A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MANDULA:mesélj! Ugye vörös haja van?! Bennem is egy Poirot veszett elKép Csak szerényen!
Virág
virag

Apropó MANDULA:te nem vagy pesti? Ha igen, várunk a talira!
virag

Sajnos nem vagyok pesti, és hétköznap nem is tudok felmenni. Pedig előtte hétvégén pont Pesten leszek...
Egyébként tényleg a vöröshöz van köze a névnek Kép)
Legalábbis ha jók a forrásaim Kép

Mandula
mandula

MANDULA:te kis Sherlock...
Biztos tudunk majd olyan időpontban is talizni, amikor amúgy is fel kell jönnöd!
Virág
virag

Sziaszto!

Elszállta mait eddig írtam! Tök uálatos!

Szóval azt írtam, hogy nem voltam egy naoig és tök sokat írtatok. mEG HOGY BE-BE-BE TEGNAP EGÉSZ NAP A HAT HETES UNOKAÖCSÉMET PESZTRÁLTAM.

KÉRDÉS: reggel hatkor 36,4 et mértem( apasim akkor kelt és autamatikusan megmértem) aztán nyolckor(akkor keltem én) 36,9 volt. Három napja amúgy 36,6 ami nálam a fölfelé menést jelenti. Alapba fél nyolckor szoktam mérni. Most melyik adat az igaz??!!
Amúgy baromira unom ezt a szaros hőmérőt, meg az egészet!!
Holnap megyekmegint vérvételre, majd most jól odaszorítom a vattát, hogy ne fájjon.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

elszzállta mait eddig írtam=elszállt amit eddig írtam
uálatos=utálatos

Tényleg dühös lettem!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

RÉKACS:nyugi, csak semmi pánikKép!Szerintem ha nem mentél ki közben inkább a második mérés mérvadó. Hányadik cn-en vagy?
Virág
virag

Rekacs!Kép
A vonalazas biztos jobban megy!Kép
Hianyoltalak!Nem jossz Te is 11.-en talira???
Ami a hodet illeti,azt azonos idoben kell merni,ugyhohgy a 36.9 kellene jo legyen,viszont ha elotte mar felkeltel,dem tudom mervado-e,mert azt min 5 ora alvas utan kell merni.
ViragKép biztosan tobbet tud segiteni!
-szoszi-
szoszi

Na, sziaszok! Hát ilyet, mostanra sikerült mindent végogolvasni(az archivok után gyorsan íram)
Szöszi! Jól esett, az van, azért klassz, hogy egy napot lógok és feltünik. Tényleg tök jó, a héten ez a második jótetted velem!!!
A talin meg nagyon gondolkodom, de Virág még majd biztosra visszaszólok, mert lehet hogy nem fér bele. Bár jó volna, mert kiváncsi vagyok rátok.

Alice, Te jösz/mész talira?

És hogy zajlik egy ilyen tali, mint az éretségi találkozó, mert ott olyan klassszul lehet mindenfélét kamuzni. A tíz évesen azt akartam mondani, hogy pedikűrös lettem és alkolista férjemtől három gyerekkel vagyok otthon, csak sajnos lebutattak azok akikkel tartoma kontaktot(ez jó kis szó, mi?) Jaj, még nem raktam egy fekjecskét sem, pedig tudokKépKépKépKépKépKép

Rékacs

ui:nektek is mindig frissiteni kell, mert én ha nézegetem amit írtok, akkor nem jön be új üzenet, ez miért van?(ez most hülye kérdés?)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SziasztokKép

Na mindenkiről kiderítettétek, hogy ki kicsoda?KépKép
Én már megint csak álmos vagyokKépKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

CatKép
A Vidam Szinpadon a Mennybol a hulla c. bunugyi komediara vett jegyet a baratosnonk. Meg jo, hogy ott van nem messze.

ViragKép
Koszi az infot! Azt hiszem 1-2 lepcsofok talan nem okoz gondot. Majd felkapom es berakom a paromKép Na ez csak vicc volt, mert ketszer akkora mint enKép

R.EditKép
Mostmaraztan tenyleg nagyon kivancsi vagyok, hogy ki is vagy Te???? KépKép Kerem szepen a talira eljonni, mert ha nem akkor irgum-burgumKép

Van ma ejszakai muszak? Vagy csak a horcsogok ulnek ilyenkor a gep elottKép Mar ket kilo mogyoro elferne a pofazacskomba. Remelem par nap es lemegy, nem szeretnek ilyen pofazmannyal kozetek menniKép

Vica
vica72

GittaKép
Csak hogy kerek legyen a dolog, ma megjott, ugyhogy legyszives javitsal kov. ciklus 1. nap 30-an. De legalabb beallt a gyogyszertol 28 napraKép Ez is valami.

