A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jo reggelt!

Ildikenek boldog 8. hofordulot!!!

Ugy repul az ido!! :?

Emese! Ugyanilyen babakocsink van :D Narancssarga, de kicsit mas, mint a 2. kep (marmint a szinosszeallitas, tobb a n.sarga benne)
Jo kis kocsi, eleg konnyu is.
Vendég

K. Timi!

Gyonyoru kisfiu Adam! Naggyod edes! :D
Vendég

K. Timi, nagyon jól tetted, hogy ennyi képet raktál Ádiról, már olyan régen láttuk :D . Tündéri vidám kis manó :D .

Panka is mozgásfejlődik ezerrel. Most sem akart aludni, "mászkált" a kiságyban ide-oda, majd egyszer csak csend lett:
Kép
Keresztben és hason :shock: ...ami azért döbbenet, mert ahogy pl. Petrus soha nem aludt háton, Panka soha nem aludt még hason...ha hason volt, még a fejét sem tette le soha, pihenőre :shock: :roll: .

És még néhány:
Kép Kép
Mit nekem mászás, így is mindenhová eljutok :D !
dettyk

Szebb napot :)

Máté,Ildike boldogságosat :)

Niki!
édipofa Rania :)
s mikor fogsz választ kapnio,h. mehet a "gyerekovi"? ugye a Te párod volt DJ? s ha igen azt még csinálja?

Timi!
Jó cucokat vettél :) Tartós egyenesség az milyen? Nekem anno dauervízzel kihúzta a régi fodrászom és attól volt egyenes(hú de örültem neki végre normálisan állt a hajam :) )
VikDan milyen huncut kispasi :)
A recepteket majd átteszem/átteszi vki a receptek mappába jó? mert olyan jó h. leírod,de mire mi eljutunk odáig,addigra sok levél lesz és én rohadt ideges tudok lenni ha nem találom elsőre meg és lapozgatnom kell :wink:

Kaqk!
jók a képek :) Emma is milyen csinike :)

Lmóni!
Jesszumpepi :shock: csodálom h. még élsz :roll: Gréti nem ijedt meg?
ha közel laksz ikeához szerintem ott is tudsz anyagot venni :)

Ágica,Maggie????????????

Juba!
Nálunk Míra volt a sokkal pörgősebb,nyughatatlanabb :) Bálint maga a megváltás bizonyos tekintetben :) sokkal nyugodtabb,bár éjszaka szeret kaszinózni(bezzeg Míra ilyet nem csinált)kivárja a sorát,nem olyan hisztis most még mint a nővére(vszínű h. ezt is pillanatokon belül el fogja tanulni) de olyan jó h. van testvére,akit imád(oda-vissza)akire remélhetőleg később is tud majd támaszkodni :)

Bongyi!
mikor mentek a vasúttört.parkba?mert mi vasárnap elméletileg ott fogunk időzni,ha sütni fog a nap :)

Szeli!mindegy már leírtam szóval Regi!
avatart cserélek majd egyszer,de ahhoz kell csinálni 2 gyerekes képet,mert ha csak Bálinttal lennék,Míra sérelmezé,ha fordítva akkor is :) nem egyszerű eset a jányom :) vagy csak2 gyerek lesz :)

Bálint megint breteg :( most épp felsőlégiúti hurutja vagy mifene baja van :( elvittem mert köhögni kezdett egyik éjszaka :( szerencsére AB-t nem adott még a doki,gyerekem amúgy vigyorex-szel feltöltve s sokat mosolyog :) egyre többet kutyázik és mászik hátrafele :) tegnap meg olyan édik voltak agyerekeim :) Míra -Apa csörgös labdát dobálgatták,Bálint meg a habtapin akkorákat kacagott :lol:
Persze ma éjszaka megint felkelt 1/2 4kor köhögni 4-1/2 6ig kaszinózott(ZSófival összebeszéltek tán :roll: ) aztán 1/4 7kor iszonyatos viszketésre kelt szegénykém :( de h. mitől :shock:
no mindegy már alszik :)én meg alig látok ki a fejemből,de lesz ez rosszabb is :) s úgy láttam(ha sír akkor látok a szájába :) ) mintha a bal1-es fog mellett jönne a 2-e is :roll: Ő sem tankönyv szerint növeszti a fogait :lol:

további szép napot :)

KépKép
viranka

Ja meg Regi!
Bálint is hzs-ba alszik,de bakker Ő vándorol :lol: folyamatosan a másik irányba,v. keresztbe alszik :) szerintem Ő is olyan lesz mint Míra volt anno :) Hálózsákban rohangált,mászott :lol: :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Emese és Timi mindkét babakocsi nagyon szuper! Jó vételt csináltatok!

