A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Clarisza-hmmmm,nem értem :roll: :roll:

macarella

egyszerűbb két bb ofkorsz
kerekpocak

Én sem az a baj!!!

Kép
clarisza

biztos én nem csinálok valamit jól, de egyenlőre nem tudok rájönni!

Kép
clarisza

Hát ami azt illeti a versenysúlyomtól én is távol állok nagyon,de annyira nem zavar most.Rá tudom kenni arra,hogy szoptatok,és ezért nem tornászom :D :D Mondjuk szerencsés vagyok ilyen szempontból,mert csak 9 kiló jött fel rám a terhesség alatt,és még csak 3-4 kellene lemenjem.Engem sokkal jobban zavar,hogy megereszkedett a hasamon a bőr.Ahhoz,hogy eltünjön komoly hasizom gyakorlatokat kell véghezvinni,amit meg gyűűűlölök :x

macarella

sziasztok csajok!

gyedet inteztem,babauszira probaltam eljutni,anyuek voltak itt,es a többi..

draga Zsófi,de jo,hogy bejelentkeztel!!!figyu,en a kilokrol nem papolok,nekem is ez a mizeriam,de tenyleg az a szuper,hogy tudsz szoptatni,mas nem szamit.ha eljött az ideje,en tudom,hogy a te akarateröddel pillanatok alatt le tudsz majd fogyni,ne foglalkozz ezzel :wink: örülök,hogy jol vagytok,ez a lenyeg :!:

Niki,neked pedig teljesen igazad van,menjetek csak pihizni,megerdemlitek a par nap paros légyott-ot(ezt aztan szepen leirtam),Emma baba jo kezekben lesz,bizti mosolyogva var majd vissza benneteket!

Klari,eljen a vizsga,gratulalok!!

Viky,hihi,hisztizzünk egy nagyot!nagyon igazad van,jokedvre deritettel :wink:

üdv azoknak is,akiket meg nem ismerek!jo helyen vagytok itt :!:

Edis,szupi a babakocsi!!mindig lesek itt seta közben,hatha egyszer összefutunk :wink:

mi jol vagyunk,mindjart mutatok par kepet

pusszancs

KépKép
evu

Clarisza-úgy érzem ezt most meg kell oldjuk :D :D

macarella

Kriszti köszönöm a segítséget előre is most mennem kell szoptatni!
clarisza

Mi lehet Ágival?olyan rég nem jelentkezett be.Már hazament volna?

macarella

Ja tényleg a gyedről jut eszembe,szerintetek normális,hogy amióta megszületett Balázs még egy fillért sem kaptunk?
minden papír be van adva és semmi reagálás.

macarella

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

szoval allatkert,es az öcsemek kisfiaval,meg az erkelyen az utazoagyban :lol:

KépKép
evu

Kriszti egy hónap után kezdik folyósítani a pénzeket! Érdeklődj utánna!
clarisza

Evu-nagyon jók a képek!!!milyen jól cimbiznek unokatesóval
Mi pénteken megyünk az állatkertbe,persze Balázs nem sokat fog érteni az egészből,de mi apával imádjuk.Látom a padon tetted tisztába Vanót,remélem szép idő lesz és követhetem példádat.Tényleg amúgy van ott pelenkázo helység vagy ilyesmi,mert én nem emlékszem rá. :D :D :D

macarella

Clarisza-akkor a kód megérkezett az e-mail címedre.
Kell olyan legyen köztük,hogy PHPPB-kód.Azt onnan úgy ahogy van kimásolod,de megszakítás nélkül.Bemásolod a profilba az aláíráshoz és kész.Legalább is jó lenne ha működne.Uri Geller szerint:MÚÚKodj!!

macarella

Kriszti! :D nem merem biztosra mondani,de asszem a wc-ben van pelenkazo,de nem tudom,mert nem voltam bent :oops: :wink: en nem sokat teketoriaztam,amikor rajöttem,hogy nem rozsaillatu a gyerekem feneke :lol: pled mindig van a babakocsi aljaban,arra rafektettem es kesz :wink: nagyon nagyon sok gyerekes csalad volt kint,elvezet volt nezni a sok picinket!es sok pocakos kismama is volt,öket pedig irigykedve figyeltem :D

KépKép
evu

köszi Lányok!

