelebb bevetjük. :wink:

Timi26: Nagyon jó hír, hogy VikDani nem allergiás!:D Olyan jó, hogy írtd a szolit, tegnap én is befeküdtem 6 percre, olyan jól esett! 8)

Silka: Nagyon jó, hogy váltottatok! :D

Nektarin: Gratula a fogacskához, meg az üléshez! Hogy vagy? Kipihented magad valamennyire? :roll:

Heni: Nagyon szép a nappalitok, olyan hangulatos! Majd igyekszem én is feltenni képet, csak előbb el kell tüntetnem azt a halom vasalnivalót, ami vár rám! :twisted:
Ja, és nagyon aranyos Peti apájával! Rá is nagyon hasonlít! :wink:

Motiot: Jó, hogy jelentkeztél! Fogyival, hogy állsz?

Mesi,Kolbi: Látom nagyon jól sikerült a mini tali, tündériek a gyerekek (már nem babák :( :( 8) )!

Nekünk a héten volt egy 4 hónapos kis vendégünk, Zalán a szomszédból. Máté megfogta a lábát és akkorákat kacagott, ahogy Zalán mozgatta, olyan édes volt. És dumáltak egymásnak! :lol:

Hónalj nálunk is piroska mostanában, mi lesz nyáron? Én is hintőporozgatom, de nem védi meg teljesen, azt hiszem érek majd valami kencét a dokibácsinktól.

Viranka: Merre jársz? Hiányoznak a reggeli bejelentkezéseid!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Mesi. Kolbi Jók a képek nagyon :lol: Zsófika nagyon édese ül :lol: Máté meg igazi kópé :lol:

Irina boldog 7. hófordulót Ádónak

Silka Cicának is volt ilyen időszaka. kb 3 hétig nem aludt szinte semmit nappal. Majdcsak túl lesztek ezen az időszakon.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép reggelt!

Csajok, én ezt nem hiszem el!!!! :shock: Mesi egy boszorkány! Kellett emlegetnünk tegnap a fogzást!!! Tegnap este még semmi (de abszolút semmi!), ma reggelre meg egy fehér nagy vágat a jobb egyes helyén! :shock: :shock: :shock:
Semmi tünete nem volt. Annyi volt csak furcsa, hogy az esti lefekvés után még 3x vettük ki és altattuk újra az Apjával, mert felsírt, de gondoltuk, csak nagyon elfáradt tegnap, és nem tud aludni. Hajnal 5-kor kezdte újra a nyűglődést (10-15 percenként), és az étvágya is csökkent. Én hülye meg csak poénból néztem bele a szájába, erre tessék! Amúgy megint mászik ezerrel, nincs megállás még a fogacs miatt sem. 8) :lol:

Ádi: makkegészséges következő hónapot Neked! Vidd Anyádat sokat sétálni, a friss levegő majd segít elkergetni a nyavalyákat!

Detti
KépKép
kiskolbi

Tali!

Lányok tök jó, hogy ilyen sokan leszünk :lol: :lol:

Szerintem nagyon sok lesz ennyi sütemény. Mi lenne ha megegyeznénk, hogy lesz kétféle sós és kétféle édes? Meg pár darab szendvics? Akik most sütnek és készülnek azok a következő talira csak "bulizni" jönnek és akkor azok készülnek akik most nem.
Nagyon jó hogy mindenki ilyen lelkes, de szerintem ez nagyon sok lesz.
Kilencen ajánlottátok fel, hogy süttök valami finomat. Azt a mennyiséget még végig kóstolni sem lehet három óra alatt :shock: :roll:

Cica sír.

Folyt.köv

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi! Én tényleg boszi vagyok! Szegeden születtem! Egy igazi szegedi boszorka! :wink:
Ezért nyűgösködött a kis Drága! Gratulálok a fogacskához!!!!!! Egy gyorsan ment! :D

lmóni! Igazad van. Szerintem csináljuk azt (ennyi mozgó baba mellett enni sem tudunk majd nagyon), hogy mindenki írja le, mit sütne, majd szavazzunk meg pár félét, hogy mi legyen. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó,

Kiskolbi, nagy gratula Máté fogacskájához! Kívánom, h a többi is ilyen flottul bújjon ki! 8)

Hát ez az. Sztem örülünk, ha lesz egy szusszanásnyi időnk a babák mellett. (Kicsit tartok is tőle, h még rendesen dumálni sem fogunk tudni)
Tartom a szendót, jó Móni?