Hajni nem vagy semmi:-) folyamatosan adsz el/ veszel:-) de iagazad van :wink: Örülök, hogy nekünk is irtál!

Éjszakai kaszinózás nálunk is volt? ebből kifolyólag ma mint zombi keltem, de benyomtam egy adag kávét, most tök jól vagyok!

Timi édes Ádi:-) Kérem gyakrabban tessék jönni :wink:

Dettyk Panka nem semmi, hogy aludt el. Nálunk ilyen miért nincs? :? ha fáradt és beteszem a kiságyba üvölt :shock: ott kell üljek mellette és vagy simizem, vagy ütögetem a popót, vagy csak mellettem belém bújva bir elaludni.

Napközben én inkább a babakocsiban alvást preferálom a teraszon, vagy séta közben, este pedig szopi után kap egy kevés Mildibé Szép álmokat tápit, 2es aventos cumin ( jó lassan fut) és elalszik közben.

Regi van most 1 ftos licit is a karikára ( hátha még olcsóbban hozzájutsz)
http://www.teszvesz.hu/item351338212_fu ... kadba.html

Heni
KépKép
heni81

Helló, Csajok,
jövök majd rendesen is, most csak: PARADICSOM hány hónapos kortól mehet? Teljesen ellentmondásos táblázatokat találtam, volt, amelyik 7-9 hn-nak ajánlja, de a legtöbben a 12 hn-nál (!) szerepelt...

Kép
Kép
irina

Irina szerintem 7-9 paradicsonszósz,mert ugye bébiétel van paradicsomosburgonya 6hótól, 12 paradicsom( magok miatt)
Olyan érdekes, hogy az epret, málnát is csak 18 hó után szabad a magok miatt. :shock:

Heni
KépKép
heni81

Amona! Boldog szülinapot!

Ildikének boldog hófordulót!!!

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Rania epp tegnap evett paradicsomot, szerintem lehet adni. Sot, o a kezdetektol eszik epret, malnat, itt nagyon sokfele gyumolcspure van ezekbol 4 honapos kortol.
Vendég

Niki püré ok, de én magára az igazi gyümölcsre gondoltam, majd nyáron a kertből.

Heni
KépKép
heni81

Lányok, köszönöm, sejtettem, hogy a magokkal lesz itt is valami...

Isten éltesse Ildikét és Amonát sokáig!!! Kép

Viranka, szuper az új vonalzód (Bálint képén csak vigyorogni lehet)! 8) Jobbulást a kismanódnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meryke, Mátétól odavagyok, nagyon vagány kisfiú!

Dettyk: isteniek a képek Pankáról!

K. Timi: remek kispasi Ádám, tessék csak minél több képet feltenni róla!

Gremese: szuper az új babakocsitok! Nagyon teccik!

Helyzetjelentés: két napig Ádó nem aludt délután, egyszerűen nem bírt, max. mellen pár percet. Biztos a frontok voltak... vagy tudomisén. Az éjjelek javultak, de azért van ébredés, és a (nekem) hajnali kelés megmaradt, mindegy, akkor már úgysem tudok aludni sajna... Az esti elalvás most valami álomszerűen jó (cicin félig vagy teljesen bealszik Ádi, csak le kell rakni), a nappalin szeretnék változtatni (ülcsiben alvás), de esélyét sem érzem, noha a legtöbb tanácsadónál azt olvasom, hogy de, meg lehet oldani az ágyban elalvást (engem nem zavar, ha ott kell ülni, énekelni vagy simizni kell, de nálunk Ádi szimplán ordítva sír, ha erre akarom rávenni -- és nem türelem kérdése: végkimerülésig sírna, ha a kiságyban akarnám hagyni, simogathatom vagy felvehetem én, ha leteszem, újból indulna a dolog. Biztos vannak, akik szerint nem vagyok elég kitartó, pedig csak ismerem a gyerekemet... a "melléfekvés nagyágyban" nekem nem jön be, Ádi hajnalban is inkább az arcomat verdesi, semmint visszaaludna ettől...)
Ma kezdjük a sárgarépázást, de csak bébiételben merem neki adni. Aztán jön a husi! :D