Na latom nincs ejszakai muszak, akkor holnap jelentkezem, nem dolgozom hurrrra!

Vica
vica72

Virág Kép Kép
MEGYEK MEGYEK MEGYEK Kép Kép Kép
Két napra betemetett a munka, és csak most tudtam jönni. Ti meg megint szervezkedtek Kép Persze, hogy megyek Kép Kép De jó!
Be is írtam a naptáramba Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Úgy látom, ti már nagyon benne vagytok a témában. Mi már próbálkozunk egy ideje, de eddig semmi eredmény, és ettől kicsit elszontyolodtam. Azt hittem, megy ez sec perc alatt. Tudtok valami tuti tippet a teherbe esésre?
mercica

Jo reggelt!Kép
Bocs VicaKép,hogy nem voltam este,annyira almos voltam,szinte egesz d.u aludtam,csak vacsizni keltem fel,mert ehes is voltam.Aztan az ejjel megebredtem arra,hogy faj a fejem!KépAnnyira fajt,mar regen ilyen nagyon es ejszaka megebredni ra...hat ilyen meg nem volt.BEvettem reggel egy fel Quarelint,bar nem szoktam ilyeneket szedni az utobbi idoben,hatha,hatha...A hom ma csak 37.1 volt.
Annyira pattanasos lettem,meg a fulemen is van!KépSosem neztem igy ki!Mi a fene lehet ez?Nem ettem zsirosabban,nem ettem mogyit vagy sok csokit...

Kedves Mercica!Kép
Ha tuti modszert tudnank akkor ne lennenk itt!DE talan a Te problemadra jotanacsot talan tudunk.Miota probalkoztok?Volt mar vmilyen vizsgalat valamelyikotoknel?
-szoszi-
szoszi

Haho!Kép
Ma csak en dolgozok egyedul?Mert azt nagyon utalnam...
Szoval miert nem jelentkeztek?
-szoszi-
szoszi

Szijjjja Szöszi én is itt vagyok csak képeket nézegettem eddig nemsokára rakok fel ujjat a profilkámbaKép

Tök uncsi ez a mai nap haza akarok menniKép
Ma megkapom az utolsó szurimat bibibiiiiiiKép

Alice
malice

Jajj Kép vagyok én is csak... most meséljem?
Ma reggel beköszöntött a mikulás. Mikor felértem az autónkat feltörve találtam, semmi nem hiányzott belőle, nem tudom miért csinálták, de intézhetem a szervízt, a párom elintézte a rendőrséget (lassan bérletünk lehet már oda, kb 3 havonta mindig megjelenünk valamivel), mikorra beértem a munkahelyemre vártak már a könyvvizsgálók... folytassam? és még 11 óra sincsen. Mi fog még történni estig?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Én is előkerültem, de látom nem nagy a forgalom.
Olvastam milyen sokan készülnek talira. Tök jó!Kép
Tegnap visszament a párom munkatársa, így apa jöhet haza jövő héten.

VicaKép
Én tudok menni előbb is talira, hány órára gondoltál? Szegénykém! Remélem nem fáj! Jobbulást!Kép

Egcsi
egcsi

OrsiKép
Nem a ti kocsitokat lopták el nem is olyan régen? Nagyon rátok jár a rúd, de még jó, hogy semmit nem vittek el!
Egcsi
egcsi

Nekem is van rossz hírem.Most kaptam e-mailt Új-Zélandról, nem vihetem a madaraimat.Kép Most eléggé kétségbe vagyok esve. A párom is rosszul lesz, ha meghallja, az biztos.

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
DE DE! Ez azóta már egy másik... Persze jó, hogy nem vittél el belőle a fitness cuccom, és a jegyzeteim, de a zárat így is cseréltetni kell.
Autóval nincs szerencsénk. 2002 Dec. vettük meg életünk első közös autóját, azóta már 3szor voltunk a rendőrségen kb 9 hónap alatt. Lassan már jár a törzskártya, nem???

