A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta,
vicces lehet Panka!
hajrá pocaknyüzsi!!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta!
ok! még jó hogy írtad, mert én meg át akartam menni a rendelőbe a laborhoz. De akkor nem pattogok. :lol:
Figyú! nem te írtad tavaly, hogy utánunk voltatok az Annabella hotelben B.füreden??? csak azért mert én most foglaltam le Június 21-től egy hétre. Most már Szofi is élvezni fogja a napi 2 foglalkozást + a minidiscot. :lol: :lol: :lol: Nem vállaltok be még egy nyaralást a baby előtt???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Csüccs le, ha végeztél, aztán jövök.
Már megbeszéltük a férjemmel, hogy nem megyünk nyaralni az idén, sajnos. Júniusban nem merek már elindulni asszem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
persze én megértelek. Én se mennék. Mi még Augusztusban szoktunk 20.-a után elmenni vhova, de már én se akarok akkor ugrálni. Főleg hogy a végén már hetente jár az ember CTG-re.

Nem is meséltem! egy kedves szomszédasszonyunk (mert ilyen is van :D ) túlhordta a 2. babáját is és már arról volt szó, hogy másnap befektetik. Megbeszélte a szülésznővel + a dokival, hogy van egy spéci NEM HIVATALOS "koktél" ami segít a babucinak elindulni kifele, ha csak az kell neki, hogy rásegítsenek az indulásra. Valahogy úgy néz ki, hogy 1dl parafinolaj :shock: :shock: :lol: + talán 1 dl sárgabarack lé + valamennyi pálinka :shock: :shock: :lol: :lol: ez nagy alhasi vérbőséget csinál, jól kihajt minden salakanyagot IS és a szülés is beindul. Ő DU kb 3-kor megitta, 5-től a WC-n ült :lol: 7.20-kor bementek a kórházba (tétényi) és 8.15-kor kint volt a baby. :lol: :lol: :lol: ez tök jó! így azért mégis jobb, mint beöntésse, infúzióval. Nem? :D :D :D tök jó kis trükk! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso, mesélj kicsit erről a birkabőrről...
Micának boldog hófordulót! Lassan Ő is tortázik! :lol:

Kriszta, ez azért megnyugtat kicsit. Majd mesélek mindenképpen.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Pelus: Nekünk bevált a pempi,de mi vagyunk a kívétel :lol:

Micának Boldog Hófordulót

Rólunk: Elvagyunk mint a befőtt,éjszaka alszik a Viktor csak hajnalok hajnalán már ébren van és ilyenkor meg durmol egy kicsit,mert nem viszi túlzásba a napi alvást, összesen 3órát alszik nappal :P
Sokat segítettek a gyógypuszik, mert legyürtük a takonykort :lol:

Mindenkinek szép napot
Kép Így játszik a vizzal ha tele a pocija :lol: :lol: :lol:

valentina

Micának boldog hófordulót :lol: :lol:
nemsokára ott is heppibörzdéj lesz :lol: :lol:

Elvieleg kedden 1re megyünk az OTP-be,de még hívnak,mert elbírálták már csak az engedélyezésre várnak!!Agyrém ebbe az országba valamit is elintézni :twisted: :twisted: ..........

Gyuzsó
múltkor Te raktad fel azokról a jó kis cipőkről a linket ugye??
nem tudod véletlenül mennyibe kerül???

Nincs valami jó tippetek Balázsnak tortára????Vagy recept vagy jó kis cuki ahonnan rendelni lehetne
Ajándék tippetek??? :oops: :oops: (hülyekérdés, mi? :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok, csak gyorsan csak elbüszkélkednék a pályázattal :lol: , Olicska azért különdíjas, mert az ő korsztályában nem is voltak helyezések, csak 5 éves kortól. Mindenkinek kanalasgémet kellett rajzolni amúgy. Csatolok fotókat, még jövök du
Kép Kép Kép

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci
Gratulálok!!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
13. kerület.
Nagyon hipiszupi ovi...fel let újítva.
HAAAAATALMAS kert...
Kedves ovónénik.
Itt a környéken 5 ovi van...utcákra vannak leosztva, hogy ki hova tartozik. A legmesszebbi az 1 buszmegállóra van. Tehát nem vészes egyik sem.
A 13. kerületben ez a jó, hogy az önkormányzat rengeteget költ ilyesmikre...
Megkérdezhetem, hogy az annabelbe mennyibe kerűl így két gyerkőccel egy hét????? Én nem tudtam már foglalni és nem is találok árakat sehol :evil:

Tünde!
Mi az az ökopelus????????

