A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszi Bari a szájbarágós segítséget!

Kép
melike

A betűméret is ugyanígy.

Kép
melike

Hurrá!Bocsi.

Kép
melike

Lányok megint hülyeséget csináltam...
Reggel 7.30 körül sírva felhívtam a férjemet,hogy nem érzem mozogni a babát..
Utánna fél órával persze megmozdult a kis drága.. :D

De most lépett be a férjem az ajtón..otthagyott csapot papot..és azt mondogatja,hogy tönkretettem idegileg...
Szerintetek igaza van?
Vendég

Csiri: nem akartalak beparáztatni, csak azt mondtam, hogy nincsen olyan hordód, mint pl. nekem van! De arányos, aranyos poci!!!!!!! Ugye mindenki egyetért???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

háááát Bari...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jo reggelt!
Most nyitottam kia csipáimat!
Itt meg már partyztok!

Bari!Nagyon nagyon Boldog Születésnapot kivánok neked!

És tegnap elfelejtettem andócát!
Neki is Nagyon Boldog Születés napot!
Vendég

Bari!
Erre a férjes dologra énis csak azt tudom mondani hogy:
Hááááát Bari!!
De biztosan megfogja érteni a férjed idövel hogy Para mami vagy és ez van,csak szülessen már meg az a baba!
Vendég

Bari: Háát... Legyél egy kicsit kitartóbb. ;) Miért csak fél órát vársz? Az én Bencém alszik vagy 1 és fél órát is... Sőt tegnap napközben "csak" kb. 3x éreztem a mozgását. Este viszont igencsak bepótolta... Szerintem kevés az a fél óra, amit a picinek hagysz... Zuhanyozz le komótosan, reggelizz meg nyugiban, tuti fél óra múlva kirúgja majd a ház oldalát a csöpped ;) Egyébként akár azt is megpróbálhatos, hogy felírod kb mikor érzed. Pl. reggel 7-8 között, aztán 10-11 körül stb. Nálam már nagyából lehet tudni, hogy mikor fog ficánkolni, lehet téged sem aggasztana annyira a mozgásnélküli percek száma, ha tudnád, hogy kb mikor kel a drága :)

Kép

Kép
bettica

Betti: írtam üzit

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari - boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem kétszer gondold meg mielőtt hazarángatod apát a munkahelyről, neki sem lehet könnyű és ha később menni kell a kórházba, már lehet azt sem fogja komolyan venni, azt hiszi majd téves riadó. Tényleg figyeld a baba mozgását és próbálj rendszerességet keresni benne, talán az majd megnyugtat. Ha nincs fájdalom, vérzés, magzatvíz szivárgás és egyéb figyelemfelkeltő baljós jelek, akkor ne aggódj, csak alszik a babád. Hidd el ez a szorongás kihat rá, ugye nem akarod, hogy sírós babád legyen! és ki tudja milyen kárt okozhatunk még a sok stresszel, amire még csak nem is gondolnánk.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Láttam, már válaszoltam is ;) Köszike!

Kép

Kép
bettica

Bari:ez kicsit túlzás.Tényleg nyugodj már meg és ahogy Bettica írta szépen lassan tevékenykedj és tuti jelentkezni fog a babóca.Mint ahogy írtad is.

Kép
melike

Mégegyszer köszi a köszöntéseket!!

Én is sajnálom szegény férjemet! :(
Én nem találom a renszerességet a mozgásban 7-8.30 között ébred az tuti, de percre nem lehet megítélni...

ajándék: Kép
Vendég

Olyan szinten van lelassulva a gép,hogy hihetetlen!!!!
A kisfiam tönkreteszi a sok letöltő játékkal...
alig tudok bejelentkezni :twisted: :twisted:
Vendég

Bari: Nem egy óramű a gyerek ;) az a lényeg, hogy kb egy órára be lehet lőni, mikor aktív. Lassan kezd kialakulni a napi rutinja neki is, ezért érdemes figyelni, hogy kb. mikor érzed őt aktívnak. Ha pl. reggel 7-kor kelsz, de a pici 8 előtt nem szokott ébredni, akkor persze, hogy be fogsz parázni ;) Ezrét mondom, hogy szerintem most egy hétig próbáld meg feljegyezni, hogy kb mikor aktívabb. Lehet, hogy csak az kell neki, hogy leküldd a reggeli kávét :lol: Nálam ez nagyon bejön. Ilyenkor a hasamra szoktam tenni a távirányítót, amit egyszercsak el kezd rugdosni :D Mókás látvány... :)

Kép

Kép
bettica

BARIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
áááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
Reggel írtam,hogy lassan ledoktorálhatsz magzatmozgásból,csak kicsit még csiszolnod kell....Na ezt visszavonnám és a végén javítanám!!!!
lassan ledoktorálhatsz magzatmozgásból,csak RENGETEGET KELL még csiszolnod.... :shock:

AMÚGY HELYES A CONVERSE KISMAMACIPŐD 8) :lol:

Bettica!
Nálunk az Uh-ra nem kell beutaló,csak a kismamakönyv...és a betöltött adott hét,amelyiken van a kötelező UH!

