Na vagyok!
Elöljáróban annyit,hogy ezeka dolgok jól jöttek volna nekem annó,DE MOST OKOSABB LESZEK...
Viszont nem bizti,hogy mindenkinek bevállik!!!!
Tehát csaszis kismamák plusz KÓRHÁZI "KELENGYÉJE" (SZERINTEM)
Ugye mint ahogy Gigi is írta,az egy hasi mütét....(Bari Te tudod),hogy)hasizom nélkül felülni,köhögni,beszélni kész katasztrófa...és fogunk köhögni,fel kell ülni és beszélni is kell...
tehát a könnyebbség miatt:
SZÍVÓSZÁL...(lehetőleg olyan,aminek hajlítható a vége....)nagyon sokat kell majd inni viszont mozogni még nem nagyon tudsz...
VALAMI KÖTŐ A FELÜLÉSHEZ....(a rácsos ágy végéhez kikötni pl a köntös megkötőjét vagy erős fáslit,sálat,kendőt....)aminek a segítségével felhúzod magad...Nekem nagyon jó volt,de a végén jöttem rá
VALAMI PUHA ANYAG,NEM SZIVACS a mosdáshoz...DE OLYAN AMIT NEM SAJNÁLSZ,MERT UGYE A JÓD MIATT KI KELL MAJD DOBNI.. és nagyon érzékeny lesz az egészhasalja a szivacs is durvának fog tünni,akármilyen puha!!!!Tetra pelus nem rossz...a frottir anyag is durvának fog tünni
FOLPAKK-ezt most olvastam...(okos ötlet)Ugye a sebet nem érheti víz...ezért zuhi elött körbetekerni a kötést vele....
Én emlékszem olyan szélgörcseim voltak csaszi után odabent,hogy azt hittem bentmaradt egy bébi és még bent rugdos...ezért valami enyhébb HASHAJTÓ....fél óránként megkérdik volt-e széklet és addig nem hagynak békén amíg nem volt,sőt talán rendes kaját se adnak...
Mindenképp PLUSZ PÁRNA valami nagyobb mögéd a szoptatáshoz,mert ugye simán ülni még nem nagyon tudsz,a kórházi párnák,meg semmit nem érnek...
És mivel a tejcsi csaszisoknál nehezebben indul be,lehet számítani gyulladásra....arra is 1-2 PUHÁBB RONGY (tetra pelus) mert melegvízesen a hónalj alá rakva oldja a csomókat...
kb ennyi....ha eszem be jut még valami akkor írom....de ti is kiegészíthetitek!!!!