Nekem egyébkén nagyon kedves anyósom van, rengeteget segít és lehet rá számítani, de azért vannak hülye dolgai.
Nemrég pl tudatomra adta,hogy neki az összes gyereke (4) egy éves korára nappalra szobatiszta volt, nem voltak egymásra soha féltékenyek és soha de soha nem hisztiztek... :shock: :shock: :? :?
Na mindegy...nem is idegesítem...szte Orsi az én hibámból nem szobatiszta.
JA meg persze azért, mert tavaly anyukám elvitte nyaralni Orsit augusztusban és ott hagyta, hogy bármikor bárhova pisiljen a kertbe... nemtom...sztem nem anyám dolga ezt intézni. Meg amúgy is...na.... :x

HISZTI!
Orsit ha itthon kapja el ahiszti akkor beküldjük a szobájába...ha figyelek rá akkor durvább lesz. Csak akkor jöhet ki ha már befejezte...persze ez csak a nagyon értelmetlen hisztinél van...
Ha az utcán jön rá akkor leülök egy padra és megvárom...persze néznek rám mint egy hülyére, de mégis mit csináljak?????
Ha próbálom csitítgatni akkor ííííííszonyatosan belelendűl...
És akárki akármit mond...olyan nincs, hogy egy gyerek nem hisztizik...
NA meg persze amióta cumielvonó van azóta rosszabb a helyzet, de sajna anyósomék pl odaadják a cumit hiszti ellen :evil: így meg persze, hogy próbálkozik itthon is...

Na megyek kotyvasztok valami kajót...

Kép

Kép
cukipofa

Tünde!
ja látom már...DM ökopelus...
Bene bili????? remélem sikerűlni fog :D

Kriszta!
Mesélj csak...hogy is van ez a szobatisztasággal nálatok??????? :)

MICA!!!!!!
Boldog hófordulót!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
én meg ha nem "lógnék" a munkából akkor ott dolgoznék a XIII.-ban :lol: Duna Tower??? vagy mi a neve. Most költözött oda a cég a Hun utcából.
Annabellában mi 2db egyágyasba megyünk, amik összenyithatók! Így a két felnőtnek 2*99 ezer = 198 ezer félpanzióval + IFA (szerencsére van vagy 4db üdülési csekkünk így futja, főleg ha nem megyünk idén már sehova) Napi árak itt nincsenek, csak CSOMAG árak. Ez a "hét nap 6 árán" vagy mi a fene csomag. Ez nekünk így nagyon bejött, mert a lányok külön tudnak aludni.

bocsi, most rohanok ....

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
Az úgy van, hogy a pisilés az már megy bilibe vagy WC-be, meg egyedül is, csak olyan mint a Vészhelyzetben: "törlést!" :lol: De a kaki kizárólag pelusba. És teljesen tudja, hogy mindenki a WC-be, meg is beszéltük, de mindig közli, hogy majd ha elfogy a pelus. Hát már egyszer elfogyott (persze vettem vésztartalékot :oops: ), de pont akkor volt a kakiválság, és nem lehetett szórakozni. De most megint ezt mondja. Hát, vannak kételyeim. De szól, megvárja, amíg ráadom a pelust, elvonul a "kakilóhelyre", aztán szól, hogy pucoljuk ki.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Köszönjük szépen a köszöntést!! :lol: :lol:
Mica ma épp pörgős napját éli, nem akart aludni egész nap, persze esett-kelt-üvöltés... most kivittem babakocsival, 3 perc alatt bealudt.. vidéki gyerek! :wink:

Vali,
a birkabőr a full klasszik bari nélküli gúnya, mi vásárban vettük, de lehet kapni az ikeában is :lol:
azon alszik, visszük mindenhová, így nem viseli meg a helyváltás sem :lol:
alulról melegen tartja, meg olyan puha :lol: :lol:

Andi,
na, hátha begyorsulnak az események!!! ++++++++++++++++++++
a liliputis cipő 4500 Ft, a tavalyi modellből 4000..
azért gondoltam, mert látom, hogy a rendes cipő gátolja a kerti kúszásban, a felállásról nem is beszélve, de 12,5 cm-es a lába, erre már nem gyártanak tutyit..

Kriszta,
édesek ezek a sztorik!!!! még, még!!

Merci,
naggyon szépet rajzolt Oli!!! nem csoda, hogy nyert vele!!!!!
gratulálunk még egyszer!!

Kati,
30 év mindent megszépít, sztem a férjeink gyerekkorában csak mintagyerekek voltak a világon! :lol: :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok lányok!

Köszi a rengeteg infót, tényleg kimerítő volt :)
A tanfolyaminfót is köszi, feltétlenül megyek májusban!!!

Babócáról: doktor bácsi szerint úgy június 21 környékén várható. Egyenlőre szépen fejlődik (a pocakom szerintem már óriási, legalábbis folyton útban van :wink: ) Kislány lesz (a kínai naptár szerint is :D )
Név kérdésében egyenlőre elakadtunk az Anna névnél, család már el is könyvelte, hogy így fogják hívni. Persze még van két hónapunk, még bármi eszünkbe juthat. (például apósom szerint Lipót vagy Eulália... Na jó, ezzel mindig csak bosszantani akar :)) Meg persze nem láttuk még a pofiját sem (nem voltunk 4D ultrahangon... gondolkodom rajta erősen pedig, de a páromat még nem tudtam rávenni), és szerintem sokszor akkor dől el a név, mikor az arcát meglátja az ember...
Eddig szerencsés voltam, mindent "megúsztam" (reggeli rosszullétek, stb), egyedül ez a cukor jött közbe... Ez meg valahol várható volt, apukám cukros (mondjuk az időskori cukor), de valószínűleg örököltem a hajlamot rá, ezért alakult ki :?

Vonalzót csinálnék szívesen, csak nem tudom hogy kell... Nem vagyok egy számítógépzseni :oops:

Nézegettem a képeket, az összes baba gyönyörű!!!

