A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jó reggelt!

Rebe
Azért remélem pihentél is kicsit!(bagoly mondja verébnek)Mi a pával pénteken team munkában ablakot pucoltunk.Nagymamák meg sikongattak,hogy miért nem szóltunk.Mondtam nekik,hogy nyugi lesz még alkalmuk a házimunkára.

Lanyané
Tényleg ismételték a magellánt, 6és fél hónapra születtek.Kicsit kóma voltam,de megnéztem.

Binyek
Nem vagy elkésve a babaszobával.Neked legalább a garázsban van.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

banika jól van akkor nem csak én voltam kotkoda :lol: fél hatkor felkeltel és nem mertem visszaaludni,nem is tudtam mert éhenhaltam ettem is egy fasirtoszsömit :oops:
rebe nyugi nincs semmi baja csak kis zabagép lesz :wink:
hívtam reggel a dokit épp vizitel mindjárt megpróbálom ismét remélem ma beszaladhatunk vagy holnap egy uh.ra
nem tud valaki olyan számlaszámot ahova az 1 százalékot lehet adni koraszülött babáknak vagy a mentőautójának vagy valami :?: :?:

lanyané

sziasztok!

nagyon édesek a babák, a lufisak is, a sapisak is, mind az összes, persze az UH képek is, na és a pocik is, jóóóó nagyok!!!és a szobák is szuperek.

én is festettem a hajam,már az elején is, feketére.

gyorsan eltelt a hétvége. voltunk vendégségben is, és jöttek is hozzánk. Kaptunk elektromos hintát, nagyon szuper élvezik nagyon. meg még rengeteg mindent.
de sajnos még mindig beteg Fanni, visszaesett sztem , mert tegnap este hőemelkedése is volt, és persze Gergő is elkapta... mindjárt viszem őket dokihoz.

a Magellánt én is néztem. kis édes.

Kép babaszoba

Kép

Kép Fanni

Kép Gergő

még valami: valakinek kell szilikonos bimbóvédő?? van nekem kettő, de nem is használtam. szívesen elküldöm akinek kell.

szép napot!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

zsuzska nagyon cuki fanni meg gergő,remélem fannika azért mihamarabb meggyógyul.
nagyon szép ám a ti szobácskátok is :wink:
holnap reggel mehetek a dokibácsihoz :D

lanyané

Sziasztok!
Lanyané!
Én ide adtam az 1%-ot!Peter Cerny alapítvány adószáma:
http://www.cerny.hu/index.php?num=4

bognartundi0727

még valami: valakinek nem kell iwiw meghívó. azt is szívesen odaadom akinek kell.

Lanyané. Köszi a dics-dicst :) Mi is a keresztneved? Nem lehetne inkább azon szólítani.?? :lol: :lol:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Szép a szobácska és a gyerekek is édesek!

Lányok :P
Milyen típusú légzésfigyelőt érdemes venni? Van az Angelcare, de abból is többféle van, s akkor abból 2-t? Vagy van egy baby control nevű, de abból is többféle van... ilyen van valakinek?
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe :P
Köszönöm!
Arról nem hallottam még, hogy a "kis fej" gond lenne, úgyhogy biztosan nem is az, inkább vagy elmérhették, vagy éppen nagyon bepakolt a pici, biztos valami neki nagyon fincsit ettél :wink:
Mi is csak 1 éve lakunk új házban, na jó, ennyi idő alatt már meg lehetett szokni, de meglátod, gyorsan fog menni, merthogy muszáj lesz :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

zsuzska a böcsületes nevem mariann :D
tünci köszi rájuk gondoltam ők a mentősök meg nekik az 1 százalék :D
fanni én angelcaret captam abból olyat ami 2in1 van hozzá egy bébyőr is de még egy légzésfigyelőt kell vennünk.
képzeljétek a corában a fischer price cucokk 1-2 ezer forintokkal olcsóbban :D pl az a cuki tanuló kutyus 6900ft máshol mindenhol 8900ft akkor kinéztem zsiráfos zenélő forgót az ágyra 8900 máshol 9-10eft

lanyané

Hali, én is Cerny-nek adtam

Fanni, nekünk is Angelcare van, egy bébiőrös, és egy sima légzésfigyus és a bébiőrön úgyis hallom mindkettő szöszölését, de majd meglátod, olyan éles lesz a hallásod, hogy azt is meghallod, ha egy nagyobbat szusszant, bébiőr nélkül is :lol: de engem megnyugtat, hogy van.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Lanyané
Én is kukorékoltam bizony.De sajnos fasirtos zsömink nem volt. :cry:

Ha vkit érdekel a magellán,akkor itt megnézheti
[url]http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=375691

Zsuzska
Édesek a bébik és a szoba is nagyon szép.