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Anyám! Milyen környéken laktok? Bár mindegy, aki lopni/feltörni akar az a Rózsadombon is megteszi!Kép Ilyenkor nem fizet a biztosító?

Egcsi
egcsi

Kép a Rózsadombon Kép Kép
Ilyen kicsi kárt nem tériít, mert magasabb az önrészünk. Bejelenteni sem akarom, mert csak megemelnék a díjat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Elolvastam a 6X3 ikres anya cikket. Szegényeket valahol sajnálom, de lehet, hogy az ivóvízben van valami, ami ekkora termékenységet csinál!Kép Talán árulniuk kellene a vizet mint "csodatevő elixír" és mindjárt gazdagok is lennének!

Egcsi
egcsi

A cikket akkor most én is elolvatam. Érdekes.
Bár olyan ismerősöm nekem is van, akinek minden alakalommal több petéje érik. Neki ilyen peteérési rendellenessége van. Szerintem itt is ez lehet a helyzet. Viszont amit azért a kis agyammal nem tudok felfogni. Ha valakinek már van 15 gyereke, akkor miért akar akár eggyel is többet? Védekezni ott is lehet, vagy nem?

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:vettem és nagyon örülök, hogy jössz!
Itt vagyok ám, csak sok a dolgom! Később is be-be nézek!
Mindenkit pusszantok!
Virág
virag

Hello csajok!Kép
Vegre megjottetek...AliceKépNezem a profilod,de semmi uj meg.
Orsi!KépEn is azt akartam kerdezni,hogy hol laktok,hogy ennyire lopnakKépTalan ha lekoltoznetek a 8ker-be biztonsagosabb volaKép
Egcsi!KépEn csak pillogok a Te nagyratoro terveidet illetoen.Uj-Zeland!NEm piskota...nagyon mehetneketek vanKépTe!KépEs ott majd jo lesz terhesnek lenni meg anyanak?Ha nem ismersz senkit,akkor szules utan,mikor ugysem tudsz dolgozni nem leszel nagyon egyedul?

Nem mondtok semmit,hogy mitol lehet a sok pattanas,ha amugy nem szokott?
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
pattanás ügyben nem tudok segíteni.... kajától lehet, de az írtad, nem ettél semmi olyat, alapvetően télen ugye pattanásosabb az ember lánya, mert nem éri a napfény, ami jótékony hatással van rájuk, de az nem egyik napról a másikra jön ki... nem tom Kép
Az idő is pocsék.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

Szöszikém, csak nem ? Fogadjunk, hogy már azon töprengsz, hogy fogják hívni?!(...ismerős...csak azért írom, nem rosszból) Amúgy azt hiszem menj el kozmikushoz, én is elmentem múlt hónapban mert valam,iszony volt a fejem és jót tett.

Voltam ma vérvételen éás olyan brutál lett a karom, hogy csak na. Jó volna ha egy darabig nem kéne menni, vagyis nem is, mert tele van terhessel, akkor meg még akarok menni, barmolják szét mindakét karom, vagy mi?

Klassz napom van, mert indulok haza(persze viszek haza vonalazni valót, de azért otthon csak jobb egy fokkal dolgozni).
Szóval a hétfői viszonolvasásra!
Mindenkinek jó halottak napját!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kedves Szöszi!
3 hónapja kb. Vizsgálat még nem volt. Minden hónapban azt hiszem, hogy na majd most tutira! Aztán semmi. :-(
Mérni kéne a hőmérsékletemet reggelente??? És amikor jó, akkor nosza hajrá? Így elveszti a varázsát a dolog, szerintetek nem?
mercica

Mercica Kép
Három hónap után még nem aggódnék a helyedben (tudom könnyű mondani).
Most leírom ugyanazt, amit minden új lánynak szoktunk, aki 1-2 hónap után már pánikol. Itt sokan vagyunk/vannak, akik évek óta próbálkozunk. Tudom, ez a te helyzetedet és minden hónapban a csalódásodat még nem enyhíti, de felesleges stresszelned magad. Az csak ront a helyzeten.
1 év sikertelenség után számít meddőségnek a dolog hivatalosan, de ha 6-8 hónapig nem jön össze, akkor már érdemes elkezdeni vizsgálódni. persze más a helyzet, ha alapban nem tudtok valami komoly eltérésről, rendellenességről.
Azt mondom az sosem baj, ha az ember ismeri a saját testét és működését (hőmérő), de ha ez azzal jár 3!! hónap után, hogy stresszeled magad és időzítetten szeretkeztek, akkor inkább hagyd a fenébe!
Dolog elveszíti a varázsát? Igen, ha nem figyel z ember és csak a babára görcsöl, akkor elveszítheti.
Egyébként a ciklusaid rendezettek?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Persze, akkor más a dolog, ha alapban TUDTOK (nem nélkül) valami eltérésről.....

