A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Orsi: Én is irigykedek :) Csini vagy a szép új házikótok előtt ;)

Hogy nektek mennyi bébi ruhátok van már :shock: Azt kell hogy mondjam, nagyon le vagyok maradva ezügyben is :( Tegnap voltam C&A-ban és nézegettem babarucikat is... Vannak most szép cuccok leértékelve 590-re. Kár, hogy erre a hónapra le vagyok "lőve" :( Ott kellett hagynom őket... Meg a nem leértékelt rucik között is találtam olyat, amit legszívesebben elhoztam volna... :roll: (persze azért időnként csalok picit és becsempészek az itthoni cuccok közé egy-két új szerzeményt is :D )

Az én pocim meg sem közelíti a tiétek... :( Reggel mértem a pocim: 103cm, a +kilók száma pedig 11...

No, megérkezett a párom, úgy hallom. Mára puszi nektek!

Kép

Kép
bettica

Megjött ma a szőnyeghez megrendelt párna is...
kisdobos becs szó,hogy leállok a fotózással...mára :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Vártunk rá 1 órát, mert éppen elrohant szűlni. Képzeljétek, most nem tolt le a súlyom miatt :) Viszont nemtom hogy vizsgált meg, de leszakad a hasam :(
A héten megyek korházba UH-ra, aztán 2 hét múlva megint mehetek a dokihoz vizsgálatra.
A vér-vizelet vizsgálatom tökéletes. Viszont egyre nagyobb az esléye, hogy császárral szülök :(
Kristóf farfekvéses, és nem úgy néz ki mint aki meg akarna fordulni. Azonkívűl nagy az eséldye annak is, hogy Kristóf is vákummal születne mint Tomi, nade ezt nem engedi a doki, mert állítólag nem lehet 2x vákummal szűlni. Azt mondta, ha elkezdődik a szűlés és könnyűnek ígérkezik a kijövetel, akkor engedi a spontán szűlést, ha nem akkor szigorúan császár. Tomit azért kellett vákummal szűlni, mert klb 20 cm-s volt a k.zsinór :(
Szóval, most megy egy picit a para. Szorítsatok, hátha befordúl a lelkem :)
bluebox

Lenne egy kérdésem: azt hallottam ma , hogy a terhesség végén nem kell olyan sokat inni!!! ??????
Van egy munkatársam aki azt mondta, hogy neki az orvos napi 7 dl-t mondott a 7. hónaptól...
Épp hogy belejöttem, megiszom a 1,5 literemet, és most mi van????

Aki tudja irja már meg nekem plíííízzz!!!
bszilvi25

Szia Márti!

Én szorítok neked! És még mindig azt mondom, hogy megfordulhat még!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Hogy vizsgált meg, hogy leszakad a hasad? Mit csinált?
bszilvi25

Szilvi,már bocs,de EKKORA BAROMSÁGOT!!!!!!!!!!!!
vagy mégsem az? :shock: :oops:
Vendég

Szilvi!
Ugyanúgy vizsgált meg, ahogy szokott rendesen megnézte, hogy zárt-e a méhszáj, de most nagyon fáj :(
bluebox

írok neked pü-t Márti!
bszilvi25

okés, várom
bluebox

Szilvi, válaszoltam.
bluebox

Nagyon jól laktam.Már le is tusoltam,úgyhogy megyek vízszintesbe.Jó éjt nektek!
Holnap fittek legyetek!

Kép
melike

Csiri!

Mindjárt kezdődik a BK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magdi Anyus hazajön!!!!!!!!!!! Vau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, holnap is olvasható lesz a beszámoló! Hiába nézem, a Tied mindig sokkal jobb :lol:
bluebox

Én meg azt halottam,hogy sokat kell inni...ezért én leeröltetem a napi 2,5 litert!!

