SZiasztok!
Csak nagyjából olvastam vissza mert tudjátok, ablakcserés bolondokháza van nálunk!
Már kiszedték és elvitték, most kezdik beszerelni az újakat. Elvileg 4-re kész lesznek... háát, nemtom. Jó lenne!
Ami - az elázás nem lett volna gázos, de a cipőmből kb fél-fél liter vizet öntöttem ki. Nagyon fázott a lábam, rögtön ugrottam is a kádba ahogy beléptem az ajtón.
A borotválkozásomat még jó hogy nem látta senki... szerintem elég groteszk mutatvány lehetett. Akkora a hasam hogy már tükörrel sem látom a lenti részeimet!!!!!!!!!!!
Streptococus: általában a 35-36. héten veszik le, akkor elvileg még a szülésig ki lehet kezelni.
RH NEGATÍV: úgy emléxem tegnap azt mondták a szülésfelkészítőn, amit valaki már írt is, hogy csak akkor kell kapni az anyukának ha a gyerek vércsoportja pozitív, és ezt még ott a szülőszobán megnézik a köldökzsinór vérből.
Viszont aki negatív, az tényleg figyeljen oda hogy megkapja, mert Anyukám nem kapta meg miután engem szült, majd kétszer is elvetélt, nem is kis terhességgel (13 és 20. hét)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este megyek dokihoz! Kérek drukkokat, sokat, mert kicsit izgulok!
További szép napot! Cuppppa!