Lilluska!
Hurrrrráááááááá!!!! Hatalmas gratula!!!! Ja de örülök!!! Sokasodnak itt a 3 gyerekesek!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D
Kriszta!
Nyamííí! Én szeretem. Csak ez a két Szaros nem eszi meg a főzijeimet. Bezzeg a bölcsiben még a fehérrépa főzi is lecsúszik.

Na az fúúúúúj!
Memme!
Mielőbb kibukkanó fogacskát!

Ez a gyerekmenetes négyzetméter nagyon tetszik.
Már olvastam a privit, de még nem volt időm válaszolni.
Adri!
Berci-Marci

te ilyen kis vicces vagy
Jaj ne!

hát neked is! Borzasztó!
Borsika!
Egy előadáson a szülésznő úgy fogalmazott, hogy a nyákdugó olyan – ha egyben jön ki – mint egy meztelen csiga.
Judy!
Oh! Te szegény! Jó főzőcskézést!
Nem akarlak elkeseríteni, de bizony a babák tudnak piszok gyorsan is jönni. Bár Kata nekem is "csak" 2 óra alatt bújt ki.
Tünde!
Szuper!!! Akkor most dőzsölhetsz!
Ovi: hát igen. Még meg is érteném, hogy a sor végén vagyunk a többi I. kerületi DOLGOZÓ anyukával szemben, csak ne előzzenek be az MTI-s, Duna TV-s és a többi kerületben dolgozó szülők gyerekei!!! (bocsi Györgyi!!!!! ) mert azt botrányosnak tartanám, hogy még a SAJÁT kerületemben se élvezek előnyt.

pedig félek ő utánuk fogunk jönni.

különben meg megőrülök, hogy bármit kérdezek annyi a válasz mindenhol, hogy „majd ha megtörtént a beiratkozás többet tudnak”
Heni!
Hát ezek elég borzasztó hírek!!!
Szólj ha menjek agyonverni a szomszédot! Úgyis kicsit feszült vagyok!
Örülök, hogy baba és mama jól van! Különben elég bénák voltak a dokik! Lehet kapni olyan betétet, ami elszíneződik, ha magzatvíz éri. Én is olvastam még Katánál - ráérős koromban, - hogy van, hogy nem Niagara van, hanem csak szivárog. Megreped a burok, de a baba feje elzárja, hogy sugárban jöjjön. Kérdeztem is Mészit, hogy vegyek-e ilyen betétet. Ott vigyorgott, hogy még egy túl sok irodalmat olvasott kismama.

Szóval ez elég ritka dolog, de akkor is. Öt perc alatt kideríthették volna, hogy mi a helyzet.
Barbi!
gyors popógyógyulást!

még Szofinál se emésztette meg a papám, hogy ő nem kisfiú!!!!

bár szereti Szofit
Manóka!
Jaj de jó! Látszik a kis pofija!