A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Édes Kölyök(mami) :lol: :lol: :lol:

Isten hozott...Drága Kincseddel, Családoddal együtt :lol: :lol: :lol:

Végig izgultad a Többiek babaérkezését....biztattál mindenkit, óriási szeretettel, törődéssel, boldogan hoztad a híreket....felkutattál mindenkit, akikkel..itt kapcsolatba kerültetek..
Rendkívüli EMBER vagy.....és most Máté..az Isteni Ajándékotok...végre együtt Veletek ....az édes otthonban :lol: :lol: Nagyon szurkoltak a Többiek, nagyon vártunk :wink: :wink: :wink: Öröm-könnyeid, érzékenységed ... simogatja lelkünk.....

szeretettel:

nanó :wink:

Kép
nanó:))

100 grammot evett a rossz (jobb) ciciből, 90-et a jó (bal) ciciből. :shock: :shock: :shock:
Ki érti ezt???? 190 gramm!!!! Ez a gyerek .....Tényleg kellene a 4 cici :wink: :shock:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Akkor csatlakozom a "zabás"-táborhoz: Panka 230-at evett most estére egy, azaz egy ciciből (nekem a jobb a jobbik :) )!!!!!!!!!
Azt hittem elájulok, amikor megnéztem a mérleget!!! Szerintem lehet, h rossz!! (mondjuk Andiéknál mértük pénteken, ott is 200at benyomott!) Vagy a csajszi gyomra feneketlen! Remélem nem lesz rosszul tőle...egyelőre csend van a babaszoba felől :)

KépKép
kmanna

Kölyök: de jó, hogy vagy megint. Látod, milyen jó is ha valaki jó és szeretetreméltó, én tűnnék el a kutyának nem hiányoznék a fórumról, te viszont egytől egyig mindenki fejében ott voltál az elmúlt héten. És ez ténleg így van!
Juditkecskemét: hogy vagy képes két gyerek mellett tanulni? Egyáltalán mikor? Akkor mikor alszol, háztartás stb.? Én egy filmet nem bírok végignézni nappal nemhogy esetleg olvasni.
Judit18: ne aggódj egyáltalán nem biztos, hogy ekcéma, még bármi lehet, addig se beszéld bele magadba.
Kmanna: Azt a fasza, az nem semmi. Nálunk 2 napja kát etetés között is folyton sírt a marci, mire ma kitaláltam, hogy lehet, hogy nem eszik eleget. Eddig csak egy ciciből kínáltam, mától kettőből, na mi is 170-190-nél vagyunk azóta, és persze sokkal nyugisabb is.
Jim: neked az életed egy teleregény, volt már olyan nap, hogy ne történt volna valami rendkívüli????
Képzeljétek a Linocsék itt voltak a Rómain a kis családdal, és felhívott, mi meg kiugrottunk hozzájuk ey alkoholmentes sörre. De nem maradtunk sokáig mert a két gyerkőc egyszerre ébredt és kezdett el nyűgös lenni.
Na én megyek lassan aludni, mindenkinek minden jót az éjszakához.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Juditkám, Kecskemétről :lol: :lol:

Ha ennyire nehezen megy a gondolat a vizsgákat illetően, akkor most egy fontos dolgod van: az egyetem tanulmányi osztályát felhívnod. Kérj egy e-mail címet, mert írásban válaszoljanak!!!!!!!!! ne legyen azután vitatható a szóban történt válaszadásuk.....sőt! az e-mail után..írásban is megerősíteném a kérelmet...(tértivevény!!!!!) Ha halasztani szándékozol...akkor még most kezdd el..!...az állásfoglalás megkérését...mindjárt itt a vizsgaidőszak...és előtte kell meglépned!

nanó :wink:

Kép
nanó:))

Üdv Kölyök újra itt :lol: Már nagyon hiányoztál!! :lol:

Kmanna!