Edit
Kép

Kép
reditke

MercicaKép
Elkeseredni nem szabad, meg nagyon az elejen vagytok. Ugy kell hozzaallni, hogy par ciklus es mar babuci is van.Kép Meg azoknal a paroknal is normalis a fel eves probalkozas, ahol minden rendben van.

SzosziKép
Jol tetted, hogy pihentel! Bar ez a fejfajas rossz lehetett, sajnalomKép A pattanasaidra nem tudok mit mondaniKép. Hanyadik napon vagy? Mert nekem a mensi elott szokott baragyasodni az arcom eleg rendesen.
En dolgoztam tegnap es este tököt faragtam, mert parocskam benevezett a munkahelyen egy tökfarago versenyreKép Sajnos csak a 4. helyezett lett a mienk, de meg sosem csinaltam ilyet. Este ki is rakjuk az erkelyreKép

AliceKép
Merre van a kepecske? Kivancsi vagyok a piros fejedreKép

OrsiKép
Jaj Te szegeny! Nagyon nincs szerencsetek ezzel az autovalKép De legalabb nem loptak el, ez is valami.

EgcsiKép
Az nagyon jo lenne, ha tudnal elobb jonni, legalabb lerendezzuk kozos dolgainkatKép Csak mondd meg mikor tudsz jonni, en olyan 4 korul gondoltam. Ki is tudunk eled menni a buszhoz, mert kocsival megyunk.

Vica
vica72

Edit, Évi!
Köszi, megfogadom a jótanácsot: semmi tudományosság, csak az élvezet. :-)
Nem tudom, miért gondolom, hogy nekem azonnal sikerülnie kell...
Azért majd szólok, ha van valami fejlemény!
mercica

Vica Kép
ezt szerencsére nem lopták el, de júniusban az előző igen. Komolyan lassan azon kezdek el gondolkozni, hogy elköltözünk valami más helyre... csak nem tudom, hova kellene.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Visszatérve a 18 gyerekes anyára, lehet, hogy a Korán nem engedi a fogamzásgátlást, bár ebben nem vagyok biztos. Tudom, hogy egyes vallásokban bűnnek számít!

SzösziKép
Már kipróbáltam a "száműzetést", Amerikában is 5 évig voltam. Szerencsére magyarok mindenhol vannak! Persze saját tapasztalatom szerint néha jobb őket elkerülni.Kép Az egészségügyi alapellátás ott is ingyenes, ha "ottlakó" vagy. Különben úgyis kicsődítem a családot, amikor érkezik az unoka. Bár jobb szeretném az elsőt itthon szülni, de ki tudja mit hoz a jövő.
Pattanásügyileg csak szolidálni tudok, mert rajtam is előjött néhány jókora. Fogjuk rá a fronthatásra!Kép

RékacsKép
Nagyon gyengusz lehet a vénád, ha ennyire szétmegy vérvétel után, lehet, hogy K vitamin hiányod van?

VicaKép
4 óra az szuper! Ott leszek a Vistában! Most néztem, hogy a 11 az kedd és aznap a sógorom megy fel Pestre és a szomszéd utcában van az irodája, úgyhogy nem kell buszoznom. Akkor egyezzünk meg, hogy 11-én 16 óra Vista Cafe.KépOK?

Egcsi
egcsi

Dorisékról van info a "friss kismamáknál" 11.02 9:23-kor!

Egcsi
egcsi

OrsiKép
A tobbi okok mellett ez volt az egyik, amiert mi eljottunk Magyarorszagrol. Amikor az ember tobb evi kuporgatassal vegre vesz egy autot es azutan minden nap azon izgul, hogy nem lopjak-e el, vagy nem teszik-e tonkre, ez borzaszto! Raadasul nekunk legszukseglet az auto, anelkul nem tudunk kozlekedni.
Szerencsre itt Eszak Karolinaban eleg keves a kocsilopas, sokszor el is felejtjuk bezarni estere. Nyaron napkozben pedig majdnem mindenkinek nyitva van az ablaka a parkolokban, mert iszonyatos meleg van igy is a kocsiban. Szoktuk is emlegetni a parocskammal, hogy ez Mo-on nem lehetne megcsinalniKép
Mar most edzek otthonra, hogy meg veletlenul se hagyjam nyitva az autot.