ZSófi nyugi, majd lemegy az a pár kiló!! Én most nagyon odafigyelek, rengeteget sétálok (ahová lehet gyalog megyek), röpizek, úgyhogy a márciusban előirányozott 5 kilóból már csak 1,5 van.
Még mielőtt bármi irigykedés lenne :lol: én 2,5 éve szültem, és csak most sikerült fejben és lélekben rászánnom magam. (Hehe a tükör sokat segített...) :oops: :oops:

És tök szuperul nyomod a két sráccal!!!

Kriszti előbb a TGYÁS jön, aztán a gyed nem?

Állatkertben van pelenkázó, ott a pálmaház alatti részen tutira, de mi is padon oldottuk meg tavaly, mert nem tudtuk hogy van, csak később láttuk.

Evu királyak a képek!!!!

Klári
Kép
ganti

Hurrá sikerült!!!

Kép
clarisza

Kriszti! A szülés után 180-napig kapod a szülési szabit ha elötte nem vetted ki ennek lejárta után jön a gyed. A gyás-t a szülést követő egy hónapban kapod egy összegben. családit, pedig visszamenőleg kapod meg attól a hónaptól, hogy megszültél.

Kép
clarisza

A kilóval nem kell foglalkozni, majd lemegy, nem tudom én azt hallottam amíg szoptatsz addig fogysz az anyatej ugyanis a felrakódott zsírból is készül. A másik alkati kérdés, hogy ki milyen tipusú. Csak figyelni kell szerintem, hogy mit eszel! Zsófi ne aggódj visszanyered az alakod!

Kép
clarisza

BOLDOG HATODIK HÓFORDULÓT VANÓNAK!
ÉLJEN A FÉLÉVES NAGYLÁNY!!

Kép

Kép
viky30

Boldog FÉLÉVET VANÓ BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!

És így utólag Boldog Hetedik Fordulót Marcellnek!!!!!!!!!!!!!!

macarella

Köszönöm lányok a segítséget,a vicc az,hogy se gyás-t,sem pedig családi pótlékot nem kaptam.Ezidáig semmit.A jövő héten majd bemegyek és utána érdeklődöm a dolgoknak,mert ez így nem buli.

macarella

Egy pár hétvégézős kép :D

Kép
Kép

macarella

Kép

macarella

Isten éltesse a fél éves Vandát!

Kép
niki30

:oops: köszönjük szepen a köszöntest! :lol: meg is könnyeztem ma reggel ezt a jeles napot-nem birom felfogni,hogy igy rohan az idö :shock:

köszönjük! :!:

KépKép
evu

Sziasztok!!!

Szeretnék többet csacsogni veletek,de Tommy 20 perceket szundikál...abból 10 -et a vállamon,én pedig félig ülök-fekszem és a hátát ill popsiját paskolgatom...

Viky:köszi a segítséget a vonalzóhoz...kaki ügyben semmi javulás...csináltam reggelfél dl erős kamilla teát,sok sok cukorral.

Megitta a drágám,de semmi kaki.Nyomott erőlködött,vörösödött de semmi.Megszélcsöveztem... :oops:

Két pelusnyi kaki jött ki.Ti értitek ezt?A védőnő azzal nyugtat,hogy majd ha elkezdünk hozzátáplálni gyümit,jobb lesz.

De addig még 4 hónap!

Na,majd lesz valahogy.
A súlyunk a védőnő szerint is tökéletes...csak azt tudnám,mitől hízik,ha a napi adagját sem eszi meg? :?

Lehet titokban kijár a hűtőhöz éjjel,mint anya 9 hónapon át... :roll:

Macarella:köszi a nyugtatást...hiába van már egy 9 évesem,vele minden könnyebb volt,nem paráztam tized ennyit sem.Pedig 21 évesen szültem a Dominikot...

Clarisza:Köszi a gratulációt!!!

Kép
silver76

Evu, nagyon aranyosak a lurkók!

A hétvégézős Balázs éppen puszit küld? :) Hogy csücsörít:)

Kép
niki30

Kata mennyi időt vártál a kamillatea után?
Nem lehet, hogy nem érzi hol kell nyomnia? Lehet hogy picit hagynod kéne, erőlködjön, hátha ráérez a megoldásra. Ha ingere van, előbb utóbb kijön a cucc, főleg hogy nincs igazi (bogyós) székrekedése.
Tudom nem jó, mikor látod szenvedni, de végülis ez egy izommunka, amire rá kell érezni.

A súlya meg rendben van, amiatt ne aggódj!!!