Gyülnek a császárosok...legalább lesz kivel megdumálnom a műtét"gyötrelmeit" :lol:

Na jó éjt
Vendég

Kép
Ime a képek,amiket igértem.
Ezek a legujabb kis rucik. :lol:
Kép Kép Kép Kép
A babakocsink Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.3024.jpg[/img]
A baby hordozonk Kép
A háloing amit vettem. Kép [img]GÖMBI
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.4331.jpg[/img] Kép

Ennyi,Remélem csiri elégedett vagy. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Szilvi: nekem pont, hogy azt mondta a doki hogy 3-4 litert igyak!!! Mondta nyújtsam ki a nyelvem, és tájékoztatott hogy nem iszok eleget. Azért is van baktérium a pisimben. Szóval én pont hogy nyomatom a folyadékot ezerrel több-kevesebb sikerrel.

Nagyon szép kis ruhagyűjteményeket és pocakokat láttam, szépen gyűlik mindenkinek.

Csajok engem nem szokott megvizsgálni a doki (nem kukkant be), de én nem is bánom hogy nem nyomkod meg gyömöszkél agyon. Mindenkit vizsgálgatnak?

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:03-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:03-kor.
pironya

Na, zárásra én is ideérek az ígért fotóval.
Íme a büszkeségem, a Patrik-járgány! :lol: :lol: :lol:
Kép

Persze ehhez jön még a mózes és a hordozó, de ez volt a nagyobb falat. :wink:

Lányok, hogy Ti mennyi ruhácskát raktatok fel! Csodaszépek!

almaani
Kép
almaani

Csiri: nem is tudtam, hogy a Diegóban lehet a szőnyeghez párnát is rendelni... Mekkorák? Nagyon tetszik!

Friss pocifotóm is van!
Kép

Patrik próbálgatja, meddig ér el, valahol a bordáim alatt jár már, nem semmi ereje van! :roll:

almaani
Kép
almaani

Engem a doki minden alkalommal vizsgál, hogy nyílt-e a méhszáj. Nekem soha nem fáj, szerencsére.

Pironya: szorítok, hogy megnyerd a licitet! :lol:

Jóéjt mindenkinek!

almaani
Kép
almaani

Jó reggelt
Oszmann szép has szép ruhák :wink:

Almaani mennyi volt a Patrik járgáy..nekem ez a stílus jön be a legjobban

Engem is vizsgálnak... :? (nem fáj)
Vendég

EZÉRT NEM ÉRÜNK BE SOHA IDŐBEN AZ OVIBA

Kép
Vendég

Jóóóóóóóóóóó regggeeeeeellltttttttttt!!!!!!!!!!!!!

Ma ismét nyominger vagyok....úgy ébredtem,hogy fáj a torkom és a mai nap is tök uncsinak igérkezik,mert nincs semmi dolgom,ráadásul még az idő is szar... :twisted:
Úgyhogy ha nem akarjátok,hogy eltünjek a letargia legmélyebb bugyraiban,akkor írjatok és vidítsatok ma.... 8) :lol:

OSZMAN::
kAPSZ TE IS EGY MEZEI PIROSPONTOT...(MÁR MAJDNEM CSILLAG :wink: )
Jók a kisruhák...Nálam a nyerő a kantáros kisfari és a hordozó.... :!:
Szerintem a hálóinget a hitvesi ágyban ne erőltesd,bár nem tudom,hogy a párod mire gerjed.... :shock:
(papám tuti ilyenekre,mert mamám is hasonlóakat hord... :wink: )
De meg ne haragudj...tudom,hogy ez a kényelmes és praktikus...
Poci szép nagy és kerek.... :lol:

BUCI!
Engem sem vizsgálnak soha...állítólag a z Uh-n látszik a méhnyak hossza és abból következtetni lehet a méhszájra....vagy valami ilyesmi.... :shock:

PIRONYA::
Én veled vagyok,szorítok!!!!
Hol licitálsz?Nekünk is a vateráról van a pelenkázónk...ha ott,akkor adok egy tuti tippet,amivel növelheted az esélyeidet!!!!(vagyis nekünk bejött és így nyertünk...) :wink:

ALMAANI:
NAGGGGGGGYON JÓ A BABAKOCSI!!!!Nekem is tetszenek az ilyenek,de amikor ezt előadtam annó apának,közölte,hogy enyhébb izlésficamom van,de Ö így is szeret...én mondtam neki,hogy én is szeretem így maradi felfogással és izléstelenül... :oops: :lol:
(ja és látom az új szőnyeg szélét :lol: )
a párna is akcióban volt,decsak az újság hátán láttam,azért kellett rendelni,mert az egri boltban nem volt...490ft/db....40*40-es méret és ugyanolyan mintájú,színű mint a szőnyeg,a huzat mosható...