Majd még jövök, csak így az első munkamentes napjaimon több rohangálnivalóm akadt, mint eddig egy héten összesen... Lassan már egyfolytában az autóban ülök :( Bent meg mindenki irigyel, hogy nem kell mennem dolgozni - ha tudnák!! :D

Üdv,
Judit
szjudy77

Sziasztok!

Hát, a bevásárlóút elmaradt. :( Beültünk az autóba, (már gyanús lehetett volna, hogy nem nyílt a központi zár, csak kulccsal tudtam kinyitni az ajtót...) de se kép-se hang. Gondolom a tegnapi vihar kicsapott valami biztosítékot. Még jó, hgy az egyik szomszédunk autószerelő, remélem nem mond nagyon csúnya híreket este.

Lányok, akik mostanság mentek tgyásra, mikor is fizetett először? Én február 11-én adtam be az igényemet. azóta semmi.

mtunde

Sziasztok

én is itt.... akkor remélem megismeritek "régi" klubtagotokat :oops:

Encit most raktam le, de szövegel az ágyban :lol: mert a szomszéd hülye kutyája ugat...

nagyon szuperek a képek!!!
Jázmin is kész nő!!
:lol: :lol:
Olicska szuper!! :D

Veronikusz! akkor a héten mondod meg Apukádnak? csak hogy mikor szorítsak neked?

Banana:Linocs? Memme,,?Ancsa?

Kép
gablaty

Gabi!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen!!! HOLNAP!!!! :oops: :oops: :oops: :? :? :? jaj istenem! próbálok addig is nem rá gondolni. Elég lesz holnap idegelni. :roll: :lol:

mai negatív élmény:
bocsi, de ma kicsit felhúztam magam és gondoltam nem haragszotok meg ha megírom! :oops:
Megyek a bölcsibe 12.15-re (ahogy kérték a gondozónők) erre azzal fogadnak, hogy akkor most beírtak +1 óra felügyeleti díjat, mert most már nem először kések! :shock: :shock: :shock: :shock: köpni nyelni nem tudtam! Ők mondták, hogy ne menjek 12-re, mert most hogy jó idő van és kint vannak az udvaron, később kajálnak és csak várnom kellene. Mondták, hogy elég ha 1/4-re megyek. Most megy beírnak +1 órát. Nem a pénzen akadtam ki, hanem a pofátlanságukon. Kérdeztem, hogy mi van akkor azzal hogy később jöjjek, erre huzogatták a vállukat, hogy nem tudják hogy miről beszélek. :shock: :shock: :shock: Most komolyan!!! nem dühítő???? :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
sajnálom a kocsit! remélem nem fog "fájni"! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Micunak boldog hófordulót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz, nagyon bízom benne, hogy csak 1 biztosíték, különben amíg nem jön meg a tgyás, nem lesz autónk. Mondjuk már annyi mindenre mondtam ezt, hogy ha majd megjön a tgyás...

Már csak 1-et kell aludnod!!!

mtunde

Veronikusz
Drukk megy!!!!Meg a pozitív energiák!!

Tünde
Hiába 3 gyerek... A két naggyal egész jól megúsztuk a hisztit! Vagy csak az idő szépít. De a kicsi! Jól el van kapatva, négyen lessük állandóan minden lépését. Ő meg jól kihasználja :cry: , hogy mindig van aki rá figyel.
Remélem autót olcsón megússzátok! Én a t-gyást és a gyedet is időben megkaptam, szerintem hívd fel őket, hogy mi van már!

Szjudy
Babafalván tudsz könnyen vonalzót gyártani(magyar). A kép kicsinyítésében nekem Gyuzsó és Borsa segített, de a sima vonalzót te is meg tudod csinálni. E-mailben elküldik az elkészített vonalzó kódját, amit be kell gépelni a profilodba, az aláíráshoz. Ha kérdésed van, tedd fel bátran.

Györgyi
Jázmin csini a képeken nagyon! :D :D :D

Merci
Olcsi nagyon szép kislány és nagyon ügyi is. Gratulálunk! :D :D

Valentina
Mintha Matyit látnám.... nagyon huncut. :wink:

Kriszta
Mocorgás: örülök, hogy megnyugodtál! :D

Szép napot mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Mi is vagyunk ám! Dorina foga rendben van, nem fájlalja, nem mozog. Aznap még emlegette de másnap már mondta, hogy: anya meggyógyult a fogam :D

Kati, Kriszta!

Dorinán is van még pelus de már csak alvásnál. Akkor viszont muszály mert mindíg tele van ébredéskor, van, hogy ki is folyik :arrow: pampers :twisted: (de már csak pár darab van belőle, utána liberot veszünk). Szerintem is a nyár majd megoldja ezt a kis "problémát" a lányainknál :D :D Én úgy hallottam, hogy egy gyerek akkor érik meg arra, hogy elhagyja a pelust éjszakára ha legalább 3 héten át száraz pelussal ébred. Nálunk ez még odébb van :?

Kép
tikó

Micunak boldog hófordulót!

Tünde, kocsihoz megy a drukk!

