A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok csajok!

Hát nekem rég volt ilyen fos éjszakám!
Szerintem semmit nem aludtam,aztán 7 körül sikerült visszaaludnom 1/2 10-ig,de olyan vagyok mint a mosott szar!
És úgy érzem magam mint akinek szétverték a derekát! :cry:

Nagyon szépen nőnek a pocik és egyre gyorsabban mennek a napok!! :lol:

Nálunk is mindjárt esni fog! :cry:
Mennek a drukkok a dr-hez és uh-hoz és persze várunk vissza titeket!

Pont a két FŐFÓRUMOZÓ lép le! :lol:

Kép

Kép
ibm

sziasztok,
na már megint eltüntettem magam néhány napra... a gyerekszoba körül forog az élet eléggé, meg mostanában csavaroghatnékom van. félnapokra eltűnök itthonról, hétfőn anyuval, tegnap barátnőmmel és a 7 hónapos kisfiával... pénteken pedig Zorán koncert! :D

hűű haladtok a pocakokkal elég rendesen, mindenki. nekem centire már megint nem nőtt 2 hete, most a súlyom sem nagyon változott, de kezdek szélesedni. a fejem is. a derekam meg kezd eltűnni. a gyűrűim kezdenek szorítani... eddig nem volt olyan nagyon bajom magammal, de most kezden felvenni a sertésformát úgy érzem. na de tényleg. és az a durva hgoy az elmúlt 1-2 hétben nem híztam annyit, viszont kinézetre meg olyan, mintha legalább 3 kiló feljött volna. ja, és nem is vizesedem úgy, hogy arra lehetne fogni. :roll:

nekem majd csak jövöhéten lesz doki amúgy, és újabban megint tökjól végigalszom az éjszakákat. este 10-11től reggel 6-fél7ig... aztán 8ig lustálkodás. néha 9ig. :D

gátmasszázs: gondoltam rá, teccene ha apa csinálná, de sztem más lenne belőle. :lol:

minnyá rakok fel sertésfotót...

mia_snow

Szia Mia!

Szerintem tök csini vagy!
A hasam nekem is ált. kéthetente véltozik,viszont megint olyan kívános lettem mint az elején!
Nekem Anyu a számra mondja mindig,hogy be van dagadva,mondtam ,hogy nincs csak együtt hízik a fejemmel! :lol:
Neked arany életed van!
Semmi panasz??
Mindig jössz mész!
Én örülök,ha a boltig elsétálok és vissza!
Úgy fájnak a bokáim meg a sarkam,biztos nehéz már ez a sok kiló nekik!

Kép

Kép
ibm

Mia mintha magamat látnám alkatilag!! :lol:
Vendég

Meg akartam mutatni,hogy mibe megyek a dokihoz de rajta van a fejem is és katasztrófa...
Basszus a fejem nekem lett a legnagyobb az tuti :twisted:
Vendég

Mia: csini vagy!!!!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Tegnap rosszul írtam, CTG-re megyek jövő szerdán.

A gátmasszázst én is szeretném, de a 36. héttől javasolták a szülésfelkészítőn. Apával én sem csináltatnám. Az valamai más...;)

Jajj lányok, olyan hihetetlen, hogy 2 hónap múlva már kinn lesznek a babák.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mia: Tényleg csini vagy!!!

Bari: Beírtam a 32+0-s UH adatokat a kiszámolóba, minden érték 34.hetesnek fel meg, kivéve a HC az 36 :shock: Akkor mégsem számolta annyira el a doki...

Most keltem fel aludtam egy másfél órát... Jól esett, viszont begörcsölt a balfelkaromban az egyik izom :( Már vagy fél órája szenvedek vele... Ááá, pedig nyomom magamba a kalciumot, lassan be kellene vennem a magnéziumot, mert ugye együtt a kettőt nem lehet (a kalcium gátolja a magnézium felszívódását állítólag)... Hihetetlen, milyen kripli lettem: fáj a karom a vádlim, mensisen fáj a derekam, le akar szakadni a hasam... Mi lesz még?

Mellékesen itt is sz.r idő van. Nincs kedvem kimozdulni, pedig jó lenne elhozni a leleteket...