EgcsiKép
Szuper, ott leszek vagy leszunk, attol fugg, hogy meg tudunk-e birkozni a bejarattalKép

Vica
vica72

Haho!
Latom hetvegen csak ugyelet volt...EgcsiKép meg VicaKép

Tulajdonkeppen mikor repultok haza, Vica?Otthonrol is fogsz bejelentkezni? Es meddig maradtok?
Megint olyan gyorsan elrepult a hetvege...bezzeg a munkanapok!Hej,igy van ez!(es nem maskentKép)Sajnos maris faj a derekam,ugyhogy megint kipipalhatjuk a honapot,de megprobalok nem keseregni rajta!Majd a kovetkezo,a tali utan!Az lesz a mienk!Kép
Mindenkit pusszantok a holnapi "viszontirasig"!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok, nem tudok igazából hová írjak és kitől kérjek tanácsot.

Késett s mensim 3 napot, nekem soha nem szokott,csináltam teszetet 2 nappal az elmaradás után negatív volt.
Aztán megjött a mensesem, de 2-3 napos volt nem is erős vérzéssel (egy betét lett szumma tele)

Hőmérőzések során kierült hogy nekem sohasem 15 napon van peteérésem, hanem a 20 nap körül.
Azt is hallottam hogyha ilyen későn van peteérés és tapadás akkor azt a teszetk nem jelzik időben.

Szerintetek mit jelent ez az egész?

Késett de nem szokott és megjött de 2 napos volt. (6 normál napos szokott lenni.)

Ksözi a segítséget vagy a kalauzálást hogy hová menjek, mit olvassak merre ...

Brigi
Brigi

SzosziKép
Csutortokon indulunk innen, aztan pentek delelott vagyunk Budapesten. Vissza meg 17-en jovunk, ugyhogy nagyon sokaig nem maradunkKép vagyKép Megprobalok majd anyosom geperol jelentkezni, de ez meg nem 100 %. De addig is vagyok megKép

BrigiKép
En azt mondanam, hogy ebbol meg barmi lehet. Ha homeroztel eddig is, szerintem erdemes elokapni a homerot es megmerni a hodet reggel felkeles elott popoban vagy huvelyben higanyossal (csak ha eddig nem azzal es nem igy csinaltad volna). Mert ha 37 felett maradt a homersekleted, akkor lehetseges meg a babuci is. Eleg sokan szoktak "menstrualni" az elso idoszakban.
Ha tudod, hogy neked kesobb volt a peteeresed, vagy legalabbis valoszinu, akkor erdemes meg varni egy hetet es akkor egy ujabb tesztet csinalni. Es utolso variacionak meg mindig ott az nogyogyaszKép Sot igazabol vervetelre is elmehetsz, ott sokkal hamarabb ki tudnak mutatni egy esetleges terhesseget, mint a tesztek.
De ne eld magad, mert sokkal rosszabb, ha megsem ugy alakult ahogy szeretned. Bar igazabol nem irtad, hogy szeretnel-e terhes lenni.
Azert remelem, hogy tudtam valamennyit segiteni.

Vica
vica72

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, remélem mindenki jól van és sok babás lett.

Tegnap 10:45-kor Szegeden megszületett KnéRita kislánya, Judit, 2840g 50 cm-vel és kevés szöke hajjal.

Mi is jól vagyunk, már a 26. hetet is betöltöttem, sokat kell pihenni, amit be is tartok. Most kissé sokat hiztam, igy visszafogtam magam, és nem alakult ki terhességi cukorbetegség sem.

