A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kikérem magamnak!Én a csúnya kisbabára (már ha van ilyen) nem szoktam inkább semmit mondani!

Kép
melike

Csiri:tényleg csak a póz vicces ..
Most van hétfő esténként az a műsor az rtl-en ahol egy-egy humorista egyedül áll ki...na te megállnád a helyed...
Vendég

Csiri a hitvesi ágyat mi már csak kimondottan alvásra használjuk...oly mindegy mi ló a falon :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a férjem azt mondta,ha örökre így maradnék akkor tetszenék neki a legjobban...elég beteg?????
Vendég

ló=lóg
Vendég

bari:hogy így?Nagy hassal????

Kép
melike

Eszembe jutott mégegy szerkó....fotózok...MOSTMÁR MINDEGY!!!! :oops:
Vendég

Bari!
gondolom nem arra gondol a párod,hogy maradj ilyen és ha majd már a baba is kintlesz,és amikor felébredtek 25 perc múlva nem érzel majd kellő bélmozgást magadnál hazahívod,hogy menned kell a kórházba,mert tuti baj van??? :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ooooooooooo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:01-kor.
Vendég

Na mivan?Magamat szórakoztatom???
Vendég

Te tényleg annyira vékony voltál!Jó,hogy a kabát eltakarja a gatyát. :lol:

Kép
melike

10-11 kiló van a 2 kép között!!!!!!!!!!
Az elsőn 72-73 kiló vagyok,nálam az az átlag...
Most 83 kiló vagyok!!!!!!!!!!
Vendég

Melike:nagy hassal dagadtan!!!

Csiri itt már alig van külömbség...de tényleg!!!!!
Na jó a farmerkabát alól kikandikál a fel nem húzott nadrág de nem számít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem bírtam elviselni ,hogy Csiri nyert ezért megcsináltam azt a képet magamról ami sajnos viszi a pálmát...rögtön kicsinyítek :?
Vendég

Kép

10 hónappal ezelött
Kép

most
Vendég

Lássuk!

Kép
melike

Igeeeen!Megpróbálta felvenni a legkisebb nacit! :shock:

Kép
melike

BARI!!!!
TE REGGEL ÓTA AZON GONDOLKOZOL,HOGY HOGYAN TUDNÁNK MÉGNAGYOBB HÜLYÉT CSINÁLNI MAGUNKBÓL??? :lol:
Lányok!!!!
Valamit találjatok már ki!!!
Odakint esik....főznöm nem kell...mosógép mos...nagyjából rend van,babaszobán már nem tudok mit alakítgatni...tv-ben semmi jó,olvasni nincs kedvem....
MI A FRANCOT CSINÁLJAK???? :shock:
Vendég

Különben az a gatya régen is csak addig ment fel. :P

Kép
melike

Csiri..ez már a súlyos dögunalom...
De mostmár fordítsuk komolyra a szót mert úgy látom topikunk komolyabb "lakói"eltűntek :oops: :lol:
Vendég

Nálam is ez a szitu kb.Odakint esik...kész a kaja...mosógép mos...NAGYJÁBÓL rend van...tvben semmi.
De apa jön jó fél óra múlva haza.

Kép
melike

Melike hátulról kint van az egész seggem...csak azt azért nem mutatom meg :lol: :lol:
Vendég

Bari:szerinted azt hiszik megbolondultunk és megfutamodtak?
Szegények.

Kép
melike

:wink:
BARI!
A lábad még most is kurvajó....a hasad nőtt,a melled maradt,(bocsi),viszont a fejed az ugyanugy mint az enyém kicsit deformálódott....De ez ugye csak a terhesség idejéig tart????
Na lányok!!!
Ezeket a képeket mentsétek el és az a feladat,hogy van ez a két kép és szeptemberben mellé rakunk egy harmadikat ugyanezekben a szerkókban.... 8)
Nos????
(vagycsak jegyezzük meg,hogy 229.oldal...)
Szerintem mindannyian vagyunk annyira hiuk,hogy a 3. szeptemberi képen már csinik leszünk!!!! :wink:
Vendég

Melike remélem senki nem futamodott meg!!!

Még mindíg jobb mintha valami parámat írnám...nem???

Engem már Gigi aggaszt!!!Hol lehet???
Vendég

És akkor most vegyük komolyra a szót....
Mit szóltok az atomfizika mostani helyzetéhez??? :shock:
Vendég

Csiri :én úgy fogalmaznék..hombár fejem lett..még eggyik terhességemmel sem lett ilyen ocsmány bagy lepényhal pofám...
Ha így marad az nagy gáz lenne...ugye nem marad így????????
Mellem sosem volt..és a lábam is vastagabb lehet,hogy a kép teljesen nem adja vissza a valóságot...
Vendég

Bari!
Ezeket a fotókat ki csinálja???Gondolom,hogy nem a párodat kérted meg... :shock:
Vendég

Hát őőőőő.Jó téma.

Kép
melike

Csiri a fiam csinálja...a párom melózik, a lányom meg az apjánál van
Vendég

Nagggyon jó lenne,ha már szeptemberben csinik lennénk!

