A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Igazad van Akira, én sem hiszem hogy sokáig maradnék munkában....

Egy dolog zavar mostanában, az hogy engem az orvos 04.15-én rendelt vissza, az összes labor leletemmel együtt, meg a kiskönyvvel. Akkor lesz a következő ultrahang is. Az előzőnél még nem volt szívhang , pici volt nagyon. Most már biztos lehetne, csak ugye még 2 hét mire vissza kell mennem....szerintetek nem sok ez a két hét? vagy ha gond lenne azt érezném? Most vagyunk a 8. hétben.
Vendég

Angelo
Gratulálok a szivecskéhez! :P

Beagle
Szerintem rendben vannak így az időpontjaid. Én 8 hetesen voltam és a 12. heti uh. a következő.
Sajnálom hogy Te is hasonló cipőben jász munka ügyben. Nálunk az a baj hogy már nem is látok esélyt változásra...

Annyira felzaklatott a dolog hogy egész éjjel görcsölt a gyomrom és hasmenésem lett az idegtől. De a doki simán kiírt újból, 2 hét múlva kell visszamennem.Aggódom, remélem a babának nem ártottam?? Ugye érezném ha valami nem stimmelne?

Akíra
tegnap nem is reagáltam, de nagyon cuki Kyra ahogy pakol meg szerel. :lol: Kis huncut.

Kép
katica_75

Katica_75
Változás nálunk sem lesz, szerintem ezzel még nem ártottál, de akkor tényleg már most maradj otthon. Nekem nincsenek panaszaim, mert nagyon lelassítottam.... amit eddig 1 nap alatt csináltam meg, azt most 2-3... még nem szóltak, de ki tudja mi lesz ha tartósan ezt csinálom....
Én először a 6. héten voltam vizsgálaton, és a 10. hétben leszek amikor újra mennem kell. havonta rendel vissza. Egy ismerősőm azt mondta hogy szerinte ez kevés, többzsör kellene, de sztem csak ijeszget....
Vendég

De viszed a labor eredményeidet és a védőnőt is meglátogatod addig, akkor így sztem rendben van.
Miért milyen gyakran kellene a nőgyógyásszal randizni? :roll:

Kép
katica_75

A havonta az normális, csak az ismerősöm azon akadt fenn, hogy nem rendelt vissza előbb a doki a szívhang miatt, hanem csak egy hónap múlva.... mert amikor ő várta a babát, akkor az első vizsgálaton neki sem volt kimutatható a szívhang, visszahívták 1 vagy max 2 hét múlva és akkor már kimutatható volt, utána ő is havonta ment vissza...
Vendég

Sziasztok!

Még annyit kérdeznék hogy a doki kiírta a folsavat E vitamint meg Utrogestant vagy mit.Na most azt mondta az U.-t érdemes szedni mert megakadályozza a vetélést.Na most minden rendben volt nem azért mondta mert baj van de akkor is érdemes szednem?????Nem ártok vele többet mint ha szedném???Mit tudtok erről a gyógyszerről???
angelo2

szerbusztok jányok!

Megvolt a Kaális búcsú ultrahangom, ahol legnagyobb örömünkre ( és riadalmunkra :wink: ) három petezsák - három embryocsomó és három szívhang került elő :lol:

Persze még sok minden lehet, majd meglátjuk mi lesz ebből :lol: :wink:

Ugyhogy most nagyon nagyon megnyugodtam :lol:

Akíra drága a táblicskuba: II. női klinikán lesz a szülés, kövi vizsg április 21 és nov 25 lenne az időpont de ha többen maradnak akko valszeg a novebert se érjük meg ... no majd kiderül :lol:

hja és az ő méretük 5,9 mm és ők biztosan 6 hetesek és 3 naposak, ugye nálunk a fogantatást szinte percre pontosan tudjuk :lol: :wink:
Vendég

Legyekmami hát egy óriási gratula! Sőt 3 óriási gratula! :lol:
Olvastam egy topikba régen, hogy filóztatok, hogy hány petécskét ültessetek vissza, és ha jól emlékszem 3nál maradtatok! Hát akkor mindhárman hozzád akartak jönni! Hát leszelmami az tuti :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen! Istenem de jó, ikrek, 3an hihetetlen :lol:

Írom a táblába az adatokat :)

KépKép
KépKép
akíra

Beagle, szerintem ne aggódj! Bár a legtöbb doki szeret biztosra menni és ezért rendel vissza a 8.hét környékén mikor már kell hogy legyen szívhang, és utána havonta!
Nekem Kyrával nem volt előszőr és utána csak a 12.héten mentem mert esküvő volt meg nászút meg minden! Szóval nem is igen értem volna oda előbb, de most (most más a dokim) most visszahívott, hogy nézzük meg a szívhangot, és csak utána adott papírt a védőnőhöz meg a vizsgálatokra! Szóval mindkettő bevett szokás!
Ne aggódj!
Vagy inkább azt tanácsolom, ha aggódsz menj el most még egy uh-ra! Ha akarsz menj el sztk alapon egy másik dokihoz! Vagy menj el a saját dokidhoz hogy márpedig te akkor is látni akarod! Szóval ez szerintem a te döntésed! De ne aggódj ez a legfontosabb!
Sajnos már itt a topikba is volt két eset, hogy nem volt szívhang, szóval talán jó elmenni, de ez tényleg a te döntésed!

KépKép
KépKép
akíra

Utroba nem vagyok otthon, de vannak itt páran akik használják, szóval ezt a kérdést rájuk hagyom :lol:

Katica, hát igen akkor tényleg neked tuti otthon kell maradnod! Most még hidd el nincs semmi baj, azt éreznéd! De lényeg, hogy pihenj nagyon sokat! És ne idegelj! Mindenki pótolható! Meg fogják oldani! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Legyekmami!!! :lol: :lol: :lol: aszta!!! :lol: Gratulálok a három szívecskéhez! És akkor ez hogy van ilyenkor? A doki nézi és talál egyet, huurrá, aztán tovább keresgél és előbukkant a két másik is?! Édes, megható szituáció lehet!? :P

Beagle
csatlakozom Akirához ha nyugtalan vagy emiatt esetleg ugorj el egy sztk ultrahangra. :wink:

Angelo
volt vérvételed és esetleg alcsony volt a progeszteron szinted?-vagy barnáztál esetleg?(esetleg vesztettél már el babát?) Mert ha minden rendben akkor ok. a folsav az E vitamin és bármi magzatvédő vitamin, de az Utro egy progeszteronkézítmény amit csípőböl azért nem szoktak felírni a dokik.

Akíra
Köszi a nyugtatást. :P Már sookal jobb.
Bejelentkeztem a kiszemelt dokimhoz és nem tétlenkedett, már holnap kell laborra mennem! :lol: Csinálni akar vércsoportmeghatározást, és terheléses cukor vizsgálatot is. Reggeliznem kell 1 zsemlét meg 2dl tejet és úgy vérvétel.Voltatok Ti már ezen?

Kép
katica_75

Lehet hogy tényleg elmegyek, de végülis az április 15 sincs már messze... köszi hogy írtatok.

Legyekmami gratulálok:-)
Vendég

sziasztok!
Akira!
Nagyon édi a lányod a képeken!! :) A pakolás véget ne aggodj,az én lányom 3 éves és ha haza jön az ovibol mindent szét rámol.Leggujabb hobija hogy öltözködik egy dálután 10szer
cipötöl kezdve bugyikig mindent ki rámol :evil:
néha én is idegbajt kapok töle :)

Legyekmami!
Gratula a bébikhez!! Barátnömnek is 3 mas ikrei vannak nagyon édik
:lol:

magamról: én jol meg vagyok fázva folyik az orrom mint a viz de hála isten lázam nincs. vmi homeopátiás bogyot kaptam +c vitamin
ma kezdtem a 9 hetet és most kezd kerülgetni a hányinger eddig jo formán meg semmi
:?

Kép
marianna80

Vendég

Beagle
a vonalzót másold a profilodba az aláírás mezőbe, és akkor magától számol.

