Sziasztok lányok!
Nagyon rég írtam már, többnyire végigolvasgattalak azért benneteket, de reagálni mindenre lehetetlen, mert annyi témát feldobtatok!
Üdvözlöm azokat akikkel még nem "találkoztunk".Iwiwen rajta vagyok én is:Szappanos Klara/ékezet nélkül/ és Vigh János név alatt futunk.
Nem lustaságból nem írtam ,több oka is van, amelynek egyik része egy ügyintézés, másik pedig, hogy sok mindenhez nem tudtam és nem is akatrtam hozzászólni.
Mikor még nem csatlakoztam hozzátok és a 5. terhességi tsztről alig tudott lebeszélni a férjem/az előbbi 4 mint pozitív volt/, azt hittem én vagyok a legkiváncsibb, mindent tudni akaró kismama.Ismerősem körében voltak akik a tesztet a a várható mensi után 1-2 héttel merték csak venni, első uh szigorúan csak 12hét körül-szóval joggal gondltam, hogy én rendkivül sokat akarok egyszerre.
Aztán" Találkoztam" veletek és lassan rájöttem, hogy kiváncsiságból, utánajárásból jóval leelőztök.Valahogy szeretnék egy fajta egyensúlyt és nekem picit sok volt, hogy 10-12 hetesen már a korházi szükségcsomagot írtátok,bevásárló listát...Én még nem akarok ott tartani.Ne vegyétek kritikának, valószínű ez azért is van, hogy hála Istennek nekem már lehetetlen a szakmámban dolgozni, így igazoltan pihenhetek és jobban beoszthatom az időt.
Így mi még nem nagyon nézegettünk nagyobbdolgokat.A babakocsit valószínű a nővérem szeretné adni-már nem emlékszem milyen, de nem akarom megbántani őt, ha többnyire megfelel, természetesen elfogadjuk.Ha nem, akkor valószínű az apróneten fogok először nézelődni.Hála Istennek megengedhetnénk az újat, de úgy vagyok vele,hogy nem 4-5 évre veszem,így lehet inkább a hosszabban használható dolgokért költök többet./kisszekrény stb../
Kismamaruhákat nézegettünk, az elmút 2 hét alatt kezdett jelentős változás végbemenni rajtam.Hát a C&A-ban vettünk nem túl olcsón két nyári nacit, viszont vagány darabok.
Akinek még nem túlnagy a pocakja annak ajánlom a kismamaövet,én vettem és nagyon praktikus, a régi nadrágaimat nagyon kényelmesen hordhatom vele még egy darabig.
Ma viszont picit lelombozódtam.A barátnőmnek május végi esküvőjére kerestünk valami kis ruhát.Olyat akartam ami cici alatt szabott, csinos-nem kifejezetten kismamás.Nos a 36os méretemből kiindulva nagy önbizalmam hamar elillant, amikor a 40-
ből is kikandikált a cici,és a dereka pont jó volt.é
És nem éreztem csinosnakmagam

.Úgyhogy az eddigi illegetés-billegetés, "ugy-e szép vagyok" jelzés a férjemnek most elmaradt, helyette " majd nézek egyedül mást" érkezett.
A lényeg: ma voltam 12 hetes uh-n, CRL 66 mm,BPD 21,6mm, NT 2mm.És láttuk, ahogy forgolódik,izeg-mozog.Nagyon szép élmény.
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat írtam és hogy csak magamról.bepótoltam a lemaradást és igyekszem reagálni azokra a dolgokra,amihez hozzá tudok valam i hasznosat fűzni.
Szeretettel üdvözlök mindenkit:
Sclara