Kép
Kép
irina

Kaqk! Nagyon szépek vagytok mindhárman! Családi összhang! :D

Timi26! Nem semmi! :lol: Jó tetted!!!
Köszi előre is a recepteket!!! :D

Viranka! Neked akartam még megköszönni a gmail rendberakását!!! Köszi! :D

Képzeljétek, Szeli este 11-ig fent volt. :shock: (8-kor szokott aludni.) De nem volt semmi baja, csak játszott, mászott, felállt (a szokásos). Mi már totál kivoltunk az apjával. :? Amúgy is korábban szerettem volna ledőlni, de hát ez nem jött össze… 11-kor végre kidőlt. Aztán egyszer ébredt fél 5-kor cumiért, utána fél 8-ig (!) aludtunk. :shock: Szerintem még soha nem aludt Szeli ilyen sokáig (és valszeg nem is fog). :D

Az előbb meg kész voltam már tőle. Sírt már, mert álmos volt. Betettem a kiságyba, cumi, takaró, de már megy és áll föl a rácsba kapaszkodva :shock: , ahol elengedi a cumit, ami megakad a rács tetején, és teli torokból ordít. Bemegyek visszateszem, cumi, takaró … stb. és ez eljátszotta vagy 10x… Jaj! El is fáradtam mára! :wink:

Szelit ma felültettem a babakocsiban, de csak negyed óráig volt el, aztán újra hasra kellett tennem. Aztán mikor már unta a sétát, fel akart benne állni… :shock: Inkább hazajöttünk… :lol:

Dotildi! Igen, békás csúszásgátló! :D

Meryke! Máténak annyira helyes pofija van!!! Gratu a méretekhez! :D

Mesi! Kaszínózás: nem irigyellek!!! „Tudod, miről beszélsz!” :?

Új babakocsi: én addig meg se merem rendelni, míg Szeli hason nyomul séta közben… Pedig már nagyon várom! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi! Ádikád nagyon édi! :D Húúú, jó piros az ínye! :shock: Szelinek sincs még foga, de neki még csak nem is duzzadt (én nem bánom, ráér).
Az uszisokat meg úgy irigylem!!! :?

Panka cukor! :D

Juba! Én nem akarlak rábeszélni a tesóra, mert nálunk se lesz. Én is egyke vagyok. Aláírom, hogy jó a tesó, de én megvoltam nélküle. Nem mondom, hogy nem hiányzott néha a játszótárs, és unokatesóméktól is nehezen lehetett elhozni sokszor, de tudtam egyedül is játszani. :D Viszont van két féltesóm, akiket felnőttként ismertem meg személyesen, és velük nagyon jó a kapcsolatom!!! :D

Viranka! Szerintem 3as fotó lesz a nyerő avatarnak! :wink:
Bálintnak jobbulást! Szegényke! :cry:
Ja, miután tegnap leírtam ugyebár a boszitopicba :!: , Szeli este felállt a hálózsákban, sőt éjjel, mikor a cumit kérte, épp hanyatt feküdt… :shock: :lol: De milyen jó, hogy azért ebben így tuti nem fázik meg! :D

Heni! Köszi! Este megtaláltam én is ezt a karikát, már levelezek a csajjal (tudom, mennyi a minimálár, hát nem 2000, de így se lenne rossz, még alszom rá). :D

Irina! Üveges paradicsomos krumplit Szeli már tök rég eszi. A sima paradicsomot szerintem később. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Szerintem nem baj, hogy így alszik el Ádi nappal!!! Minden babánál van valami, amit nem pont úgy csinál, ahogy kellene... sőt!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Még mindig olvasómódban.... :oops: Minden összejött az amúgy is rossz kedvem mellé, de majd elmúlik remélem..... :(

Betegeknek jobbulást, mindenkinek puszi!

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi, kitartás! Szeli alszik azért napközben nagyobbakat, nem? (Mi sajna nem...)

Attól kérdezném, aki már kiváltott szopit: hogy megy ez? Mert attól tartok, az úgy nem fog menni, hogy mindig odakínálom a cicit, és Ádi majd egyszer csak nem kér már az ebéd után, mert úgy jóllakott... (ezért, gondolom, az lesz a megoldás, hogyha már jó sok főzit megeszik husival, akkor nem kínálom már utána meg cicivel, csak inni kap). Gremese, Te hogy csináltad?

Kép
Kép
irina

Sziasztok :D !

Mindjárt írok részletesebben is csak meg szeretném kérdezni Milénától,hogy mi a baj????????????

Miért vagy elkeseredve????Ha ide nem akarod akkor mehet a gmailre!!Nem akarom erőltetni de szerintem jobb ha kiírod magadból ha bánt valami!Legalábbis én meg szoktam könnyebbülni!
Hátha tudunk segíteni!