Mindenkit puszilok: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KnéRitának és a kislányának óriási gratula, millió puszit, jó egészséget és sok tejcsit Kép
Karmen
Jaj, hogy szalad az idő!!Olyan jó Neked!!
Nem tudom ki vezeti, vagy vezeti-e valaki a táblicskut (Gitta?), de megjött , most vagyok a 3cn-en. Gondolom a histeroscopia miatt jött meg 24 napra, mert ilyen még nem volt.El is kezdtem a fogigátlót szedni. Ha így haladok már december elején meglesz a lombik.
Pusza,
Lujza
lujza

SziasztokKép

Ritának gratulálunk, és sok-sok tejcsit kívánunk !!!!KépKépKép

Nálunk semmi érdekes. Sajnos nálam is találtak valami kókuszt, így antibiotikumot szedünk, most mindketten a párommal 2 hétig, aztán megint kontroll. A páromnak más bacija van, de egy baci családKépKép
Pénteken voltam a BMC-ben, elszomorító ami ott van. Egymást tapossák a nők, pedig délelőtt 11-kor voltam ott, kiszökve a munkahelyemről munkahelye. Azt mondta a dokim, hogy csütörtökön volt a csúcs, mert 187 páciens volt aznap. Ez tragédiaKépKép
Egyébként a 20. napon volt egy 20mm-es tüsző vagy sárgatest, ezt nem tudta megmondani, hogy melyik a petefészekben. A hőm 37, tehát szerintem ovuláltam, de nem repedhetett meg az a szemét, csak átalakult sárgatestté. Jó hír, viszont, hogy az FSH-m visszament 9-re, és szerintem még lejjebb megy, ha nem szedek semmi gyógyszert. A prolaktinom is tökéletes, Bromo nélkül is.KépKép

LujzaKép
Nekem a laparoszkópiám után volt 21 napos ciklusomKép

LányokKép
A Best újságban van egy reklám, hogy lehet egy olyan tesztet kapni a patikákban, ami kimutatja ha valamilyen bakteriális vagy gombás fertőzése van az embernek. A Candidát is mutatja. Érdemes lecsekkolni, hogy jó-e az ember hüvelyflórája.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
kösz az infó. A teszt neve is benne van? Lehet, hogy vennék egyet, már próbaképp is.

Karmen Kép
Örülök, hogy Ti jól vagytok, és nagy nagy gratula Ritáéknek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Még nem volt időm visszaolvasni, csak megosztom veletek mit hallottam ma délelőtt a rádióban:
Valaki küldött egy SMS-t, hogy segítsenek bejutni neki a Barátok köztbe, mert már 2 éve szeretne terhes lenni, de nem jön össze, ha bekerül biztos sikerülni fog. Kép

Puszi, és jó napot mindenkinek!
Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Egy kis vidámság a hétfőben:
Kép

Azért egy kicsit ijesztő is, nem? Kép

Mandula
mandula

Sziasztok Csajok!

Leírom milyen aranyos vagyok reggelente: a 26. napon vagyok. Reggel mérem a rohadt hőmet és leesett. Na, kipattanok az ágyból, a nappaliba a tök babmba aranybarátom főzi nekem a kávét és bámúl, hogy tombol a nője, de nem akárhogyKép : elküldtem az orvosomat a picsába többször, hogy kisérletezzen anyukájával és hogy a prolatctinom biztos fönn van és nem is javult semmi és ugyanott tartunk mint fél éve, és hogy elegem van az egészből és többet nem mérem a hőmet meg semmit....,stb. Hosszan taglaltam, meztelenül, dühöngve kezemmben a hőmérővel(ez eddig csodás!!KépKép) Majd dühödten elmentem pisilni, és mi történ?Kép Hát igen, megjött. Az akinek másfél éve átlag 60 napra jön meg a 26. napon nem is gondolja,hogy meg fog jönni! Hát ilyen ez. Na gyorsan bőgtem is egy sort aztán röhögő görcsöt kaptam, hogy ennyire hülye vagyok. És összeraktam, hogy miért bőgtem pénteken és miért kaptam idegbajt hétvégén kb 28 milliószor.

Szóval azért klasz nem? Végre megjött! Ezen a topicon azért ér ennek is örülni, ugye?

Amúgy minden kedves résztvevőnek kellemes hétfőt( amunkaelsőnapja, csudajó!!Kép) és kellemes hetet kívánok!
Ja, még egy jó, tegnap reggelre az egész kert valami csoda színekbe öltözött, olyan szép, hogy alig lehet tőle szabadulni!!!KépKépKépKépKép

Sziasztok: Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok Sorstársak!
CAT:családi vitamin helyett családi baci, ejnye.Akkor ezek szerint nem is írta fel a gyogyókat?
ORSI:sajnálom, hogy megint molesztálták az autótokat, de szerencse, hogy nem lopták el!
KARMEN:gratulálok Ritának és nagyon boldog babázást kívánok neki!
LUJZA:gyere Te is el a talira!Mindenki ott leszKép!
Virág
virag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?