A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsebi!
Kehidakustyánba megyünk!Kép Jó neve van, mi? Mindenki azt hiszi, csak viccelek, amikor mondom a nevét! Kép Ja, és ott van Európa leghosszabb fedett vizi csúzdája! Kép Csúzdázni fogok! Kép

Alice!
Kép Reméljük, Azért késik! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,

Sosem hallottam erről a helyről ? Hol van ez pontosan ? Jól hangzik a csúzda bár én igazából a hullámvasutakra izgulok be nagyon :-)))

Lányok szurkoljatok egy kicsit nekem is mert kedden mennék dokihoz ,ma vagyok a 44! napon és szerintem hamarosan beköszönt a kecsapos postás....jó lenne addig kihúzni ,mert egy hónapja kaptam az időpontot és ha most megint várnom kell sosem leszek rendben hormonálisan és csak húzódik baba project .
Zsebi

ZsebiKép

Én nagyon szorítok nekedKép mindíg ilyen hosszúak a ciklusaid?

Alice
malice

Dia2Kép

És te hogy álsz???Kép

Alice
malice

Én is dolgozom ám Kép Bár semmi kedvem nincs hozzá, és kettőkor (lehet, hogy egykor) le is lépek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Én is én is én isKépKépKép
malice

GittaKép
Az én görbém ilyen "tökenyenes", már vagy 6 napja ugyanaz az érték!Kép Remélem, hogy nem lesz több cisztád, 7cm az baromi nagy!

Egcsi
egcsi

Sziasztok Kép
Én is dolgozom, jobban mondva benn vagyok Kép

Képzeljétek, teljesen megőrült a hőm.
Ma vagyok a 8. napon és még mindig nem ment 37 alá. Én ezt nem értem, remélem nem most lesz egy tüszőmentes hónapom, mert most lenne a PCT vizsgálat és ugye tüsző nélkül elég fura lenne Kép

Beruháztam ma LH tesztre - Gabriel 5 db és 3.750,-Ft brrrrrr
Edit

Ui: A pokolba a szerelemmel egy iszonyatosan szenvedős szar film, senkinek nem javaslom.

Edit
Kép

Kép
reditke

EGCSI:szívből remélem, hogy nem lesz időd ennyire"profivá" válni a témában!Kép
GITTA:ha tamponnal fürdőzöl, úgy tedd fel, hogy ne csavarodjon le a kis zsinege. Igaz úgy nehezebb kihalászni, viszont nem áll fönt a veszély, hogy a kis zsinór felvezeti az esetleg fertőzött vizet!
ZSEBI:neked egy adag ketchup-késleltető sugár**********************************
DIA:hőállásjelentés??
ALICE:a 7.2 még jó - főleg ha még vagy 8 hónapig ennyi maradna. Én is hisztis vagyok, pedig félidőnél járok. Nálam a szombati munkanap tesziKép
Virág
virag

Sziasztok Kép

Egcsi itt vagyok, egy baromi fárasztó hét után, azt sem tudtam a napokban fiú vagyok vagy lány Kép Emiatt totál lemaradtam az olvasásban is Kép Most nézegetem vissza, hogy kivel mi van és látom, hogy Bnemethnek és Alicenak kell a nagy drukk!! Kép Szóval lányok hajrá!!!

Na megnéztem, ma vagyok a 18. napon. A hőm egész szépen alakul, gondoltam felteszem ide a görbémet de nem tudom hogy kell Kép Pedig kiváncsi lennék a véleményekre Kép

De rossz lehet szombaton dolgozni Kép Ne vigyétek túlzásba Kép

Soraya
soraya

Na mégis lehet, hogy sikerul? Légyszi mondjatok valami okosat a görbémre!! Igaz nem teljes ciklus még..

