Aztaaa, miket műveltek itt!
Gyönyörűek a pelusok. Most már nekem is hozzá kell látnom varrni, mert nincs elég, tegnap már a kinőtt pelenkákat adtam rá a lányomra, mert nem volt más...
Zorka, a monapel külső nagyon bő szabású, szerintem könnyen lehet, hogy ezért látod kicsinek.
Nem emlékszem, milyen anyagot használtál. Épp olvastam, hogy egy sor anyag, amit szívesen eladnak ilyen célra, nem jó a pelenkakülsőhöz. Pl. esőkabát, vízlepergető szabadidő-kiránduló stb. anyagok, sőt, van egy fajta PUL, ami szintén nem bírja a rendszeres 60 fokon mosást, és idővel elveszti a vízhatlanságát. Elsőre belelkesültem, hogy Ilkuchta írta, hogy lehet kapni itthon PUL-t (bár nem szeretem a műanyag külsőt, de egy pár AIO jól jönne, ha elmegyünk itthonról), de aztán előbújt belőlem a kisördög, hogy hátha ezt a gyengéb PUL-t hozzák Magyarországra...
Tépőzárat milyet használtok? Nekem most hoztak külföldről Velcrot, de ha esetleg tudtok hazai lelőhelyet, az is érdekelne.
Ilkuchta (azt hiszem, te kérdezted), ha találsz valakit, akinek van patentolója, szerintem azt meg lehet vele beszélni, hogy elmész hozzá, viszed a patentokat és ott felrakod a kész pelusokra, gondolom pár perc az egész. Esetleg egy kisebb összegért, de talán a
itt ingyen is találsz jelentkezőt. (Szoktak ilyen jellegű kérések is lenni.)
Pindi