Kép

Kép
bettica

MEGJÖTTEM!!!!!!!!!!!!!!!!
vISSZAOLVASOK ÉS JÖVÖK!ILLETVE ÍROM A BÉBIKÉM ADATAIT!!!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:47-kor.
pironya

TESSÉK NEKTEK EGY NEM VAKUS,ÖNKIOLDÓS POCIKÉP!!!!
a POCAKOM TARTALMA A MAI UH SZERINT:
1 DB KISLÁNY...AKI FEJVÉGŰ FEKVÉSBEN VAN,LEPÉNY A HÁTSÓ FALON TAPAD,JÓ HELYEN...
ÁTLAGOS MENNYISÉGŰ MAGZATVÍZBAN ÚSZKÁL....MIND A BECSÜLT 2031 GRAMMJÁVAL....
BPD:81 MM
AC:290 MM
FL: 57MM
Vendég

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:05-kor.
Vendég

Andi: Én (de csak ÉN) átnevezhetlen Csini-Bininek??????

Poci szépen alakul!!

Nagyon szép nagy babád van Neked is!!!!! Gratulálok!!!!
És végre tényleg egy jó képet csináltál!!!!!! :D :D :D :D :D
bszilvi25

átnevezhetlen=átnevezhetlek
bszilvi25

TUDJÁTOK MIRE LESZEK EZEK UTÁN KÍVÁNCSI?
UGYE EZ A KÖTELEZŐ UH VOLT A KÓRHÁZBAN...HOLNAP FÉL 5-RE MEGYEK A DOKIHOZ,AKI CSINÁL 3D-SET...
A KETTŐ UH ADATAI MENNYIRE FOGNAK ELTÉRNI EGYMÁSTÓL.... :?: :roll:
Vendég

Mia, Csiri - szépek vagytok! Gratulálok a jó eredményekhez!

Én ma elég nyomott vagyok, itt teljesen el van borulva! Aludtam egy órácskát félálomban, de már az sem megy igazán... :cry:

Megpróbálom hasznossá tenni magam és bepakolok a táskákba, aztán irány a vasalódeszka!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Helló mindenki!

Mia:alakulsz rendesen. :lol:

Csiri:nagyon jó lett az a kép,csak úgy sugárzol rajta!Gratula a kiscsajhoz,jók az eremények!

Kép
melike

Ja, és tényleg a holnapi eredményeket is közöld majd!

Kép
melike

Melike!
a sugárzást már kibeszéltük Barival,hogy az Csernobiltól van... :wink: :lol:
Vendég

ja és még a gyerekorvosnál is voltam,felírattam mindent a bébinek....
Úgyhogy ma magamnak is beírtam egy mezei pirospontot :wink: ,mert ügyi voltam....
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:48-kor.
pironya

Csiri: NAGYON JÓL NÉZEL KI! És hatalmasat nőtt a pocid az előző kép óta!!! :lol: :lol: :lol:
Miket írattál fel a bébinek? Ezt már most kell? Nekem még gyerekorvosom sincs. :oops:

Köszi a pocak dícséreteket! 8)

almaani
Kép
almaani

Almaani: ne aggódj, nekem sincs!!! Én is csak ámulok és bámulok!
bszilvi25

mindjárt kibogozom...pill
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:49-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:49-kor.
pironya

Na,erre már én is kíváncsi vagyok.

Kép
melike

Ez tuti kínaiul van és nem latinul.... ne hari,de nem tudom kiolvasni....:shock: :wink:

Ami tuti....lázcsillapítókúp,alkohol a köldökre,popsikenőcs,fürdetőkrém....meg valami ecsetelő a szájára????illetve még kamilla tea...

Itt úgy müködik,hogy az utsó hónapban megkeresem a gyerekorvost,felírja vényre ezeket és ha megszületik a bébi,apuka hazajövetelre kiváltja szépen,ügyesen ezt a pakkot....
A kórházban le kell adni a választottgyerekorvos nevét és ha megszületett a bébi,akkor a kórház a védőnővel együtt Öt is értesíti és a hazajövetel napján vagy másnap kijön lakásra és megnézi a babát...(ha nincs választott doki,akkor autómatice a körzetest értesítik....)
Vendég

Mi egy tündéri doktrnőt fogtunk ki annak idején és már 13 éve Ö a dokinőnk....én még nem láttam nem mosolyogni!!!
Ésami a lényeg!A gyerekek nem paráznak a dokinőhöz menet,még akkor sem,ha tudták,hogy szurira megyünk!!!!
Nekem Ö választott doki,de soha 1 tábla csokit nem fogadott el!!!!
Vendég