KépKép
juba

Miléna, fel a fejjel! És tudod: gyere, mesélj (itt vagy inkább a gmailen)!
Kép

Kép
Kép
irina

Köszönöm, aranyosak vagytok!Nincs nagy tragédia, csak két napig fájt a fejem, Zétim fogzik és az éjszaka kész horror volt, valamint pénzügyeket intézünk ami nem akar sehogy alakulni jelenleg.

Zétitől 3 napja nem haladok semmire, szalad a lakás. :( Párom is rengeteget dolgozik, szóval kicsit sok volt ez egyszerre.

De ígérem összekapom magam és jövök majd! Szerencsére jön a hosszú hétvége majd. Jó lenne kicsit kimozdulni.

Még egyszer köszönöm az érdeklődést, nagyon jólesik!

Puszi Nektek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Látom mindenki babakocsit meg gyerekülést vásárol!!Nagyon tuti darab Emese!!!!Nekem is kéne de én olyat szeretnék ami nagyon könnyü és esernyőre lehet csukni,mert mi sokat járunk busszal és itt igen szűkösen vannak kialakítva ezek a genya buszok és babakocsival nem is lehet felférni! :twisted: Egyszer egy anyuka feljött babakocsival és a sok parasztnak nem tetszett :twisted: mert nem férni el tőle!Hát nyomorult nem tehet róla,hogy ilyen sz@rul csinálják meg ezeket a ...buszokat!!Sok ember olyan bunkó tapintatlan tud lenni!!!Ezért is utálok buszozni...

Bertus felkelt majd később folytatom!!

Képek édesek mint mindig!!!!!!!!!!

Ildike boldog hófordulót!!!! Kép

KépKép
juba

Sziasztok

Minden ünneplőnek sok sok boldogságot egy kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel.

Ildike boldog hófordulót!

Viranka: Vagyok csak olvasóba olyan semmilyen hangulatom van a héten :? Nagyon jó az új vonalzód!! Bálintnak meg jobbulást jó lehet az éjszakátok :? Mikor kell menned Halászhoz?

Dettyk: Nagyon jó a kép Pankáról.Lehet ő meg Petrával beszélt össze hogy megtréfáljanak minket.Az egyik hason a másik háton :lol:

Niki: Én is üdvözöllek mi sem "találkoztunk" még.Nagyon aranyos kislányod van.

Irina: (Bár nem tőlem kérdezted) Petrának először mikor tápot váltottam ki vagyis szerettem volna üvöltött a gyümi után még érte és én egy időbe rohantam és hoztam neki.Mire rájöttem hogy jobb ha vizet adok inkább mert azt megissza mondjuk mindent megiszik és nagyon sokat és nálunk ez tök bejött egyik napról a masikra.Másnap már igy csináltam és onnantól váltottunk egy tápot :)

Mesi: Nagyon de nagyon édes Zsófi a sapkában megmutattam apának és azt mondta na nekünk úgyanilyen kell :lol: :lol: Ha nem gond elmondanád hol vetted? :oops:

Juba:Hogy van Bertus? Nyügi még nagyon?

Kaqk: Nagyon szépek vagytok mindhárman.

K.Timi: Nagyon édes Ádi a képeken.Petra úgyanigy szokta fogni a cumiját mondjuk ő nagy cumis :lol:

Regi: Nagyon jó az új avatarod meg a vonalzód is.Annyira édesek vagytok rajta. Nem akarsz másik babát? Mi pont tegnap beszélgettünk róla bár én rettentően féltem a szüléstől és kell még jó sok idő hogy újra merjem vállalni.

Timi26: Szerintem jó vásárt csináltál.Vikdani nagyon cukor :lol:

Hajni: Jobbulás

Ma voltunk mérésen Petra 7120 gramm és 72 cm :shock: :lol:
Szerencsére... na ezt nem írom le mert holnapra megváltozik :lol:
Képzeljétek Petra beintett a főztőmnek :oops: Csak az üveges bébiételt hajlandó megenni most szerettem volna először megkóstóltatni vele de azt mondta köszi de nem :oops: Lehet én csesztem el hogy ilyen sokáig húztam de magam sem értem hogy miért? :cry: :cry: Kicsit szomorú lettem emiatt de betettem a fagyasztóba hátha később....reménykedem.

Meg kiakadtam a védőnőre olyan bunkó volt mondtam neki hogy nem eszi a főztőm erre mit mond rá biztos nem tudok főzni :shock: :shock: :roll: Meg hogy ő itt volt kedden és nem voltunk itthon és hogy hol voltunk rendesen számon kért mondtam neki hogy biztos sétáltunk nem mondta hogy jön? Teljesen felhúztam most magam megint.
Kicsit sok voltam.Bocsi

Ági

Kép

Kép
agica1126

Hello!