Kép
katica_75

köszi, most próbálom újra.
Vendég

Jó lett köszi :-)
Vendég

Beagle az url-es sort kell ide másolni! Akkor működni fog! Mármint nem ide hanem az aláíráshoz :wink:

Mariann, hát az se lehet egyszerű, remélem odáig mi nem jutunk el :lol: Vagy addigra megedződnek az idegeim és már kötélből lesznek :lol:
Vigyázz magadra, sok sok vitamin! Én is ugyanígy vagyok és csak abba reménykedek, hogy nem leszek lázas :?

Katica, hát nem tudom, a terheléses cukor a 16-20. hét körül szokott lenni ha jól emlékszem! De tuti nem az elején :roll: De a te dokid biztos tutira akar menni és majd akkor is elküld! :lol:
Vagy van hajlamod a cukrosságra? Mert akkor indokolt lehet :roll:

KépKép
KépKép
akíra

KépKép
KépKép
akíra

Mamika! :)
Itt is gratulálok Neked! :)
Vendég

Akira
én is csodálkoztam mert későbbre emlékeztem, csak a (saját) koromat kérdezte, nincs hajlamom rá. Na mindegy holnap kiderül.

Nagyon szép ez a videó! :P

Kép
katica_75

Sziasztok,

Katica, 24. héten van cukorterhelés általában. :shock: De nem vesztesz vele semmit.
Egyébként nem nézted a Tényeket? Most büntettek meg egy céget, mert egy terhes asszonyt elbocsájtott, fél millióra.

utrogestan természetes progeszteron, nem lehet ártalmas akkor sem, ha esetleg nem kell. De segíthet.

Legyekmami! Óriási gratula! Erőteljesek a tüneteid is?

KépKép
KépKép
kornéliusz

Nem láttam a műsort, de amit bemásoltál nagy segítség volt,utána még rá is kerestem. A viszgálat ..hát korai, de baj nem lehet belőle.

Marianna jobbulást!

Kép
katica_75

Sziasztok!

ma végre itthonról írok, szabin vagyok, mert reggel a védőnőnél kezdtem, kiállította a kiskönyvet, jövő kedden kell menni vérvételre, de vagy 4-féle vizsgálat lesz a vérből...kb. 4 csővel vesznek vért.......... :shock: És a legszörnyűbb, hogy éhgyomorra kell menni, hát nem tudom, hogy bírom ki.....az állandó émelygés miatt!
Ja, és 71(!) kg vagyok..... :shock: :shock: Ez elég durva! januárban még 66 voltam......és akkor elromlott a mérlegünk, azóta nem mértem! Pedig reménykedtem, hogy hátha kevesebb vagyok......na mindegy, majd szülés után ledobom!

Beagle, Katica!
Akkor ti is dolgoztok még, ugye?? Hát még én is, de már nagyon utálom, elég szar ott a légkör, főleg az oszt.vez. nő miatt.....
Ja, és én kb. május közepe, végéig gondolotam, hogy dolgozok, utána táppénz! A főnökömmel már közöltem, tudomásul vette!
Ti milyen jellegű melót végeztek? Én pénzügyes vagyok, és hát állandóan határidők vannak, most pl. április 20-ra kell negyedéves jelentés, de még az új könyvelőprogram a héten lett meg, így egyszerre kell lekönyvelni 3 hónapot.....És tegnap még csak a januárral végeztem...de már nem is igazán érdekel, lesz....om....

Mami!!!
Húha! Nagy gratula! Én azért rendesen be lennék tojva.......És sose vágytam ikrekre sem, mert azért nem kis dolog két csecsemőt is egyszerre ellátni, szoptatni, stb...

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Legyekmami!!!!! Óriási 3-as gratula nektek!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Ide is helyzetjelentek. Van egy csodaszép 7mm-es kisbabám, 3,5 mm a crl-je és dobog a pici szíve! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma szabin vagyok, és istenien érzem magam, mintha nem is lennének azok az émelygős napok, ennyit számít hogy itthon vagyok, nyugalomban.

