A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kíra,
ez aztán a csodás hír!!!!!!!!!!
Óriási gratula Neked!
Valahol éreztem,hogy jó hírekkel jössz.
Most aztán boldogság!
Májusi eső aranyat ér(nálunk épp most esett),Neked pedig kisbabát hozott!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Orsi
orsiborsi

Kira!

Gratulálok :)!

Ennek nagyon örülök, reménykedtem benne hogy jóhírekkel jösz :)!
:lol:
Remélem ez a babaeső engem is érint majd, hétfőn megyek beültire ...[/img]
witch26
Budapest X. kerület

Kira, szívből gratulálok! Biztosra vettem, hogy sikerült! :lol: :lol: :lol:
Jól elmentél ma mellettem..... :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Orsiborsi Witch!
Köszönöm szépen! :D Most nagyon örülök, de a jóban van egy kicsike bajság, aminek a Zekedoki nem örült, hogy tegnap óta barnázok. Ugyan nem katasztrófa, de azért a 3X3 Utrohoz még 3x1 utró szájon át is. :? Kicsit furi volt bevenni... :lol: :lol:
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek sikerülni fog. Mi lányok nagyon megdolgozunk érte! De tuti sikerül... Ha valaki nem hitt abban, hogy valaha gyereke lesz, akkor az én vagyok. De én el sem tudtam képzelni... És nézzétek meg! :)
Én nem pártolok el innen, mert tök jó veletek és drukkolok addíg, míg mindenkinek nem sikerül. Úgyhogy rettegjetek, nem hallgatok el... :lol: :lol: :lol: Osztom az észt! :lol:
( és remélem velem marad ez a kismókus a hasamba!)
kira76

Anett! NE HARAGUDJ! Nem vagyok ekkora tahó, de annyira ideges voltam, hogy a kocsiba mondtam a férjemnek, hogy basszus mekkora állat vagyok! Ott ültél, illedelmesen köszöntem és egyszerűen nem esett le, hogy mi van! Annyira, de annyira sajnálom!!!!!!! Tényleg ne haragudj! Ha ideges vagyok, nem vagyok normális!!!! Annyira ciki! :(
kira76

Kíra,
egy kicsit furcsa lehet bevenni az Utrót szájon át is,de ha ezt ajánlotta a doki,akkor biztos segít!
Mikor kell ultrahangra menned először?
A kismókusnak pedig Te vagy már most is az anyukája és eszében sincs megvállni Tőled!
Ez lesz az első már félhivatalos anyáknapjád vasárnap!Micsoda öröm!
Én biztos megünneplem!
Pihengessél!

Orsi
orsiborsi

Bessy,
örülök,hogy mindent rendben találtak szerdán nálatok.
Gratulálok!
Kaptál képet Róla?
Én úgy döntöttem többek tanácsára,hogy várok az itthoni orvosmnál a vizsgálatokra a 11-12-ig hétig,nehogy baj legyen.A házidokimmal már beszéltem,és jövő héten elmegyek a védőnői szolgálatra megnézem kihez tartozom és megpróbálok megismerkedni vele.
Te meddig dolgozol?

Orsi
orsiborsi

Orsi!
Ez az Anyáknapja tényleg igaz egy kicsit! És még az az érdekes, hogy 4 éve május 2.-án Anyáknapján születtek a Nővérem ikrei. És erre a szülinapjukon tudom meg, hogy terhes vagyok! :) Nem semmi, mi???
Jövőhét pénteken kell mennem. Elvileg. De most ahogy gondolkozom, nem 2 hét múlva szokták visszahívni a lányokat? Valamit félrehallottam?? Nem lepődnék meg! :?
kira76

Kira!

Annyira nagyon Örülök Nektek!
Tiszta Szívből Gratulálunk !!!!!!

Annyira tudtam,hogy most sikerülni fog a lombik,hogy azt elmondani nem tudom!
Remélem most sokat fogsz pihenni és nem pörögsz majd annyit amennyit szoktál?! :)

Millió puszi és már alig várom,hogy megcirózzam a pocakod:)

Kép
noki&potyi

Witch

Nagyon fogok Neked drukkolni,hogy Te is ilyen sikeres és boldog kimami legyél minnél hamarabb mint most Kira Baby!