Na, szállítmányozás elintézve!!! :D Jól jött ki, mert amíg apósékra vártunk, jó nagyot sétáltunk Cegléd városában a Zúj babakocsinkkal!!! :lol: Kicsit nosztalgiáztam is, mert ugye sokáig ott laktunk és Rebekával rengeteget sétáltunk a központban...

Viszont szerintem VikDannak kötőhártyagyulladása van! Reggel óta jön a csípa a jobb szeméből, délutánra már a balból is! És olyan laposak neki, mintha álmos lenne! Délután lesz rendelés, elmegyünk valami szemcseppért...Addig is főztem kamillateát, azzal mostam ki neki!

Hajni: örülök, hogy jobban van a kezed!!! :D

Gremese: igen, ha meglát valami számára érdekeset, csatakiáltásban tör ki, és addig dumál, amíg el nem éri a kívánt tárgyat!!!
Ha nem is látom, a hangjából tudom, hogy épp mire pályázik!!! :lol:

KTimi: olyan édes Ádi azokkal a nagy kerek szemeivel!!! :D Aztán tessék kicsit sűrűbben jönni!!!

Dettyk: de édesen alszik Panka!!! Amit tegnap tettem fel alvós képet, olyan nálunk sem szokott lenni! Általában csak akkor alszik el, ha szépen eligazgatom...most nem bírta kivárni! :D

Viranka: persze, tedd csak át. Én még nem találtam meg ezeket a mappákat... :roll:

Irina: az üveges az már 4 hónapos kortól. Az igazi is, ha leforrázod, lehúzod a héját és kivágod a magokat. Gyakorlailag a húsa az ami babáknak ehető...még!

Miléna: ne foglalkozz vele, ha néha nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne! Nemrég nekem is volt egy ilyen időszakom...lesz@rtam mindent, utána összeszedtem magam és most minden rendben. És még a lakás is csilli-villi!!! :lol:

Ágica: védőnő :evil:
Babakaját a legegyszerűbb csinálni! Ahhoz még főzni sem kell tudni! Lehet, hogy Petrusnak szoknia kell egy kicsit a házikosztot!!! (Rebeka pl. jobban szereti az ovis kaját, mint az enyémet... :roll: )

ILDIKÉNEK BOLDOG 8 HÓNAPOSSÁGOT!!!

AMONA: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Tessék bejelentkezni!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

timi26: Ez olyan érdekes mert a sulis koszt nekem is mindig jobban izlett mint anyáé :lol Főleg a csokiöntet piskótával :lol: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Alvás:hmm tegnap Lilla is többet aludt kicsivel, mint szokott. Láttam más is írta, hát tényleg lehet a frontok :?
Persze reggel meg nem volt hajlandó, 5:50 kor ébresztő volt :evil: ahoz képest, h 10kor feküdt :evil:

Niki
Hurrá jó idő :lol: tegnap itt elég moslék volt, de remélem ma jobb lesz :)
Gratula foghoz, meg 4kézlábhoz!! :lol: ügyeske :)
És akkor most nem lesz következő bébi???
Tényleg magyarul is beszélsz a te kis kapucíneredhez? Már, h lehet, h azt monja anya első szóként :)??

Timi
Olyan édesek együtt Rebeka, meg VikDani....lehet akkor hétvégén megpróbáljuk mi lenne,ha Bálint meg Lilla együtt fürödnének. Bár Bálint elég szeles a kádban..:? is :lol:
Szuper az új járgány.
Babakocsi :lol: de jól megoldottad :)
Én még sosem láttam milyen a kötőhártya gyulladás, de hátha mégsem...szorítok, h ne az legyen

Kaqk
Nagyon cuki Emma és az a kis ruci :lol: a hajatok is jó lett, bár a férjedé nem tudom milyen volt előtte. Nem is nagyon feltünő, h Emmának is levágattátok.

Látom időszerű lesz már gmail-re is ellátogatnom :)

Mesi
Kemény kaki, tudod nekünk is van néha. És Timi jól írta egy kis szilva, őszibari vagy sárgabari helyrerázza, meg több folyadék, ha elfogadja Zsófi. Nekünk valami szert is javasoltak kemény kakira én nem váltottam ki, gondoltam
mellőzöm, ha nem muszály, de ha esetleg szükség van rá, megnézem neked mi volt a neve...
No már írtad is :lol: a szilva tutkó :)
Szuper az új járgány :) azaz lesz :)
Esti kaszinózás :evil:

Meryke
Nagyon cuki a standard szeptemberi topikos pihi székben :lol:

KTimi
Jó, h jelentkeztél :) gyere amikor tudsz. Dobsz pár képet és leírod mi van veletek az is szuper.
Hát most is érdekesen cumizik, mindjárt kettéharapja a majdnem kijött fogával :lol:
Tényleg nagyon duzzadt a felső ínye.