Nem semmi mennyiség :lol: Szép adag :lol: De ez a jó,szépen tud fejlődni :wink:

Olikám szörcsög és köhintget :( :(
Már tegnap késő éjjel az ügyeletre is lementünk...de semmi komoly...szívni kell az orrát..ennyi..Csak úgy sajnálom szegényt..ilyen kicsi és máris beteg...És sajna nem védte meg őt sem az anyatej...az egész család náthás,2 hétig bírt ellenállni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem terveztem, hogy ma jövök, mert hulla vagyok. no de:

ISTEN HOZOTT DRÁGA KÖLYÖK, MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL NEKÜNK!!!!!!! NAGYON SZÉP KIS CSALÁD VAGYTOK, MÁTÉ BABA TÜNEMÉNY!!!!!!!!!IZGULTUNK ÁM ÉRTED NAGYON :wink: :wink: :wink:

aztán: kmanna, 230 egy ciciből, húúúúúúú :shock: :shock: :shock: nem semmi!!!!

feri: Uri tényleg gáz, de én is nézem mazoista mód...kánál :lol: :lol:

na megyek, holnap jobban visszaolvasok, lesz már ovi=nekem picit több free time....

ja, a szembeszomszéd albérlő cigány kölök (amúgy tök ari) MARTIN :shock: ennyit az én cigányos névkritikáimról :oops:

ui:vmelyik nap éjjel vmelyik csatornán malacokról volt szó, a lényeg, hogy a szív közelében lévő ciciben termelődik több tejci. (kmanna jobbos :wink: )

ui2: vettem magamnak ma egy farmert....alig tudtam belepréselni magam egy 30-as méretűbe, sírva raktam félre a 26-os gatyóimat...

pusszantás
Vendég

ja és pumperka, olyan édes a lányod, úgy megmosolyogtam, hogy olyan kis szomorkásan néz :oops:

panny:jobbulást++++++++

köszi mindenkinek a drukkokat, mi már csak ilyen béna család vagyunk. mzx: az ex ki is filézne, ha tudná :?
Vendég

jaj, nagyon kedvesek vagytok...
:)

hihetetlen délutánunk volt... délelőtt mint egy kisangyal... délután meg anyaszívszaggató erőpróbáló.... ;) egészen izgalmas
most alszik, pedig épp fürdetni akartunk. nemá, hogy rögtön a második nap kihagyjuk.... ;)

épp videót nézzük, amit Apa csinált, nem igy terveztük, de pont ideértek, mikor hazajöttünk a kórházból... eredetileg ekkor már jópár napja itthon lettünk volna...

holnapholnapután kicsit zürős napunk lesz, mert amit az adminisztrációval el lehetett rontani, elrontották.
de igyekszem visszaolvasni ;) és jönni olvasni :)

a szüléstörténetet szerintem a héten megírom, mondjuk hétvégi ajándékként majd megkapjátok.

na újra sír, akkor fürdetés kérdés megoldva :) vidám estét :)

Kép

Kép
kolyok28

Isten hozott újra topikban Kölyök!
Már nagyon hiányozott az írásod, mindenkinek. Vissszavártunk ám nagyon!!!! :wink:

Kmanna!
Ne frusztrálj ilyen mennyiségek leírásával. :? Persze ez nagyon jó, hogíy ilyen jól mennek a dolgok....

Panny!
Olinak jobbulást, Zsombor is szörcsög egy kicsit. Sajnos a tavasz mindig ilyen nálunk is.

Nálunk Gáz Géza van péntek óta, de dolgozom rajta, hogy legyen több tej, de nagyon sokat sírunk délutántól éjfélig. :( Na meg cicizünk. Tegnap 12 szopi volt. Nagy része a nap második felében. Ez van, próbálok nem kiborulni....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kimaradt egy a betű az első fontos mondatból! :evil: :oops: :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Segítsetek!
Mennyit kell szopnia (hány grammot) egy 5 hetes babának egy evészetre?
Ti adtok teát vagy vizet nekik?

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

KÖLYÖK!
DE JÓ, HOGY ÚJRA ITT! NAGYON SZÉP A CSALÁDOD!

Kép
Kép
tündérmanó27

Anita!
Nálunk a szopi igény szerint van! Nagyon ritkán nézzük mennyit eszik. Ha éhes akkor szopizik. Ezért nem tudom mennyit kell enni. Engem csak stresszelne, hogy mennyit evett. Elég-e, vagy sok. Teát nagyon ritkán adunk neki, de mostmár jön a meleg és szerintem szomjasabbak lesznek a babák. Nálunk bejött a Mecsek tea!
Megyek is mert éppen éhes a lelkem :).