Lányok
Vásárolt már vki a kindermöbeltől?16 ezerért találtam náluk 100x100-as fa járókát.Akárhol néztem eddig 25 ezerért láttam.[/url]
Vendég

Vendég

Banika!

Nekünk tőlük vannak a kiságyak, házhoz hozták ingyen, meg vagyunk vele elégedve. Etetőszéket is tőlük szeretném.

Judit

jucicuki

Juci

Totál meglepődtem az áraikon,mert máshol tényleg horror.Kértem tőlük árajánlatot,2800ft-ért szállítanak.
Vendég

Van egy oldal a neten, ahol összegyujtötték a világ, köztük
Magyarország középiskoláiból, egyetemeiből a tablókon látható
fényképeket. Hacsak az iskolátok nem zárkózott el attól, hogy közreadja,
akkor
valószínű a tiétek is ott van.
először kéri a kontinenst, utána országot GO ..-írd be az iskola nevét
adadtok go

http://www.worldschoolphotographs.com
Vendég

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a szives fogadtatast :))

Banika megneztem az oldalt, nagyon jo :))))

A babaszobak nagyon nagyon szepek!
Olvastam, hogy ti nem altattok egyagyban.... en nagyon szeretnek.... elso idoben velunk lennenek a babak a mi agyunk melle tolva, kisagy egyik oldala kiveve, igy tudnam oket simizni ha sirnak, meg konnyebb lenne ejjel szoptatni. Probalta valaki igy? En ezert nem is gondoltam legzesfigyelore...

Pocak meretektol elallt a lelegzetem!!!!!!!! :shock: Jesszu, hogy mi var meg ram :lol: azota meg lelkesebben kenegetem a hasamat.. egyenlore babaolajjal, de aztan gondoltam beruhazok egy puccosra, amirol sok jot hallottam (Clarins) Anyukak, nektek mi jott be???? Vagy ez tiszta genetika?

Kaptam baratnotol babacsomagot, volt benne mini pelus is (3kg-ig) annyira picurik!!!! Csak uldogeltem, nezegettem oket, probaltam belekepzelni a manokat :))

Holnap megyunk uh-ra, majd beszamolok, de most nagyon-nagyon hiv az agy........ mi az hogy hiv? Kovetel!!!!

Joccakat!

dragonfly

Dragonfly

Én dm-es terhesolajat és krémet vettem,az nagyon jó volt,meg a Juci által ajánlott milupa krém.De szerintem a csík kérdés genetika.Ha viszketni kezd majd,semmiképpen ne vakard.Olyankor szoktam plusszba kenegetni.Hol olajjal,hol krémmel.Én a babaolajtól vakaróztam.
Az egy ágyban altatás nálunk is játszik,mert mi nem férünk be a szobájukba aludni,ezért eleinte mindenképpen őket szeretném kihozni.Az még kérdéses,hogy a fajárókában vagy az egyik kiságyban.Ez majd kialakul.Légzésfigyelőnk nincs,mert a védőnőm azt mondta ne vegyünk előre,mert ha koraszülöttek(36. hét előtt vagy 2500 gramm alatt),akkor ők automatikusan adnak.Ha időre normál súllyal születnek,akkor meg bármikor meg tudjuk venni.
Peluson én is el vagyok halva,hogy mekkora.És mennyire el fognak veszni a kis pockaink benne.Csak ülök a szobájukban és az egyik pillanatban azt szeretném,hogy már itthon legyenek,a másikban pedig azt,hogy minnél tovább bent maradjanak.
Mi is holnap megyünk uh-ra Pécsre :oops: :oops: .Jövő kedd már nst :lol: :lol:

Joiccakát!

