Sziasztok,
Hát már megint eltűntem… bocsi…

Minden rendben van velem, a fogam helye már szépen begyógyult, a csont még fájdogál, de a doki mondta, hogy ez természetes még 1-2 hétig. Pénteken voltam varratszedésen, minden rendben

Amúgy elég sokat dolgozom, de szeretem csinálni, elég nyugis a meló, de itt órabérben vagyok, úgyhogy kénytelen vagyok sokat dolgozni

Az ünnepeket egész jól fizetik, úgyhogy bent voltam csütörtökön, pénteken és szombaton is.
Anett,
Persze, ha felkerülnek a talis képek, akkor mindenképpen küldök majd elérhetőséget. Az a gáz, hogy nálam akadt el a dolog, itt van kiírva CD-re, fogom küldeni Chestinek, rám vár

Tök ciki, de nem sok időm volt most erre
Remélem én is, hogy a vérképem most már helyre áll, és ősszel már tényleg indulhat a babaprojekt
Deri,
Van bármi fejlemény? Remélem, írsz azért és nem tűnsz el… Nehogy feladjátok! Tuti fogtok találni valakit!!!
Adri,
Örülök, hogy Ti is jól vagytok, és hogy minden rendben volt az UH-n!

:D
Igen-igen, tessék fogorvoshoz járni, fontos kismamiként is, mert sok gondot okozhat. Puszi!
Gabicsibe,
Sajnálom, hogy ilyen vegyesre sikeredett a wellness hétvége. A jó alvás pedig fontos, ez tényleg elronthatja az egész feeling-jét
Vacak,
Téged is üdvözöllek itt! Mielőbbi babásodást Neked is
Mofly,
De jó, hogy jelentkeztél!

:D
Jól olvastam, hogy még a Norcoluttól sem jött meg?

Ilyenről még nem is hallottam
Holnapra mennek a drukkok!

:D:D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rony,
Rettentően sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok!

A biopszia nem került szóba? Vagy úgy sem lenne esély? Mert sok párnak született már biopsziás bébije – sőt úgy tudom, hogy ikrek is, szóval, ha ez járható út, akkor mindenképpen próbáljátok meg szerintem. Drukkolok, hogy használjon a gyógyi!!!
Süncike,
Puszi neked! Köszi drága, jól vagyok!

És te? Mizu veled?
Vic,

Sajnálom!
Madrin,
Sajnálom a dupla vérvételt

Hihetetlen komolyan…
TubiKriszti drága,
Mizu? Hogy vagytok? Remélem, minden rendben, és pihiztél a 4 nap alatt

Mennek ám a drukkok, és sokat gondolok ám Rád – még ha nem írok, akkor is
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A süllyedést kb. még 1-2 hét múlva érdemes először levetetni, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz…
Pannati,
Nem szeretnél csatlakozni a babás topikunkhoz is?

Egyel lentebb található, és ha szeretnéd, beveszlek az ottani táblába is
Nika,
Mennek ám a babatapik és a gigadrukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Krisztamili,
Hahóóó? Mizu? Hogy vagytok? Sok-sok puszi neked! Babás topik?
Gil drága,
Jó ritkán jössz Te is mostanság…

Hogy vagy?
Nemone,
Örülök, hogy kezdtek!
Dnorsi,
Örülök, hogy nem kell újra végigélned a hsg-s procedúrát
Mennek a cisztaűzők:
Vucuska,
Na, milyen volt a hétvégétek? Remélem jót pancsiztatok
Bessy,
Örülök, hogy Ti is rendben vagytok!