Kép
Kép
tündérmanó27

félig sikerült visszaolvasnom, majd jövök később is.

juditkecsk: sulinként változó, meg kell nézned a tanulmányi és vizsgaszabályzatot! A férjem link módra csomószor halasztott vizsgát. Mármint felvette a tárgyat és cseszett belőle vizsgázni, ilyenkor tárgyújrafelvétel van a következő félévben, de ilyen vizsgakurzusos tárgyként. akkor meg van vagy 6 lehetőség, hogy vizsgázzon vizsgaidőszakon kívül is....no de ő költségtérítéses, és tök szívás, hogy már megvan az összes vizsgája, de a hülye szakdolgozat miatt erre a félévre is fizetnie kellett....(mondjuk az más tészta, hogy csak a tandíj 20%át, mert anyukája egyetemi dolgozó). De pl a Természettudomyányin nem kell perkálni 12 kreditig, csak kreditenként 2 ezret. De 13 kredites tárgy-újrafelvételnél, már fizetni kellett a teljes költségtérítést.
Szóval érdeklődj utána, a könnyűekből vizsgázz le, amit elbír a buksid, a többi tárgyaknál az lesz bepecsételve, hogy nem teljesítette. (én 1szer csináltam ilyet), és majd levizsgázol, mikor tudsz, mikor nagyobb lesz Nimi.

mennem kell, éhes....
Vendég

anita, én nem adok se teát, se vizet. Milánnál Mecsek teáztam anno, de most nem fogok, amíg nem túl vészes a hasmars.
a védőnő szerint 80-at kell ennie egy evésre 3 óránként. Ő szerinte ne etessem Martin igény szerint, mert akkor óránként enne, és túleszi magát, max 2 óráig ki szoktam húzni, de kezd beállni, 1szer eszik éjjel, 5-6szor nappal. Én 2 mellből szoptatok, egy nem elég neki. Egyiken 10 percig van, másikon 5 percig általában. Max 20 percig eszik. Én lemérem általában, mert nem bírom ki, 90-150 között van így a mennyiség. Fejni már nem szoktam, max ha érzem, hogy megcsappantam.
Vendég

Pumperka!

Nekem nagyon jó tejszaporító a kubu, 100%-os almalé is, de a lejobb a vödör madártej!!!!!!!!! tegnapi madártejkúra után nemhogy elég volt a tejem, de egy cicivel jóllakott Blanka az éjjel és csak 1x kelt enni!!!! Tápszert utoljára este 7-kor kapott, azóta csak cici.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka!!

Csodálom a te kitartásodat is :shock: ...főleg 3 gyerekkel...Elismerésem!!! :wink: Ügyes vagy!!!

Jim:asszem én is elhúzok egy farmert venni...talán méges menjek a fiam néptáncbemutatójára mackógyatyába,igaz?? :lol: :lol: :lol: (csak ez jön rám egyenlőre... :( )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Kölyök! De jó, hogy újra itt vagy!
Ezzel teljes a létszám! :lol:

A náthás babáknak jobbulást!!!
Vendég

Vendég

Jim: ez nagyon jóóó! :)

Ha esetleg érdekel a természetfelettinek beállított egyszerű bűvésztrükkök megoldása, akkor itt vannak a részletes leírások: http://www.illusiondepo.com/magyar/view ... c&start=45

Egyébként amikor Lilla ma reggel elkezdett sírni, elővettem csodás mentalista képességeimet, és kiolvastam a buksijából a rejtett gondolatait. Átsejlett a zsigereimbe, hogy a baba éhes. Ekkor egy laza mozdulattal odahívtam az anyukáját és kezébe adtam a gyermeket, ezekkel a szavakkal: 1, 2, 3 SZOPIZZ!!! 1, 2, 3 SZOPIZZ!!! És lám mi történt: Lilla elkezdett enni.

Tegyétek a tenyereteket a monitorra és mondjátok utánam: szaparodjon a tej a bal cickóban, szaparodjon a tej a jobb cickóban. 1, 2, 3 MŰKÖDJ! Akinek bevált a mentalista segítségsem, az kérem jelezze a multimédiás központba (babanet fórum)!

