Sziasztok,
Tegnap voltunk 4D-n, még utoljára! Az egyik picurunk 2100 gr, a másik pedig 1900 gr. Képzeljétek! A nagyobbik súlyúnak állítólag nagy haja van!

Mindent rendben találtak náluk! A méhlepényeim is teljesen jó állapotban vannak! 2 kép is róluk:
Banika,
Na te sem vagy semmi az ablakpucolással!

Persze, azért pihentem is! Most meg pakolgatok szép nyugiban. Az a baj, ha nem csinálom, nem lesz aki megcsinálja helyettem.
Megnéztem a linken én is a Magellánt, én is pityeregtem rendesen, borzasztóan nehéz lehet!
Ja, a légzésfigyelőre rákárdezek én is, hátha ...
Zsuzska,
Jó a szoba, a gyerkőcök meg édesek!

Sajna, mi nem tudjuk közvetlenül az ágyak mellé tenni a pelenkázót, de szerencsére csak az ajtó választja el az ágyaktól, azok meg hosszában vannak egymás mellett a falon. Remélem ez így beválik, mert én azon az oldalon alszom, gyakorlatilag fél méterre tőlük.
Fanni,
Mi AngelCare-t fogunk venni, ugyanúgy mint Juciéknál, az egyik bébiőrös, a másik sima. Én néztem az ikres Baby Controlt, de ott azt írja, hogy legalább fél méter kell legyen a két ágy között, az meg nálunk kivitelezhetetlen.
Dragonfly,
Azt mondják inkább genetika. Én pl. hiába kentem/kenem, rengeteg csíkom van. Pedig próbáltam Vichy-t, Babe-t, Milupa-t, olajat, de mégis kijöttek.
Csilla,
Én 22 hetesen még csak este éreztem őket, és akkor sem olyan intenzíven, szóval szerintem nincs gáz!
Tonti,
Jaj de cuki Alex!
Lanyané,
Örülök, hogy minden rendben. Pihengessél csak!
Nekem nagyon ajánlotta egy csajszi a pántot! Aztán hallottam olyat is, hogy nem jó.
Csíkok

Tudom, ez nem vigasztal, de az enyém pl nagyon szörnyű!
Csajok,
Nektek ilyen idős terhesen milyen volt a méhszájatok? Azért kérdem, mert az enyém elkezdett rövidülni, a doki azt mondta ez normális már ilyenkor!