Klári
Kép
ganti

Jajj nem is meséltem Nektek, Emma tegnap óta mozgásának 80%-át járással tölti. Azért mászik is még, de tegnap óta rájött arra, h. hogy tud úgy felállni, h. nem kapaszkodik. Úgyhogy most már ülésből felterpeszkedik és feláll. Nagyon ügyes. Nagyon tetszik neki.
Lennt is jól nyomja a kiscipőben.
Mire hazajövünk már szaladni fog.
Egyébként hihetetlen sokat fejlődnek napról napra.

Kép
niki30

Sziasztok!

Bocs, h eltűntem. Egyrészt benyalt a gépünk vmi vírust, és irdatlan lassú volt, másrészt meg lusti is voltam :oops: !

Egyre többet vagyunk kint, sétálunk, játszózunk ebben a szép időben. Ma már a csúszdázást is élvezte a kisasszony, persze nem engedem el, hanem fogom csúszás közben. Na, meg a hinta az a nagy szerelem továbbra is. Van, h ki sem tudom imádkozni belőle! :lol:
Járkálni, lépkedni nem akar, élvezi a mászást ezerrel! Állandóan leveszi a zokniját, akkor elkezdem harapni, ő meg menekül előlem. Így szoktunk kergetőzni! :lol: Néhány napja meg már kezdeményezi a „kukucska játékot”(eddig mindig mi kezdtük, ő meg „hagyta”), annyira élvezem a játékot.
Ezek már oylan nagyos dolgok, szinte minden nap tud vmi újat! :lol:
Evésben meg iszonyat válogatós még mindig. Gyümivel, meg a tejpép félékkel nincsen gond, csak a főzelékkel megy a fakszni :x . Hiába, olyan, mint az anyja, de ezt nehezen viselem! :roll:

Elkezdtük a lakás-projektet is, most pakoljuk ki a lomokat, h 5-én elkezdhessék a munkát. Azt hiszem a 4 napban is ez lesz a program. Már megvettük a mosogatógépet meg a sütőt, főzőlapot. Eszéletlen jó kis gépek, Bosch mindegyik! Már alig várom, h belakhassam az új konyhát :lol: !

Megnézegettem a képeket gyorsan, édes minden babó! :lol:

Niki jó Prágázást, majd mesélj! :D
Vanónak boldog fél évet!!! Nagy dolog, ja! :D

Bocs, h most csk magunkról írtam :oops: , de egyelőre csak ennyire futotta.
Ha tudok, jövök még ma!

Zsu
svs

Zsu, gratu a kis ügyes Emmusnak!
Ezek tényleg nagy dolgok. Napról napra. És olyan hihetetlen.
Én ugyanígy élem meg.

Kép
niki30

ezek az Emmák nagyon ügyesek!!! :lol: :wink:

Zsu jó pakolást, én még soha nem költöztem (csak a szüleimtől, de akkor nem volt valami sok cuccom), már most kivagyok ha rágondolok mennyit kell majd pakolni. De nagy örömmel megyünk, iszonyú jó lesz!!!

Vanókának boldog felediket!!

És egy kis Juliduma:

Nővérem vigyázott rá szombaton. Juli ránéz, azt mondja:
Cilkó (Cecília) nem Mami. De olyan mint Mami (=hasonlít) :shock:

Erre tesóm megkérdezi: mi hasonlít? Erre Juli: ARC!

Nem semmi mi??? :lol: [/b]

Klári
Kép
ganti

Klári, ez durva!
Olyan kis okosak komolyan mondom!

Kép
niki30

Sziasztok!

Viki, nagy gratula az első foghoz!!! Szülinapi képek szuperek, édes a kis ünnepelt!

Evu, Vandának boldog feledik évet!! Nagy nap ez egy pici lány életében :wink: Jók az Állatkertes képek! Azóta átadták a gorilláknak és az orángutánoknak is az új kifutót, tegnap láttam a híradóban. Pelenkázós WC a játszótérnél lévő WCben is van, de a pad is szuper erre a célra :wink:

Niki, ügyeskedő Emmának is gratula!! Nektek pedig jó utat, kapcsolódjatok ki, érezzétek nagyon jól magatokat 8)

Zsófi, anyós irtó jó fej :shock: Ügyesek vagytok a fiúkkal, nagyon jól csináljátok, csak így tovább!

Klári, Juli nagyon tündér és okos!! Mi jön majd ezután, érdemes írni, annyira édesek, ahogy felfedezik a világ nagy összefüggéseit :wink:

Ma volt életünk első igazi anyák napja. A bölcsiben tanítottak nekik verset, amit Csenge ügyesen bele is suttogott a fülembe, és csinált ajándékot is, hát majdnem bőgtem - de még apa is megkönnyezte itthon a pici lánya keze munkáját.