Veronikusz, húú, holnap a nagy nap! No mindegy, ne izgulj, most legalább túl leszel rajta! Várjuk a beszámolót, h mi volt! Ez az óvoda/bölcsödemizéria meg szörnyűűűűűű!!! :evil: :shock:

Krsita, vészhelyzetes pisi :lol: :lol: jaj, gondolom már várod, h azt is bilibe, de azért édes lehet, ahogy kéri a pelust, meg azt mondja, h majd ha elfogy :roll: :D

Merci, nagyon büszke lehetsz Olicskára, annyira édes a képeken, látszik, h büszke magára, meg amikor felment színpadra, hogy megszeppent!! :D :D Zabálnivalóóó!

Andi, nálunk eddig szinte mindegyik FP játék bejött, én felmennék a website-jukra és ott nézelődnék! :wink: Balázs már mindent eszik, bármi mehet a tortába? nekem van egy babáknak való tortagyűjteményem, átküldhetem, ha gondolod, bár a legtöbb tej és tojásmentes...

Hú, ökopelus van a dm-ben????? arra mi is kiváncsiak vagyunk!!! én néztem a biopiacon, de az elég drága volt! pont tegnap láttam a tévében, hogy milyen helyrehozhatatlan károkat okozunk a környezetünkben ezzel az iszonyatos mennyiségű szeméttel, amit termelünk, rögtön eszembe jutott az az irdatlan mennyiségű pelus, amit kidobáltam eddig :oops: :? :(

Szjudy77, üdv itt! :D Emlékszem erre az érzésre, ahelyett, hogy végre nyugodtan pihentem volna a szülési szabadság alatt, akkor jött az igazi meló! Amikor már teljesen kész volt a gyerekszoba, kórházi pakk, kisruhák mosva/vasalva, papírmunka elintézve, csak akkor nyugodtam meg :lol:

KépKép
barimami

Üdv mindenkinek!

Itt vagyok ám, csak mire elolvasom, hogy mi újság, írni már nem marad időm-erőm.
Pedig volna mit - testvér téma, hiszti...

No, mit mondtam... :?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,
vagyok én is de csak olvasgatok, mert a hiszti, pelus és bölcsi témákhoz nem tudok hozzászólni. (Illetve a hisztihez még tudnék :wink: )

De hogy mik vannak! Nem gondoltam, hogy ilyen simán az ember képébekamuznak a bölcsisnénik...eléggé fel tudnám magam húzni rajta.. (így is megy..)

Babylove pelust lehet már egész kiskortól? Már bespájzoltam egy csomag Liberót, mert mindenki azt ajánlotta, de azért kipróbálnám a másikat is.

Valaki mintha mondta volna, hogy a Nagymező utcai turiba szerdán hoznak új árut. Az mit jelent: szerdán délelőtt vagy du vagy csütörtökön érdemes menni?

Judit,
szaladgálós szabadnapok: abszolút ismerős a helyzet! Vigyázz azért magadra, az ember ilyenkor képes túlhajtani magát. Bár talán még mindig jobb ilyenkor ügyintézni, mint nagymelegben - ami bármikor beüthet.

Nemtom, ez valami front-e, de irtóra fáj a fejem...

Mindenkinek kitartást a mai napra!
Vendég

Veronikusz: ezermillió gigadrukk Neked holnapra, kétszeresen! :wink: Mikor jössz majd mifelénk a hírekkel? Én ezt a bábakoktélt ismertem - én aztán utánanéztem minden megindító dolognak, mert már végem volt, főleg , hogy Vida doki mindig csak mosolygott, hogy olyan szép pocim van, miért akarok megszabadulni tőle? ..... Rákóczi Ági vasfűteát itatott velem, valami kegyetlen íze van ( iszonyat keserű) én meg tonikot ittam ( nem tudom ettől-e, azaz ez használt-e, de másnap végre kibújt ez a kis csibész) Jaj lányok, ha arra napra gondolok..... a mai napig végem van! Bármikor szülnék újra! ( csak most bőven elég ez a két rosszcsont, sokszor sok is ) Imádom azt az 5. emeletet!

Borsika:
nekem a babylove újszülöttnek nem vált be. Szerintem az első heteben a libero newborn-ja a legjobb. Szandinál imádtam a babylove-t, most Beninél nem szeretem. Nekünk is a libero, a lila csomagos tescos, és a huggies is bevált ( nővérénél ez utóbbi nem ) és nekem a pampers-szel sincs semmi bajom, főleg nyáron használjuk, mert szerintem ez a legvékonyabb, legpuhább pelus. De ki kell tapasztalni mindenkinek.

Györgyi: de jó , hogy benéztél! Milyen nagylány lett Jázmin!!!!!! Nagyon szép! Természetgyógyász sulin töröm a fejem........l.Eniről nem tudsz valamit? nagyon eltűnt...... :( Kistesó project mikor indul? ( ha kíváncsiskodhatok :oops: )

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
ha még élek :lol: és nem leszek hulla (estig ott leszünk a papáméknál, ha el nem zavarnak :lol: ) akkor még holnap este jövök. De az se kizárt, hogy csak csütörtökön. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja! és köszi a gigadrukkokat mindenkitől :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, VELED VAGYUNK!!!!!! És megy a drukk a kis fütyishez is! De ha loknis királykisasszony lesz, akkor is imádni fogjuk!
Gyere ahogy tudsz, nekem speciel ki fogja fúrni az oldalamat a kíváncsiság........ :oops:
no, mentem fürdetni......

