Alvás:hmm tegnap Lilla is többet aludt kicsivel, mint szokott. Láttam más is írta, hát tényleg lehet a frontok
Persze reggel meg nem volt hajlandó, 5:50 kor ébresztő volt

ahoz képest, h 10kor feküdt
Niki
Hurrá jó idő

tegnap itt elég moslék volt, de remélem ma jobb lesz
Gratula foghoz, meg 4kézlábhoz!!

ügyeske
És akkor most nem lesz következő bébi???
Tényleg magyarul is beszélsz a te kis kapucíneredhez? Már, h lehet, h azt monja anya első szóként

??
Timi
Olyan édesek együtt Rebeka, meg VikDani....lehet akkor hétvégén megpróbáljuk mi lenne,ha Bálint meg Lilla együtt fürödnének. Bár Bálint elég szeles a kádban..

is
Szuper az új járgány.
Babakocsi

de jól megoldottad
Én még sosem láttam milyen a kötőhártya gyulladás, de hátha mégsem...szorítok, h ne az legyen
Kaqk
Nagyon cuki Emma és az a kis ruci

a hajatok is jó lett, bár a férjedé nem tudom milyen volt előtte. Nem is nagyon feltünő, h Emmának is levágattátok.
Látom időszerű lesz már gmail-re is ellátogatnom
Mesi
Kemény kaki, tudod nekünk is van néha. És Timi jól írta egy kis szilva, őszibari vagy sárgabari helyrerázza, meg több folyadék, ha elfogadja Zsófi. Nekünk valami szert is javasoltak kemény kakira én nem váltottam ki, gondoltam
mellőzöm, ha nem muszály, de ha esetleg szükség van rá, megnézem neked mi volt a neve...
No már írtad is

a szilva tutkó
Szuper az új járgány

azaz lesz
Esti kaszinózás
Meryke
Nagyon cuki a standard szeptemberi topikos pihi székben
KTimi
Jó, h jelentkeztél

gyere amikor tudsz. Dobsz pár képet és leírod mi van veletek az is szuper.
Hát most is érdekesen cumizik, mindjárt kettéharapja a majdnem kijött fogával
Tényleg nagyon duzzadt a felső ínye.
Dettyk
Hát jól kidőlt a csaj.
Viranka
Pusszancs Bálintnak, gyorsan gyógyuljon és növessze azt a fogat!!!
Regi
Nálunk is ez volt detto csak kicsit hamarabb kidőlt. Na és ez az állásos story is ismerős...
Irina
Igen pont így. Nekünk ugye ez gyümi után van, ha már nem sír gyümi után mikor befejeztük, h éhes, akkor most már nem kínálom neki oda a cicit.
Esetleg még iszik kicsit utána.
Ágica
Hát tényleg érdekes a védőnőd, ha ilyeneket mond. Mi meglepő van abban, ha fényes nappal szép időben nincs otthon az ember...

és ha még este is van, ahhoz sincs túl sok köze...
Hajni
Boldog hófordulót Máté, Ildi baba!
Na megyek mert ez van alvás helyett
mindez némi üvöltéssel fűszerezve,már látszik a jobb alsó fog vonala, szerintem közel az áttörés, kicsit nehéz vele ma
puszika