Hát akkor jöjjenek a süti licitek! :lol: :lol: :lol: Bár én olyan vagyok mint gombóc artúr. Jó a lyukacsos, édes, sós, csokis, gyümis, túrós, tekercses, batyus.... :lol: :lol:

silka
silka

Gremese, mai visszaszámlálás? :lol:

silka
silka

Nem tudok visszaolvasni most,
gyors bekukk!!

Felállt Emma!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Gratulálok! :D

Silka! Tettyék! Ott lent.

Kép
Kép
Kép
gremese

L.Móni: Jó ötlet, szerintem sem lesz túl sok időnk enni.:lol:
Tegnap már megvettem a pizzás csigához valókat és úgy láttam elég nagy népszerűségnek örvendett, de ha más szavazunk meg, az sem baj, mert akkor megsütöm legközelebb. :wink:
Hogy van Cica? Mit szólt a banánhoz?

Kaqk: Gratula Emmának! :D

KépKépKépKép
meryke

Hahó!!

Molli tegnap lázas volt,ma kicsi hőemelkedése van!! :(
Lehet a fogáról??? :roll:
Alul 4 jön egyszerre,de még nem tört át!!!! :?

Nagyon cukik a képek megint!!!! :D :D

Na akkor én is rakok nappalis képet...bár festés előtt állunk,mert a gipszkarton fal megrepedt...meg a szekrényünk 1/4-e van kész,a többi most készül!! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Kaqk :lol: :lol: Gratulálok Emmának a felálláshoz :lol: :lol: Kérünk majd fotót.

Meryke Én a pizzás csigádra szavazok :wink: :lol:
Banán se kell :cry: ugyanazt műveli mint az almánál :? A tiramisut bezzeg ki akarta nézni a szánkból :twisted:

Silka Szendvics ok :lol:

Ancsi Szép a nappalitok, hatalmas az az ülőgarnitúra.
Kérünk borostyánláncos fotót.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sütiajánlatok (csak ennyien vallottátok be mit szeretnétek sütni :roll: :oops: )

Mesi: csokis muffin
Sense: mini hot-dog
Meryke: pizzás csiga
Viranka: somlói

Kérlek írjátok le ki mit szeretne sütni és akkor szavazunk.

Silka bevállalta szendvicset így nem kell hoznod Marica. Csak Linikét meg magadat hozzad. Na meg képeket az új házról :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk, hatalmas gratula! Ügyi kislány!

Ancsi, szép a nappalitok! Látom, Ti is színőrültek vagytok. :lol:

Megmondtam én, h nem tudok választani.... :cry: :lol: :lol: :lol: Megindult a nyálelválasztásom... :wink:

silka
silka

Sziasztok!

BOLDOG HÓFORDULÓT ÁDINAK!!!!

Kiskolbi: gratula a tünetmentes fogacskához!!! :D

Kaqk: húú, épp időben tettétek le az ágyat!!! Kicsi a bors...

Most akkor én süssek? Sósat akartam, de úgy látom abból lesz elég... :roll: Vagy vigyek üdcsit? :roll:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Remélem betegek jobban vannak!

Nem nagyon tudok visszaolvasni. :oops: 2 napja rohanásban vagyok, holnap pedig utazunk anyósékhoz. Ráadásul vannak más dolgok is, azt majd leírom gmailre ha lesz lelkierőm. :(

Valaki írta a Flektor tapaszt. Nagy kérdésem az lenne, hogy szoptatás alatt is lehet használni? Minden gyógyszertárban mást mondanak.

Remélem tudok még ma jönni. :( Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Timi írd meg milyen sósat és szavazunk, hogy melyik fajta legyen :wink: :lol:

Miléna Lehet használni szopi alatt is.
Jó hétvégét nektek, vigyázz magadra.

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni: sonkás-sajtos batyut leveles tésztából... :roll:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Ádónak boldog hófordulót! :D

Megvagyunk, csak délelőtt szőnyeget néztünk.

Most meg itt volt a védőnő.
Mentségére szóljon: elnézést kért, hogy ilyen keveset tud velünk foglalkozni, de 2x annyi lett a család, aki hozzá tartozik. Most egész jól elmondta a hozzátápit. Odaadtam a táblámat, és azt átbeszéltük, 1-2 dolgot más helyre tettünk! :D Ez most tetszett!!!
Kedden megyünk mérésre. Azt mondta, hogy jó hosszú lett Szeli, sokat nőtt! :D
Most egész normális volt. Tényleg az lehet a baj, hogy el van havazva. Mondta is, hogy azért bármikor hívjam, ha van kérdésem. :D Szóval most rendi volt, meg voltam vele elégedve!!! :D

Na, akkor olvasok vissza... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Megjártuk a dokit!!