Az én kölkeim ma is nagyon pörögnek.
Vendég

Dragonfly
Most nézem,hogy ti angliában éltek?Van ott egyátalán dm?Én hülye meg írom neked.Nem vagyok százas.Mit csináltok kint?Mióta vagytok ott?
Bocsi,hogy lerohantalak a kérdésekkel?
Vendég

dragonfly én is babaolajozok de fürdés után vizes testre kencézem aztán a felesleget leitatom a türcsivel meg van hogy krémezem de állítólag ez a genetíkán múlik.
banika a védőnő ad légzésfigyelőt :shock: :?: kölcsön :?: ez csak nálatok megy igy vagy ez protokol szerű :?:
tegnap nagyon szarul voltam keményedtem nagyon megint bőgtem apa dédelgetett csinált nekem olyan kuckót amibe bele tudtam feküdni hassal lefele mint régen olyan jó volt hogy a nagy súj nem nyomta a belső szerveimet,most jobban vagyunk megyünk makinéző uh.ra kiváncsi vagyok hány dekásak :D pusza mindenkinek drukk az uh.ra ma ez egy uh.-s nap ha jól emlékszem fanni is ma megy :D

lanyané

Lanyané :P
Drukk az UH-hoz! Én holnap megyek :wink: Kíváncsi vagyok a méretekre, írd majd meg!
Köszi a légzésfigyelős infot!

Judit :P
Neked is köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané
Nem tudom máshol hogy működik a légzésfigyelős kérdés,de nálunk adnak ha a zárón rajta van,hogy koraszülöttek.Az öcsémék ismerőse is kapott anno az ikreivel,pedig a világvége utáni kis faluban laknak.Szerintem kérdezz rá,mert lehet,hogy így van csak nem reklámozzák.
Remélem ma jobb napod lesz.Még jó,hogy ilyen megértő apa.
Az enyim apa elég furcsán nézett rám amikor közöltem vele,hogy át kellene tologatni a gyerekszobát,mert jobban tetszik ahogy Zsuzskáéknál van a két kiságy között a pelenkázó.Ha nem lennék terhes már tuti agyoncsapott volna.Pedig mondtam neki,hogy segítek bútort tologatni :lol: :lol: Tegnap mindenkinek beadta,hogy a hétvégén nekiállított ablakot pucolni,ő meg feküdt és irányított.
Vendég

Banika :?
Én "jót" pityeregtem ezen a Mageállánon... még ha a gyerekeim már kb. 1200 grammosak is, a koraszülés azért mindig benne van a pakliban ikreseknél...
A kindermöbelnél melyik járókát nézted ki? A Gabriellát, vagy Emesét? A képen nekem úgy tűnik, hogy csak egy irányból van stabilizálva, pontosabban 2 irányból... és a másik 2? :shock: Vagy ez szerinted elég jól megtart 2 gyereket?
Én is megkérdezem a védőnőtől a légzésfigyelőt... hátha...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

http://harmasikrek.blog.nlcafe.hu/

Csajok!

Ha úgy érzitek, hogy sok néha a két gyerek, olvassatok bele! Nekem Maxi a kedvencem :-)

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok, Jo reggelt!

Mostanaban nem nagyon ertem ra irni, bocsika! Szep az ido, sokat setalgatunk!

Zsuzska: gyonyoru a szoba, nagyon tetszik, nekunk sajna hely hianyaban nem megy ez az elrendezes. Gyerekek nagyon edesek, az a huncut kis mosoly...! :D

Magellant en is megneztem es en is pityeregtem, borzalmas lehet, el sem tudom kepzelni :cry: mekkora szerencsem van hogy kihuztam a 37. hetig, kivanok minden babasnak hasonlo jokat!!! Fekudjetek, pihenjetek sokat!!!

