A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát velem jutsz előrébb az biztos! :?

KépKép
hene

Anyjuk,
semmit nem tudok erről a cipőről, de a függönyöd és a bútoraitok nagyon tetszenek!!!

Timi, te vetted a nyuszis kertészgatyeszt, ugye? Hát az valami tündéri!!!

Babuli, szép nagy pocód van! Én is afelé haladok!

Ha tőlem valaki ismeretlen megkérdezi, hogy hanyadik hónapban tartok, már inkább azt mondom, hogy a 8.-ban. Akkor nem kezd el álmélkodni, hogy milyen óriási a hasam :?

Potyka, szép nagy stramm bébi van a hasadban!!! Kiváncsi vagyok, mikor bújik ki! 8)

Hamarosan beindul nálunk is a babaeső... de jó lesz!

KépKép
szkagi

Anyjuk, beazonosítottam a cipőt!!! Láttam egy boltban, méghozzá a Westendben valahol a földszinten. Próbáld fel, aztán mesélj róla!
(ja, és a terhesrendelésen az egyik doktornőn volt ilyen cipő, vígan szaladgált benne. Nem tűnt kényelmetlennek, csak furcsa)

KépKép
szkagi

Kimaradt a "nem " szócska! :?
Már írni sem tudok!

KépKép
hene

hali lányok!

nah megjöttem miskolcról is. jo volt, habár elég sokat kocsikáztunk. de istenit kajáltam :D
habár csak ezért elmenni... a plázában ettünk. rántott karfiolt ettem és újburgonyát, fűszres vajban megforgatva. nyammm.
meg letoltam utána az utra vitt szilvámat.

nagyon szuper a komód és a szekrény! nagyon-nagyon tetszik. a gyerekszobába fenyőben gondolkodtunk, de marad a mostani. nem lesz rá keret, hogy az egész babaszobában cseréljük a szekrényt. főleg ugy hogy nem csak a baba ruháinak kell, hanem az enyéimnek is. igy már olyan 150-200e körül lenne.

mindjárt megnézem a chilis bab receptjét. nekem is van egy isteni. ha eltér, majd én is beirom :D

viki! veszélyes a magán telefonszám!!!! én 2-3 hétig össze voltam nőve a telefonommal mikor itthon maradtam :cry: :oops:

a cipőről nem tudok semmit. se jót, se rosszat. azt tudom hogy számomra elég idétlenül néz ki, és nem is adnék érte annyit.

jó hogy jelentkezett marcsi! remélem hamar itthon lesz. ++++

kérdezte valaki hogy miket vettem még, meg hogy kértek képeket... nah jó. csinálok a kedvenc ruhadarabokról. pedig akkor akartam mikor már ki van mosva meg vasalva. de engedek nektek :D csinálok majd képet még ma és dobok fel egy párat.
most napozókat turciztam. abból nem volt csak 1-2. és most végre hoztak a turciba. ugy megörültem neki!!!
már untam a sok bodyt, meg tipit. meg van kertésznaci is, ami már majd nagyobb korában lesz jó.

megyek megcsinálom a salátát a vacsihoz. utána jövök vissza. nyusziapu megy sörözni a kollégákkal. én meg maradok és pihizek, mert mára sok volt a csavargás!! nem szabad tulzásba vinni.

Kép

Kép
timi1982

noh itt vannak a képek. van még nagyon sok ruci, de ezek a kedvencek, amiket hirtelen előturtam a kupacból.

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

juj!!! bocsi kicsit nagyok lettek a képek :oops:

Kép

Kép
timi1982

Vidokata! Gratula a jó erdményekhez!

Anyjuk! Az NBT cipőt terheseknek nem ajánlják mert amúgy is a terhesség alatt rosszabb az egyensúlyúnk ebben a cipőben pedig legalább 3-4 hónap mire megtanulsz járni! A gyógytornászomtól tudom ezeket!

Szkagi! Köszi a pocak dicséretet! Ha jól tudom a Te adataid hiányoznak a telefonszámos, iwiwes listáról! Név, Teloszám és hogy vagy-e iwiwen! Timinek kéne küldeni! :D

Timi! Tündériek a kisrucik föleg a füles lábú nadrág! :D
Vendég

Kaphatok én is mindenféle táblázatot??

Édik a babarucik! Nagyon tudtok vásárolni!!! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Muffin, nagyon sajnálom és rengeteg erőt nektek, gondolunk rátok sokat!

Arról a cipőről én még életemben nem hallottam.