Valószinű,hogy a 3 napos láz utánna pöttyök-et kapta el Molli!! :roll: :?
Azt mondta a doki hétfőre várhatóak a pöttyök!!!
Ha esetleg a láz marad akkor kedden vissza... :?

Megyek mert elég rossz a hangulata szegénykémnek!! :(

ancsi26

Mesi!

A védőnő pont itt volt, mikor Szeli az előbb pelenkáztam. El volt hülve, milyen ügyesen pelenkázom fordítva (egy nap alatt elsajátítottam a taktikát)! :lol: Mondta is, hogy ha ennyire mozgékony, szerinte nemsokára belekapaszkodik a rácsba, és feltérdel, majd hamarosan felül és feláll! :shock: És, hogy tegyük lejjebb a járókát is! Hát kíváncsi vagyok! :D

Egyébként én nem szoktam Szelit bekenni :oops: , csak fürdés után kap rá Sudocremet. Semmi baja… (De ezt ne csináljátok utánam!) …és hintőporozni se szoktunk, csak jól szárazra törlöm, de ha jön a meleg, szórok rá! :)

Valami progival odatehettél volna egy nyilat! :wink: (De asszem értem!)

Dotildi! Gratu a fogacskához, és az átalváshoz! :D Jobbulást Dorkának! :(

Kiskolbi! Gratulálok az észrevétlenül jövő fogacskához! :D

Éjjel 1xSEM! keltünk!!! :D

Ez a sütiszavazás tetszik!!! :D
Én benevezek a búvár túrós muffinommal, szerintem annak semmi baja nem lesz az úton, és gyorsan kész! :D

Húúú! Emma is felállt! Nem semmi! Gratulálok! :D

Csajok! Én már úgy várom a talit, hogy libabőrözök, ha rá gondolok!!! :D
Szóval én szavazok a somlóira! :D

Ancsi! Ó! Barika? Jobbulást Molli babának! :(
Szééép a nappalitok! Vidám sárga! :D
A lánc hatásáról majd beszámolót kérünk!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Csak gyorsan-sebtiben vagyok, újra egyedül itthon, és mindjárt indulás Bencéért a suliba.

Anitja, megkaptam, ezer puszi :D !

Kérdés: cékla :oops: . Én szeretem, de életem során csak a menzán találkoztam vele, feldolgozott állapotban. Megismertem egyébként gumósan (már ez fél siker 8) ), vettem is, meg is főztem, de bizonytalan vagyok: lehet a cékla rossz (mármint romlott)? Mikor jó? Ha tök kemény, vagy még kicsit puha belefér (mármint gumósan)? És főzve milyen az íze? Nekem kicsit kesernyés utóíz maradt, de lehet hogy csak azért, mert előtte brokkolit ettünk :shock: ? Szóval vérciki, de ez életem első találkozása a céklával, és tanácstalan vagyok :oops: :lol: .

Csajok, szavazzatok csak sütiileg, én nem tudok dönteni :lol: :lol: ! Szívem szerint arra szavazok, hogy mindenki süssön, amit akar, mindent végigkóstolunk, és a maradékot hazavisszük vacsira :lol: :lol: .
Választani a somlói, a túrós, csokis muffin, mini hotdog, sonkás batyu, pizzás csiga stb. közül?! Csatlakozom Silkához.

L.Móni:Én üditőt szeretnék vinni.

Remélem, este tudok jönni reagálni is, mert tuti képeket láttam :wink: .
dettyk

SOS!!!

Hogy tudok avatart feltölteni???? :roll:

A múltkor sikerült,most meg nem!!!! :oops: :evil:

A formátumon állitani kell valamit??? :roll:

ancsi26

Ancsi de jó, hogy nem birkásodtatok be.
jpeg-ben kell azt tudom és sajnos nem minden képet tudsz annyira lekicsinyíteni amennyire kéri a rendszer :cry:
Van egy pár lány aki nagyon profi ebben, talán ők tudnak segíteni. (pl:Dettyk)

Irina ugye minden rendben van? Tegnap se voltál. :roll:

Nem szavazni nem ér lányok :lol: :lol: Kérünk majd voksot mindenkitől. Amúgy minden süti sorra fog kerülni csak nem most hanem majd a következő alkalmakkor :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk,
háát, nekem is az első céklakészítésem volt a múltkori :oops: . Nekem csak azért nem kellett megismernem a zöldségesnél, mert a férjem hozta :lol: Egyébként picit puha volt. És a várakozásokkal ellentétben nem volt édes. Olyan semmilyen domináns ízt nem éreztem. Mondjuk nem is kostiztam meg magában csak krumplihoz keverve.

Ancsi,
nem lehet, h nagy a mérete és azért nem engedi? Fent a profilodnál tudod beállítani.

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?