Kepzeljetek tegnap 3 korul arra ebredtem hogy valaki (vagy valami) ritmikusan utogeti az agyat a labamnal, folkapcsoltam a villany, azt hittem a fiam de senki nem volt ott a ferjem meg aludt. Nagyon megijedtem, nem tudom almodtam-e de akkor miert keltem volna fol ra. Nem ertem. :roll:

Reggel pedig ez a latvany fogadott:
Kép
:lol:
Na ez maradt a forgos-zenelos jatekbol. :lol:

Raktam fol uj kepeket a picassara. :)

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!!a mai nap tényleg uhu nap ,mert én is ma megyek :D

Tontica,Zsuzska a gyerekeről készült képeket orákig tudnám nézegetni.mindig szolok
a férjemnek ,h. gyere apa nézd milyen gyönyörűek,ő erre --a mielyink is ilyen szépek lesznek :oops: 8)

A hasamat én nem kenem semmivel,néha babatestápolo és babával zuhizok is.(meg fürdök is)

tegnap annyira megijedtem mert reggel 7-től kb délig nem nagyon mozogtak .aztán délutén beindultak,főleg amikor beültem az autoba :shock: ma sem aktivak ,remélem délutánra azok lesznek.

Nálatok is szokott igy lenni?

ja Zsuzska nagyon tetszik az ágyak elhelyezése,praktikus.
irjatok majd ,hogy mi volt uhun!!
s.csilla

hellóka
a csajaim pont ugyan akkorák 1065 és 1062gr most mindkettő fejjel lefelé van,a doki nagyon lebaszott hogy tegnap nem hívtam föl,hogy rosszul voltam azt mondta most nagyon kell vigyáznunk szigorú fekvés és két hét múlva menjek addíg bármi van eggyből hívjam :oops: :cry: kicsit megilyesztett ja meg hogy ő nem híve a befektetésnek de ha nem vigyázok az lesz a vége :cry: szóval megpróbálok semmit se csinálni elég nehéz.
csilla nyugi lehet hogy ők aludtak egész délelőtt és csak délután keltek fel :wink:
tontika nagy krampusz alex :D
légzésfigyelőt én is megtudakolom lehet csak elhalgatták :twisted:

lanyané

Tonti, éédes Alex. Lili ágyáról már három hete le kellett szednem, mert eltökélte, hogy ő bizony abba kapaszkodva fog felülni :shock: :roll:

Három órát sétáltunk, a lábam és a karom nem igen érzem, főleg hazafelé a hegymenet volt jó :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Na visszatértem :lol:

elég sokat kellett visszaolvasnom.
Helyzet:irattam tápszert. szoktam adni babóknak, amikor még éhesek. esténként ettől úgay érzem javult a helyzet. nem sírnak 3 órán keresztül. ált. esznek és elalszanak. ha van is egy kis nyűgi az nem azért, m éhesek :D
de még azért ennek csak 6 napja, úgyhogy kísérleti stádiumban vagyok. remélem beválik.

amúgy persze sírások még mindig vannak, nem is vártam, hogy zt majd megoldja a tápszer, csak legalább én nem megyek tönkre a folytonos szoptatásban.
amúgy nagyon sokat híznak a lányok(múlt héten 350g) ezért a dokinéni hülyén is nézett, h tápit akarok. nmagy nehezen azért felírta.

Egy ágyban alvás:

Valaki írta , h így szeretné. nekem így van. ágyunk mellett kiságy. benne két kiscsajszi. szerintem így sokkal könnyebb eleinte. nekem legalábbis jó volt, hogy nem kellett másik szobába járkálni etetni. ígyis marha fáradt voltam az első 2 hétben.

most viszem át őket másik szobába, de én is ott fogok aludni velük egy darabig. (úgy gondoltam kb 1 hétig, vagy 2ig)aztán külön kiságyba teszem őket, és akkor teszek légzésfigyelőt be nekik én meg megyek vissza a saját ágyikómba. :lol:
legalábbis ez a terv. aztán majd a gyerekektől függ. ők a főnőkök. :D :lol:

szanet

a mai felfedezésem a derekamon két szép repedés :cry: :cry: :cry:

lanyané

valaki használt szülés után hastartó gumipántot mi a vélemény :?:

lanyané

Szanet!
Jó,hogy jelentkeztél,már izgultam,hogy valami baj van! :roll: Ezek szerint lassan átvészelitek a nehezét,itt az elején? :P