Aki pedig ebéd közben elgörbít egy kanalat, az egyrészt nagyon ügyes, másrészt pedig az este hazaérkező férjétől kap majd egy kisebb nyaklevest, hogy megint mint csinált. Te jó ég, lehet hogy most azért van itt nálunk Solymáron lomtalanítás, mert olyan sokan dobják ki a szombat esténként tönkretett kanalaikat? Erre most jöttem rá :)

(különben meg Uri Geller monnyon le!) :lol:

feri (mni)

Feri!
Melyik tenyeremet tegyem a monitorra??? :lol:
Mindkettőt?
Egyszerre? :?
Vagy a kívánt mellnek megfelelőt? :roll:

Nem vagyok szőke, de pontosíts kérlek, mert ha nem jön be, akkor lehet, hogy ezen bukok el! :lol: :lol:
Vendég

Look, Áránykávics!

First put your left hand on the screen, and after that, your right hand. Please translate it, nem túl jó a mágyárom, meg az ángolom sem az igazi, de azért megpróbálok magyarul a message-t:

Tegyél először bál kéz monitor, áztán tegyél után jobb kéz monitor! - jó mondom? Erősen koncentrálj, and it works!

Amazing, well done! :)

(copyright: Uri Geller - More Milk mentalist show)

feri (mni)

feri, te nagyon kéééész vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiéd a színpád
:lol:
Vendég

Feri, ha bejön a trükk, megkapod az összes lóvét amit a tejszaporító tablettákra költök!!! :)

Mzx,
köszi a tanácsokat!! most megyek az orvoshoz délután, hogy megnézze tényleg ekcéma-e....

Kölyök!!! tegyél fel ide is képeket Mátéról, mert valamiért nem tudtam a linket megnézni!!

KépKép
judit18

sziasztok :)

ma volt itt egy védőnőnek nevezhető csajszi, nem kötelező itt, de kvázi ingyen (5000huf) a maradékrészét a biztosító fizeti. És segít, tanácsot ad stb.Pl. segített, hogy bimbóvédő nélkül szoptassak. merthogy a kórházban, amikor belövelt a tej, szegény Máténak nagyon keservesen ment, utána meg valamiért nem segítettek elhagyni. de nagyon ügyes kis legény és azonnal tudta mi a dörgés. és sokkal jobban ki is ürítette a mellem :) Szval most békésen szuny, de félek,hogymegint elkiabálom, jön a délutáni műsor...

most ment el a férjem 2 napra :( amikor elengedtem, azt hittem, már legalább egy hete itthon leszünk. szegénynek biztos nehezebb itthagyni minket... de ez van. :cry:

elkezdtem keddtől visszaolvasni, de asszem reménytelen. ;) azért termeltetek Ti rendesen... :D
most csak annyit, mert még nem jutottam végig, hogy Monácska! komolyan felnézek Rád, amit csinálsz!!! ne hagyd, hogy bárki elkeserítsen, hihetetlen amit csinálsz!!!!!

még nem teljesen értem mi ez az urigellerség itten... de én nem merem a kezeimet a képernyőre tenni, mert még megfullad a gyerek szopizás közben... :roll:

najó, kaptok két képet :lol:
otthon, saját kiságyban:

Kép

tappancs :)
Kép

5naposan Apa vállán:

Kép

most megyek pihenni, mert ha jól sejtem a délután hosszabb lesz. igyekszem majd jönni... ;)

Kép

Kép
kolyok28

[quote]E írta:gy teljes etetést végig evett Nóri ciciből!!!

Kb. egy órája bőgök örömömben!

Azért is végig csinálom!

Annyira boldogságos vagyok!

most jutottam el idáig, hogy Monácska ezt írta. én is könnyezem örömömben Veled eggyütt !!! :)

Kép

Kép
kolyok28

kolyok, nagyon szépek vagytok!

íme az én kis Orsós Martinom:

Kép
Vendég

Monácska és Biribon, no meg Pumeprka a legfaszább csajok a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

bocsi, Pumperka 8)
Vendég

Sziasztok Csajócák!

Most rokonlátogatós hétvége volt nálunk. Szombat délután párom rokonai jöttek, tegnap meg anyukámék és mindkét nap főztem ebédet, úgyhogy hamar elment a hétvége. Szépen termeltetek, most értem a végére.
Sajna megcsappant a tejem, idáig mindig centire ki volt számítva, annyi volt, amennyire épp szükség volt, de már nem elég. Pótolnom kell tápival, mert van olyan alkalom, hogy két ciciből összesen csak 50 g jön. Az meg baromi kevés, mostanában 130-150 g Dóri egyszeri adagja. Sőt, ma 170-et reggelizett, az azt követő evésnél szerencsére elég volt neki a 130 g is. Ma még nem kellett pótolnom. Azt figyeltem meg, hogy amikor lecsökkent a tejmennyiség, minden szopizás után fejtem. Most kipróbáltam, hogy nem fejem ki és most elég volt. Kiváncsi vagyok, este pótolni kell-e, mert általában kora estére csökken úgy le a mennyiség, hogy nem elég. Na, nem nyavalygok tovább. Még bízom benne, hogy beáll a kereslet-kínálat.