Lányok, akit érdekel, holnap az Őrs vezér téri C&A-ban minden termék 20%kal olcsóbb lesz!
Legalábbis a pénztáros ezt súgta nekem, hogy neki is akkor szóltak és nem is szokták nagy dobra verni, de vegyem figyelembe, el is gondolkoztam, de nekem azért nem egyszerű oda bemenni, de hátha valakit érdekel.
Én beszereztem a nyári ruhatáramat, 1 halásznadrágot, 2 felsőt meg egyet a kínaiból, ja és a C&Aban 1700ért volt 9 darab bugyi, vettem brutális nagymama méretben. Tényleg sokkolóan nagy méretűek.

Nagyon édesek a babaruhák!

Lányok, köszi az övsömörös infokat, szegény nagymami, nem tudom, mikor láthatja majd az első dédunokáját, dehát fő a biztonság. Én se találkozom inkább vele, vettem egy képeslapot, majd elküldöm.
Amúgy én is úgy olvastam, tényleg ritka,h ilyen sokáig tart, illetve, hogy tavaly húsvét óta mindig kiújul neki, pedig jár fájdalomambulanciára is,tök erős kezeléseket is kap.

Megkaptuk a másik kölcsön babakocsit is, tök jó kiegészítője a másiknak, mert ez bolygókerekes és kisebb, könyebb, ez jó lesz majd, ha városba mászkálunk.

Olyan hordozókendője lesz valakinek? Vagy valaki használt is már?

Kép
teó

jaj hordozókendő!!

a mai nap tanulsága: turciban volt egy kenguru. vagy hogy hivják azt a hordozót, ilyen merevítős valamivel...
nah szóval otthagytam a turciban. mert én naiv gondoltam hogy a merevítő miatt milyen nehéz annak a sulya.
nah ez volt a nagy szívás... utközben már rájöttem hogy milyen hülye vagyok. nem mindegy hogy mennyi a sulya? 2000 ft-nál ugyse került volna többe!!!! és sehol egy szakadás, sehol egy kopás. ráadásul farmer anyagu, tehát unisex is lett volna!!!

hát dicsérjetek meg! :oops: :shock: :oops: :shock:

MARHA!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Jó kis menőkés napod volt.
A telószámot megadom, nem cseszek ki a kollégáimmal, míg az utódom hivatalosan munkába nem áll. Meg vannak közös, hatósági ügyek amik miatt is meg akarom adni.

Tündéri dolgokat turiztál!!!
20150601134430

Nem marha, csak kicsi bocikám!!!

Kép
20150601134430

Sziasztok! Hú jó sokat írtatok ma.

Muffin: Nemtudok mást kívánni csak sok sok erőt, hogy végigtudjátok ezt az egészet csinálni.

Timi: Tök cukik a ruhák!

Kép
linda24

Én használtam kendőt, karikást is, simát is. És most is fogok. Kérdezzetek. :lol:

És barátnőmnek meg van egy baby björn (?) kenguruja eladó, ha vkit érdekel, kérek róla képet, nekem a kenguru nem feküdt olyan jól, de azt tudom, ez a márka a téma volvoja. (Vagy vmi más jó kocis, na).

potyka

potyka

hányadik babyd lesz??

kérdés a kendöröl tényleg olyan jo mint mondják??
nem lesz elkényeztetett a baba ha mindig rajtad van?

bocs ha hülyéket kérdezek de nekem még sose volt egyikkel se
viszont sokat halottam már rola

Képimg][/url]
Kép
ronix

haho csajok???????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

potyka!

mennyiért adja bnőd?

Kép

Kép
timi1982

Ronix, ötödik. És nem kényezteted el, van egy könyv, Az elveszett boldogság nyomában, érdemes elolvasni, most míg ráértek... Pont erről szól. Mármint a karonhordozás versus kényeztetés és társai. AMúgy is érdekes és jó könyv. Pl. problémás (idegrendszer , koraszülött gyereknél direkt javasolják is, mert a járás is ingerli az idegrendszert jó irányban. Na meg én másképp az életben nem végeznék a házimunkával... Mert kendőben lehet főzni, sütni, teregetni, mosogatni (mondjuk ahhoz tán már hátul kéne hordani, és azok nagyobbak, és azt bevallom nem próbáltam.) De pl. van a pihenőszék vagy miaszösz, én azt is sokat használtam, vagy a babahordozót, mert jobban elvoltak, ha láttak, és hallották ahogy él a család, meg dumálunk. Kiságyat viszont, khm, nemigen használtunk. Azért volt. Mert pl. elég jól véd a rács a nagyobbak esetleges támadásaitól, de nem támadtak... Vagy inkább ha csengettek mondjuk, és nem akartam a hidegbe kicipelni. Hát így. (13, 9, 5, 3 évesek, és nem igazán gondoltam, hogy valaha ebbe a cipőbe fogok bújni, de agy alakult. )

potyka

Timi, mindjárt rákérdek.

potyka

nekem vszínű venni kell majd kengurut, mert mi elég sokat leszünk uton és egy idő után nehéz lesz cipelni a hordozót. az jó lesz az utra, de sétálni szeritnem kenguruval fogunk. babakocsit meg nem mindig huzzuk magunkkal.