Nagyon köszi Csiri az infókat, majd rákérdezek a védőnőre legközelebb. egyébként tényleg logikus, hogy ezeknek a születésre meg kell lennie.

almaani
Kép
almaani

pironya!
a mi pelenkázónk is a vateráról van!!!!
Akkor még tapasztalatlan kis kezdő licitálók voltunk,azt sem tudtuk,hogy müködik!!!
Első naptól licitáltunk orrba szájba,holott 10 napos volt a licit....mindennap megnyomtuk ha valaki rátett!!!!!!!
Hülyék voltunk.....merthogy kivan írva,hogy mikor jár le a licit...próbáld úgy szervezni,hogy gépközelben legyél akkortájt és a géped gyorsságától függően az utsó 5 percben nyomj csak rá.....ha valaki rád akar még dobni,már nem lesz ideje,mert nem frissiti magát olyan gyorsan az oldal,Ö azt nem látja,viszont a tiedet még van ideje regisztrálnia "központnak"....
nekünk ez még mindennél bejött!!!!
Vendég

Almaani!!!!
Ezeket recept nélkül is meglehet venni a gyógyszertárba,de szerintem senkinek nem mindegy,hogy 1000 forintba kerül összesen receptre vagy recept nélkül 5000-be!!!!
Dokival meg úgyis beszélni kell!!!!
És nem akarok okoskodni,de a védőnő,úgyis azt a dokit ajánlja,akivel egy körzetben van....érdemesebb inkább,kisgyerekes anyukákat kérdezned.... :wink:
De nem akarok belekotyogni,bocsi :oops:
Vendég

Na megjöttem és már megint velem van tele az oldal!!!!!
Amíg izgatottan várjuk Bari visszatérését az eredményeivel,dobjatok már valami témát!!!!(éspersze szóljatok is hozzá,ne csak azért támázzatok,hogy én ellegyek :lol: )
Vendég

Köszi a tippeket!

Veletek a baba egy szobában fog aludni eleinte?

almaani
Kép
almaani

köcszi csajok a kedves szavakat, jólesik, mert ma valahogy nagyon padlóra kerültem a sertéskülsőm miatt. :(

bárány: sokkal vékonyabb vagy nálam basszus. olyanokat irsz néha magadrol... szerintem lehet hogy szemüveg kéne neked. :D

Csiri: a csinimami. :D

láttam volt itt egy játék, régi-új rucikat felvéve. sajna nálam ez kizárt, mert nagyon el vannak pakolva azok a rucik, amiket nem hordok. egyetlenegy van csak elöl, az a fekete kis nyári ruha, ami a fotón rajtam van, csak rávettem azt a türkiz színű pólót. na de a lényeg látszik, hogy meddig ér... 2 éve nyáron még simán combközépig leért... :oops:

gyerekorvos: nekünk sincs még... majd a védőnőt kikérdezem, ha eccer ideér. úgy volt, hogy múlt héten jön, de elhalasztottuk, mert a férjuramat kísértem épp szájsebészetre... aztán hétfőn felhivtam, harmadszorra vette csak fel, és aszonta visszahív... na azóta se hív, pedig elvileg ezen a héten jönne... mivel ma már tuti nem jön, holnap-holnapután meg nem érek rá, ezt buktuk. monnyuk holnap du. lesz egy szülésfelkészítő-féleség ott, ahol a védőnők is rendelnek, nem kizárt, hogy összefutunk. namindegy. úgy tudom, hogy 3 gyerekorvos van a városban, 2 anyóka és egy fiatalabb nő. a 2 anyóka az egyik egy bűbáj, de nem túl jó doki, a másik meg egy igazi banya, akitől félnek a gyerekek. meg állandóan megjegyzéseket tesz. a harmadik, aki fiatalabb, meg állitolag nagyon jó orvos, viszont kicsit mogorva... de nem rosszindulatú, csak általában olyan, mint aki citromba harapott. ezeket a kozmetikusom mesélte... szóval szép kilátások. :roll:

ibm: jabizony, pörgök. nemtok megülni a seggemen, de nem is bánom. ha itthon kéne ülnöm/feküdnöm 24 órát, lehet, hogy bekattannék... :roll:

mia_snow

almaani: nem. saját szobája lesz egy egyszemélyes ággyal, az első napokban/hetekben én költözöm be hozzá. sok ismerősöm szív az eleinte közös szobával... nem egyszerű leszoktatni a gyerkőcöt az együttalvásról, vagy átszoktatni egy idő után másik szobába - állítólag.

mia_snow

PIRONYA!!!!
AZ 5 PERCET VEGYÜK LE 2-RE!!!!!
Vendég

[quote="pironya"]. írta:pironya.. mert ugye jövő szerdáig vagyok csak :D :D :D
Amilyen az én formám presze, hogy most van 6 napos munkahét ...