Dettyk
Hát jól kidőlt a csaj.

Viranka
Pusszancs Bálintnak, gyorsan gyógyuljon és növessze azt a fogat!!!

Regi
Nálunk is ez volt detto csak kicsit hamarabb kidőlt. Na és ez az állásos story is ismerős...:?

Irina
Igen pont így. Nekünk ugye ez gyümi után van, ha már nem sír gyümi után mikor befejeztük, h éhes, akkor most már nem kínálom neki oda a cicit.
Esetleg még iszik kicsit utána.

Ágica
Hát tényleg érdekes a védőnőd, ha ilyeneket mond. Mi meglepő van abban, ha fényes nappal szép időben nincs otthon az ember...:evil: és ha még este is van, ahhoz sincs túl sok köze...

Hajni
Boldog hófordulót Máté, Ildi baba!
Kép

Na megyek mert ez van alvás helyett
Kép
mindez némi üvöltéssel fűszerezve,már látszik a jobb alsó fog vonala, szerintem közel az áttörés, kicsit nehéz vele ma :(

puszika

KépKép
KépKép
fleur

Csak gyorsan, nem biztos, hogy tudok mindenre reagálni, amire akarok :roll: .

Irina, én nem kiváltottam a szopit. Azt a módszert alkalmaztam, hogy két szopi közé csempésztem be a kóstolókat, egyre többet, és így tolódtak a szopi időpontok :D . Mostanra egész klasszul beállt, reggel és délelőtt szopizik, ebédre főzit kap, 3-4 körül van egy szopi, 5-6 körül gyümölcs, és este elalváskor szopi :D .

Ágica, Petra 72 cm :shock: ? Micsoda égimeszelő csaj lesz :wink: :D .

Nnna, most ennyi...még ki kell kapálnom a mályvasövényemet :roll: .
dettyk

Dettyk: Apája meg én is elég magas vagyunk.Peti egy fejjel magasabb nálam :D
Panka hány cm? Tényleg és a többi baba?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ja és 53 cm született :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica, Panka 52 cm-rel született, most 67,5 cm 8) .

Heni, Panka a kezdetektől aludt egyedül a kiságyban, csak valami kell neki, amibe "belebújhat", takaró, párna vagy plüss jószág :wink: :lol: . Én voltam a legjobban megdöbbenve, amikor betettem a kiságyba, és pár perc múlva aludt :shock: . Szerencsére erről azóta sem szokott le, csak most néha sztrájkol, és bulizna alvás helyett 8) :lol: .
Egyébként 5 körül is hason aludt el, csak most a lába is kilógott :shock: . És amikor felébredt, majdnem négykézláb rugózott :shock: :lol: . Lehet, hogy ha egyre többet lesz hason, rájön a titok nyitjára, és én is rohangálhatok majd utána :roll: .

Paradicsom, mama házilag befőzött parijához mit szóltok? Mert én ma kevertem kis krumplival kóstolóba, és nagyon ízlett. Merjem neki adni?

Viranka, szuper az új vonalzód :D :D !!!

Ágica, azért a védőnőtök beszólása nagyon bunkó volt :evil: :evil: !!
dettyk

Megtöröm az 1 órás csendet :)

Dettyk: A védőnőm hála az égnek csak decemberig lesz utána újat kapunk mert elküldték nyugdíjba.

Kép

Kép
agica1126

Dettyk: ha tudod mi van benne szerintem nyugodtan adhatod. Én 100%-ost szoktam venni.

Voltunk dokinál! Kötőhártya gyulladás! :( Kaptunk szemcseppet és továbbra is ki kell mosni kamillával.

Láttátok volna hogy ledöbbentem amikor bementünk a rendelőbe! Azt tudtam, hogy helyettesítés van, mert szerencsére a mi dokink szabin van, de hogy egy régi gyerekkori jó ismerősömet látom viszont, mint orvos??? :shock:
Hirtelen azt sem tudtam, hogy tegezzem vagy magázzam! :shock:
Aztán ő letegezett, úgyhogy onnantól simán ment minden! Tök rendes volt!!! (kár hogy felnőtt orvos, nem gyerek...)

Kép
Kép
timi26

timi26: Jobbulást nektek. De a kamilla nem allergizál?

Kép

Kép
agica1126

Dettyk szerintem is adhatod, ha tudod miből van, nálunk mama 100% paradicsomot tesz el, cukor és tartósitó nélkül.
Irigyellek az alvásért.

