Halihó!
Én is bekukkantottam, h Anyjuk és Marcsi ne legyen olyan egyedül
Tegnap voltam dokinál, még szerencse, hogy a kórustársammal együtt mentünk, mert iszonyú sokat vártunk, 3 óra alatt végeztünk. A drnő eleve késett, mert szülése volt, és extra sokan voltak nála. Így legalább jókat beszélgettünk várakozás alatt.
Velünk minden rendben! A kislányom nagyon édes, formás kicsi baba, egy héttel kisebb a koránál. A vizsgálófejet nagyon nem szerette, folyton beleboxolt
Már nagyon várom, hogy 4D-n láthassam az arcát! Remélem, addig ebben a helyzetben marad!
A dr-nő megint a programozott császárról beszélt, amit én nagyon nem akartam meghallani

, de végül is igaza van, Ottó után nem kéne újra átélni azokat az izgalmakat. Ha arra kerül sor, szót fogok fogadni neki. De a lelkére kötöttem, hogyha van esélye a természetes szülésnek, akkor mindenképp próbáljuk meg.
Ami viszont jó, lehet, hogy mire nálunk aktuális lesz, addigra már meglesz a saját ctg-je, és akkor nem kell bebumliznom a városba hetente x alkalommal.
MI ez a cumisüveg-dolog? Az Aventesekben is van vmi káros anyag???
Wera, köszi az együttérzést

Ma elég sokat tudtam aludni, és a nap is süt, úgyhogy sokkal szebb a világ
Az Istenhegyire már eleve Bátorfihoz vagy Hajdú drnőhöz kértem időpontot, jövő csütörtökön megyünk a dr-nőhöz. Nagyon kíváncsi vagyok!
Titi, a szülés utáni "kínzáskor" elvileg elkábítanak vagy altatnak, ha előtte nem kértél EDA-t. Én is megijedtem, de szerintem amikor már ott lesz mellettünk a baba, lehet, hogy a vizsgálatot nem is fogjuk észrevenni. Úgy tudom, természetes szülés után is megnézik, hogy a lepénynek minden része kijött-e. Doktor Katák, tényleg így van?
Marcsi, a tejellátással nekem sem volt gondom, de azért a Laktoherb tea nagyon jó szolgálatot tett ebben. És ami nekem még nagyon bejött: sokat fejtem (az első napokban nem szoptathattam Ottót), aztán szoptatás mellett is, így nem kellett aggódnom, hogy van-e elég teje a gyerekemnek. Csak akkor, amikor hirtelen abbahagytam a fejést.
Köszi a papírülőkés tippet!