Kép
noki&potyi

Bocsi csajok

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Kép
noki&potyi

Köszi Nokedli!!! :lol: :lol: :lol:
Majd írj már, hogy most mi van Nálatok! Holnap nem leszek itthon, de vasárnap már igen. Majd írj! Puszi!!!
Bessy!
Nagyon jó! Örülök, hogy minden rendben veletek! Vigyázz magatokra nagyon!!! És azért tényleg írj, ne tünj el!
kira76

Kira
Juhhhhhhhhhhhééééééééééé! Kép Annyira bíztam benne,hogy sikerült neked is!nagyon vigyázz most magadra,pihenj sokat,emelni,cipekedni TILOS!!!Így bizti nem lesz baj!!!!Millió babaragacs neked :D

Bessy
Örülök,hogy pindurka továbbra is veletek van!!Azt hittem,hogy baj van,mert nem jelentkeztél,de most már megnyugodtam :D
gabicsibe

Kira drága :D
Szupeeeeeeeer!!!!!!!!
Nagyon örülök! Látod, nem a tüneteken múlik... :wink:
Ünnepeljük meg életünk első, igazán értelmet nyert Anyák napját, ok?
Millió puszi Neked és tényleg ne emelgess, hajolgass, pihenj amennyit tudsz (nekem nem esik nehezemre, néha olyan álmos leszek, hogy majd leesik a fejem :oops: )
adri1983

Gabicsibe!
Már úgy vártam, hogy nekem is tapsoljon ez az emotikon! :lol: Ja! cicipara! Leszakad a mellem! :lol: Emlékszel???
Köszi a sok segítséget... :)
Puszi!
Jó éjt! :) Biztos még álmomba is vigyorogni fogok!!!!! :)
kira76

Bessy :)
Gyönyörűen növekszik a babócád, gratulálok!
Hallottad a szívhangját?

Orsi :)
Én is felírtam a védőnő számát, a következő uh után felhívom!
Szerintem te már hívhatod bátran! Ok, akkor hajrá Anyák napja!! :wink:
adri1983

Adri!
Köszi!!!!!!! Hát ja! Tényleg nem szabad figyelgetni a tüneteket! 2 napja barnázok! (nem éppen terhességi tünet!) Úgyhogy mindenkinek mondom, ne parázzon ha barnázik! Nem jelent sikertelenséget! Gabicsibe mondta, hogy Rebe is így járt és tessék... :)
Meg is ünneplem az Anyáknapját!!! Bográcsozunk a férjurammal! :lol:
Puszi!
kira76

Witch :D
Ilyen sikerszéria után Neked is sikerülni fog!!!!!!
Szorítok a beültihez!
adri1983

Köszi lányok :)!

Nagyon aranyosak vagytok :)!

Én is nagyon bízok benne ....
witch26
Budapest X. kerület

kira76
Gratulálok. Annyit izgultál és érdemes volt. Vigyi magadra és pihenj sokat!
juzsika

Sziasztok Lányok!

Kira
Óriási gratuláció Nked, pihengess, vigyázz magatokra!

Gabicsibe
Köszönöm a lehetőséget.
30 év, 3. lombik lesz fagyis ET, menzi van éppen, első uh május 7.
Köszönöm szépen még egyszer.

Enikõ
vacak2

Sziasztok,

Sajnos most nincs időm írni, vasárnap jövök, deee...

Kira drága,
Szívből gratulálok! :D:D:D Annyira tudtam, éreztem... :D:D:D:D:D Vigyázz magatokra, sok-sok pihi!!!

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kira!

Én is tudtam......GRATULÁLOK! :D

Tegnap megvolt a transzfer.
Mind a 3 kicsikét sikeresen felébresztették:)
Meg is kaptam Őket "maradéktalanul" :) :)
Az egyik 100%-os, a másik kettőnél volt sejtvesztés.
13-án kell visszamennem vérvételre.