Melike!!!!
Örülök a sikerednek színes betű téren :lol:
Vendég

Ja és szép ajcsi ;)

Kép

Kép
bettica

Eszek valamit ésha érdekel benneteket mesélem a mai élményeimet.... :wink:
Vendég

Megetted már? Na meséljed lécci...
és a BK összefoglaló is jöhet...annyit láttam h Gézu beállt a hajléktalanok közé... :shock:

Kép
danaaia

mesélj Csiri!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: Mesélj! :)

Kép

Kép
bettica

Bari!
Jo kis ajándék! :D

CSiri!
Halljuk a történteket! :D

bszilvi!
Mi ujság?
Ma mentek dokihoz ugye?

Orsitigris is el van tünve!!!

Meg Wera is!
Vendég

Bari:jó ajándék.Megérdemelted? :D

Csiri:köszi,hogy velem örülsz.Mi volt???

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:12-kor.
pironya

Pironya:nagggyon jó a kérdés! :lol:

Kép
melike

sziasztok!

Most másztam ki az ágyból, látom már termeltetek.

Barika: Isten éltessen a szülinapodon!! :D szép az ajándék..

Szilva: örülök, hogy nem kellett még bennt maradnod a klinikán. Bízzunk benne, hogy még jó sokáig nem akarnak kibújni a babucik.

Pironya, Bari, Csiri: mindenkinek nagyon szép a pocakja, akár kicsi akár nagy. :D

Mi tegnap voltunk a dokinál, minden rendben van, 2 kg felettire becsülték a súlyát. Édesen pihengetett, most nem ugrált annyira, csak pislogott az UH-n. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, utána már hetente NST. Kaptam a vizelet keresztjeimre egy port amit meg kell inni, kifertőtleníti a pisimet. Nagyon elfáradtam, este már nem bírtam jönni.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Te jó ég! 3 hét múlva már CTG :shock: Hogy rohan az idő... :roll:

Csiri: Ne csigázz! :D

Kép

Kép
bettica

Na vagyok!!!
Jó sokat ettem....(ma tuti nem kell meggyes-málnás-CÉKLÁS aktívia,anélkül is foni fogok... :lol: már bocs...)
Büntetlenül falhatok össze-vissza mindent,ugyanis tényleg fogytam....
Baba szívhang rendben,vérnyomás oké,vizelet tiszta....a védőnő már kevésbé.... :shock: :?
Már amikor behívott minden úszott a nyálban,annyira próbált kedves lenni... :shock: Soha nem értettem azokat az embereket,akik nyáladzanak és bájolognak,holott azt se tudja ki fia-borja vagyok... :roll:
Na mindegy a lényeg,hogy közölte,jöv héten ne felejtsem el az újabb TERHELÉSES VÉRCUKORVIZSGÁLATOT....Mondtam,hogy kösz,de kihagyom...nem igazán tetszett neki,de továbbra is csöpögött...pénteken 9 és 11 között szeretne kijönni lakásra...MINEK????????????????(könyörgöm,a gyerekeire ne vigyázzak esetleg???)
éS MÁJUS 15.-ére beírt újabb tanácsadásra....Mondtam,hogyha nem gond én nem szeretném a "szolgáltatásait" igénybe venni...
Mire felvilágosított,hogy hiába van már 2 gyerekem,az már régen volt és azóta minden megváltozott...Higgyem el,hogy szükségem lesz a segítségére!!!!Micsoda?????Elég lesz nekem anyum meg anyósom "okoskodása"....
:twisted: Úgyhogy ennyi...

BK ÖSSZEFOGLALÓ:
Magdi anyus már úton van....csak azt nem értem,hogy a Magdit helyettesítő primadonna miért nem pakol még össze???Vagy úgy összemelegedtek Vilmossal,hogy mostmár hárman nyomják a hitvesi ágyba??? :shock:
(ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!Elöttem van a kép :shock: )

Első jelenet:
Géza menő bördzsekiben sétál a sinek között,kezében az üres sporttáskával,amit fél óráig csomagolt...(csak azt nem értem,hogy péntek óta nem haladt 1 lépést sem?Mert ugyanott tartott ahol akkor :lol: )
És találkozott 2 csövessel,akiktől megkérdezte,hogy mikor jön a tehervonat????miért?Szénszállító vagonnal akar lelépni????
(megjegyzem a 2 csöves sem volt túlképzett szinész....kb mint a lakatos az elötő részben...)
Ja és a legjobb...:Géza a kékszínű fogkeféjét a kabátja belső zsebéből a mobiltelója és a pénze mellől vette elő....úgyhogy ezt mindenképp tartsátok szem elött a kórházi pakk összeállításásnál...!!!FOGKEFÉT A KABÁTZSEBBE!!!!bIZTI AMI BIZTI!!!!