Mariann!
Már hiányolnak a csajok az augusztusi topikból...Rég voltál arra. :?

binyek

Sziasztok,
Tegnap voltunk 4D-n, még utoljára! Az egyik picurunk 2100 gr, a másik pedig 1900 gr. Képzeljétek! A nagyobbik súlyúnak állítólag nagy haja van! :lol: Mindent rendben találtak náluk! A méhlepényeim is teljesen jó állapotban vannak! 2 kép is róluk:
Kép Kép

Banika,
Na te sem vagy semmi az ablakpucolással! :wink: Persze, azért pihentem is! Most meg pakolgatok szép nyugiban. Az a baj, ha nem csinálom, nem lesz aki megcsinálja helyettem.
Megnéztem a linken én is a Magellánt, én is pityeregtem rendesen, borzasztóan nehéz lehet! :(
Ja, a légzésfigyelőre rákárdezek én is, hátha ...

Zsuzska,
Jó a szoba, a gyerkőcök meg édesek! :D Sajna, mi nem tudjuk közvetlenül az ágyak mellé tenni a pelenkázót, de szerencsére csak az ajtó választja el az ágyaktól, azok meg hosszában vannak egymás mellett a falon. Remélem ez így beválik, mert én azon az oldalon alszom, gyakorlatilag fél méterre tőlük.

Fanni,
Mi AngelCare-t fogunk venni, ugyanúgy mint Juciéknál, az egyik bébiőrös, a másik sima. Én néztem az ikres Baby Controlt, de ott azt írja, hogy legalább fél méter kell legyen a két ágy között, az meg nálunk kivitelezhetetlen.

Dragonfly,
Azt mondják inkább genetika. Én pl. hiába kentem/kenem, rengeteg csíkom van. Pedig próbáltam Vichy-t, Babe-t, Milupa-t, olajat, de mégis kijöttek. :oops:

Csilla,
Én 22 hetesen még csak este éreztem őket, és akkor sem olyan intenzíven, szóval szerintem nincs gáz! :wink:

Tonti,
Jaj de cuki Alex! :lol:

Lanyané,
Örülök, hogy minden rendben. Pihengessél csak!
Nekem nagyon ajánlotta egy csajszi a pántot! Aztán hallottam olyat is, hogy nem jó.
Csíkok :cry: Tudom, ez nem vigasztal, de az enyém pl nagyon szörnyű!

Csajok,
Nektek ilyen idős terhesen milyen volt a méhszájatok? Azért kérdem, mert az enyém elkezdett rövidülni, a doki azt mondta ez normális már ilyenkor!

Kép
rebe
Dunaharaszti

jajj rebe de édesek a gyerköckék és milyen jó sújban vannak :D és a hajacskája nagy az egyikőjüknek :D bizti a másiknak is van :wink: szerintem a méhszájrövidülés 33hetesen normális,meghát a doki tudja.
szenet örülök,hogy tudsz egy picit pihizni nőnek a lánykák és egyre nyugodtabbak lesznek :wink: kapunk róluk képeket had gyönyxörködjünk :D
ari vagy binyek,de a végén nem volt már szimpi a topik mert írtam és a kutya nem reagállt csak azok beszélgetnek akik tornázni járnak eggyütt meg ide járnak nekem meg annyira nincs kedvem jópofizni meg annyira nem vagyok netfüggő,ide írógatok nektek aztán ennyi :D

lanyané

Rebe!

Édesek a csajok nagyon :lol:

Judit

jucicuki

Nem irtam hogy sajnalom hogy Mamintieknal gond van es hogy nem tud jonni de megertem, en is orok harcban allok az idovel de azert igyeszem legalabb par szot irni.

Csilla: ilyenkor ez meg normalis hogy nem erzed Oket mindig mozogni! Ne aggodj emiatt, bar tudom konnyu mondani! :wink:

Lanyane: nagyon jo sullyban vannak a csajszik es igen, nagyon vigyazz Magadra, a legfontosabb hogy ne legyen koraszules!!!