Pironyaa! hát ha jövöhét pénteken amúgysem dolgoznál, akkor neked miért kell most szombaton dolgoznod? :) mármint érted, hogy értem... :D

mia_snow

Velünk egyszobában lesz Máté!Én el sem tudnám képzelni,hogy ne így legyen.Hogy meddig azt még nem tudom,majd meglátjuk.
Mi szeretnénk kb. két és fél éven belül tesót is.Akkor már bonyolultabb lesz a két szobás lakásban,hogy ki hol alszik. :lol:

Én is így vagyok,mint Mia:egyenlőre még bírom és igénylem is a csavargást,sétálást.

Kép
melike

Pironya:igaza van Miának!Neked akkor az túlóra!

Kép
melike

Mia!!!!
Pilisvörösvárnak mennyi a lakossága????
3 gyerekorvos?????????? :shock:

Na azért az elötte és most játékról inkább ne beszéljünk!!!Láttad meddig jöttek fel a gatyáim???? :oops:
Vendég

Igen szerintem sem kell szombaton menned már Pironya!

(mi itt megszavazzuk Neked!!) - különben ment pü!

Nálunk a kicsi külön szobában fog aludni. (ami ismerőseim szerint nem
lesz túl jó, de ha nagyon sírdogál, akkor beköltözök majd hozzá én - Apa had aludja ki magát, ha csak ő dolgozik) :D
bszilvi25

ALMAANI!!!!

Nekünk külön szobában lesz a bébi....terveink szerint....
de elöre látom és tapasztalatból tudom,hogy ez úgy fog müködni,hogy este 7-8 körül fürdetés,szopi,alvás...utána éjfél körül még egy szopi....az még csak-csak oké....de utána amikor éjjel kell fel áttipegek és vagy ottalszomel,míg Ö eszik és reggel arra ébredek,hogy hopp,nem a helyemen vagyok.....vagy úgy,hogy átviszem közénk és ott alszunk tovább!!!!

tapasztalt anyukák,nálatok nemtudom,hogy volt,de az bizti,hogy ahogy a cumiról,úgy a közös alvásról is nagyon nehéz leszoktatni a gyerekeket!!!!Ésugye van a magánélet is.... :shock: :roll:
Vendég

Szilvi, igen én is így vagyok... az első pár héten beköltözöm, Apa had aludjon, ha már ő a kenyérkereső :D

Csiri: asszem 15 ezer fő... de az infó meg a kozmetikustól van, szóval ezért mondtam hogy kikérdezem a védőnőt is. :D

Melike: mi is így tervezzük az ütemezést, csak közben megspékelve egy építkezéssel.... :lol: jó lesz az is. mondtam Apának hogy 30. szülinapomra (jövő július) szeretnék egy kislányt a pocakomba. :D

mia_snow

Csiri: tök természetes hogy szélesedik a csípőnk! ne aggódj emiatt. gondolj bele, ha nem szélesedne, hogy férne ki a gyerkőc? inkább legyen nagyobb a kerületünk, minthogy 20 órát kínlódjunk a szüléssel... :roll:

a barátnőm csípője 6 centivel nagyobb lett ... már nem szoptat, 8 hónapos a gyerkőc, 2 kilóval kevesebb, mint szülés előtt... szóval a csontjai mentek szét. evvan. hajrá homokóraforma! :D

mia_snow

nem a szülés előttinél kevesebb, hanem a babavárás előttinél... írok összevissza már... hol a kávém??

mia_snow

de basszus ki sem beszéltük még!!!!!
Láttátok Karda Beát????
Szín alkesz....
Vendég

Csiri! Gratula az eredményekhez,kíváncsi vagyok a holnapira!

Nálunk is külön szobában lesz,legalábbis így indulunk,de majd úgyis kialakul!

Gyerekorvos! Még nekünk sincs,mindenki mást mond!

Kép

Kép
ibm

Én már írtam,hogy jót röhögtem (de a vacsora társak is)Beán.Szerintem a desszertnél már kicsit nem bánt semmit... :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?