A furahajú lány tovább folytatta alkeszpályafutását,(MERT Ö MÁR 19 ÉVES!!!!!!!!)pszihoanyu meg szarrá aggódta magát...

A kamuskislány (tudjátok,akinek régebben tetszett a köntöse... :lol: )A Klaudia eltitkolt lányának a lánya visszatért a Mátyástérre és a papájával fél perces sakkpartit játszottak...

Most semmi más nemtörtént,nekem kifejezetten uncsi volt....de sebaj...ma megjön Magdus ésmajd rendet tesz!!!!

Ja és láttátok,hogy előszedtek egy régebbi Providentes reklámot????Most a kiscsaj nőtte ki a fehéringet és uj ruhára kell a pénz!!!Csak azt nem értem,hogy nem szólt nekik senki,hogy a gyerekre a tavalyi inget kellene felpróbálni és nem az 5 évvel ezelöttit??? :shock:
Vendég

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:13-kor.
pironya

Örülök Csiri, hogy minden rendben van!
Nekem nem kellett a 32 héten terheléses cukorra menni. Tervezem én is hogy szerdán megyek a védőnőhöz... Félek a súlyméréstől.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tegnap voltam UH-n, minden rednben a babácskával. Szépen aludt, csak a kis száját mozgatta.
Méretek is oké. A méhszáj zárt.

Találkoztam szülésznővel, megmutatták a szülőszobát. Hááát, elég félelmetes volt...
Nekem két hét múlva kell mennem CTG-re!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na mizu?
Sehol senki???
Valami téma???
Itt szerintem fél órán belül elkezd esni... :?
Bogi!
Fotót nem kaptál?
Vendég

Csiri, Bogi, Buci - örülök, hogy mindent rendben találtak. Buci, reméljük hamar segít a gyógyszer/por, amit kaptál.

Bogi - engem megnyugtatott, mikor voltam szülőszoba látoogatáson. Mi rémisztett el?

Védőnő - én az enyémmel nagyon jól jártam, kedves, aranyos, segítőkész, soha nem tolna le semmiért. Már túl vagyok a kötelező látogatásokon, de még megyek hozzá, nekem jó, ha néha a dokin kívül még más is lát, akitől kérdezhetek, szívhangot hallgat, vizeletet néz...stb, főleg, hogy toxeamiára gyanakodtak. Járunk hozzá kéthetente szülés felkészítőre is más párokkal együtt, amit külön első babásoknak csinálnak és nekem hasznos az a sok infó amit ott kapok. De hát kinek mi az igénye, többedik gyereknél már én sem vágynék rá, főleg ha van saját tapasztalatom és bevált módszerem, hogy valaki beleszóljon mit és hogyan csináljak.

Doki - mi ma megyünk, talán eldől kell-e még a császár vagy nem, remélem mindent rendben fog találni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én vagyok!
Cipőt a férjem köti ..én szinte csak és kizárólag ilyen cipőt hordok..van három szinben :lol:
Szerelmes vagyok a tornacioőkbe :oops:
Farmer topp tornacipő baseball sapka...nem tudom kinőni :oops:

BK összefoglaló jó volt :wink:

Csiri miben maradtatok ,lesz védőnő vagy nem????

Én akkor sem találom a napirendet a baba mozgásában :twisted:
Ugye nem kötelező hogy legyen??
Annyi megállapításom van,ha én pihizek akkor ő is,és evés után áll még le...többi álltalában aktív (legtöbbször)
Vendég

Nem tudom volt-e már szó róla, ti vesztek hasszorítót? Illetve mellbimbó védő krémből milyet érdemes venni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bogi: örülök, hogy minden rendben van. Én is megyek 2 hét múlva CTG-re! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok csajok!