Szanet: jol van, a lenyeg hogy mindenki jollakjon! :D Kerunk kepeket!!!

Rebe: csodaszepek, nagyon szep kis pofikajuk van!

Megyek veszhelyzetet nezni! puszi

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

mindenkinek köszi a dics-dicst.

sajnos betegek a gyerekek, nátha még mindig van, voltam is velük dokinál, felírt Ospen szirupot! Valaki tud róla valamit? engem az érdekelne, hogy okozhat-e hasmenést! mert most meg az van. Tegnap felhívtam a dokit, mondtam neki hogy a kislánynak hasmenése van. mondta adjak neki Normafloret. oké adok, kérdeztem hogy lehet-e a sziruptól, mire ő: nem biztos hogy nem a sziruptól van hanem ROTA VÍRUSUK VAN!!!!!!!!!!!!!! azt hittem rosszul leszek. először is azért, mert telefonon keresztül, egy pontos diagnózist adott, meg sem kérdezte hányszor és milyen állagú szagú, van-e lázuk stb, meg azzal magyarázta hogy azért mert ez van a városban, és mi is elkaptuk. na most a szirupra rá van írva hogy hasmenést okozhat, a másik meg hogy a Fanninak tegnap fél 5 óta nem volt Gergőnek ma reggel volt egy kisebb adag de híg. Ha rotájuk lenne, mit kellene/lehetne tenni? Lázuk nincs, este benyomtak egy csomó tápit, végig is aludták az éjszakát. szóval most nem tom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Juca nektek is volt nemrégen ilyen. Ti mit csináltatok? nem akarok kórházba kerülni.... :cry: :cry: :cry: :cry:

valami vélemény???

köszi előre is!!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Zsuzska: ha ROTA lenne azt tudnad mert akkor egyfolytaban hanynanak es hasmenesuk lenne, ez tuti nem az! Jofej doki! :evil:

KIBUJT AZ ELSO KIS FOGACSKANK!!! :D :D :D Tobb mint 3 honap nyalzas es jo sok siras-rivas utan Alexemnek lett egy darab fogacskaja lent es mar jon is a mellette leve. En olyan boldog lettem ennek a kis-nagy dolognak hogy ossze-vissza csokolgattam szegenyemet. :lol: Aztan hivtam a csaladot hogy elujsagoljam a nagy hirt erre SENKI nincs otthon. :roll: :lol:

Jucicuki: nagyon jo ez a 3-as ikres anyuka blogja, jo sokat rocogok rajta, kar hogy az elso evrol semmi nincs.
Ezt ismeritek?
http://daveandmanna.blogspot.com/2008_0 ... chive.html
5-os ikrek, csak sajna angolul van. :?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nekem nem lett csíkos a hasam. A combom egy kicsit, de az nem a terhességtől. Már rég olyan. Ezért furcsáltam, hogy a hasamon meg semmi.

Nekem végig kellett a légzésfigyelő, ezért mindig külön ágyuk volt a csajsziknak. Egy szobában alszom velük egy kinyithatós fotelágyon. Csak hajnaltájt jövök át a másikba és a kanapén még egy kis zavartalan szunya. Olyankor már éberebben alszanak és állandóan ugráltam föl, hogy nincs e valami. Persze sosem volt, de reggelre már hulla voltam. Ezért átköltözöm az utolső hajnali etetés után. Ha van valami azt úgyis hallom a babőrzőn vagy a légzésfigyun.

Apropó légzésfigyelő: Én a védőnőtől kaptam egyet ingyen használni. Kettőt is adott volna, de egyet még vettem a kórházban. Még nem jelezetk, csak ha elfelejtettem kikapcsolni miután kivettem a lányzókat.

Kép
Kép
labasv

Lanyané,örülok,hogy minden rendben.pihengessél(én is azt teszem :) )

Szanet,akkor már tul vagy a nehezén,szuper!!!képeket,képeket!!!!!