Panni,
hogy vagy? Enyhült valamennyire a mellgyulladásod?

Beus,
Alexa nagyon hasonlít a pocakbeli önmagára! :) Édike!

Zsu,
csini vagy! Jó ez a sétálós kép! :)

Felébredt a pici lány, majd még folytatom az írást.

Melinda

Kép
melinda80

Jim: Martin ezen az elgondolkodós fotón olyan nagyfiúnak látszik, mintha nem is 3 hetes, hanem legalább 3 hónapos lenne. Még nem beszél? :lol:

A mi kis Lillánk 6 és fél hetesen ma érte el a 3700 grammot, ő ugyebár 2800-ról indult. Ma látta a védőnő is, minden rendben! :)

feri (mni)

Pepike! Ez hihetetlen.. nem is tudom mit mondjak, remélem hamar rendbejön a lábad!!! és a tejed is biztos visszajön!!! kitartás! megy a drukk!+++++

Juditkecskemét, most látom, Nimi 1 hónapos :)

fúúú Eszterxx, :cry: :cry: ez olyan szomorú, ami a barátnőd unokájával történt. Most olvasom, hogy szintén Máté... örülök, hogy túl van a műtéten, remélem meggyógyul!
pont erre gondoltam bent a kórházban, hogy Hála Istennek, a topikban minden baba egészséges és jól van!
és nemér, temán norbizol :?: :?: persze egy 4kilós babával kezdted rögtön.... de akkoris....

nem részletezem a képeket, hogy kinek mennyire aranyosak, mert egyik aranyosabb, mint a másik. ;) ja kedd előtti képekre még nem volt időm ;)

Beuska, jó olvasni, hogy Marci ujja egyre jobb, remélem a végperc is tuti lesz! drukk drukk, a nyugodt Alexát meg tényleg megérdemeltétek :) és a népi kína éves termését 21dikére! ++++

Mzx, tök vicces, hogy ha alszik egy nagyot végre Laura, akkor felkelted :lol:
azért vágattam le amúgy a hajam, mert néha megunom a hosszút ;) aztán újra megnövesztem. De most sokkal kényelmesebb a rövid. pl a kórházban a férjem azt mondta még ne mossak hajat, mert nincs ott szárító meg pihenjek. megváltás volt amikor hazajöttem és 10 nap után hajatmostam... (hát igen, ezért sincs annyi kép rólam ;) )
aztaaaa most nézem Laura 2 hónapos is elmúlt...
ja igen, írni akartam, hogy Te már én még vérzek ;) de télleg dúrva, hogy már mikulásoztok... ez nagyon nem hangzik bíztatóan....

Jim, jól megijedtem amikor írtad Milán szemét, örülök, hogy nincs baj! a kis Martin tünemény, én most látom először :)

Fanetta, ISten éltessen sokáig! :)

most sikerült végigérni. az elmúlt 4 órát olvasással töltöttem, 2szer megszakítottam a mosás cseréjével és egyszer etettéssel....
nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki, de Máté mint a kisangyal :) alszik, lehet hogy a bimbóvédő nélküli szopi jobban kiüti? :lol: :lol:

mégegyszer nagyon köszi mindenkinek a hiányolást, télleg teljesen elérzékenyültem! ;) a kórházban amikor Titeket olvastalak kinyomtatva nem éreztem magam annyira egyedül, amikor a szobatársam 1órás csecsemőjéhez vagy 6an jöttek látogatni nekem meg a férjemre még órákat kellett várni. Köszönöm! :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Ma voltunk csípőszűrésen meg hasi- és koponyauh-n. Iszonyat sokan voltak. Már most kértünk időpontot a 4 hónapos szűrésre, mert annyi baba van, hogy kb. 6 hetes a várakozási idő. :shock: :roll: Szerencsére semmi problémát nem találtak Botinál.
Méretkeztünk is. Az én majdnem koraszülött ici-pici babám már 56 cm-re nőtt és 4200 grammra hízott. :shock: :lol: Nem tudom miből gondoltam, hogy kevés neki az anyatej. :? :roll: :oops: :D