olyan mutatványokat csinál a kislányom, hogy sokszor azt hiszem, kilyukad a hasam.Annyira kidugja a valamilyét. Rugdos össze vissza, és ami a legidegesítőbb, HOGY NEM TUDOM MILYE HOL VAN!!! Mindig reménykedem, hogy megfordul, de szerintem az én lányom egyfolytában helyet változtat. Milyét dughatja ki legtöbbször a fejét vagy a fenekét? nálatok?(már aki biztosra tudja, mi hol van)ha pl. a bal oldalamon rúg, akkor még lehet középen fennt a feje?(tudjátok ahogy a múltkori képen kidugta)de akkor biztos voltam benne, hogy ott a feje, mert előtte voltam uh-n Szóval lehetséges, hogy szorgalmasan változtatja a helyét, vagy azt már jobban megérezném??

még csak 29-én megyek uh-ra, s olyan messze van!!

csiri nekem csak 1x kellett cukorterhelésre mennem, s még csak szó sem esett még1ről!

moni, gigi, bari, pironya, csiri szép pocik!!
bari a tiéd még az enyémnél is nagyobb, pedig azt gondoltam, h. enyém vezet.az baj, hogy szerintem nekem meg tök fenn van?tegnap tettem képet..

bari én a férjed helyébe már leütöttelek volna kb!!szegénykém, nem sajnálod?bár már megszokta, ugye?

Kép
Kép
eyi

Hát, nekem az volt ijesztő, hogy ott egy nagy szoba, közepén egy ággyal, amit mindenféle műszerek vesznek kröül. Valahogy olyan félelmetesnek tűnt...

Az én kis drágám szerencsére teljesen befordult már, azaz, a kis feje lenn van és függőlegesen fekszik. Kis okos :)

Ja, az én hasam is kicsi, de azt mondták, az az oka, hogy teljesen benn fekszik a gerincemnél, a kis végtagjait tartja maga előtt, szokkal bökdösi, nyomja, stb. kifelé anyát. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mankabi!
valami kimaradt...Miért van/volt szó császárról????
Hasszorító helyett majd felülés....mellbimbókrém majd igény szerint...a lányoknál nem volt rá szükségem...

EYI!
Számomra megállapíthatatlan a bébi fekvése a pocimban...Hol a torkomban,hol a térdemnél rugdos....változó...
Vendég

Bari!
Én abban maradtam,hogy ez a védőnő nem kell....Ö abban maradt magával,hogy szükségem lesz rá.... :shock:
Vendég

Tényleg!Orsi meg Heni hol vannak?Régen voltak....
amúgy tök jól elbeszélgetek magamban... :?
Vendég

Na akkor ha sehol senki,semmi téma és lépek!
Pusz nektek!
Vendég

Császárgyanú a mélyen fekvő mellső fali méhlepény miatt valószínű, nem tud kibújni a bébi, legalábbis a legutóbbi vizsgálat szerint, de meglátjuk ma este mit mond a doki, bíztatott, hogy még van remény a változásra.

Hasszorító - én sem akartam venni, jó hogy megerősítesz, csak van egy ismerős kismami, aki annyira mondta, hogy nélküle nem megy le a has hogy gondoltam rákérdezek.

Mellbimbó védő krém - nekem tuti kelleni fog, mert nagyon érzékeny alapból is, ezért érdeklődöm a márkáról, mert ugye hallottam a Gramastranról (valami ilyesmi volt a neve) és az Aventről, de nem akarok rosszat venni. Van aki azt tanácsolta, hogy tejcsi lesz rá a legjobb gyógyír és ha levegőztetjük. De neked legyen igazad Csiri és ne legyen rá szükség.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ti vesztek a babócáknak kocsi kabátot? Nekünk még nincs, de egyáltalán szükség van rá nyáron? Egy pléddel is be tudom takarni a kocsiban nem?

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:14-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:14-kor.
pironya

Sziasztok!
Kicsit eltűntem én is az elmúlt 4 napban, inkább olvasóban voltam. Igazából nem nagyon volt miről írnom, sokat dolgoztam a hétvégén (esküvők... :roll: ) és ezt próbálom most kipihenni. Férjecském már nem nagyon hagy dolgozni, úgyhogy tegnap délután elküldött vásárolgatni, főleg ami még a kórházi csomaghoz fog kelleni.
Úgyhogy megvan a köntös, hálóing, papucs, melltartóbetét (MAM), kézi mellszívó, mellbimbóápoló, Patriknak vettem felhúzós zenélő játékot és még egy Szoptatás című könyvet, mert ettől tartok ici-picit első babásként. :shock:

Csiri: nagyon jól nézel ki!

Andi: utólag is boldog szülinapot!

Bari: nagyon boldog szülinapot! És nagyon klassz a cipő! :wink:

almaani
Kép
almaani

Na, laptető! :shock:

Ja, és a lényeg! A hétvégén megvettük a BABAKOCSIT! Quinny lett a vége, Capri színben, ez egy álom! :lol:

almaani
Kép
almaani

.....
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?