Sziasztok!
Bocs, h eltűntem. Egyrészt benyalt a gépünk vmi vírust, és irdatlan lassú volt, másrészt meg lusti is voltam

!
Egyre többet vagyunk kint, sétálunk, játszózunk ebben a szép időben. Ma már a csúszdázást is élvezte a kisasszony, persze nem engedem el, hanem fogom csúszás közben. Na, meg a hinta az a nagy szerelem továbbra is. Van, h ki sem tudom imádkozni belőle!
Járkálni, lépkedni nem akar, élvezi a mászást ezerrel! Állandóan leveszi a zokniját, akkor elkezdem harapni, ő meg menekül előlem. Így szoktunk kergetőzni!

Néhány napja meg már kezdeményezi a „kukucska játékot”(eddig mindig mi kezdtük, ő meg „hagyta”), annyira élvezem a játékot.
Ezek már oylan nagyos dolgok, szinte minden nap tud vmi újat!
Evésben meg iszonyat válogatós még mindig. Gyümivel, meg a tejpép félékkel nincsen gond, csak a főzelékkel megy a fakszni

. Hiába, olyan, mint az anyja, de ezt nehezen viselem!
Elkezdtük a lakás-projektet is, most pakoljuk ki a lomokat, h 5-én elkezdhessék a munkát. Azt hiszem a 4 napban is ez lesz a program. Már megvettük a mosogatógépet meg a sütőt, főzőlapot. Eszéletlen jó kis gépek, Bosch mindegyik! Már alig várom, h belakhassam az új konyhát

!
Megnézegettem a képeket gyorsan, édes minden babó!
Niki jó Prágázást, majd mesélj!
Vanónak boldog fél évet!!! Nagy dolog, ja!
Bocs, h most csk magunkról írtam

, de egyelőre csak ennyire futotta.
Ha tudok, jövök még ma!