Ma extra nyűgösek vagyunk. :? :( Reggel 7 óta nem alszik a bestia. Most is itt gépészkedik az ölemben, és 5 percenként rájön, hogy nyafogni kéne. :? :roll: :( Kíváncsi leszek az éjszakára. :shock:

Meli! Szuper ügyi vagy, hogy vendégeket fogadtál és még főztél is! Nálunk nem tudom, mikor lesz ilyen. :roll: :wink:

És mindezt egy órán keresztül írtam. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

Évi

KépKép
kvaszeva

Na újra itt vagyok, Dóri elaludt.

Biribon,
örülök, hogy ilyen sok tejcit össze tudsz gyűjteni a kagylóval! Nekem kb. 10-20 ml szokott lecsorogni összesen, amíg szoptatok. Nem hiszem, hogy gyengébb, mint a cicidben lévő tejci, hiszen csak nincs olyan sok előtejed, hogy csak azt fognál fel.
Aranyos Luca, Dórinak is ilyen vágott szeme van. :)
Ja, és Dóri is morcos képet vág, amikor szopizik, rám is azt szokták mondani, hogyha koncentrálok, csunyán nézek. :lol:

Anita,
szuper, hogy elalszik már magától Tifani! :)

Pepi,
drukkolok, hogy megint meginduljon a tejci!!!
Én a pótlást szopizás után adom Dórinak.

Niki, Feri,
cukika Lilla, úgy tetszik a haja! :)

Kmanna,
üdvözlet Mézgombinak, néha ő is írhatna nekünk! Jó lett a talis kép a babákkal! :)

Zsu,
ilyen viccek máskor is jöhetnek, jót derültem rajtuk! :)

Jim,
Martin annyira édes, jól el lett találva ez a fotó! :)

Pumperka,
gratulálok Csengének!

Linocs,
kis húsosszájú Fruzsi! :)

Tündérmanó,
jobbulást, remélem már jobban vagy!

Fanetta,
utólag boldog szülinapot kívánok!!! :)

Kvasz Évi,
Boti mindkét ruciban nagyon csini, ari baba, örülök a súlygyarapodásának! :)
Igazából csak magunknak főztem ebédet, a vendégeket csak rágcsálnivalóval kínáltuk meg, vendégváró főzéshez még nincs energiám. Viszont amit nem írtam, hogy sütöttem sütit (néger kockát), több részletben, ahogy Dóri engedte. Azért húzós volt főzni is, meg sütni is utána, pár hét múlva próbálkozom újra.

Kölyök,
szia!!! Nem semmi tényleg, hogy nemhogy jelentkeztél, már reagáltál is. Hiányoztál, jó, hogy újra itt vagy!
Megnéztem Máté képeit, szép és formás bébi! :)

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök: de jó, hogy újra itt :)
A legújabb altatási trükköm (nem tudom, hogy jegyzeteled-e még ;) ): http://www.youtube.com/watch?v=8GVE7lRZuFM
Ezt dúdoltam el vagy ötször az esti fürdetés után a csajnak és elaludt :) (most nem tudom, hogy azért mert annyira jó a hangom, azért mert nagyon tetszett neki a szám, vagy azért mert inkább az alvást választotta a hangom miatt :roll: :lol: )
Szóval nem tudom hányadik a sorban, de ez most a legújabb...
linocs

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés: ma nem lesz áramunk, igy netünk sem... brühühü...

MZX: Nagyon boldog 2. hófordulót a topic első babájának!!!!

Kölyök: Nagyon boldog hétfordulót a topic utoljára érkezettjének!

Mindkettőjüket rettenetesen vártuk!!!!!

És Fanetta, utólag is boldog szülinapot!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Melinda
Köszönöm, hol jobban, hol rosszabbul van az a buta fejem és fogam. Remélem azért mostmár mihamarabb elmúlik.
Az a baj, hogyha kimegyek és éri a szél, akkor egyből jobban fáj.

Ma megyünk tanácsadásra, hát kíváncsi vagyok mit mond a doktornénink!

Jim, Kölyök
Szépségesek ezek a kispasik!

Kép
Kép
tündérmanó27

két friss kép Kép séta után
Kép milyen ügyes vagyok

Kép
Kép
tündérmanó27

Helló Csajok!