Ditta 76, én egy Bankban dolgozom, céges ügyfelekkel fogalkozom, és hát nem mondható stresszmentes közegnek... Szerintem még jobban visszafogom a tempót és talán nem lesz gond, de még nem tudok eljönni betegszabira.. Könnyebb lesz ha a munkahelyemen tudják az állapotom, mert akkor talán jobban odafigyelnek, ez nem vágyálom, szerencsés vagyok mert nagyon jó a társaság, csak amíg nem töltjük a 3 hónapot nem szívesen beszélek róla. Eddig csak a közvetlen főnököm tudja.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi , h bepofátlankodok, de :

Gröni!
ÉLJEN!!!!!!!!!!! HATALMAS ÖLELÉS NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gröni gratula neked.

Elmentem ma a kórházas dokimhoz hogy ne csak úgy betörjek mikor megvan a kiskönyvem.
fél centis magasságú babócám van és dobogott az egész gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: Adott papírt a kiskönyvhöz már.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Sziasztok!

Én már nem leszek novemberben anyuka... Képzelhetitek, hogy tudnék szentségelni...
Kedden, amikor említettem a mini hőingadozásaimat, csak nem nyughattam, mert ismerős volt, csak intenzitása volt jelentősen kisebb. Be is mentem hát a klinikára. Nagyon, de tényleg nagyon rendesen megvizsgáltak. Halmos doktornő volt az egyik ügyeletes, ő vizsgált. Aggódva nézte az UH-t velem együtt, ugyanis a méhben talált valamit, ami megfeleltethető volt petezsáknak, a jobb petefészkem meg majdnem öklömnyi.
Szegény, alig akarta nekem elhinni, hogy milyen régen menstruáltam, mert a petezsákban sok mindent nem talált. Így nem engedett haza - áldom az okosságáért utólag -, mert méhen kívülire gyanakodott, de annyival bíztatott, hogy lehet, rövidebb ideije vagyok terhes, mint ahogyan azt én gondolom. Mivel barna pöttyöm is volt, hőingadozásom, és már kívántam a cigit is, én már sejtettem a bajt.
Szerda reggel vérvétel, HCG szint vizsgálat, elküldtek belgyógyászhoz is, hátha mégis méhen kívüli, és hasi műtét, de UH-t is csináltak. Az UH-n már görcsöltem, nem is volt a méhben petezsák, UH utáni törölközéskor az a kezemben maradt... A petefészek azonban az éjszaka alatt nőtt, a hőingadozás volumene is (a hormonok elkezdetek visszaállni). Másnap méhöblítés, ma megint HCG mérés, és mivel az már csak 50, így hétvégére hazaenedtek (nincs méhen kívüli). Hétfőn vissza, HCGmérés és petefészek nézegetés... Hőingadozás most is van még, ugye amíg a HCg visszaesek a bázisszintre, tartani is fog...
Petefészek problémával kapcsolatban több gyanú is van, az egyik sárgatest bevérzés, így nem termelt hormont, ami megtartotta volna a terhességet, ezért vetéltem. De hát van más verzió is, utána kell járni...
Nincs kirobbanó jókedvem, csak azt tudom, a múltkor is, most is az első pici gyanús dolognál szaladtam az orvoshoz, és hiába.
A múltkor egyértelműbb volt a jel, mert vérezgetni kezdtem, most egy jelentéktelen (ahhoz képest, most milyen, meg a vetélés után közvetlen) hőingadozás volt, ami nyugtalanított.
Mások meg kapartatják el az ötödiket, mert bulizni akarnak még, vagy olyannal is találkoztam, építkeznek és az fontosabb, mint a baba.
Nem riogatásképpen írtam le a történetem, hanem mert én hoztam szóba az orvos és terhesség témát, és a hőingadozást is. Sajnos az álláspontom nem változott, pedig igazán a tenyerükön hordanak engem a klinikán, egy rossz szavam sincs rájuk. Nem is mennék máshova se terhességgel, se más nőgyógyászati problémával, de azért ebben a pár napban voltam én méhen kívüli is, miközben tudtam, "egyszerű" vetélésről van szó. Jó, lehet, nem mindenki ismeri, figyeli úgy a teste legapróbb jelzéseit is úgy, mint én.
Írok pozitívat is: az egyik ismerősöm 16. hétig vérzett, egy végül mégis gyönyörű, egészséges kislánya született.