Depis mami klubba én is jelentkezem. Nagyon úgy néz ki, hamarosan kés alá kerülök és ennek kapcsán alighanem el kell választanom Borikát. Borzasztóan fáj, annyira sajnálom szegény kicsikémet. Arról nem is beszélve, mi lesz velük, amíg én kórházban leszek most, hogy már nincs Anyukám, akire nyugodtan rábízhatnám őket.

KépKép
KépKép
nyuszi04

VANÓNAK BOLDOG 6. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!

eszetlen, h már itt tartunk, nemrég született!!!!

niki: hajrá 2esben eltöltött pár nap!!!

gratula a járó kismanóknak!!! és a kúszó, mászóknak is!!!!

nyuszi: hogy hogy?? mia baj??? nagyon drukk ha műteni kell! :(

klári: juliduma ESZETLEN!!! nagyot néztem, h ilyen okos a kiscsaj!!! samu rengeteg új szót mond! pl. bálna, szita, csiga, kék, zöld, fúró, forró stb. olyan szuper!!

jónás nem sírt a babakocsiban! ugyanis hasra fektettük...
kerekpocak

Sziasztok!!!

Most kezdtem el olvasgatni a Szt. János kh. topikjait, és szeretnék érdeklődni Tőletek a Szülészetről., körülményekről.
Az első gyermekemet a MÁV. kh.-ban szültem Dr Kelemen Csaba Dr.-nál, akit sajnos az átszervezések ebbe a kórházba sodortak. Magam, azóta igaz Bp-ről Sopronba költöztem, de mivel maradtunk a Dr.Úrnál a második babámat is nála szeretném szülni, hozzá járok azóta is a magánrendelőjébe. Tehát szülni a Szt. Jánosban fogok, május közepe-vége felé. Amennyiben időtök engedi egy pár hasznos infót szívesen olvasnék a jelen helyzetről, nővérekről, szülésznőkről és úgy általában-Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!

üdvözlettel: Németh Erika
bajaiera1973

köszönjük szepen mindenkinek a köszöntest :D

Nyuszi,milyen müteted lesz? :shock: :? az anyak napi ünnepseg biztosan nagyon meghato elmeny lehetett :D

Zsófi,sajnalom egyebkent en is,hogy anyosod ilyen tapintatlan :cry: hogy ment a nap? :wink:

Niki,Emma nagyon aranyos lehet,ahogy menetel!kepzeld,megtalaltam egy nagyon regi Emma baba kepet a gepemen a multkor,meg te raktad fel ide es olyan irinyipiciri volt,es ugy tetszett,hogy lementettem :lol: most meg mekkora lany mar! :D

Klari,Juli aranyköpese ujfent egy bizonyitek arra,hogy micsoda kincs a gyermek egy anyanak :wink: imadnivalo!

Balazs kepei is fenomenalisak,Kriszti a kepek a teraszotokon keszült?micsoda környezet,nagyon szep!

Zsu,jo költözest-pakolast stb-tudod,ebben en nagy mester vagyok :lol:

csajok-tudom unalmas mindig az en sulyomat firtatni,de a +10kg azert kikeszit rendesen,most elkezdtem a 90 naposat,hat mit ne mondjak,nem vagyok egy dietazo magus,de becsületesen csinalom :wink: ez a 3 nap,de mar utalom egyebkent..valaki csinalta mar közületek?valoban van ennek ertelme?

na tv-zek picit,a csaladom többi tagja mar alszik..jo ejt mindenkinek!!

KépKép
evu

Szia Era, a közelmúltban ítrtunk többen is szüléstörténetet a jános kórház szülészete topikba, ott olvasgass egy kicsit. ill. ott sok naprakész infót is találsz.
kerekpocak

köszönjük neked is Zsófi :D

wow,micsoda szavakat tud mar Samu!hasra fektettek Jonast a babakocsiban?latod micsoda ötleteitek vannak :wink: nagyon jo lehet,picit irigykedem :lol:
mutass nekünk uj kepeket :D

KépKép
evu

evu: anyu csinálta, le is fogyott tőle nagyon. jó volt a nap, semmi para (de apa még a héten itthon, szal így könnyű...)

nyuszi: én is kaptam samutól anyáknapi ajándékot! egy piros szív volt szalaggal átkötve a közepében meg samu tenyerének lenyomata só-liszt gyurmában :) :)
kerekpocak

basszus tök gáz, de azóta sem csináltunk úk képet. na majd holnap!!jónásnak tök vicces, kicsit mintha göndör lenne a haja (az enyém alapállapotban az) :)
kerekpocak

Era,szia.na en mar fel eve szültem,hehe,de minden csodas volt akkor is!pedig en aztan nagyon feltem..(emlekeztek?hihi :lol: )a szüleszetisben valoban talalsz sok sok törtenetet,bizti sok info hasznos lehet bennük!hajra!

