Sziasztok!
most van kicsit időm írni.
Ma jöttek anyósomék, hajnalban. Ma egész vidám napja volt Máténak.
Viszont én elfáradtam.
szval rövid leszek.
Linocs, köszi a gyors linket az oltásokról. kiváncsi vagyok itt mi lesz. május elején megyünk orvoshoz először.
mit csináltok Fruzsival, hogy igy átalussza az éjszakát? nem is merek belegondolni mit adtok neki....
és sejtettem, hogy elhibázom, és az egyik fiú lány... bocsánatot szeretnék kérni Fruzsitól, nagyon aranyos a farmernaciban! És Zsutól is, asszem Vikót nézhettem akkor lánynak...? mentségemre legyen mondva szoptatásközben voltam... hormonok meg rövidlátás...
Feri továbbra is szuperek a képek, méééééggg.
Talmi télleg jó pasi, de nem olyan tuti mint az én két pasim
Fnora, nem tudom hogy mennyire fáj utána, mert császáros voltam és a legutolsó tehát még nem aktuális,de egy jóbarátnőm jó előre szólt, hogy ne ijedjünk meg ha az első (jópár) alkalommal fáj majd az ungabunga... szval teljesen normális, főleg ha sokat varrtak odebent is...
és a kendő/kenguru kevésbé teszik tönkre a derekat mint a kézben tartás.... legalábbis én ezt érzem...
Panny, dejó hogy itt

tessék gyakrabban jönni, ha tudsz
Beuska, Kissani, Panny, ha jól emlékszem még mindig nem kaptunk 3-tappancsos képet... lehet reménykedni? én úgy szeretnék...
tudomtudom tappancsmániákus vagyok...
Aranykavics ügyi vagy az egyedülléttel és aszopival!hurrá!
Beus,továbbra sincs Lilinek vonalzója...

jobbulást neki!
Pumperka, nagyon vidám kisfiú Oli! milyen kék szeme van...

csudaaranyos!
Juditkecskemét, hajrá a dolgozattal,remélem most kicsit LEvivel is könnyebb igy otthon...
Bosek, nem vagy semmi... hullahopp,főzés...
Blanka nagyon kúúúúl,főleg az a csápolós

tök jó hogy szeret fürdeni, Máté is

csak utána törülközést nem szereti...
Judit18, a babaúszáson én is gondolkodom, annak ellenére vagy talán épp azért mert én nem vagyok nagy vízimádó. (nem egy nyár volt, hogy többször voltam Balatonnál és egyszer sem fürödtem... mondjuk ennek több oka is van, de nem térek ki rááá.

)
ja hamár mérlegelésnél tartunk, ma voltunk mutterberatungon, ami ingyenes védőnői szolgálat, odamész és megmérik a gyereket meg lehet kérdezni. szval megmérték: 4635g

még nincs három hetes... és jójó nem ugyanazon a mérlegen, de +525g....
a születésihez képest, a minimumsúlyhoz képest +935g...
na, nem kell asszem méregetnem a gyereket, hogy eleget eszik-e....
BneszÉva, olyan tündériek vagytok!

köszi a képeket!
Szilvánusz, jó utat, remélem tudsz majd lazítani és menj gyakran a szomszédba
Potyka, tök érdekes a könyv! ide is kölcsönzöd?

najó, lehet hogy megvetetem
Jim, tündériek a pasijaid!:)
Cicuka, remélem hamar rendbejön Kristóf csipője...
na, beájulok az ágyba, jóccakát. nemtudom anyósék mellett mennyi időm lesz netezni de sokat segítenek amúgy. csak hiába mondom, hogy a babaruhákat nem kell vasalni, én nem vasaltam és nem is fogom, ő kivasalja és mondja hogy kell....
a pelenkákat is... (textil a büfihez)
na mindegy, max 2 hét mig maradnak.
szeretem őket amúgy, csak annyira más természet vagyunk...
majd lehet hogyírok. de télleg jóccakát...