Kép
nika28

Nika :D
Örülök, hogy megkaptad őket!
3 kicsinél nagy az esély!
13-án én is megyek a Bmc-be!
Most aztán pihi, folyadék és sok fehérje!
Jó hétvégét Neked!
adri1983

Sziasztok lányok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, nagyon jól esett, akkor megyünk tovább előre :D .
A párom kapott valami gyógyszert, azt kell szedni 2 hétig és utána meg tudják mondani hogy kell-e a biposzia vagy nincs értelme. Szóval addig van idő még a gondolattal is barátkozni.
Ez a HSG tényleg olyan rossz? Most az jönne és kezdek parázni tőle :oops:

Witch!
Drukkolok a hétfői beültihez! Egy kalappal!!!! :D

Mofly!
Pénteken nem voltam bent. Majd most hétfőn megyek be időpontért, mert telefonon nem tudom őket felhívni.

Madrin!
Nem semmi ez a vérvételes sztori :twisted: Amikor a BMC-ből átviszem a vért a laborba, nem könnyű szívvel teszem oda az ablakba. Mi van, ha valaki leveri, vagy leesik? Ez még furcsa egy kicsit.

Adri!
Csak így tovább!! Lehet hogy még a másik is előbújhat! De ha csak egy maradna meg, akkor is nagyon szerencsések vagytok, hogy sikerült.
:wink:

Tubikriszta!
Tesztig megy a drukk!! Addig pihi és ne idesgeskedj. (tudom, könnyű mondani
:lol: :lol: )

Vucuska!
Köszi Neked is a bíztató szavakat! Szerinted az akkupunktúra segíthet? Most hirtelen ez jutott eszembe, lehet hogy butaság...

Deri drága!
Megoldódott már a problémád? Még én sem szültem, pedig nagyon szívesen segítenék. :cry: Neked van a legnagyobb szükséged a kitartásra, de én nagyon drukkolok Neked hogy sikerüljön.
rony77

Kira baby!

Hát ez egy igazi anyák napja Neked!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valahogy éreztem, csak nem akartam előre mondogatni, hogy ez tuti sikerülni fog, mert annyira "klappolt" minden. :lol:
Párod örült neki?
Remélem nem Te vágtad a fát a bográcshoz :lol: :lol: Pihengess sokat és örülnék ha maradnál a fórumon, hogy beszámolj magatokról.
rony77

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkantás.

Nika, de jó hírek! Nagyon drukkolok!!! :lol: :wink:

Nefke, nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Sokszor puszillak!
Kép
Néha azért nézz be, nagyon hiányzol! :oops:

Kép

KépKép
anett_1

Kira!

Gratulálok!!!
Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy!
Most már milyen réginek tűnik a sok aggódásod, hogy eljutnak-e egyáltalán az 5. napig.... :)

Velem nincs semmi mostanában, sajnos elég sokára lehet bármi a kötelező 3 hónapos pihenés miatt.
Illetve még előtte muszáj lesz újra elmennünk az összes vizsgálatra, mert letelt az 1 év. Na azért HSG az nem lesz újra....
bikmakk

Juj, de jó Nektek, lányok! Már, akinek sikerült, és jó hírei vannak. Nagyon repkednek itt a sikersztorik, és így is van jól! Hamarosan mi is (most kicsit laposabb hangulatúak) is követni fogunk ám Benneteket! :)
Lelkileg teljesen O.K. vagyok, maximálsian feldolgoztam, hogy nekünk csak egy mini sikerélmény jutott (MÉG!) és azt hiszem, a következő izgalom majd csak akkor lesz, amikor újra tesztre várunk. Ha minden jól megy, május 18-20. körül kezdődik a stimu a 2. inszemhez. Várom. A sok idegeskedést megpróbálom elhagyni, és hátha a közérzetem sem lesz olyan vegyes a hormontól. Igyekszem lelkileg már programozni, hogy sikerülni fog. (Bár nagyon skk szervezkedős-intézős hónap lesz, uis. júli közepén esküszünk; ez vagy jót tesz egy várandósság kezdetének, vagy nem is tudom. Talán jót. ;))
E. Dóra
edóra

edóra!