Rebe nagyon édik a lánykáid,kis dundik :D

Tontica,de jo ,olyan örömmel irtad ,hogy én is veled örülök :D

Nálunk is minden oké volt uhun.A kistökösöm aludt volna és a csajszikám nem hagyta :) azt mondta a dokinőm,hogy augusztus közepén lessz a csaszi.nagyon remélem kihuzzuk addig :P ma egész aktivak a baboim :P
s.csilla

ja.a védőnőmmel utoljára márciusban taliztam,akkor volt nálunk,azt mondta örül,hogy szép körülmények között lakunk.nemtom,attol,hogy albiban lakunk,azt hitte hogy lepunkantak vagyunk :!: :?: :evil: és azota a postán összefutottam vele és ennyi.a légzésfigyelőt én is megkérdezném tőle,habár mi eleinte egy szobában tervezzük a babokkal.
s.csilla

Sziasztok!
Rebe!
Örülök,hogy jól vagytok!!Nagyon szépek a babáid,olyan édi a pofijuk :D :D Szerintem ennyi idős terhesen normális a rövidült méhszáj!Biztos nincs gond :D
Tonti!
Alex nagy kópé :D Kis ezermester,nagyon szép kis forgókat csinált az egy nagyból :D :D :D Gratula a fogacskákhoz :D :D
Zsuzska!
Szépek vagytok!!Szerintem lehet hasmenésük a lenyelt váladéktól is.Ne ijedj meg a Rota durvább.Nálunk a mai napig ha a lányok betegek akkor előfordul 1-1 híg kaki!Nekünk azt mondta a doki néni erre,hogy a légúti vírusfertőzésbe ez simán belefér.Gyógyuljatok meg hamar!!
Lanyané!
Én használtam szülés után hastartót és nekem bejött!Míg vissza nem húzódott teljesen addig sokkal jobb volt ha hordtam!
Dragonfly!
Nekünk a mini pelus szörnyen nagy volt az első hetekben!UH beszámoló?
Banika!
Gondolom tegnap jól elfáradtál!!Minden OK?

bognartundi0727

Zsuzska, nyugi ez nem Rota, akkor az első pár napban tuti nem marad bent semmi, és szinte vízes a kaki. Meg sugárban hánynak :oops: :shock:

Ha mégis rosszabbul lesztek, normafloor, smecta (repept nélkül) és sok folyadék.

Jobbulást!

Puszi!

Judit

jucicuki

sziasztok!

köszi Mindenkinek!

Fanninak fél órája volt egy nagyobb adag, akkor gyak. naponta egyszer van, de az rendes adag, és híg. Gergő meg elaprózza, neki alig van, de többször. én is gondolom h. a rota durvább, nem hánynak, nem lázasak. most adtam nekik normafloret. azt bele lehet tenni a tápszerbe is???naponta megisznak 1 littyót. remélem nem lesz gond.
ha eszik ezt a Normafloret, akkor mikor várható hatás? vagy amig szedik az anitbiotikumot addig hasmenés van? még két napig szedik. a nátha már javul, alig indítom be a porszívót. leoltották a torkukat, orrukat, holnap lesz eredmény. azért izgulok.....

köszi Mindenkinek!!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

zsuzska remélem csak a sziruptól van minelőbbi gyógyulást :!:
tünci azt használtad ami ilyen csíkos gumírozású és olyan mint egy nagon vastag öv :?: 1-2 hónapig kell használni :?:

lanyané

Lányok :P
Kérdés ahhoz, aki már szült... van, akinek teljesen visszahúzódott a pocija...? Elsősorban a 30 felettiek és brutál méretű pocisokat kérdezném...
Csak hogy tudjam, mire számíthatok... Köszi!

Nálam is minden OK volt az UH-n, zárt a méhszáj, 3000-es, gyerekek koruknak megfelelő méretűek. Sőt, még a különbség is kicsit talán csökkent köztük...

Lanyané :P
Komoly a repedés? Nekem is van egy kezdeményem... de még nem találom csúnyának. Nem oldalt, hanem elöl van nekem...