BARI::
Nekem sem lenne szívem felébreszteni,olyan édesen alszik :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Oszman:jó képek,nekem is a kantáros gatyó tetszik legjobban.

Pironya:mikor tudod meg,hogy viheted-e a cuccokat?

Almaani:szép babakocsi,de én konzervatívabb vagyok valószínűleg,mert nekem nem jön be.

Bari:de aranyos!Azért már felkelt? :lol:

Csiri:hasonló a véleményem a mai napról.Gyere át! :wink:

Kép
melike

JAJJJJ!!!!A LEGFONTOSABBBB:

BK ÖSSZEFOGLALÓ:

Magdika hazaérkezett....bár szerintem repkedhetett volna mégvagy pár száz rész erejéig,és tudhatta volna,hogy jobb ha leszállás elött még a gép mosdójában feldug magának egy levél nyugtatókúpot ami ott szépen olvadozott volna és akkor megszabadulhatott volna egy sorozatos infarktustól....
Aztmég csakcsak,viselte valahogy,hogy Géza eltünt...deamikor meglátta a tapétát a vörösborfolttal....na azvolt a vég....
(főleg,hogy a retróhenger amivel a fal volt festeve,ott volt a szekrény tetején...(merthogy azért nem festették át,mert 1ik boltban sem találtak olyan hengert...)
Na ugri-bugri primadonnára is féltékeny lett Magdus....Ja és láttátok,hogy amíg odavolt még fodrászhoz is eljutott????
Ilyen dauert ami neki van,én még életembe nem láttam.... :shock:
de szerintem a legkisebb hajcsavaró sem tud ilyet,úgyhogy tuti szívószálra tekerik neki... :shock:

Géza ugye beépülőben van az új haverjai közé....amíg elment a restibe kajáért,addig a haverokat "lekezelte" pár siheder és Géza mivel otthon sok kórházsorozatot nézett uncsi estéin,rögtön átment Dr Hause-ba,de minimum Carter dokiba,és elkezdte Öket ápolni... :shock:
Ja és a legnagyobb problémát az jelentette,hogy ellopták a(z) (üres) sporttáskáját....DE VAN EGY JÓ HÍREM!!!!!!!!!!!!!A FOGKEFÉJE MEGMARADT,MERT AZ A BELSŐ ZSEBÉBE VOLT!!!!!!!!!!!!
LEGALÁBB NEM LESZ BÜDÖS A SZÁJA...... :lol:

Valami ilyesmi....

Anyum ezt tudná,hogy én BK-t nézek..... :shock: :shock: :shock: :oops:
Majd ráfogom a terhességre :wink: :lol:
Vendég

Csiri nagyon komoly...minden nap elvárjuk igaz csajok?? :lol: :lol:
Vendég

Teljesen jó volt!

Lehet már nem is fogom nézni,mert az összefoglaló jobban szórakoztat.

Kép
melike

Jut eszembe Mikit és Nórát nem említetted!Nem lényeg?

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:04-kor.
pironya

Csiri tényleg igaza van melikének nóráékat se hagyd ki

Piri:én nagyon el tudom képzelni,a babakocsival futást!!
Rengeteget futottam a múlt nyáron is ...engem az fogyaszt a legjobban
Vendég