Ágica a kamilla nem allergizálhat, már csak azért sem, mert a babatea 1 összetevője.

Timi jobbulást!

mi is 72 cm vagyunk ( 55cmel született)

[/url]

Heni
KépKép
heni81

Ágica, de Tőled is kérdeztem, mindenkitől! :wink: Csak agyilag nem jutottam el odáig, hogy kiváltani a tápszert is kiváltja az ember, nemcsak az anyatejet... egy barátnőm mondta épp a napokban, hogy ő még egy evést sem tudott kiváltani, mert a baba mindig eszik, ha utána mellre teszi -- hát az én Ádikám is ilyen, ennyi erővel ő még 6 évesen is szopizna szerintem ;-) Az ivás szerencsére egyre jobban megy, a vízből is lemennek már kortyok, azóta kissé megkönnyebbültem.

Csajok, mindenkinek köszi a reagálást a szopi/tápikiváltás témakörében!

Kép
Kép
irina

Ja és Ágica, ez a védőnő tényleg súlyos! Mi az, hogy számonkér Téged...??? :evil:

Kép
Kép
irina

Heni!

A kamilla erősen allergizáló :!: :!:

Timi!
én úgy tudom a legjobb ilyenkor a szemviditófű.

pusz mert apa toporog :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Ildike köszöni a köszöntéseket :D

K.Timi!

Ádi édes pofa :D És nagyon is jó képű kis pasi :D

Szupik az új vonalzók.

Betegecskéknek jobbulást.

Detti!
Panka is nagyon ari kis csaj :D

És minden baba tündéri egytől-egyig :D

Ildike is szokta csapkodni a lábait amikor jó kedve van
olyankor olyan mintha szaladni akarna :lol:
De viszont ha sirós kedve van akkor meg feszíti magát
és a sarkán és vállán meg támaszkodik és mintha hídat
akarna csinálni.
Amit mintha mondana vagy mond ADÁ-ADÁ-ADÁ.

Babakocsival én most nagy dilemmában vagyok van több is ami tetszik de nemtudok választani pedig muszály lesz mert a mostani
nehéz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Meryke!
Bocsi titeket hagytalak ki.
Máté is nagyon édes kis krapek és milyen huncut mosolya van. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Viranka ne máááááááááááá :shock: Hogy allergizálhat egy gyógynövény? és akkor miért van a babateában?

Heni
KépKép
heni81

Ildike boldog hófordulót!
Kép

Timi26: Máténak volt pár hete kötőhártyagyulladása, ami kétszer is visszajött. :? Nekünk kifejezetten mondta a doktor bácsink hogy forralt lehűtött vizzel (ne kamillával!) mossuk át a szemét és utána a neomicynes szemcsepp. És ezt legalább öt napig ,mert elég makacs, nekünk még így is sikerült visszafertőződni sajnos.:(

Bocsi, de nagyon fáradt vagyok, remélem holnap már tudok bővebben reagálni :twisted:

Szép álmokat! :D

KépKépKépKép
meryke

Viranka! Ez a szemvidítófű olyan, mint egy HP-s kifejezés. :lol:

Timi26! Jaj, szegény VikDan! De még időben elkaptátok, mert ez tud ám fájni! És fertőz, úgyhogy óvatosan! És persze gyors gyóygulást a Kisembernek!!!

Ágica! A kalapot anyukám vette a www.bebibolt.hu -ban. Mármint személyesen volt ott.

Irina! Én fokozatosan váltottam ki az ebédet. Pici főzi, majd sok szopi, majd fele-fele, és így haladtunk. Volt olyan is, hogy betápolt egy teljes adagot, majd fél óra múlva szopizott. Ez nálunk hetekig tartott. Majd eljött az idő, mikor a teljes ebéd után már nem kért cicit. Ilyenkor sok vizet iszik. Az uzsit már egyből kiváltottam, nem volt ez a fokozatosság, hiszen az ebéd kiváltása előtt sokszor kapott szopi után gyümit, és mikor véglegesen kiváltottuk az ebédet, rá jó pár hétre pikk-pakk kiváltottuk az uzsit.
A tízóraival még várok, egyelőre 3 szopi, és 2 hami van.

KTimi! De jó, hogy bejelentkeztél! Úgy szeretem nézni a fotóidat! Ádi olyan kis barackfejű cukika! :lol:

Amona! Boldog szülinapot!

Paradicsom: Szerintem is mehet!