35 éves múltam, 2 éve ismeretem meg a párom, előtte se ő, se én nem találtam olyat, akivel családot akartunk volna. Alapvetően egészségesek vagyunk, és hiába próbálkozunk. Időm meg nem túl sok van, negyvenévesen nem akarok szülni, mert fel is kell nevelni ... :((
Nem tudom, mikor nézek be legközelebb, be fogok, ígérem, de most eléggé el vagyok keseredve.
Neketk minden jót, kitartást a rosszullétekhez, vigyázzatok magatokra, a munkahelyi stresszt én se javaslom senkinek, annál inkább derűs jókedvet és problémamentes terhességet!
eftimea

Timea, végtelenül sajnálom. :(
Hadd írjak Neked annyit, hogy ne add fel a küzdelmet a babáért. Ha megszületik majd, hidd el, szinte elfelejtődnek a múltbéli rossz dolgok.(tapasztalatból beszélek, ha 2003 óta feladom, nincs sem a lányom, sem az ikrek)

KépKép
KépKép
kornéliusz

Sziasztok lányok ujak és régiek!

Sajnos kedden megtörtént a mütét,mindketten elbucsuztunk a kis angyalkántól megsírattuk.A szomorú napok még tartanak pedig mindenki vigasztalni próbál.Most is könny szökött a szemembe.....
A párom elmondhatatlanul ki van érzem rajta és mégis ö tartja bennem a lelket már tervezi is ,minnél hamarabb szeretné hogy pocakos legyek.Nem is tudtam első pillanatban mit is mondjak az egyik szemem sírt a másik nevetett..... De igen az életnek mennie kell tovább.Nagyon sok eröt add a 3 gyerköcöm .Nem is tudom ,hogy tudnám elviselni ha ök nem lennének ,most gondolok bele az akinek nincs a hátamögött gyermek vajon hogy bírja .Minden tiszteletem és elismerésem az övék!!!!!!!!Nemszeretnék többstör szomorű perceket okozni senkinek igy bucsuzom mindenkitől.Nagyon jó volt az -az időszak amit itt tölthettem veletek .Szuper egy csapat vagytok maradjatok igy!!!!!
Mindenkinek a legjóbb pocakosódást kívánom szívemből.
Ha örömhírekkel tudok jelentkezni azt azért szeretném majd megosztani veletek.
Szervusztok............

Kép
veronak

((((((Tímea))))) ((((((Veronak)))))))
nagy nagy ölelést küldök nektek. :cry: s tiszta szívemből kívánom hogy mielőbb babásan jelentkezzetek nálunk! Nagyon várjuk.

Grönland, Harivera gratulálok! :D

Ditta, Beagle
én kereskedelemben dolgozom,import-export-gyártó görög cég.Hát ezért a nagy káosz. De ma már én is sokkal jobban vagyok lelkileg... de épp tegnap dicsekedtem hogy már nem émelygek, erre ma újra és sokkal intenzívebben.Ez azért fura mert a hugom kb. pont ebben az időben kezdett vukkal randizgatni - egészen a 16. hétig a kisfiával.Remélem nem ez következik :? Van akinek esetleg szintén erősödnek az effajta tünetek?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Timi
nagyon sajnálom, hog így történt.:(

Legyekmami
Gratulálok a 3 babához:)

Katica
10 hét környéken már terhelélses cukrot néznek?24. héten szokták, ill. akinek már előző alkalommal volt annak 12. héten (nekem is akkor lesz)
ZSemle, tej elég becsapós eredményt adhat, amilyen zsemléket csinálnak mostanság, "cukorporos" sokkal pontosabb. (én képtelen lennék tejet inni, undorodom tőle ovis korom óta:()

MÁs
Nagyon félek, eléggé fáj lent a hsam sőt ma séta közben már hüvelyi fájdalmat éreztem, attól félek, hogy felfáztam és hólyaghurutom lett, sokat pisilek...Ti is sokat pisiltek, és fájásaitok is vannak?