Kép

Kép
timi1982

Na sziasztok!

Muffin! :cry: :cry: :cry: Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek! +++++++++++

Szilvi! Sajnálom a kutyit. Jobb így már neki.

Marcsinak kitartást!

Mindenki nagyon csecse kisrucikat szerzett!

Na, én meg túléltem. A karomra rémálom ránézni. Jó, annyira nem csúnya, de elborzaszt. És mindezt miért? Minden alkalommal kb fél köpetnyi mennyiséget vettek le. :shock: Hát ezért kínoztak?
Az első kettőt egy kedves néni vette, aztán át kellett menni másik helyre, mert ot véget ért a rendelés. Na, ott kifogtam egy banyát. Még majdnem elnézést is kértem, hogy zavartam. Meg úgy belémvágta a tűt, hogy azt hittem a túloldalon jön ki. :evil:
Az utolsó háromra egy nagyon kedves, szimpi nénit kaptam. Ha minden EÜ-s ilyen jófej lenne... tisztelet a kivételeknek!
Mindenesetre marhára elfáradtam! És holnap megint korán kelés, megyek az eredményért, meg a diabetológiára. Izgulok....

Na, azt hiszem megyek, lefekszem mert már kész vagyok. Majd jövök holnap az eredménnyel, és remélem azzal a hírrel, hogy mostmár jó szinten van a vércuki.
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt kismamik!

Timi! Nagyon cukik a ruhák!
Gondoltam rád,mert találtam csomó nyuszisat az enyémek közt!

Szly! Köszönjük az infókat Mariaról,remélem minél előbb hazajöhet mostmár és nagyon örülök,hogy minden rendben velük!!!

Hordozókendő: nekem nem lesz !
Pihenőszék,járóka,utazóágy van.

Ma korán kellett kelnem mert házidoki,okmányiroda+nőgyógyi van tervbevéve!
Nemtudom hogy fogom öszehozni,mert házidr. 8-12-ig van,okmányiroda 8-11-ig ahova ugye minél előbb sorszám kell és a dr-hez 8:30-tól lehet bejelentkezni!
Jó mi?
Érdekes lesz!
Nemtudom még hogy csináljam!
Ráadásul annyira fájnak a lábaim,bokám,sarkam!
Hogy fogom bírni?????
Valószínű mire hazaérek nem lesz bokám!
Remélem a dr-nél minden ok lesz!
Elvileg kész lesz a strepto eredményem,remélem mostmár nem lesz pozitív!!!!
A fejem is nagyon fáj,tutira jön az eső!

Kép

Kép
ibm

Kriszti! Szorítok, hogy minden rendben legyen a diabetológián és , hogy az eredmény is jó legyen!
Vendég

Ibm! Sok sikert az ügyintézéshez és nagyon vigyázz magadra! :D
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti!

Szólj, ha menni kell vérszívót verni! Nekem is elkalapálják mindig a vénám. Drukk a jó eredméynekhez!

Ami!
Drukk a dokihoz és a hivatalhoz!!

Ma is fél 3kor keltem. Hurrá! Igaz a tévé előtt sikerült visszalaudnom, de fél 3kor és fél 6kor is BabaLaci nagyon elemében volt. Ilyenkor olyan, mintha ki akarná rúgni a ház falát.
20150601134430

Viki! Nem kiabálja közbe, hogy kicsi nekem ez a ház kirugom az oldalát? :D
Vendég

Alapjáraton elég csendes üzemmódban dolgozik (nem kiabál, csak tapos). :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Viki! Nagyon rendes fiú! :D :D :D :D :D :D :wink:
Vendég

Az bizony! Egy TündérManó!

Kép
20150601134430

Szép Jó reggelt!
Tegnap túléltem még egy fogorvost is (mármint a sógornőmet, azért nem olyan brutál :)) De sajnos még mehetek egy párszor!

KRISZTI: drukk drukk! (aztán jó eredményeket hozzál! :D )

Ibm: nem irigyellek, a sok intézni való miatt. Én már próbálom mostanában úgy intézni a dolgokat, hogy minden napra csak egy jusson. Így viszont az az érzése az embernek, hogy állandóan dolga van! :D

Ma sem leszek sokat, mert megyek egy barátnőm 6 hónapos kisfiára vigyázni. (szegények temetésre mennek)
Aranyos volt a férjem, elkezdett aggódni, hogy ne emelgessem sokat majd a picit!. (mi lesz ha a másodikat várjuk, akkor ez úgysem megoldható? Nem? :D :D )
Vendég

Viki: akkor jól értem, hogy holnap mész utóljára dolgozni? Csatlakozol az hozzánk?