Kép
soraya

SorayaKép

SzijjjaaaKép szerintem már amenyire értek hozzá nagyon szép a görbéd.A 12 napon lehetett peteérésed(volt valami tudodKép

Nekem is lnne egy kérdésem: a Gynevac szuri megemelheti a hőt, lehet hogy amiatt maradt ilyen magassKép vagy mégsemKép

Alice
malice

Szia Alice Kép

12. napon?? Amikor leesett a ho? De akkor nekem a második fázis bazi hosszú, az nem baj? Mert nem 14 nap amíg megjön, hanem több (27 napos ciklusnál)
Kép nem volt akkor Kép Most számolgattam, de ez a hónap tényleg olyan stresszesre sikeredett pont középidoben, hogy nem hajtottunk rá, akkor voltunk egyutt, amikor épp úgy jött ki a lépés Kép

Gynevacrol kérdezd meg Erazmuszt sztem!

Képzeljétek, holnapra hóesést jósolnak Kép Kép Még csak október közepe van!!!!
soraya

SorayaKép

Én is védekeztem ebben a hónapbanKép

Alice
malice

Soraya Kép
Nekem 16 nap telik el a tüszőrepi után. Ez egyáltalán nem gond. Nem vagyunk egyformák.
Nagyon szép a görbéd Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice,

Helyzet változatlan, eddig nem ismert, beazonosíthatlan tünetek/érzések, de a teszt továbbra sem mutat semmit. Holnap töltöm a 28-ik napot.
Még nem hőmérőzök, megegyeztem magammal, ha most sem jön össze, akkor ráveszem magam.

bnemethm ? csak nem olyan szerencsés, hogy megúszta a mai munkanapot? Kép

Dia2
Dia2

Dia2Kép
Nagyon szorítok neked hogy ne jöjjön meg okseKép

Ahogy elnézem sokan megúszták a mai napotKép de jó nekikKép

Alice
malice

Alice Kép
Hogyhogy? A Gynevac miatt?
Azért hátha nem az emelte meg a hodet KépKép

Orsi Kép
De jó ezt hallani... a jövo hónap a miénk!! Kép Megyek nogyógyihoz is nov-ben, kiváncsi leszek mit lát bent... szerintetek mikor érdemes menni? Nekem a 2 évvel ezelotti komplikációk miatt muszáj, de ha pl középidoben megyek, hátha néznek egy nyh-t is Kép Vagy menjek inkább rögtön menzi után?

Dia Kép Azért egy reggeli hot mérhetnél, mondjuk holnap Kép Mert ha 37 fölött van, akkor az bíztató! Drukk!!!!
soraya

SorayaKép
Ez egy tök jó görbe! Ebből még akárki is lehet!Kép
A ciklus második fele akár 16 napos is lehet, ez egyénenként változik! Szegénykém te még többet fázol mint mi itthon! Jól beszélsz már finnül?

AliceKép
Nem valószínű, szerintem max. 1-2 napig zavarhat be, de szerintem egész más oka van!Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép

Hát ez az tegnap kaptam meg a harmadik szurimat, és amikor este lefeküdtem mensis szerü fájásom is voltKép
Bár csak igazad lenne hogy más oka vanKépigaz már meg kellett volna jönnie de nem akarok hétfőig tesztelni hátha addig csak késik, nem akarok pofára esniKép már egy párszor ugyanis előfordult.

Alice
malice

Egcsi Kép
Akármi=menzi Kép Tényleg nem voltunk egyutt a középidoben, ebbol gyerek akkor lesz ha a kisfickók napokig bírták bent és vártak turelmesen a petécskére Kép
Finnul nem tudok valami jól Kép Melóban angolul beszélunk szerencsére Kép
Olvastam a buszbalaesetet, ami a férjed kollegáival történt Kép Borzalom!! Kép
Hogy vagy amúgy?

Szösziék szulinapoznak? Reméljuk ketten jön vissza Kép
soraya

AliceKép
A Gynevac nem okoz mensis fájást! A baba viszont lehet!Kép Ha összejött, bevesszük a védekezési metódusotokat a Billings módszer mellé!Kép Egyébként miért is nem ment élesben a dolog, már bocs, de lukas az agyam, nem emlékszem. Nekem szerdán lesz az utolsó szuri! Halleluja!