KépKép
evu

á Zsófi,ez biztato,akkor kitartoan csinalom,persze tornazok is mellette :D
Samu ajandeka nagyon edes!!jajjjjjjjjj de jo,hamarosan ne is kapok ilyesmit :lol: (remelem!)

kepeket,please :wink: csinaljatok majd!

na megyek a tv ele :shock: pusszancs

KépKép
evu

amúgy ilyenkor, amikor jobb nap van, arra gondolok, h még még gyereket akarok! 8alapból mi 3at terveztünk). most sokkal jobban viselem a nehézségeket, mint samuval. sztem számít ez a majdnem 2 év is, mármint, h én érettebb lettem. lenyugodtam, már nem pörgök úgy, főleg nem a munkahelyemen. -most azért tudok írni, mert most tettük le jónást, ilyenkor nagyon mélyen alszik, nem zavarja, de mindjárt mennem kell-
kerekpocak

persze jövő héten lehet azt írom majd h neeeeeeeeeeem, soha többééééééééééééé. bár fura, de képzeljétek máris nosztalgiázom a pocakom után.. olyan jó terhesnek lenni! persze lefogyni is jó lesz. mindenesetre ha lesz egyszer 3. babó, az akkor ha ez a két bandta már ovis :)
kerekpocak

visszajöttem,lattam irtal Zsófi :wink:
megertem ezt az erzest,mi valoban probalkozni fogunk(Vani elsöre sikerült szerencsere)ha Vani 1 eves lesz.es a parom 4 babat szeretne :shock: :lol: en benne vagyok :wink:

KépKép
evu

en is sokat nosztalgiazom a pocakom utan,nagyon hianyzik!!!remelem lesz meg benne reszem :D olyan jo anyanak lenni!

most le kell adnom legalabb 8at,hogy jöhessen a babo,mert most tul sok vagyok egy kistesohoz!

szupi,hogy Csaba meg otthon van veletek!olyan ügyik vagytok! :wink:

KépKép
evu

Szisztok!

Látom még este pörögtetek páran :) Jól van, helyes.

Evu, nem mondod, h. lementetted Emma képét :lol: Hát ez aranyos. :lol: Eltelt az idő.
Én is emlékszem ám, amikor még a terhességed elején/közepén voltál, most meg tessék van egy fél éves nagylányod! És micsoda idők jönnek még! Már jó értelemben. Annyi mindent fog csinálni nemsokára, h. csak néztek.

Zsófi, 3at terveztek? Ajha.
Én is imádtam állapotosnak lenni. Jajjj nagyon nagyon! Jól éreztem magam a bőrömben. Nekem valahogy erőt és önbizalmat adott és ad ez a kis macska.

De jó lehet Csajok, h. Ti már kaptok anyáknapi ajit:)
Mondjuk tavaly én is kaptam. Emma még pocakban volt és apa vette a nevében a virágot, hihi.

Nyuszi, hogy-hogy kés alá kerülsz? Mivel műtenek?
Szegényke.
És mikor?
Légy erős! Minden rendben lesz!

Lányok, ha már nem jönnék, szurkoljatok, h. minden rendben legyen anyukáméknál. Kicsit izgulok. Na meg persze tök izgatott vagyok az út miatt.

Mindenkit csókolok! Vigyázzatok magatokra és a babákra és a topicra, míg nem vagyok! :lol: :lol:

Kép
niki30

Hali!

Életjel részünkről:
Még élünk :), de hullák vagyunk, s már nem látunk a dobozhalomtól. :?
Szörnyű mennyi cuccot/lomot halmoztunk fel 48 m2-en. El sem hiszem. :shock: :roll:
Holnap bútorok szétszerelése, majd kicipelése. Nem irigylem a fiúkat, mert egy részét csak lépcsőn lehet majd levinni innen a 4. emeletről. :?

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?