Szuper jó olvasni ezt a pozitív hozzáállást!
Rendesen feltöltődtem most tőled:)

Nekem május 24-én lesz az esküvőm és már rettenetesen izgulok ezért nem is nagyon foglalkozom most azzal, hogy nem lett lombikunk :shock:
Majd lesz amikor itt van az ideje és kész :D
Azt hiszem,hogy most sokkal pozitívan állok Én is a dolgokhoz mint eddig és ezt az időnek az esküvőnek és a sok sikeres eredménynek köszönhetem amiket nap mint nap olvasok itt a fórumon!
Azt hiszem mostmár hozzám is bekopog nemsokára a Babykém!
Érzem ám,de nagyon!

Nagyon sok sikert kívánok neked,és hajrá pozitív hozzáállás :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Juzsika, Vacak, Zsókuci, Rony, Nika, Bikmakk és mindenkinek akit még kifelejtettem, nagyon szépen köszönöm a sok gratut! Ha ennyire tudtátok, hogy sikerülni fog, miért nem szoltatok, hogy ne parázzam magam halálra??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó csak viccelek!
Lassan leszállok a földre és visszatérek ozzátok, csak még annyira el voltam foglalva magammal, hogy még az olvasás is szelektíven ment! :lol: A gratukat láttam csak! :lol:
Adri!
Neked hány hét múlva kellett menned az UH-ra?? Segíts! Tök nem emlékszem mit mondtak. Nem voltam magamnál... :)
Noki!
Akkor látom rendeződnek azért a dolgok. Örülök neki nagyon, de tudod! Elöbb mindent jól fontolj meg és dönts jól!!!! :) Majd jelentkezz, ha van időd!
Puszi
kira76

Noki!

Boldog névnapot :)!
(van szép képem is, csak nem tom hogy tegyem be :oops: )
witch26
Budapest X. kerület

Witch

Nagyon Kedves Tőled,hogy gondoltál Rám :oops:

:lol: Köszönöm szépen :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Kira :)
Nekem pont egy hétre rá kellett menni uh-ra, szerintem neked is!!!
adri1983

Noki :D
Én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!
Szép neved van! :)
adri1983

Adri

Nagyon köszönöm szépen :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok,

Hát már megint eltűntem… bocsi… :oops: Minden rendben van velem, a fogam helye már szépen begyógyult, a csont még fájdogál, de a doki mondta, hogy ez természetes még 1-2 hétig. Pénteken voltam varratszedésen, minden rendben :) Amúgy elég sokat dolgozom, de szeretem csinálni, elég nyugis a meló, de itt órabérben vagyok, úgyhogy kénytelen vagyok sokat dolgozni :wink: Az ünnepeket egész jól fizetik, úgyhogy bent voltam csütörtökön, pénteken és szombaton is. :roll:

Anett,
Persze, ha felkerülnek a talis képek, akkor mindenképpen küldök majd elérhetőséget. Az a gáz, hogy nálam akadt el a dolog, itt van kiírva CD-re, fogom küldeni Chestinek, rám vár :oops: Tök ciki, de nem sok időm volt most erre :roll:
Remélem én is, hogy a vérképem most már helyre áll, és ősszel már tényleg indulhat a babaprojekt :D

Deri,

Van bármi fejlemény? Remélem, írsz azért és nem tűnsz el… Nehogy feladjátok! Tuti fogtok találni valakit!!! :)

Adri,
Örülök, hogy Ti is jól vagytok, és hogy minden rendben volt az UH-n! :D:D
Igen-igen, tessék fogorvoshoz járni, fontos kismamiként is, mert sok gondot okozhat. Puszi!

Gabicsibe,
Sajnálom, hogy ilyen vegyesre sikeredett a wellness hétvége. A jó alvás pedig fontos, ez tényleg elronthatja az egész feeling-jét :roll:

Vacak,
Téged is üdvözöllek itt! Mielőbbi babásodást Neked is :)

Mofly,
De jó, hogy jelentkeztél! :D:D
Jól olvastam, hogy még a Norcoluttól sem jött meg? :shock: Ilyenről még nem is hallottam :roll:
Holnapra mennek a drukkok! :D:D:D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rony,
Rettentően sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok! :cry: :cry: A biopszia nem került szóba? Vagy úgy sem lenne esély? Mert sok párnak született már biopsziás bébije – sőt úgy tudom, hogy ikrek is, szóval, ha ez járható út, akkor mindenképpen próbáljátok meg szerintem. Drukkolok, hogy használjon a gyógyi!!!