Hogy a bánatban van Nektek időtök ennyit írni? Nálunk 3 óránként kaja, és 1-1,5 óráig tart, tehát kb. semmire sincs időm.
Juditk.! Mi is cici után tápizunk. Lehet, hogy azért tart ennyi ideig... Mostmár átlagban 50 g-ot szopizik, és kap ugyanennyi tápot. Elbeszélgetnék azzal, aki azt írta, hogy kényelmesebb a tápszerezés. Az biztosan nem próbálta még...

Csak átfutottam, amiket írtatok...
Judit18! Annyira durván egyformák a problémáink! Tejcsi, kiütés, alvás, m i n d e n b e n! Szerintem konzultálnunk kellene! :D

Pumperka! Ha van kedved, talizhatunk bármikor! Ellopták a pénztárcámat, benne a jogsimat, tehát vezetni nem tudok, de az Örsere ki tudok menni...

Kölyök! Gratulálok! Édes a Máté! Minden jót és szépet kívánok Nektek!

Kép
pété

Szia Pété!

Már érdeklődtem ám utánad!!!!
Telefonon is hívtalak, de kiderült, hogy azt leadtad, mert munkahelyi volt.
A számodat esetleg átküldhetnét és akkor majd beszélünk.
Nálam is besürűsödtek a napok, néha hulla vagyok, de a kedvem még jó.
Livikéről tegyél fel képet... :wink:

Tündérmanó!
Nagyon ügyes a lány.

Pepike!
++++++

Melinda!
Akkor jól lefáradtál a hétvégén.

Kölyök!
Nagyon arik vagytok. Várjuk a szüléstörténetet. Na jó, nem sürgetünk ám, csak kivik vagyunk.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép

Vannak nagyon ari pillanataim már. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! Nem adták meg az új számomat? De rendesek...Gondoltam, hogy nem fognak szólni, ha keres valaki.. Amíg ott dolgoztam, én voltam az istennő, amióta megszületett Livike, még el sem jöttek megnézni, pedig 3 km-re van az iroda. Mostmár le vagyok sz@rva, mert nem hozom nekik a pénzt..
Szóval: 06-20 9915492

Tegnap jöttem rá, így egy hónap után, hogy az ellopott pénztárcámban volt a jogsim is. Nem tudjátok,hol kell megcsináltatni, mi kell hozzá?
Meséltem, hogy a kórházban a szobatársam lopta el? Csak mire kiderült, ő már hazament. 40.000 ft+az összes kártyám, gyerekkori kép a páromról, tesómról, keresztfiamról, blokkok, stb... Remélem megkapja a méltó büntetését a sorstól...

Kép
pété

Pumperka
Ezek a pillanatok annyira jók, ezek adnak nálunk is sokszor erőt nekem.
Tegnap is olyan aranyosan beszélgetett nekem és mosolygott ez a kiscsaj!

Pété
Nálunk is jönnek a kiütések és a feje tetején és a tarkóján pedig ilyen egybefüggő piros foltok vannak. Ma megmutatom dokinéninek tanácsadásaon.
Nem semmi szobatársad volt! Azt hiszem Okmányirodában kell a jogsit is csináltatni, de ez nem biztos.

Kép
Kép
tündérmanó27

köszi Martin-dicséreteket :wink: ebben a topikban tényleg minden baba gyönyörű!!! Remélem Martinnak kék marad a szeme meg fekete a haja, hú de bírnám 8)

pumperka: ma jobban vagy? nem tudok msn-re jönni, gulyáslevest meg császármorzsát csinálok, közben takarítok :x cuki Zsombi bébi!!!

pété, jó, hogy jössz!!!! gyere gyakrabban!!!

tümdérmanó, Réka is csodaszép! Higgyetek a legnagyobb kritikusnak, minden baba édibébi.

eszterxx: :cry: nálunk az oviban volt tegnap áramszünet, de attól még ment Milán, volt kb 5 gyerek az oviban, de lesz@rom :oops:

Martinnak is megnőtt az étvágya, tegnap is, ma is rengeteget szopizott, azt hittem rosszul látok. Meg is let az eredménye, éjjel 2szer cseréltem neki lepedőt, mert átázott a sok pisitől...(ami bemegy, ki is jön....) Pedig baromira fáj az egyik cicim, vízhólyag van rajta!!! Írtam egy szopi tanácsadónak, tök rendi, azonnal visszaírt. Az a fehéredés, ami ég, az érgörcs :shock: azt írta, száraz, meleg borogatás kell rá, a hideg rontja. A hólyag remélem hamarosan felszívódik, mert alig bírom, hogy ne bökjem ki.

feri, kvaszévi: látjátok, nőnek ezek a pöttömök is, nagyon szépen fejlődnek! Gratula! Évi nem kell az a táp :wink:

judit: mizu az ekcémával? ++++ hogy ne legyen! Ha tápit adsz, akkor szigorúan HA-t, mert hajlamos lesz más allergiára. (Milóval végigjártam....)

meli: visszajön a tejcsi, csak pihizz. Vmelyik nap nekem is max 70 volt 2 ciciben, most meg 160-at evett :shock:
Vendég

FANETTA! UTÓLAGOSAN IS, DE ANNÁL NAGYOBB SZERETETTEL: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Vendég

hátha hasznotokra válik:

1. levél:

"Kedves Kérdező!
Nagyon örülök a kérdésének!
Olyan, jó hogy végre jön valaki ide is, és kérdez. Nehéz véleményt mondani látatlanban egy hólyagról a bimbón. Mást gondolok akkor, ha nemrég kezdett szoptatni, és mást, ha 8 hónapos kisbaba mamája kérdezi ezt. Milyen ez a hólyag? Van-e körülötte hám hiány vagy seb? Közvetlenül miután elengedi a baba az emlőt, megfigyelhető rajta összenyomódás (lapítottnak tűnik)? Érzi-e megkeményedettnek az emlőt szoptatás előtt? Ez a kis hólyag átlátszó, vízszerű folyadékot tartalmaz, vagy sárgásat inkább? Szokott esetleg valamilyen eszközzel fejni? Ez is okozhat hólyagot a mellbimbón. Van olyan hólyag is, ami fehér és pattanásszerűnek látszik.Más, más lehet a kezelés. Amikor arról ír, hogy: „2-3 napja azt vettem észre, hogy szoptatás után kifehéredik a mellbimbóm, úgy periodikusan, 5 percenként, és akkor igencsak ég.” akkor azt gondolom, hogy a bimbó végződés területének véredényei húzódnak össze. Ezt a jelenséget érgörcsnek hívják. Sok mamának segít ilyen esetben, ha száraz meleg borogatást tesz a bimbóra. Fogyaszt ön kávét? Dohányzik? Szed-e gyógyszereket vagy fogamzásgátló tablettát? Ezek mind befolyással lehetnek az érgörcsre. Hasonló jelenséget átélő anyák azt érzékelik, hogy a hideg rossz hatással van az elfehéredésre. Ön is érzi ezt?
Üdvözlettel
Werner Katalin"

2.levél:

"Kedves Kérdező!

Ha ez a hólyag tiszta, nincs körülötte gyulladás, sebesedés, akkor eltűntetését segítheti azzal, hogy többféle irányból teszi mellre a kisbabát. Hónaljtartás, kereszttartás, fekvő testhelyzet, fekve ellentétes irányból. Így más-más helyre kerül a baba alsó álla és így valószínű, hogy megnyitja ez a hólyagot. Ha nem változna mégsem, akkor két szopi között, olíva olajjal átitatott vatta a mellbimbón felpuhítja a hámot, és ezután a szoptatás már segít.

Az érgörcsre a meleg borogatást érdemes megpróbálni, de volt olyan édesanya is, aki ilyenkor összeszorította a bimbó alapját (tövét) és egy előre sodró mozdulattal segítette a keringés helyre állítódását a bimbó csúcsán. A jó véráramlás megszüntette az égő érzést. Végső esetben , ha nem használ egyik módszer sem, és nagyon kellemetlen marad a helyzet, akkor a szülész –nőgyógyász tud felírni szájon át szedhető gyógyszert is, ami segíthet ilyenkor. Üdvözlettel:
Werner Kati"
Vendég

Fanetta!!!! Ezt Neked!!!!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

csatoltam neki képet is, azt írta tejcsatorna elzáródás :shock: mik vannak!!!
Vendég

Beváltottuk az ajándékcsekket, amit apa kapott karácsonyra egy fényképezőgépre. Íme az eredmény:
Kép Kép Kép Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?