Heni

Kép

Kép
cancan

csak, hogy ne legyen olyan egyszerű a helyzet: nekem bevált a babylove kezdettől fogva.

ami a DM-es ökopelenkát illeti: ez sem teljesen bomlik le, csak részben, de már ez is több, mint a semmi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Veronikusz!
drukkkkkolunk holnapra!!!!
Remélem TÖKI lakik a pocidba :lol: :lol: :lol:

Borsika
Nálunk Libero 1-es pelus és a huggies 1-es volt a nyerő

Barimami
köszi,már nézegettem a honlapot (FP), de annyi jó játék van....
nagyjából már mindent eszik a kisfőnők
a recepteket már sztem egyszer elküldted, majd megnézem!!

tényleg kinek mien volt az első tortája???Mármint a törpéknek!!

Eni?Ancsa??
és persze a többiek????????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Járássegítő: Nekünk FP van, ami kismotorként is használható, de eddig nem volt túl nagy sikere. :cry:
Torta: Nálunk a gyümi a menő, de a túrótorta és a joghurtos is fincsi. Az első szülinapokra mindig külön vettünk egy kicsit (gyümölcskosár), amivel azt csinált, amit akart. (Matyi csak szétnyomkodta, de nem nagyon evett belőle) :lol:
Drukk a hitelhez!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsika
Nálunk is a Libero a nyerő, minden méretben. :D
Pocakfotó? :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz huuuuuuuuuuhaaaaaaaa nagyon izgalmas a holnap :D nagyon szorítok Érted/Értetek!!Peti miatt is meg a papád miatt is :!: :!: :!:
Aztán majd gyere ám beszámolni,h mi volt.
A táblázatot nem ismertem eddig de nekem is működik, úgy tűnik :D
A gyerek-gyorsító koktél nem lehet finom, viszont ezek szerint hatásos!!!
Egyébként hogy vagy??fejfájás?gyomor?
Cukipofa, Györgyi nagyon édesek a gyerekek :lol:

Pelustéma nekünk bejött a pampers aktiv fitt nevezetű lila csomagolású pelusa.Alig lehet kapni csak néha.EZ az egy nekünk jó.A bugyiszerű az gáz szerintem is!!tuti kifolyás!!!!Egyébként újszülöttben jó a libero is , azt is használtuk egy ideig.
Hanna,Gabi (jó az új neved) és Vica köszi a dícséretet, igazán aranyosak vagytok!!!!kb 4-5 kg-ot híztam eddig.Ti?????
Egyébként azt figyeltem meg,hogy ezzel a babával jobban jönnek a kilók, mint Berkével......Nektek???Tapasztalatok???
Gyuzsó Boldog hófordulót!!!!A fotóstudió azért kell mert van egy webáruházunk és azt teljes mértékben a papa fotózza, vágja photoshoppolja a képeket.Nagyon sokat dolgozik (azzal is) vele.HA van kedved nézd meg (wakeshop.hu)
Barbi Dani nagyon pasis!!!Szuper kék szemek,nagyon jó!!!!Irígy vagyok rá.....
Judy üdv itt.Vigyázz mert van valami titkos vonzereje ennek az oldalnak ami mindig idevonz..... :lol: (legalábbis engem)
Ami a kút völtgyit illeti nagyon jó választás :!: Van már szülésznőd?

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Tünde,
nálunk bakker...de mindig kijavíttatom vele hóvirágra...

Hisztitéma...én bíza egyszer-kétszer kipróbáltam a hidegvizet.Annyi eredménye lett, hogy fürdéskor rötyögve-visítva kéri Jankó, hogy fröcsköljem le hideg vízzel, tökre élvezi. Aztán van sarokbaállítás(kőkemény vagyok)=be kell mennie a szobájába és akkor jöhet ki, ha lenyugodt. Ha valami rossz fát tesz a tűzre, akkor is beküldöm a szobájába és nem én, hanem ő számol 10-ig, 20-ig, mikor milyen napom van :twisted: .

Györgyi,
sztem mindig van vmi aktuális, foghatjuk dackorszakra, kiskamaszkorra, rendes kamaszkorra-az elkövetkező 16-18 évben nem fogsz unatkozni.

Vali,
mondd pénteken, mi van Ádámmal. Nagyjankó anyukája több tíz évig dolgozott fogászati asszisztensként, azt mondja, hogy a fog akkortól kezd szuvasodni, ha a szájüregbe kerül. Szóval, ahogy kint van,mosni,persze nyilván van akinek gyengébb vagy erősebb a foga.

Tikó,
megkérdeztem a beütésről is. Ilyen esetben tényleg elhallhat, de csak egy kicsit változik meg a színe.

Merci,
szerintem már az se semmi, hogy Oli tudja, mi az a kanalas gém (Kisjankó valszeg markolóra tippelne), de tényleg tök jó a rajz, nagyon ügyes a lyány. Hátad-gerinced?

Polgármesteres történetem viszont nekem is van. Évekkel ezelőtt autót zúztam, vártam a tört járgány mellett, hogy Nagyjankó befusson, egyedül csak a Tarlós állt meg(ő volt akkor az ügyeletes harmadik kerületi médzsör), hogy minden rendben van e, vagy kő e segítség.