Szép estét!
bea
kumpibogar

Krumplibogár
A sok pisi miatt ne aggódj sztem.,én úgy óránként, éjjelente pedig min.2x járok.Fájni viszont nem szokott. Medveszőlőlevél tea jó a felfázásra -bár hogy terhesen lehet e arra rá kellene keresni- és jó rá ha minél rövidebb idő alatt megiszunk több liter folyadékot (min.3L-4L!!) az átmossa. :? egy ismerősömnek szinte havonta van ő így mulsztja.
(Ja megcsinálta az asszisztens a tesztet de ő sem igazán értette,mindegy is, hétfőre eredmény)

Kép
katica_75

Katica
Köszi, sokat iszok:) bár éjjelente többször fel kell kelnem a MÁrkhoz és akkor mindig iszok és nasizok egy kicsit:)) így éjjel kb 2 pisi a minimum
hasfájsá remélem csak méhnövekedés és nem felfázás: hét elején amikor jó idő volt csak kardigán volt rajtam+ a kigombolt farmeremen lecsúszott a cipzár, de a kismama farmer tunika eltakarta, de az még sem simul oda a hasamhoz....
kumpibogar

Na, csak benéztem...
Köszönöm az együttérző sorokat mindenkinek!

Krumplibogár: felfázni a lábról lehet vagy ha hidegen ülsz. Az, hogy amúgy a napsütésben nem volt rendesen begombolva a farmer, nos attól nem hiszem, hogy felfáztál. A méhnövekedést érezheted, a növekvő méh nyomja a húgyhólyagot, attól van a sok pisilés. És ilyenkor az anyagcsere is 20 százalékkal nő, tehát gyorsabban dolgozik a veséd.
A hüvelyi fájdalom, nem tudom, az mi lehet. Ha nem szűnik, szaladj a klinikára, tudod, hogy ott nagyon rendesek. Még ügyeletben is. Én azt tudom, hétközben ott bolondokháza volt, ahogy bejött a jó idő, megtelt a klinika a sok szülő nővel, talán most már kisebb a teher a klinikán, úgyhogy még várnod se kell talán ott. Vagy: Nem tudom, a dokiddal (Újházy, ha jól emlékszem), milyen viszonyban vagy, de hívd fel, minthogy ezen idegeskedsz. Az idegeskedés se neked, se a babának nem jó. Kizárólag a jókedv!!! no és a D-vitamin is, amit a napból nyersz. Szóval a séta csak jót tehetett, tessék erre gondolni. Jó?
eftimea

Sziasztok!

Legyekmami!
Asztaaaa!Gratulálok a 3 babyhez! Te aztán felkötheted, remélem lesz segítséged! :) Dejóóó, úgy imádom az ikreket, és rögtön 3-as?! :D

Eftímea!
Nagyon nagyon sajnálom! :( Próbálj most a gyerekekre koncentrálni, és előre nézni, úgy könnyebb lesz!

Grönland, Harivera!
Gratula a pármiliméteres pöttömökhöz! :)

Munka!
Szerintem is mindenki vegyen vissza egy kicsit, sokkal jobb lesz. Nekem megváltás volt pl, mikor elmondtam a hírt, és azóta egy darab plussz órám sincs. Hihetetlen a különbség! Így is napi 10 órát dolgozom, de sokkal könnyebb így, és pl ha késésben vagyok, akkor már nem idegelem magam, és nem futok. :)
Én sajnos sztem addig fogok dolgozni, amíg tudok. Azért max a 36. héten be akarom fejezni, de majd meglátjuk. Itt nem szokás sajnos előtte 2-3 hónappal abbahagyni a melót...és nem is cégnek dolgozom, hanem privát családnak, ez is más.