Egcsi
egcsi

SorayaKép
Elég jól elvagyok. Szerdára nem várom a kecsapot.Kép Nem akarok hiú ábrándokat kelteni, de a matyikák bizonyos! körülmények között egy hetet is kibírnak! Hétfőn hallottam a Discovery-n.Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
Majd meglátjuk Kép
Kecsap hess!!!!!!!!!

Lányok, annyira röhögtem a napokban! Beszélgettunk a férjemmel ezekrol az ovulációs tesztekrol és azt mondja: kiskatona számláló nincs? Mondom dehogynincs! Meg lehet nézni, hogy mennyi van, milyen gyorsak, stb. Erre az uram: na mutasd, hol lehet a neten ilyet rendelni Kép Kép A kis naív Kép
soraya

Alice,

Nem mindig ilyen hosszú volt már 38 napos is :-)))Komolyan nekem ez mindig egy meglepetés.A múltkor kétszer egymás után 19 napra jött meg és csöpögött egy hétig ,de se cicifeszülés se hasfájás.Azóta semmi és ma vagyok a 44.-en.
Rosszul működök sajnos ,remélem a doki nénim majd csodát tesz :-))))
A Gynevac nem emeli a hőt ! Nekem egyedül az első után volt lázam ,de akkor is 37 köröl volt csak reggel és ez rögtön a szuri utáni napon volt.Utána egyszer sem volt magas a hőm hanem 36 körül volt !

Virág :-))

Köszi a drukkot !!!!!!!!:-))))))
Zsebi

EgcsiKép

Csak azért is védekeztünk (valamennyire)hogy ne legyek ratyi és hogy ne költsem az összes pénzem tesztekreKép
Úgy éreztem hogy ránk fér egy kis lazítás, erre tessék nem akar megjönniKép szerintem a hétvégén fogKép amilyen balek vagyokKép

Alice
malice

Lassan én is lelépek mert megyek ki az autókiállításra !:-)
Jók legyetek hancúrozzatok sokat holnap :-))
"Jóból sosem árt a sok !:_)))

Puszi Nektek !
Zsebi

SorayaKép
Kép

AliceKép
Nna, ha csak valamennyire védekeztetek, az éppen elég, hogy nagggyon meglepődj!Kép

Most elhúzok ebédelni, nagyi vár mindenféle földi jóval.Kép Ha nem jönnék vissza akkor mindenkinek jó hétvégét!

Egcsi
egcsi

Én is átadom a gépet Kép Azért még benézek a hétvégén, hátha lesz itt valaki Kép

Csak jókat!!

Soraya
soraya

Sziasztok lányok jó pihit nektek.
Én még maradok Kép igaz nemsokáig mert hazamegyek ha ha ha haKép

Alice
malice

Kedves Dia2!

'És megvan a bűnös, aki miatt nem hagyott a rendszer Diaként regisztrálni hehe'

Hát, igen, mea culpa, mea maxima culpa...Kép Ha sejtettem volna, hogy jössz...Kép) De most már késő.Kép

Engem pedig Szilágyi Diánának hívnak, azaz még a monogrammunk is azonos.Kép)
Hogy őszinte legyek, én azóta átkozom anyuékat, mióta eldöntötték, hogy megközelítőleg ugyanolyan magánhangzós nevet keresnek nekem, mint a vezetéknevem. Pedig én Zsófi szerettem volna lenni.KépKépKép Vagy Alexandra. De erről asszem lecsúsztam, most már meg is szoktam.