Nálunk Kisjankó nagy takarólerúgdosó hálózsákgyűlölő(bár nem izzad, szimplán rüheli), folyik is most az orra-tessék drukkolni, hogy be ne lázasodjon.

Veronikusz,
nem teheted meg, hogy csak csüt. jössz, már tökre izgulok...nem lesz holnap könnyű napod.

Kriszta,
kv, tea, CUKOR, rum, bumm-majd monggyad, hogy mi volt.

Gyuzsó,
holnap roppant elfoglalt leszek (FODRÁSZ!!!!!), de ígérem,küldöm mielőbb a tortareceptet. Tudsz esetleg olyan állatbarát társulást, akik gyűjtenek be kóbor kutyusokat? Ja,meg egy-két kép lett használható össz-vissz, átküldöm azokat is.És a lényeg: Micu pajtás, boldog 11-et! Mondd meg anyának, ne ő süsse a feketeerdőt egy hónap múlva!

Újak,üdv.

Én is dühöngök: szerintetek az normális, hogy hónapokig nem lehet eccerű, mezei főzőtököt kapni(se normál, se hibernált), aztán most, hogy találtam a Corában, 900 ft/kg??!! Azt hittem, rosszul látok. Egyet vettem(hétötven), de nem nagyon látszott a kisasszonyon, hogy tisztában van vele, hogy milyen értékű főzeléket tol az arcába(úgyis mondhatnám, finnyázott a drága...:roll: )

Flórkadicsérő szókat köszönjük, nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Jó reggelt!!!
Kicsit korán ébredtem és már nem tok visszaaludni

Dorka
megnéztem az oldalt-szuppper!!
Én minidg irigyeltem azokat akit wakebordolnak!!!Balatonfűzfőn-ott szoktunk nyaralni-nagyon sokan wakebordolnak és Kitesurf-olnak !!
Sógornőm szörfözni szokott-majd mondom neki a honlapot hátha érdekli

Emese
tököt kb 3 hónapja kutatom,de állítólag hiánycikk!!!
ÁM a 7vgn kaptam a piacon :lol: :lol:
Előtte pedig a kecskemétis üvegeset adtam

most így ennyi.....
és egy kép,hogy jól induljon a reggel...

mostanába így alszik el .......
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

jó reggelt :arrow: Enci 5.30kor kelt. :evil: nem tom mi van??? de elég begyógyult fejem van...
arról nem is beszélve h hetek óta taknyos, ugyhogy megint nemtom levinni beadatni az oltást (prevenar) pedig már a kullancs ellenit is kellene ..mert a kutyánkból is 2öt szedtem már ki :evil: (mindig az én dolgom,Apa irtózik tőle- mondjuk 1er szegény Apának elég kényes helyre mászott a kullancs horgászat közben:lol: )

Andi! Enci első tortája csokis volt belül, kivül meg "Micimackós". A második szintén csokis, és "Fifis."

Veronikusz! már most veled vagyok lélekben!!! Papának küldöma +++++gondolatokat!!!!

Emese! töktéma_ tegnap vettem gyalultat a zöldségesnél.nekiálltam főzni, -közben Encivel elkezdtünk anyák napjára kézlenyomatot gyártani (főzés közben lehet csak :evil: )
meg persze nyomdáztunk,amitől tiszta tinta lett a keze stbsbt.
szó ami szó, közben odaégett a "drága"tökfőzelék. :evil
de Apa azt mondta neki ízlik :shock:

Kép
gablaty

Sziasztok! olvastam, de most mehetek a szolgálatomra :)

Víz nálunk se jött be, én hdieg vízzel szoktam lemosni az arct, hog ykizökkenjen, de nem sikerül.
Nálnk most az udvaron megy a harc,hogy kia vezérbika, Jó nézni, figyelni, csak gáz, hogy nem a fiam az :)

mtunde

Sziasztok!

Veronikusz,
miattad jöttem, megy a drukk!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi,
én Liberoból 2-est vettem, lehet, hogy 1-est is kellett volna? :oops: Tök ciki, de nem kérdeztem meg múltkori uh-n, hogy mekkora a baba, azóta meg mintha mindenkit csak ez érdekelne... :shock:

Tökfőzeléket imádom, de akkor most nem kérek Anyutól... :lol: :shock:

Képzeljétek, barátnőméktől pedikűr-manikűrt kaptam szülinapra :lol: Majd kell küldenem nekik egy fotót róla :lol: Biztos nekik is panaszkodtam, hogy már nem érem el...

Má megint esik? Milyen hüle idő van...
Vendég

Jé, hogy szétcsúszott az oldal, nektek is?
Nem bírja a sok + drukkot.
Vendég

Veronikusz,
itt egy történet az említett koktélról:
:lol: :lol: :lol:

A tejfakasztás művészete
avagy hogyan köszöntsük méltó módon barátaink újszülött gyermekét a nagyvilágban
Alcím: Tisztelet a vajúdó édesanyáknak