Szanet :P
De jó, hogy jelentkeztél :D

Rebe :P
De szuper fotók! Ahhoz képest meg pláne, hogy ikreseknek a 4D Genezisben pl. a 23. hetig javasolják az UH-t... merthogy utána már nem látszik jól semmi. Erre rendesen rácáfoltál :wink:

Angelcare ügyben:

Az miért jó, hogy az egyik bébiőrös? Az is riaszt, ha nem lélegzik, vagy azon "csak" a folyamatos hangátvitel jön?
Nálunk megoldható a fél méter... de még átgondolom és feltétlen megkérdem a védőnőt is... és még az sem lehetetlen, hogy kapok valakitől...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csilla, Tundi: koszonom hogy gratulaltatok a fogacskahoz, olyan jol esik az embernek hogy figyelnek ra! :D :roll: Az ilyen dolgok nagyon fontosak a szulok szamara ahogy Ti is tudjatok, az elso nevetes, az elso fogacska, amikor elkezd maszni, jarni, beszelni stb. ezek szuper dolgok es megismetelhetetlenek! :D

Nekem legzesfigyelom nem volt ezert nem is tudok erre reagalni, a babak a sajat szobajukban alszanak a sajat agyukban.

Csilla: orulok hogy minden rendben van a picurokkal, ki fogsz tartani augusztusig, nyugi!

Hastartot en nem hasznaltam, szerintem par hetre nem erdemes megvenni ezert, nekem szepen visszament a hasam, majdnem olyan mint volt.

Csilla: Lanyok miket mondanak mar? Rosszalkodnak sokat?

Zsuzska: remelem nem ROTA bar szerintem nem az ahogy igy leirod, gyogyulgassatok!

Fanni: orulok hogy jol vannak a gyerekek es Te is ilyen jol birod! Menyit nyomnak most? En 28 vagyok es szinte teljesen visszahuzodott a hasam bar szules utan is meg 5 honapos terhesenek neztem ki (gondoltam is hogy nem-e felejtettek bent egy gyereket :lol: ) ugy egy honap kell ahhoz hogy "normalisan" nezzen ki az ember hasa. A sullyom is a regi.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Édesek a képek! Májusiban a kedvencem a mindhárman az ágyban, áprilisban meg mikor Anna lába égnek áll :lol:
Gratula Alxnek az egy foghoz! Innen már gyorsan jött nálunk a többi, most összesen nyolc kibújt és kb három jön a két nőnek együtt.

Judit

jucicuki

Sziasztok Csajok!

Én vagyok a Banika férje és tegnap az ultrahangos felülvizsgálatunknak szülés lett a vége! Marci, Berci és az Anyukájuk is jól van! Marci 2430 gr. 47 cm, Berci 1800 gr. 45 cm.
Bercinek a Flo-jával volt probléma. Visszafelé folyt és ezért kellett megszületniük. Hát nem mondom, hogy nem ijedtünk meg mindketten. De le a kalappal a pécsi klinika minden dolgozója előtt! Köszönet nekik!
Valószinüleg jövő péntekig maradnak bent. ha történik valami akkor megprópálok majd irni Nektek!

Jó éjt, Zolika
Vendég

Banika és Zolika!
Gratulálok nektek!!! nekem is rossz flow miatt kellett bent maradnom egyik este, és már haza se mentem, még két hétig húztam a terhespatológián. Berci intenzíven van, gondolom. Amúgy minden oké velük? ti jól vagytok? Marci Márton vagy Marcell? És Berci Bertalan? Fotót kérünk, ha lehet.

Fanni
nem akarlak elkeseríteni, de nekem még mindig nagy a hasam, és egyidősek vagyunk. Pedig előtte heti kétszer tornáztam, egyszer jógáztam, és jó lapos volt a hasam. A gyerekágyon kérdeztem a nővért, hogy hordjak-e haskötőt, de miután megtapizott, azt mondta, hogy fölösleges, mert "rugalmas a húsom". Annyira azért már nem rugalmas... Egy hete jött rám először az egyik viszonylag bővebb nadrágom, de leülni kényelmetlen benne. Addig csak a terhesnacikat tudtam hordani.

KépKép
lili73

banika zolija köszi az infót,jajj nagyon megilyedtem ahogy elkezdtem olvasni,de hála istennek akor minden rendben,nagyon sok erőt puszit az ügyes anyukának,és üdv a kiskrapekoknak idekint,sok tejcit nekik és sok boldogságot a családnak :D :!:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?