Niki! Zsófi a legutóbbi (pár hetes) mérés szerint volt 9520 g. Nem gondoltam volna, hogy itt a topikban van nála nagyobb súlyú kislány! És íme, gyártanak még magas kakaóvaj-tartalmú kapucínert! :wink: :lol:

Itthon is lehet kapni üveges epret, meg málnát, Zsófinak már mindenfélét adtam.

Van itthon kukoricás bébikaja, amit ehetne, de én kételkedem benne, hiszen a felnőtt is nehezen dolgozza fel azt. Bár ha speciálisan dolgozzák fel, mint az epret, akkor lehet adni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is megyek szunyálni, rákészülök az esetleges éjszakai szeánszra. (Mivel boszitopik, remélem most jól elszóltam magam!) :twisted:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Mit értetek allergia alatt???
Mert VikDan már pici korában is kapott kamillateát amikor nem bírt kakilni és nem lett tőle semmi baja! Ezt most nem értem... :roll:

Gremese: nagyon is időben!!! Ugyanis reggel még semmi baja nem volt, délelőtt a jobb szeme kezdett váladékozni, délutánra már mindkettő!!! :shock: Mire a dokihoz értünk meg teljesen piros volt a szeme alatt és alig látszott... :roll:

Én is megyek alukálni és én is felkészülök a kaszinózásra!!! (Remélem nekem is bejön az ellenkezője!)

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt :D !

Vadvirág Márkjának boldog névnapot!!
Nyerkit Marcijának boldog hófordulót!!!

Kép

Timikém, születésnapod alkalmából minden JÓT kívánok Neked!!!!
Kép
dettyk

Csajok, találtam egy ugyanolyan babakocsit, mint amit elvittek előlem :D . Vuduzzatok, légyszi', hogy meglegyen, bár még van egy hét az aukcióból :roll: . Ha ezt is lecsapják a kezemről, fráááászt kapok :evil: :lol: .
dettyk

Timi26! Nagyon boldogságos szülinapikát kívánok Neked! Alakuljon úgy az életed, ahogyan azt Te szeretnéd!!!

Vadvirág! Remélem néha azért be tudsz kukkantani...
Márk Marcellnek boldog névnapot!!!

Nyerkit! MArcidnak boldog hófordulót!!!

Timi26! Bejött a tegnapi elszólás! Éjfél előtt landolt mellettem, mert sírt, meg mászott, utána 1-2x kellett betakarnom, és slussz! :D :D :D

No, akkor ha már így belejöttünk: Remélem nem nyerek a lottón a héten minimum egy hármast vagy egy négyest!!! (Adtam fel lottót! :twisted: )

VikDan szeme hogy van????

Dettyk! Remélem nem nyered meg azt a babakocsit! (Jaj, lehet, hogy most elszóltam magam és tuti az ellenkezője jön be? De sajnáloooom!) :twisted: :wink: :lol:

Viranka! Most már engem is érdekelne, hogy miért allergizál a kamilla? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

TIMI26!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

http://gif.fpn.hu/szulinap.gif

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

óóó, a tortát elszúrtam, bocsi!!! De ha oda kattintasz ott van a torta. :oops:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timikém nagyon nagyon boldog szülinapot kivánok Neked! Teljesüljön minden álmod és vágyad! Rendeződjön az életed úgy ahogyan szertnéd és sok örömödet leljed a családodban!

Márk Marcellnek boldog névnapot!!!

Nyerkit Marcinak boldog hófordulót!!!

Emese remélem is hogy nem nyersz a lottón :wink:

Nálunk olyan furák az éjszakák, mind más :evil: Éppen tegnap gondolkodtam rajta,hogy már több mint 7 hónapja nem tudok normálisan aludni. :?

Heni
KépKép
heni81

Timikém (26:-), Isten éltessen! Jobbulást Vikdanikának!

Isten éltesse a két Marcit is: Márk Marcellt és Nyerkit Marciját! Kép

Dettyk: boszizunk, hogy meglegyen a babakocsi!
Engem is érdekelne új esernyőre csukható kicsi kocsi majd, ha vki tudja, hol lehet ilyet kapni, ne habozzon megírni!

KAMILLA: ja, ez tök jó, tényleg allergizál, én sem tudtam eddig. Én is azzal kenegettem Ádi szemét újszülött korában, mert benyalt vmilyen szemfertőzést születésekor (gondolom, belőlem), nem is gyógyult nagyon, csak szárította (de pl. a kutyáim arc-szemsérüléseit is azzal kenegettem, és tök jó volt, levitte a gyulladást, szépen gyógyult). Ezt találtam a témáról, sajnos elég hihető: http://www.csf.hu/cikk_pdf/1061_200510rv38.pdf

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?