A történet elmeséléséhez egy kicsit vissza kell
nyúlnunk Ádámhoz és Évához, vagy az almához.
Megfogalmazódik a kérdés, mit is jelent
a tejfakasztó rendezvény, ami az újszülött érkezését
követi.
A lényeg nagyon egyszerűen az, hogy az
„újapa“ legkedvesebb barátai összejönnek a
szülést követő minél előbbi alkalommal, hogy
kellő jókedvvel és otthon, illetve a környék mulatóiban
(diszkréten szólva kocsmáiban) elfogyasszák
a rendelkezésre álló kedvfokozó italokat
és tisztességesen elintézzék magukat, akár
több napon keresztül is. Úgy tartják, hogy minél
jobb a kedv és magasabb az elfogyasztott
italok mennyisége, annál több teje lesz a kismamának.
Aztán ezek az ünnepségek tovább fokozhatók,
mint az első fog, az első lépés netalán
az első szó, csak az alkalmat kell megtalálni.
Rövid történetünk egy rendhagyó tejfakasztó
eseményt ölel fel, amely nem a kisbaba megszületése
után került megrendezésre, hanem
a gyermek egyéves születésnapján. Helyszín
egy nagyobb magyarországi városka, eseményünk
főszereplői pedig egytől egyig gyermekkori
jóbarátok, van aki már gyermekáldás
után, van aki pedig még előtte.
Ahhoz, hogy megértsük, mire is készülnek az
egyéves születésnapon, ugorjunk vissza egy
kicsit az időben.
A család már harmadik gyermekét várta. A
szülés tervezett időpontjának közeledte ilyenkor
már nem okoz olyan stresszhelyzetet,
mint az első babánál, már szinte rutinszerűen
telnek a napok, jönnek a jóslófájások, a különböző
jelek – vagy nem. „Majd jön az a gyerek
ha jönnie kell“ – gondolják a szülők, és nem is
aggódnak, amikor a kijelölt időpontban nem
kell nyargalni a szülőszobára. Aztán másnap
sem, harmadnap sem, sőt az ötödik nap után
sem akar az a baba megjönni.
Ilyenkor mit tesz az emberfia, természetesen
a telefonos segítséget választja, felhívja a szülésznőt,
mi is legyen. A telefonbeszélgetést az
adatvédelmi és személyi jogok tiszteletben
tartása miatt nincs módunkban leközölni,
ezért csak egy kis részletet mutatunk be:
– És akkor a feleségem, ha megissza ezt a népi
koktélt, akkor attól felgyorsulhat a szülés?
– Az nem, de a koktél hatására kitisztul a
szervezete és beindulhat a szülési folyamat,
azaz miután megitták az italt, várják a hatást: a
hasfal összehúzódik a hasmenés miatt, amitől
elindul a baba. Ekkor szépen beülnek az autóba,
bejönnek a kórházba és jól megszülünk.
Az instrukcióknak megfelelően a fiatal pár elvégezte
a méregtelenítést és szépen lassan elindultak
a kórházba. Az események azonban
gyorsabban alakultak, mint azt mindenki várta,
és a tisztulással egyidőben a fájások is egyre
gyorsabbak lettek, azaz a baba jelezte: idő
van, induljunk. A kis család be is pattant a járgányba
és természetesen a közlekedési szabályok
betartása mellett, de kicsit tempósabban
elindultak a lakásuktól mintegy 15 percre lévő
kórházba.
A kis jövevény azonban nem várta meg, hogy
a szülőszobába érjenek – nem messze a kórháztól
meg is született, így a szülészet szakemberei
már csak a kisfiú megérkezését tudták
konstatálni, illetve biztonságba helyezni a
babát és a mamát.
És hogy miért érdekes ez a történet, ami nem
feltétlenül ritka, bárkivel, bárhol megeshet?
Azért, mert ami egy év múlva történt, az sokak
számára örök emlék marad.
Itt kanyarodunk vissza a bevezetőben említett
tejfakasztó rendezvényre, amely a következő
forgatókönyv szerint alakult. A barátok előzetes
szervezése alapján egy kiválasztott személy,
nevezzük Ferinek, elindult a városba és
beszerezte a következőket:
– tetemes mennyiségű konyak
– sárgabaracklé
– ricinusolaj
Az alapanyagokból az eseményen megjelent
10 délceg férfiú részére elkészítésre került
egy olyan 3 decis csodakoktél, amely 2 dl baracklevet,
˝ dl konyakot és 1 dl ricinusolajat
tartalmazott.
A srácok aztán saját tempójukban, azaz volt,
aki egy húzásra, volt, aki szépen lassan kevergetve
kortyolgatva, volt olyan, aki pedig szívószállal,
de elfogyasztották a mennyei italt,
amelyet aztán kólával, sörrel, pogácsával satöbbi,
satöbbi (volt aki még töményet is utánaküldött)
lefojtottak.
A történet persze csak itt kezdődött, hiszen a
jelenlévő férfiak pezsgővel, tartalék alsónadrággal,
valamint megfelelő mennyiségű vécépapírral
felszerelkezve gyalogmenetben elindultak
a kórház felé. A misszió lényege
ugyanis az volt, hogy gyalogtúra formájában
tisztelegjenek a hős édesanya előtt, ugyanakkor
nem akarták megvárni azt, hogy mindenki
a családi ház vécéjét teszi rendbe, inkább a
kertek alatt elosonva a kórházat vették célba
(tudva persze, hogy nem mindenki érhet el
oda, mert utoléri a gyors lefolyású hasmenés).
Nem egészen egy kilométerre a kiindulóponttól
Z. (csak így röviden, ismét a személyiségi
jogok védelme érdekében) jelezte, hogy idő
van és az egyik építési telekre behúzódva hangos
kiáltások és trombitálás közepette megszült,
azaz méregtelenített. Ezt aztán legalább
három, hasonló intenzitású méregtelenítés követte,
természetesen ugyanattól a személytől.
Aztán sokáig semmi, senkinek nem volt ingerenciája,
bár K., akinek már volt hasonló tapasztalata
(mármint az alhasi görcsök (azaz
puki és társai) tiszteletben tartásával kapcsolatban,
csak azt öltönyben élte meg és két üzleti
tárgyalás között, de ez egy másik történet
és nem ide tartozik) érezte, hogy közel a határ,
de pszichésen, agykontrollt gyakorolva
visszafogta magát.
A gyalogtúra véletlenül egy hangulatos pub
(azaz a helyi szótárban kocsma) mellett vitt el,
ahova a kis csapat betért egy kis frissítésre. Itt
egy rövid koccintás történt, s számos túrázó
jelezte, hogy meglátogatná a vécét, ám a
zsűrielnök, azaz a születésnapos kisgyermek
apukája jelezte, az nem ér, azonnali kizárást
jelent a versenyből.
A kocsmából kifelé két versenyző, Zsolti és
Lackó jelezték, hogy most már ők jönnek és
lőn csoda, a csapat tapsviharától kísérve megtették
amit a haza megkövetelt. Feri barátunk,
a koktélosmester aztán a legnagyobb babért
aratta le, szinte centikre attól a helytől ahol a
baba megszületett, feladta a küzdelmet és
„csatlakozott az előtte szólókhoz“. Miután a
csapat egy része sikeresen túlesett a hasmenésen
és látszólag kiürült, a sereg felhívta az
Édesanyát, aki hirtelen meg is érkezett személykocsival,
a könnyeit törölgetve és hangosan
nevetve köszönte meg a megemlékezést.
A házba visszatérve további két résztvevő
csatlakozott a már magukat könnyűnek érzőkhöz,
majd lassan a kis csapat minden tagja hazatért
otthonába pihenni. Pihenni? Hiszen ekkor
kezdődött az afterparti néhányuknak:
Zsolti mindösszesen 6 órát töltött a vécén, úgy
reggel hattól kb. délután fél egyig, de volt, akinek
sikerült a teljes vasárnap délutánt a vécén
töltenie, majd másfél éves kisfiától „kölcsönvett“
popsikenőccsel enyhítette fájdalmait.
Volt, aki alig várta, hogy hazaérjen és lenyugodjon,
azonban hajnalban megtámadták a
görcsök és sikeresen hasment. Ezt az emberkét
később diszkvalifikálták, mivel délután galád
módon bevett egy Lopediumot hogy megállítsa
az ürülési folyamatot.
Hétfőn aztán mentek a köremailek és telefonok,
illetve a későbbi találkozókon előszeretettel
anekdotáztak a túráról, és egymást kérdezgették,
mikor lesz megint egy ilyen durranás.
A feleségek pedig egybehangzóan csak
ennyit mondtak: „Ti nem vagytok teljesen
normálisak…“
Ugyanakkor abban minden fiú egyetértett,
hogy ennél szebb egyéves születésnapot, illetve
megemlékezést nem is lehetett volna megszervezni
- egy kispapa tollából-