Na, a diafilm, diavetítő, diana sósborszesz és egyéb finomságok nálam is elég gyakran szerepeltek. A legerőltetettebb talán a Melódia volt...Kép

Igazából csak azért kértem ám, hogy legyen valami megkülönböztető jelzésünk, mert itten már cinkos kacsintásokat kaptam némelyektől, aztán még félreértik a helyzetet, tőled meg elkezdenék kérdezgetni, hogy Bori örül-e annak, hogy kistesót tervezünk.Kép

Bocs csajok az OFFolásért, ígérem, nem teszek majd ilyet túl gyakran, csak ha idetéved még egy-két Dia.Kép

Csók:

Dia (némber 1)

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

sZIASZTOK!
Én is húznám az igát!
Bár úgy tűnik épp mindenki elmen, na sebaj, majd még bekukucskálok.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

RékacsKép

én még ittvagyok munkában, csak nincs mit írnom Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Na szevasz Edit!
Hazamentem, menj haza Te is, olyan szépen süt a nap, hátha még valami jó is lesz ma!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SorayaKép

Csak, hogy apucit is tudjad tesztelni, itt egy link, ahol meg is lehet rendelni a teszteketKépKép
Nem olyan reg irtam a lanyoknak, hogy amig varakoztam a gyogyszerre nezegettem a pultot es ott lattam fiuknak is tesztetKép
http://www.fertilitytest.co.uk/products.html

Es most megyek is aludni, mert a mai termesunk 21 db 4 literes csirkepaprikas es marhaporkolt dobozokban 200 db csirkecombbol es 25 kg marhabolKép Igy kisse hulla faradt vagyok, de ezt nem hagyhattam kiKép

Vica
vica72

VicaKép
Hát ezt jó tudni! Igaz emlékszem amikor írtál róla, még vigyorogtam is! Remélem nem lesz rá szükségünk, de You never know!Kép Szerinted megbízhatóak, vagy csak olyanok mint az ovulációs tesztek? Persze tudom, úgyis dokihoz kell menni, ha gáz van.
Ahogy elnéztem a termeléseteket, ti vagytok most a baromfiudvar réme!Kép Tényleg nagy banzáj lesz!

Egcsi
egcsi

Vica Kép

wow Kép Köszi, megmutatom apajelöltnek Kép
Ov. tesztet te honnan rendeltél? Találtam egy oldalt www.saveontests.com, itt 20 ov. teszt+5 terhességi 17$-ra jönne ki mindennel egyutt, szerinted merjek rendelni? Finneknél 5 ov. teszt 30 euro...

Én is csirkepörköltet foztem tegnap, igaz csak kettonkre Kép 200 comb, huh...nem csoda ha elfáradtál Kép

Egcsi Kép
mit csinálsz ma? Van valami programod?

Soraya
soraya

SorayaKép
Semmi különös, henyélés.Kép Találtam egy tök jó könyvet, azt olvasom. A 17 dolcsi abszolút nem sok szerintem annyi tesztért! Az ov tesztekről annyi rosszat hallottam, hogy én inkább hőmérőzök, igaz az én ciklusom elég kiszámítható.
Lehet, hogy neked bejön, lényeg, hogy a terhességi tesztek pozitívak legyenek!Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
Jól teszed, pihenj csak Kép
A 17 dolcsi nem sok, foleg ha kiszállítják és muködik Kép Egy bnommel rendelnénk 2 csomagot, így hatodannyiba kerul mintha itt venném..csak tartok kicsit az ilyen netes zsákbamacskától!
Mi rosszat hallottál amúgy az ov tesztekrol? Nekem múlt hónapban olyan szépen mutatta a pé-t, a homérozéstol meg kivagyok... ma is csak azért kellett 7-kor felkelnem hogy méricskéljek Kép

Soraya
soraya

SorayaKép
Nekem nincs személyes tapasztalatom, de volt akinek abszolút nem jelzett semmit vagy össze-vissza jelzett. Ha neked bejött és nem bírod a hőmérőzést akkor hajrá! Olvasd el, hátha van "money back guarantee" a csomagokhoz. Szerintem egy próbát megér.Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
OK Kép Remélem nem bukom a 17 dolcsit, de ha igen akkor nagyon duhös leszek Kép Mondjuk a legjobb megoldás az lenne, hogy mire ideér a csomag már babás legyek KépKép
A bnom akivel rendelem lombikos lesz megint (már van egy eszkimo babájuk Kép) és neki amiatt kell. Majd legfeljebb odaadom neki a maradékaimat, bár remélem neki sem lesz olyan sokra szuksége Kép

Nagyon jósolták mára a havazást, erre ezerrel sut a nap..

