Sziasztok Hölgyek!
Vagyogatok én is. Lányom ma már jobban van...

Most várom a többieken mikor jön elő...vagy rajtam...
Köszi a lányom nevében is a jókívánságokat.
Tegnap kertészkedtem, lefűrészeltem a nagyobb kiálló ágakat a tujánkról (van egy túlméretes ami már akadályozta a közlekedést) Az 5-6. másfél méteres gally után már éreztem hogy nem vagyok normális, de nem csinálja meg senki...engem meg már annyira zavart...így aztán folytattam.
Ma voltam kínaiban...itt nincs szopis melltartó, de vettem helyette méretben megfelelő (nagymamastílusú) melltartót...80C eredeti méretem kb a 70B és a 75A között mozog.
Kórházi csomagom kezd összeállni.
Jók ezek az ilyen volt ilyen lett képek. Engem is egyébként az arcom eldeformálódása zavar, mert azt semmivel nem lehet leplezni...talán napszemüveggel...de nekem meg az sics, mert szemüveges vagyok és akkor most csináltatni kéne egy vagyonért dioptriásat...
Egyébként szerintem az arc fogy le legelőbb, nekem onnan nagyon hamar eltűnik...oda inkább csak víz megy, nem háj.
Na itt vlt 1 kis szünet. Üvöltöznöm kellett lányaimmal mert rendrakás helyett egymást gyilkolták...úgy rühellem ezt...tt kell állnom fölöttük mint egy smasszernek, ha azt akarom hogy ne egymást szekálják hanem csinálják amit kell...téboly...közben meg szegény pocaklakómat sajnálm, mire kell felkészülnie...minek a részese...
Nekem van esküvői fotóm, még 1999-ből, de nem digitális...és azon is éppen babás vagyok...tehát fejem kerek...
Ma alig tudtam ebédelni...belém se fér már annyi mint korábban...
Szilvalekváros joghurt sem hatott...
Te csiri ezt az 1990 előtt születettek dumát te találtad ki, vagy találtad valahol? De nagyon jó különben...
Dana