:lol:

Bocs, hogy ilyen hosszú lett
Vendég

Borsika, nem baj, hogy rögötn 2-est vettél, nagy eséllyel amúgy is 3 kiló körül lesz, az meg 3-6 kilós. Nem sokkal nagyobb mint az 1-es és tuti nem lesz kisebb, mint kéne :)

mtunde

Sziasztok!

Adri: Akkor egy cipőben járunk a huncut fiúk miatt :lol:
Marcell és Patricia is ezt csinálták a vizzel???

Andi: Bár csak Viktor is így aludna el mint Balázs 8)

Kicsit mérges vagyok, mert tegnap apósom ki vitte a Viktort sapka és pulcsi nélkül az esőbe és hiába szóltam neki,mint ha nem is neki dumálnék :twisted: :twisted: :twisted: Ma meg prüszkől jobbra-balra a gyerek. Annyira boldog voltam hogy túl vagyunk a takonyságon erre tessék :twisted:
Fel tudnék robban.....

Veronikusz:Ezek a bölcsik...
Azért drukkolunk és várjuk a beszámolót :lol:

Na rohanok felébredtünk.

valentina

Borsika! Állati! :)

mtunde

Borsika!
Ez kész :lol: !

Kép
Kép
kriszta36

Ja, túl vagyok a cukron. Mindkét karomon kék folt, még egyszer sem jártam így a Kútvölgyiben.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vajon Veronikusz túl van már a nehezén :?:

mtunde

Veronikuszról semmi hír :?:

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika :lol: :lol: :lol:

Veronikusz +++++++++++++++

Andi, de ééédes! :lol: Nálunk gyümis rizstorta volt, aszalt szilvával, barackkal, óriásmazsolával, banánnal, fincsi volt! Ja, meg répatorta a másik bulin (2 is volt :D)

KépKép
barimami

Ja, Andi, nálunk sima, hagyományos nagyi féle csokitorta volt 1-es szám formájú! :)

Veronikusz este jön csak

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?