Soraya
soraya

Sziasztok,én most irok először.32 éves vagyok,mostanában szeretnék teherbeesni.Hőmérőzéssel védekezünk 2 éve,eddig mindig azonos időben volt a peteérésem,a 16.napon.Kiváncsi leszek,hogy mi fog történni most,hogy már nem védekezünk.Mennyire hihető ez a hőmérőzös módszer!?
cifra

SorayaKép
Eszkimó babája van? Aranyos lehet!Kép Igen, legyél babás!Kép

CifraKép
Üdv itt és remélem hamar babás leszel!Kép Hát ha két évig bevált fogamzásgátlóként, szerintem ugyanolyan megbízható lesz most is amikor babát akartok!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok,én most irok először.32 éves vagyok,ez a hónap az első,hogy már nem védekezünk a férjemmel.2 évig hőmérőzéssel védekeztünk és mindig pontosan a 16.napon volt a peteérésem.Hát kiváncsi leszek,hogy sikerül!!!???
cifra

Egcsi Kép

Igen, eszkimó vagyis fagyasztott volt a drága Kép Most lesz hamarosan 1 éves és gyönyöru, jópofa kissrác Kép Most mennek majd a kistesóért vissza a klinikára Kép
Leszek babás, igenis Kép Te is, oks? Kép Mozgósítom a babavarázsló tundért Kép Kép
Aztán ilyenek leszunk Kép
Kép

Cifra Kép
Udv itt! A homérozés állítólag megbízható módszer, de csak ha jól csinálod. (közel azonos idoben reggel, felkelés elott, huvelyben vagy popsiban mérve, higanyos homérovel)
Sok sikert a baba projecthez! Kép

Soraya
soraya

Köszi Egcsi a biztatást,bizom a dologban. sajnos volt már egy vetélésem és eléggé félek magától a terhességtől.Az Elevit vitamint ajánlotta az orvos már most elkezdeni szedni.Vélemény?
cifra

Soraya,neked is köszi,amint tudok valamit irok.De szinte már mérni sem kell a hőmet,mert a testem egyéb jeleket is küld:fáj őrült módon a mellem 1 héten át és iszonyuan kivánom a szexet.Ez a védekezés időszakában elég problémás volt.
cifra

Cifra Kép

Az Elevitet én pl szedem, mondjuk nem minden nap jut eszembe, de másnaponta minimum. De állítólag az is elég ha folsavat szedsz és magnéziumot meg cinket. Kép
Az jó, ha jelez a tested, akkor csak annyit kell tenni, hogy 2 naponta szex és turelmesen várni a gyermekáldást Kép A vetélésed oka kiderult? Mert ha hormon gond okozta, akkor érdemes orvossal konzultálni. Én egy rákszurést is csináltatnék a helyedben. (ha nem voltál egy éve)
soraya

CifraKép
Elevit jó! Most nem kell mazochistának lenned, mehet a szex ezerrel!Kép

SorayaKép
Én tényleg azt hittem, hogy eszkimó eszkimó!Kép
Igenis gömbölyödni fog ebből a topikból mindenki!Kép Így a ciklusom vége felé elég türelmetlen vagyok, de ki nem lenne?

Egcsi
egcsi

Bocs lányok, de én most lelépek. Eléggé beborult és nincs esernyőm, másrészt még nem ebédeltem. További jó napot!

Egcsi
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?