Jóóóóóóóóóóó regggeeeeeellltttttttttt!!!!!!!!!!!!!
Ma ismét nyominger vagyok....úgy ébredtem,hogy fáj a torkom és a mai nap is tök uncsinak igérkezik,mert nincs semmi dolgom,ráadásul még az idő is szar...
Úgyhogy ha nem akarjátok,hogy eltünjek a letargia legmélyebb bugyraiban,akkor írjatok és vidítsatok ma....
OSZMAN::
kAPSZ TE IS EGY MEZEI PIROSPONTOT...(MÁR MAJDNEM CSILLAG

)
Jók a kisruhák...Nálam a nyerő a kantáros kisfari és a hordozó....
Szerintem a hálóinget a hitvesi ágyban ne erőltesd,bár nem tudom,hogy a párod mire gerjed....
(papám tuti ilyenekre,mert mamám is hasonlóakat hord...

)
De meg ne haragudj...tudom,hogy ez a kényelmes és praktikus...
Poci szép nagy és kerek....
BUCI!
Engem sem vizsgálnak soha...állítólag a z Uh-n látszik a méhnyak hossza és abból következtetni lehet a méhszájra....vagy valami ilyesmi....
PIRONYA::
Én veled vagyok,szorítok!!!!
Hol licitálsz?Nekünk is a vateráról van a pelenkázónk...ha ott,akkor adok egy tuti tippet,amivel növelheted az esélyeidet!!!!(vagyis nekünk bejött és így nyertünk...)
ALMAANI:
NAGGGGGGGYON JÓ A BABAKOCSI!!!!Nekem is tetszenek az ilyenek,de amikor ezt előadtam annó apának,közölte,hogy enyhébb izlésficamom van,de Ö így is szeret...én mondtam neki,hogy én is szeretem így maradi felfogással és izléstelenül...
(ja és látom az új szőnyeg szélét

)
a párna is akcióban volt,decsak az újság hátán láttam,azért kellett rendelni,mert az egri boltban nem volt...490ft/db....40*40-es méret és ugyanolyan mintájú,színű mint a szőnyeg,a huzat mosható...
BARI::
Nekem sem lenne szívem felébreszteni,olyan édesen alszik