köcszi csajok a kedves szavakat, jólesik, mert ma valahogy nagyon padlóra kerültem a sertéskülsőm miatt.
bárány: sokkal vékonyabb vagy nálam basszus. olyanokat irsz néha magadrol... szerintem lehet hogy szemüveg kéne neked.
Csiri: a csinimami.
láttam volt itt egy játék, régi-új rucikat felvéve. sajna nálam ez kizárt, mert nagyon el vannak pakolva azok a rucik, amiket nem hordok. egyetlenegy van csak elöl, az a fekete kis nyári ruha, ami a fotón rajtam van, csak rávettem azt a türkiz színű pólót. na de a lényeg látszik, hogy meddig ér... 2 éve nyáron még simán combközépig leért...
gyerekorvos: nekünk sincs még... majd a védőnőt kikérdezem, ha eccer ideér. úgy volt, hogy múlt héten jön, de elhalasztottuk, mert a férjuramat kísértem épp szájsebészetre... aztán hétfőn felhivtam, harmadszorra vette csak fel, és aszonta visszahív... na azóta se hív, pedig elvileg ezen a héten jönne... mivel ma már tuti nem jön, holnap-holnapután meg nem érek rá, ezt buktuk. monnyuk holnap du. lesz egy szülésfelkészítő-féleség ott, ahol a védőnők is rendelnek, nem kizárt, hogy összefutunk. namindegy. úgy tudom, hogy 3 gyerekorvos van a városban, 2 anyóka és egy fiatalabb nő. a 2 anyóka az egyik egy bűbáj, de nem túl jó doki, a másik meg egy igazi banya, akitől félnek a gyerekek. meg állandóan megjegyzéseket tesz. a harmadik, aki fiatalabb, meg állitolag nagyon jó orvos, viszont kicsit mogorva... de nem rosszindulatú, csak általában olyan, mint aki citromba harapott. ezeket a kozmetikusom mesélte... szóval szép kilátások.
ibm: jabizony, pörgök. nemtok megülni a seggemen, de nem is bánom. ha itthon kéne ülnöm/feküdnöm 24 órát, lehet, hogy bekattannék...