Kép
melike

Én nem tudom itt vidéken,hogy mit jelent az a szó,hogy HOMBÁR... :shock: ?
Az én fejem egyszerűen csak megkelt...Olyan élesztőfej...márcsak ki kellene sütni....!!!
NEM MARAD ÍGY SZERINTEM!!!!!
Nem láttam még keltfejű kismamát aki babakocsit tologatott.... :shock:
Vendég

Bari:jókat röhög,mi?Bár ő ismeri az anyját... :lol:

Kép
melike

Eddig sosem tudtam,szoptatni..ha most sem fogok akkor nyáron ezerrel fogyókúra,futás,kondizás,cigire is visszaszokok...csak lemennek a kilók
Ha viszont valami csoda folytán tudnék szoptatni akkor kilók maradnak még egy darabig
Vendég

Csiri:mert azokról a ksmamákról nem láttál hasonló képeket és nincs mit összehasonlítanod.

Kép
melike

Nekem ma Máté folyamatosan "kavar".Mit gondolhat?

Kép
melike

Csiri én mint tőzsgyöketes újpesti..pár éve 10 kilóméterrel arébb költöztem dunakeszire...tehát tájszólásom valszeg nekem sincs!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hombár:pontosan nem tudom talán gabonatároló??
Olyan nagy valami az biztos...mint a fejem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hombár:pontosan nem tudom talán gabonatároló??
Olyan nagy valami az biztos...mint a fejem

AKKOR MOSTMÁR TUDOM MILYEN :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem uton útfélen mondják is:jaj de megdagadt az arcod.. :twisted: :twisted: Neked nem?
Vendég

Nekem,nem mert próbálok a kertek alatt közlekedni....ergó:nem megyek arrafelé,ahol ismerőssel találkozhatok... :oops: :lol:
vagy egy bocsi,de sietekkel tovasuhanok....(máramennyire tudok most sietve tovasuhanni.... :shock: :lol: )
Vendég

Nekem is éppen a napokban mondták.Jól esett.

Kép
melike

Nektek nincs esküvői képetek?Én szeretnék olyat nézni!

Kép
melike

Csiri:itt elállt az eső és kivilágosodott!

Kép
melike

Nekem nincs esküvői fotóm....
:wink:
Vendég

Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak
festékében akadt bőven ólom.A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem.Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil.Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű, egyenes ági rokona.Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
MCdonaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíroskenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hősök?....talán.
Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak........
Vendég

Ugyhogy én úgy gondolom,hogy manapság egy kicsit túlaggódják,túlaggodjuk a dolgokat...! :?
Vendég

Csiri!
Teljesen eggyet értek!!
Még annyi,hogy én a törött lázmérőböl nyert higanyt mint ezüst golyó gurigattam,és csernobil idején ezerrel ettem az akácot a fáról...
Lehet,hogy azért vagyok ilyen hülye??
Vendég

Lehet Bari...és annyira sugárzol Csernobil miatt,hogy Egerig elhat és engem is meghülyített... :roll: :wink:
Vendég

Csiri könnyü Katát táncba vinni...tudod? :lol:
Vendég

Sziasztok Hölgyek!

Vagyogatok én is. Lányom ma már jobban van...:D Most várom a többieken mikor jön elő...vagy rajtam...

Köszi a lányom nevében is a jókívánságokat.

Tegnap kertészkedtem, lefűrészeltem a nagyobb kiálló ágakat a tujánkról (van egy túlméretes ami már akadályozta a közlekedést) Az 5-6. másfél méteres gally után már éreztem hogy nem vagyok normális, de nem csinálja meg senki...engem meg már annyira zavart...így aztán folytattam.

Ma voltam kínaiban...itt nincs szopis melltartó, de vettem helyette méretben megfelelő (nagymamastílusú) melltartót...80C eredeti méretem kb a 70B és a 75A között mozog.

Kórházi csomagom kezd összeállni.

Jók ezek az ilyen volt ilyen lett képek. Engem is egyébként az arcom eldeformálódása zavar, mert azt semmivel nem lehet leplezni...talán napszemüveggel...de nekem meg az sics, mert szemüveges vagyok és akkor most csináltatni kéne egy vagyonért dioptriásat...
Egyébként szerintem az arc fogy le legelőbb, nekem onnan nagyon hamar eltűnik...oda inkább csak víz megy, nem háj.

Na itt vlt 1 kis szünet. Üvöltöznöm kellett lányaimmal mert rendrakás helyett egymást gyilkolták...úgy rühellem ezt...tt kell állnom fölöttük mint egy smasszernek, ha azt akarom hogy ne egymást szekálják hanem csinálják amit kell...téboly...közben meg szegény pocaklakómat sajnálm, mire kell felkészülnie...minek a részese...

Nekem van esküvői fotóm, még 1999-ből, de nem digitális...és azon is éppen babás vagyok...tehát fejem kerek...

Ma alig tudtam ebédelni...belém se fér már annyi mint korábban...

Szilvalekváros joghurt sem hatott...:(

Te csiri ezt az 1990 előtt születettek dumát te találtad ki, vagy találtad valahol? De nagyon jó különben...

Dana

Kép
danaaia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?