Pisi!
Hát én alvás közben szerencsére csak 1x megyek ki, de ezt úgy, hogy lefekvés előtt már próbálok nem inni. És nem tudom ki tapasztalt ilyet, de nekem pl tök nehez jön ki, mintha már legalábbis egy 3 kilós gyerek csücsülne a hólyagomon. Igaz, nekem mikor megjött, akkor is ez volt. Sosem értettem ezt. Sokkal vékonyabb sugárban pisilek, és a vlglt már úgy kell kierőlködni. Bocs az élethű leírásért, de érdekelne, hogy van-e másnak ilyen.

Velem nincs semmi különös. Most megint mintha nem lennék annyira rosszul, de már nem aggódom. Rájöttem, hogy felesleges, mert attól jobb tuti nem lesz, csak ártani tudok vele. Hiszem (remélem), hogy minden rendben van, és kész. Igazából ma betöltöttem a 10. hetet, úh már múlóban is lehet a dolog. Ez annyira hihetetlen egyébként! Emlkészem, mikor még éppen csak 4 hét valamennyit mutatott a vonalzóm...és ma már 2 számjegyű a kora. Eszméletlen, hogy hogy rohan az idő. Ha a maradék 30hét is ilyen gyorsan fog elmenni, az durva lesz!

Na most búcsúzom is! Bocs, aki kimaradt, de csak az utolsó oldalra voltam képes reagálni most.
Vigyázzatok magatokra!Pocifotók esetleg??? Én tennék, de olyan nyűgös feltölteni, bemásolni, bla bla...na lehet a hétvégén ráveszem magam vmkor.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Hát csajok!
Nem tudom mi lelt, de valahogy sürgős Uh-ra mehetnékem lett hirtelen. Kb 15 perccel ezelőtt elkezdtem privát studiokat keresgélni itt Londonban, és találtam is itt egyet nagyon közel. Fel is hívtam, ma délután 3kor mehetek leskelődni. :) Nem vagyok normális, 105 fontba fog fájni a türelmetlenségem. És most elkezdtem kicsit izgulni is, hogy minden rendben van-e. Szép... :? Nem akarok rossz híreket kapni, csak mosolyogva kijönni a képekkel a kezemben! Megpróbálom daddyt is elráncigálni, nem tudom sikerül-e, majd nem mondom meg hova megyünk. De lehet egyedül kell mennem.

Szorítsatok légyszi!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Tegnap este+ma délután eléggé fáj a hasam, még ha fekszem akkor is, sőt a derekam is fájt egy ideig, olyan mintha meg akarna jönni...Nektek a 8. hét környékén volt ilyen?
üdv, bea
kumpibogar

Krumpllibogár
Nem vettél be MagneB6-otí, Ha a méhszallagok ill. a méh nő akkor az segíteni fog(.Amikor görcsöltem jó volt)

Sensi
Te kis kukucska! :wink: Mi volt????? Rakj poci fotót is. :D

Én most jöttem a Brendonból, próbáltam kismamagatyókat de még nem mertem venni. :oops: Bár már nem húzhatom sokáig.Ami igazán csinos az 12ezer fölött volt. :shock: :evil: lehet még köbenézek.

Kép
katica_75

Kumplibogar
Én is most vagyok a 8. Hétben és nekem is görcsölget a hasam. Én azt olvastam erre, hogy azért van mivel lassan ismét megjönne és emlékezik a szervezet. Pihenni kell, szedni napi 4x1 magne B6-ot és várni míg elmúlik. Persze a méhszalagok nyúlása is okozhatja.
Hüvelyfájdalom: Nekem is van néha, ez szerintem inkább a méh növekedése miatt van, mert nem erős, inkább csak szurkál, nyilall. Sztem ne aggódj e miatt.

Sensimilla
Tegyél majd fel képeket! Biztos minden rendben lesz!
Nekem képzeld el azt mondta a dokim, hogy csak a 12. Hétben kell mennem uh-ra, de ha csak mozizni szeretnék akkor is nyugodtan hívjam és megnézzük. Tök rendes!!!

Veronak
Nagyon sajnálom, hogy elment a picikétek, de bízom benne hamarosan újra pocakos leszel!

Eftimea
Nagyon sajnálom, hogy ismét át kellett éljed ezt a szörnyű dolgot. Talán legközelebb felírnak neked utrot, hogy nem menjen el a baba sárgatestelégtelenség miatt.

