Na vagyok!!!
Jó sokat ettem....(ma tuti nem kell meggyes-málnás-CÉKLÁS aktívia,anélkül is foni fogok...

már bocs...)
Büntetlenül falhatok össze-vissza mindent,ugyanis tényleg fogytam....
Baba szívhang rendben,vérnyomás oké,vizelet tiszta....a védőnő már kevésbé....
Már amikor behívott minden úszott a nyálban,annyira próbált kedves lenni...

Soha nem értettem azokat az embereket,akik nyáladzanak és bájolognak,holott azt se tudja ki fia-borja vagyok...
Na mindegy a lényeg,hogy közölte,jöv héten ne felejtsem el az újabb TERHELÉSES VÉRCUKORVIZSGÁLATOT....Mondtam,hogy kösz,de kihagyom...nem igazán tetszett neki,de továbbra is csöpögött...pénteken 9 és 11 között szeretne kijönni lakásra...MINEK????????????????(könyörgöm,a gyerekeire ne vigyázzak esetleg???)
éS MÁJUS 15.-ére beírt újabb tanácsadásra....Mondtam,hogyha nem gond én nem szeretném a "szolgáltatásait" igénybe venni...
Mire felvilágosított,hogy hiába van már 2 gyerekem,az már régen volt és azóta minden megváltozott...Higgyem el,hogy szükségem lesz a segítségére!!!!Micsoda?????Elég lesz nekem anyum meg anyósom "okoskodása"....

Úgyhogy ennyi...
BK ÖSSZEFOGLALÓ:
Magdi anyus már úton van....csak azt nem értem,hogy a Magdit helyettesítő primadonna miért nem pakol még össze???Vagy úgy összemelegedtek Vilmossal,hogy mostmár hárman nyomják a hitvesi ágyba???
(ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!Elöttem van a kép

)
Első jelenet:
Géza menő bördzsekiben sétál a sinek között,kezében az üres sporttáskával,amit fél óráig csomagolt...(csak azt nem értem,hogy péntek óta nem haladt 1 lépést sem?Mert ugyanott tartott ahol akkor

)
És találkozott 2 csövessel,akiktől megkérdezte,hogy mikor jön a tehervonat????miért?Szénszállító vagonnal akar lelépni????
(megjegyzem a 2 csöves sem volt túlképzett szinész....kb mint a lakatos az elötő részben...)
Ja és a legjobb...:Géza a kékszínű fogkeféjét a kabátja belső zsebéből a mobiltelója és a pénze mellől vette elő....úgyhogy ezt mindenképp tartsátok szem elött a kórházi pakk összeállításásnál...!!!FOGKEFÉT A KABÁTZSEBBE!!!!bIZTI AMI BIZTI!!!!
A furahajú lány tovább folytatta alkeszpályafutását,(MERT Ö MÁR 19 ÉVES!!!!!!!!)pszihoanyu meg szarrá aggódta magát...
A kamuskislány (tudjátok,akinek régebben tetszett a köntöse...

)A Klaudia eltitkolt lányának a lánya visszatért a Mátyástérre és a papájával fél perces sakkpartit játszottak...
Most semmi más nemtörtént,nekem kifejezetten uncsi volt....de sebaj...ma megjön Magdus ésmajd rendet tesz!!!!
Ja és láttátok,hogy előszedtek egy régebbi Providentes reklámot????Most a kiscsaj nőtte ki a fehéringet és uj ruhára kell a pénz!!!Csak azt nem értem,hogy nem szólt nekik senki,hogy a gyerekre a tavalyi inget kellene felpróbálni és nem az 5 évvel ezelöttit???