Süncike,
Puszi neked! Köszi drága, jól vagyok! :D És te? Mizu veled?

Vic,

:cry: :cry: Sajnálom! :(

Madrin,
Sajnálom a dupla vérvételt :? Hihetetlen komolyan… :shock:

TubiKriszti drága,
Mizu? Hogy vagytok? Remélem, minden rendben, és pihiztél a 4 nap alatt :wink: Mennek ám a drukkok, és sokat gondolok ám Rád – még ha nem írok, akkor is :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
A süllyedést kb. még 1-2 hét múlva érdemes először levetetni, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz… :roll:

Pannati,
Nem szeretnél csatlakozni a babás topikunkhoz is? :D Egyel lentebb található, és ha szeretnéd, beveszlek az ottani táblába is :wink:

Nika,
Mennek ám a babatapik és a gigadrukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krisztamili,
Hahóóó? Mizu? Hogy vagytok? Sok-sok puszi neked! Babás topik? :wink:

Gil drága,
Jó ritkán jössz Te is mostanság… :roll: Hogy vagy?

Nemone,
Örülök, hogy kezdtek! :D

Dnorsi,

Örülök, hogy nem kell újra végigélned a hsg-s procedúrát :roll:
Mennek a cisztaűzők: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vucuska,
Na, milyen volt a hétvégétek? Remélem jót pancsiztatok :wink:

Bessy,
Örülök, hogy Ti is rendben vagytok! :D:D Szintén csatlakozhatnál a babásba :wink: Hm?

Edóra,
Örülök, hogy jobban vagy! :D És jól gondolod: sikerülni fog!!!! :D

Minden Tímeának és Mónikának:
Kép

Sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Witch,
mennek a drukkok holnapra.Nagyon szorítani fogok!
Anyukádnak üdvözlet és ne izguljon,nemsokára nagymami lesz!
:wink:

Noki,
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!
Kép

Orsi
orsiborsi

Kép Kép
gabicsibe

Minden névnaposnak
Kép

Nika
Neked millió babaragacs a 3 picurkához pedig gratula :D

Kira drága!
Én mondtam,de nem hittél nekem :D

Holnapra pedig nagy kalappal a Bmc-s járatnak!
gabicsibe

Sziasztok!

KIRA!
:D
Annyira éreztem és tudtam........
Nagyon örülök Nektek!!!!
Pénteken gondoltam rád és bíztam benne hogy jó hírekkel fogsz jönni! :D

Nika!
Drukkolok Neked!

Witch!
Holnap szorítok Neked!

Zsókuci!
Ennyit dolgozi......és mikor pihensz? Azért arra is szánj idót.
Örülök hogy a fogaddal már minden ok.
Nem pancsiztunk, az kimaradt viszont nagyon jól telt a 4 nap. Rengeteget scrabbel-öztünk, nevettünk, azórakoztunk a barátainkkal. Szóval nagyon-nagyon jól éerztük magunkat!

Kép
vucuska

Witch

Nagyon drukkolok Neked holnap!

Puszi! Kép

Kép
noki&potyi

Mindenkinek köszönöm a Névnapi köszöntést! :lol:

Üdv
Mónika
noki&potyi

Lányok!

Nagyon Nagyon Köszönöm mindenkinek a drukkokoat :)! (asszem rámfér)

Orsiborsi!

Anya is köszöni :lol: !
witch26
Budapest X. kerület

Kira!
Alig vártam, hogy olvassam a híreid, ez óriási!!! Gratulálok!!! :D

Witch!
Nagyon drukkolok Neked a mai napra!

Rony!
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptatok, de biztos lesz megoldás. Remélem, a gyógyszeres kúra hatásos lesz.
A HSG-től meg ne félj! Persze, nem mondom, hogy nem fáj (bár ez mindenkinél más). Nekem is elég kellemetlen volt, de pár perc az egész. Egy szülés sokkal fájdalmasabb, és tovább is tart. Mégis mindannyian azt várjuk, hogy éljük át ezt a fájdalmat, és remélem, sikerülni is fog mindenkinek!

