hali lányok!
nah megjöttem miskolcról is. jo volt, habár elég sokat kocsikáztunk. de istenit kajáltam
habár csak ezért elmenni... a plázában ettünk. rántott karfiolt ettem és újburgonyát, fűszres vajban megforgatva. nyammm.
meg letoltam utána az utra vitt szilvámat.
nagyon szuper a komód és a szekrény! nagyon-nagyon tetszik. a gyerekszobába fenyőben gondolkodtunk, de marad a mostani. nem lesz rá keret, hogy az egész babaszobában cseréljük a szekrényt. főleg ugy hogy nem csak a baba ruháinak kell, hanem az enyéimnek is. igy már olyan 150-200e körül lenne.
mindjárt megnézem a chilis bab receptjét. nekem is van egy isteni. ha eltér, majd én is beirom
viki! veszélyes a magán telefonszám!!!! én 2-3 hétig össze voltam nőve a telefonommal mikor itthon maradtam
a cipőről nem tudok semmit. se jót, se rosszat. azt tudom hogy számomra elég idétlenül néz ki, és nem is adnék érte annyit.
jó hogy jelentkezett marcsi! remélem hamar itthon lesz. ++++
kérdezte valaki hogy miket vettem még, meg hogy kértek képeket... nah jó. csinálok a kedvenc ruhadarabokról. pedig akkor akartam mikor már ki van mosva meg vasalva. de engedek nektek

csinálok majd képet még ma és dobok fel egy párat.
most napozókat turciztam. abból nem volt csak 1-2. és most végre hoztak a turciba. ugy megörültem neki!!!
már untam a sok bodyt, meg tipit. meg van kertésznaci is, ami már majd nagyobb korában lesz jó.
megyek megcsinálom a salátát a vacsihoz. utána jövök vissza. nyusziapu megy sörözni a kollégákkal. én meg maradok és pihizek, mert mára sok volt a csavargás!! nem szabad tulzásba vinni.