Wera hol lehet mostanában keveset jelentkezik!
Vendég

Csatlakozol az itthonülők klubbjához? (hozzánk)
Vendég

Vidokata! Azt hiszem, hogy Wera azt írta hogy most szerdáig otthon van a párja úgyhogy Apázik! :D
Vendég

Na jó az megbocsátható!
Vendég

jo reggelt csajok

nem sokára 8ra megyek a védönöhoz suly meg fehérje teszt :)

utána labor azt haza ugrok megyek a volt anyosomhoz azt modta föz
ennyit a délelöttröl

a kendöröl még annyit hogy nem tudom hogy alakul nálunk a dolog de én vissza szeretnék menni dolgozni 3-4 honapos korában
ugyanis nekem teljesitménybérem volt szerintem a tp-böl éhen halunk :?
gözöm hogy mennyi lesz majd 6-8ig kiderül akkor utal a cég

Képimg][/url]
Kép
ronix

HURRÁ BETÖLTÖTT 28 HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

csajok gyorsan kérdés normál labor elött lehet enni???????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vidokata! Hát ez az! Pont ezért próbálom egy napra sűríteni,de nemtudom hogy fog menni!
Igazából a házidokinál tegnap voltam,de még szabin volt,ezért kell ma mennem oda is!
Az okmányirodát régóta húzom,muszály rászánnom magam!
Oda meg azért nem mentem tegnap mert du. volt és gondolom akkor többen vannak mint de. !
Na majd kiderül,de már előre ver a víz!

Ronix! Gratula a 28. héthez!
Látod molyen gyorsan megy az idő!!!! :lol:

Wera valóban Apázik,szerdáig!
Írta,hogy nem nagyon lesz!

Na én lassan indulok,jelentkezem ha hazaértem!
De jó lenne már!

Vigyázzatok magatokra és jók legyetek!

Majd jövök!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Ha cukrot is néznek NEM!!!

Kép

Kép
ibm

Ronix! Nekem éhgyomorra csinálják a labort!
Gratula a 28.héthez! Sok sikert a védőnőhöz!
Vendég

nem cukrot nem néznek az volt már :D :D

a toxémia miatt kell mennem

Képimg][/url]
Kép
ronix

VidoKata!
Véreskezű fogorvos sógornő??? :D Nagyon jó babázást Neked (irigy mirigy)!

Bizony holnap jövök utoljára! Csatlakozom az otthon tüsténkedő, pörgő kismamikhoz! Az otthonülőség nem nagyon jellemző rátok!

Roni!
Lehet enni normál lab előtt.
20150601134430

Ronix, és viszed magaddal a munkába? Vagy hogy tervezed?

potyka

jó reggelt!

nekem sajnos 2szer csinálnak cukorterhelést :? már alig várom. Jövőhét pénteken megyünk ismét 4dre. Nagyon várojuk már!!!! És most ezen a héten szerdán találkozom először a szülésznőmmel. NAgyon bízom abban, hogy pozitív benyomást fog gyakorolni rám. Mondjuk telefonban nagyon kedvesnek tűnt, rettentő hstározottnak és nem szócséplőnek :roll:
Drága barátosném már a 36.hétben van és még nem pakolt össze!!!! Jól le is toltam, de szerintem hatástalan a dolog.
Ti mit szándékoztok a kórházba vinni??? És ott hogy megy a dolog? Hogy nekünk kell pelust is vinni? Akinek van tapasztalata....
magdolnam

Mindjárt én is a 30.hetet taposom. Ugy emlékszem, hogy először 12.hetet vártam, utána a 20 és most meg a 30at, de nagyon! Az első 3 hó nekem nagyon lassan telt, de utána -amióta itthon vagyok-repül az idő
magdolnam

20150601134430

köszi Viki, én is hasonlókra gondoltam
magdolnam

Sziasztok!
Itt ma is szép napos idő ígérkezik! Ma nem mentem suliba, mert rengeteg mindent kellene csinálnom, mert holnapután délután elutazunk és egész vasárnapig itthon sem leszünk! Mosnom kell, takarítani is kéne! Na meg vasalni is... (bár az nem életbenvágóan fontos)!

Hurrá, betöltött 30. hét! :lol: Beléptem a 30-asok klubjába! :)

Aki dokihoz megy ma annak sok sikert, és az egyéb ügyintézésekhez is!! :)

d.dodó

Dodó! Gratula a 30-asok klubtagságához! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?