Deri!
Remélem, sikerül donort találnotok. Én sajnos több okból se jöhetek szóba... És csodálom az erőtöket, mi biztosan rengeteget tépelődtünk volna azon, hogy egyáltalán belevágjunk-e donoros megoldásba. Már az is sokáig tartott, mire rászántuk magunkat, hogy elmenjünk a BMC-be.

Edóra!
Tökjó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Az esküvői készülődés igaz, hogy sok rohangálással jár (mi 3 éve éltük meg), de csupa pozitív dolog, ez nem tehet rosszat a babaprojektnek! De azért arra figyelj, hogy eleget aludj!

Noki!
Utólag boldog névnapot, és jó készülődést az esküvőre! Mindjárt itt van, biztosan csodás lesz! (Nekünk 05.21-én volt, fantasztikusan sikerült, most a 4. "nászutunkra" készülünk. :) )

Gabi!
Köszi, hogy bevettél a táblázatba, jó hosszú már! Én 8-án megyek konzultációra Koncdokihoz, akkor beszélem meg vele, hogy mikor lehet a beültetés. Addig is próbálok sok-sok energiát gyűjteni.

Természetesen a többieknek is millió drukk!!!
vuki124

Sziasztok!

Vuki!
Nekünk is 2005. május 21-én volt az esküvőnk! :D

Kép
vucuska

Sziasztok!

Micsoda jó hírekre jövök :)
Kira szívből gratulálok :)
Most elkapott a hév hogy menjek azonnal hátha még beleférek a sikerszériába :)

Witch nagy drukk mára...

Vucuska nem mondon hogy ZSóry-fürdőn voltatok mert mi is :D :D :D
Pedig nem is olyan felkapott hely :)
Igaz csak két napot ,egyszer voltunk fürdeni, kicsit sokan voltak ami miatt csak egyszer mentünk le...
Biztos láttuk is egymást :) :)
madrin

Sziasztok!

Kira!

Gratulálok, ez szuper hír! :D :D :D

Witch!

Mennek a drukkjaim!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Madrin!
A férjem szüleinek van ott nyaralójuk és tulképp ki se tettük a lábunkat onnan -csak a Tescoba mentünk pénteken-, pedig terveztük hogy kinézünk valamelyik programra.
MI szeretünk odajárni, pont amiatt hogy nem szoktak nagyon sokan lenni.
Milyen jó lett volna találkozni............majd legközelebb

Kép
vucuska

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétfő reggelt! Az enyém nem az. Kezdve azzal, hogy ugye megjött teljesen a múlt héten. Pénteken voltam bent a BMC-ben, hogy kezdjünk, hát naná hogy nem tudunk, 3,5 centis ciszta van az egyik oldalon, a másik oldalon meg mittoménhány centis. Úgyhogy buktuk ezt a hónapot is. Majd júniusban tudjuk folytatni, ha felszívódik, ha nem akkor megint le kell szívni. Bocs a kifejezésért, de a nem létező f...am tele van az egésszel. Ráadásul elmehettünk volna a hosszú hétvégén valahova, de ez megtörte teljesen 4 napot. Valószínű lombik ebből csak szeptemberben lesz, mert mégegy inszem garantált, aztán mindenki nyaralni megy.

Ja és ha ez még nem elég, szombat reggel úgy ébredtem,hogy nemtom kinyitni a szemem. Kontaktlencsét horok, és valami úgy begyulladt, hogy na. Tök száraz, ég, húzódik a bőr, viszket, alig látok, és persze bámiulom a melóhelyen a monitort. Ma megyek a szemészetre este de már alig bírom.

És hogy még tetézzem, az inszem miatt azt hittem nem tudunk elutazni a férjemmel ketten, az uh miatt. Ő szerdán elmegy a Dolomitokba, én meg még ebből is kimaradok. Frankó, az egész hétvégét tölthetem egyedül. Király. Szóval tényleg elegem van mindenből.

De kitaláltuk, hogy júniusban inszem után rögtön elmegyünk Provence-be egy 10 napra, és bejárjuk Dél-Franciaországot vagy esetleg Görögországba megyünk egy hétre.

Kíra,
Nagy gratula neked. Ez most inszem volt? Vigyázz magatokra nagyon.

Majd még írok, de alig bírom nyitva tartani a szemem.

Puszi,

Vic
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?