Harivera
Kb egy idősen mentünk uh-ra és kb a babák mérete is uaz. Én 6+2 napon voltam és 5,2mm volt .

Munka:
Én tanuló vagyok és sajna most lesz az államvizsgám, ami nem lesz így könnyű, de szerintem még mindig jobb, mintha majd februárban kellene mennem vizsgázni egy 3 hónapos babóca mellett. Én szerencsére azért elég nyugis környezetben vagyok. Gyakorlaton vagyok egy cégnél, ahol már mondtam, hogy babás vagyok és néha rosszul vagyok. Erre akkor mehetek be mikor akarok. Nem kell 8-ra mennem. Tök jó fejek!!

Ditta
Én már voltam laboron és 4 csővel vesznek vért és vizeletvizsgálat is van. Sajna védőnőhöz még nem jutottam el. De jövő héten elmegyek egyik reggel.

Akíra
Köszi a videót, nagyon megható volt.

Legyekmami
Hatalmas gratula a 3 babóhoz. Ez nagyszerű hír nektek! Egyből nagycsaládosok lesztek!

Én meg éppen csak kigyógyultam a vírusból és sikerült azonnal megfáznom. Remélem egyszer kilábalok belőlük.

Kép
Kép
nati80

Nem is tudom írtam e már, de nekem olyan érzésem van mintha gyomorrontásom lenne, folyamatosan teltségérzetem van, de ha eszek egy kicsit akkor jobb. Furi mert nem hányingerem van. Ez már az a rosszullét?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Na megjöttem. És minden rendben! Már úgy néz ki, mint egy rendes gyerek. :D És 33.9mm, ami állítólag normális. Megnyugodtam azért, és most tökjó kedvem van. Alig voltam bent 5 percet, és hasi Uh volt. Nem igazán mozgott, biztos aludt, de a szíve dobogott ezerrel. :)
Majd teszek fel képet is, de először meg kell oldanom valahogy. Csak telefonnal tudom per pill lefényképezni, és az nem lesz vm jó minőségű. Megpróbálom valahogy bescannelni majd.

Krumplibogár!
Ne aggódj, 8 hetesen nekem is volt ilyesmi, és olvastam is sok helyen, hogy a mensi idején ez normális.

Nati!
Tökjó, hogy Mo-on ez a rendszer! Itt is elmehetsz, amikor akarsz....105 fonttért. :? Ez miatt nem örülök, főleg, hogy most, hogy tudom minden ok, hogy miért nem tudtam várni pár hetet. De tudom, hogy nem voltam nyugodt, és most sokkal jobban érzem magam. :)

Minden jót nektek!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ja, és Nati!
Igen, ez a rosszullét... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Csak jöttem dicsekedni...itt van Beenie. :) Ennek örömére új vonalzót is csináltam. :)

Szép vasárnapot!

Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi
Nagggyon cuki!! :lol: Már olyan babás formája van, nem csak foltocska meg zsákocska :P Ez 2D-s uh?

Kép
katica_75

Katica!
Köszi! :) Igen, 2D-s. Most még nem érdemes 4D-set csinálni, majd egy hónap múlva szeretnék menni. Remélem kiderül majd mi van a lába között. Ez olyan ciki, de én annyira kislányt szeretnék, hogy ha véletlen fiú, akkor tuti kell majd egy kis idő még meg tudom szokni a gondolatot...de nem fogom ott hagyni a kórházban, őt is biztos nagyon szeretni fogom. :D Elvileg 1 nappal idősebb a koránál méret szerint, úh lehet hogy tényleg fiú...de azért szurkolok, hogy kiscsaj legyen, csak jó nagy! :D Tud vk mondani vmt 10+0-s 3,4cm-es babyre? Az Uh gép 10+1-et írt ki, mikor a nő megmérte. És ez tegnap volt.
Sajnos nagyon szar a minőség, telóval tudtam csak lefotózni a papír képet...eredetiben sokkal élesebb. A vonalzón jobban is látszik.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Csajok írjatok már! Velem van tele a lap alja! :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X