MELIKE-BARI!
Ha hiszitek ha nem,én tényleg kb 2 hete nézem aktívabban a BK-t és csak miattatok....de akkor is inkább a részleteket figyelem és nem a történetet...Még most kezd el összeállni a kép,hogy ki-kicsoda és minek van ott....
Gondolkoztam,hogy megemlítem a Nóra és a Miki figurákat is,de azonkívül,hogy a hiperszuper okos és figyelmes ügyvédnő amióta van ez az új udvarlója,azóta elködösíti az agyát a mámor és nem látja,hogy szerintem átakarják baszni.....azonkívűl nem tudok mit írni....
1 bizti,hogy az ügyvédnő jobban néz ki 2 gyerek után mint elötte.... :shock:
Vendég

Mi az,hogy miattatok?!Nem emlékszem,hogy megkértünk volna,hogy nézd. :evil:

Kép
melike

Innom kell egy jó kávét,mert ülve elalszom ettől az időtől.

Kép
melike

A miattatokat azért írtam,hogy összefoglalót tudjak nektek írni.... :wink:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:05-kor.
pironya

:lol: :lol: :lol:
Boldog névnapot Csongor! :wink:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:05-kor.
pironya

Pironya! Boldog Névnapot Csongornak! Biztosan örülni fog a csokinak! :D

A szülőszoba látogatás meg volt a hétvégén! Nekem tetszett van vajúdó kád, labda, bordásfal! A doki elmondta, hogy hogyan zajlik az egész! Be mehet valaki Veled ha akarod, de ha nem bírja akkor nyugodtan kimehet! Ami Nekem még nagyon szimpi, hogy vihetsz be zenét, gyertyát és füstölöt! A doki mondta, hogy sötétben is szülhetünk és csak akkor kell erősebb lámpa fény amikor a lepényt vizsgálják! :D
Vendég

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:06-kor.
pironya

Pironya:szerintem gimnasztika labda.

Leballagok a boltba és a postára.Majd hamarosan jövök.

Kép
melike

Sziasztok

mi a véleményetek a Johnsons termékekről?
Én személy szerint szeretem őket, főleg az illatukat.
De van aki ellenzi.
Szerintetek?
schopin

PIRONYA!:

www.fitball.hu
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:06-kor.
pironya

Schopin!!!!
A Johnson nekem is tetszik,de valószínű a baba kisebb korában még a gyógyszertárit használom...
Vendég

sziasztok!

Pironya: Boldog Névnapot Csongornak!
A labdát bármelyik nagy áruházban lehet venni a sport részlegnél azt hiszem. (Auchan, Interspar, Cora stb.)

Lányok! Ti kaptatok kismama csomagot? Mert annó régen a barátnőm kapott, és nem tudom, hogy azt kitől kell beszerezni.

Schopin: Én is először a gyógyszertári cuccot fogom használni.

Csiri: nekem nagyon tetszik a BK összefoglaló, csak így tovább!!
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Először is:
Bari: Hepi börzdéj tú jú, hepi börzdéj tú jú, hepi börzdéj BARIII, hepi börzdéj tú júúúúúúúúúúú!

Nagyon szép rucikat vetettek :D és szép pocitok van. Az enyém olyan furi, nagyon csúcsos és szinte alig nő :? :D De uh. szerint szépen fejlődnek, ugyhogy NO PARA :wink:

Ivászat:
Én is úgy tudom, hogy sokat kell inni. A babának is nő a vérkeringése, amihez több vér kell és ehhez pedig sok folyadék. Vagyis én így hallottam. :D

Nagyon unom már a semmit tevést. Erre mindenki azt mondja, hogy használjam ki ezt az időszakot, mert soha nem lesz ilyen jó módom, blablabla :twisted: Még kellene egy-két apróság, de nem mehetek sehova :( Egyébként jól vagyunk, holnap megyünk vissza a dokihoz és ha nincs semmi gond, akkor lezárja a kórlapomat és nem leszek bent papíron. :)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

schopin: Johnsons termékekről nem sok jót hallottam, egyedül a popsitörlőjét dícsérték többen a környezetemben.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

lányok!!!!
44 napom van hátra május 30-ig, és 46 junius 02-ig....
Para van............
Vendég

Szilva köszönöm szépen!!

Csiri szintén zenész!!De én nem félek a szüléstől egy kicsit sem...bár már ott tartanánk!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?