Pepike! Ez hihetetlen.. nem is tudom mit mondjak, remélem hamar rendbejön a lábad!!! és a tejed is biztos visszajön!!! kitartás! megy a drukk!+++++
Juditkecskemét, most látom, Nimi 1 hónapos
fúúú Eszterxx,

ez olyan szomorú, ami a barátnőd unokájával történt. Most olvasom, hogy szintén Máté... örülök, hogy túl van a műtéten, remélem meggyógyul!
pont erre gondoltam bent a kórházban, hogy Hála Istennek, a topikban minden baba egészséges és jól van!
és nemér, temán norbizol

persze egy 4kilós babával kezdted rögtön.... de akkoris....
nem részletezem a képeket, hogy kinek mennyire aranyosak, mert egyik aranyosabb, mint a másik.

ja kedd előtti képekre még nem volt időm
Beuska, jó olvasni, hogy Marci ujja egyre jobb, remélem a végperc is tuti lesz! drukk drukk, a nyugodt Alexát meg tényleg megérdemeltétek

és a népi kína éves termését 21dikére! ++++
Mzx, tök vicces, hogy ha alszik egy nagyot végre Laura, akkor felkelted
azért vágattam le amúgy a hajam, mert néha megunom a hosszút

aztán újra megnövesztem. De most sokkal kényelmesebb a rövid. pl a kórházban a férjem azt mondta még ne mossak hajat, mert nincs ott szárító meg pihenjek. megváltás volt amikor hazajöttem és 10 nap után hajatmostam... (hát igen, ezért sincs annyi kép rólam

)
aztaaaa most nézem Laura 2 hónapos is elmúlt...
ja igen, írni akartam, hogy Te már én még vérzek

de télleg dúrva, hogy már mikulásoztok... ez nagyon nem hangzik bíztatóan....
Jim, jól megijedtem amikor írtad Milán szemét, örülök, hogy nincs baj! a kis Martin tünemény, én most látom először
Fanetta, ISten éltessen sokáig!
most sikerült végigérni. az elmúlt 4 órát olvasással töltöttem, 2szer megszakítottam a mosás cseréjével és egyszer etettéssel....
nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki, de Máté mint a kisangyal

alszik, lehet hogy a bimbóvédő nélküli szopi jobban kiüti?
mégegyszer nagyon köszi mindenkinek a hiányolást, télleg teljesen elérzékenyültem!

a kórházban amikor Titeket olvastalak kinyomtatva nem éreztem magam annyira egyedül, amikor a szobatársam 1órás csecsemőjéhez vagy 6an jöttek látogatni nekem meg a férjemre még órákat kellett várni. Köszönöm!