tontika kitartás!biztos nehéz lehet megfegyelmezni az embernek a gyerekét úgy hoyg hasson rá és ne hargudjon meg az anyukájára,ne legyen lelkifurdid.jól csinálsz mindent és büszke lehetsz magadra,hogy kordában tartasz egy ekkora családot,és mire való ez a fórum,hogy jól kipanaszkodjuk magunkat ha kell itt mindíg megértő fülekre találunk
kamilla ügyesek vagytok és hamar elröppen pár hét és reméljük könnyebb lesz egy picit
tünci

de azért jól esett,hogy nóri észbe kapott és bcsánatot kért tudta,hogy nagy krampuszok
labasv gratulálok a csajoknak nagyon ügyesek

nem semmi a keresztfiam a 42hétre született és most 7hónaposan pördült meg

úgyhogy a lányok nagyon nagy akrobaták

képet a kis vigyorikról
tüccs kitartást a rosszullétekhez nekem 3-4.hónapig volt okádtam is enni se bírtam nehezen viseltem remélem nálad nem tart majd ilyen sokáig.
szamy nyugodtam kérdezz bármikor bármit,ki a dokid?ja és szerintem azért kicsit óvatosabban munkálkodj sok energia kell a kisbabáknak hogy szépen fejlődjenek pihenj egy picit többet
alfa akkor ez ellen tényleg nem tehetünk semmit,kenem mint állat aztán majd kiderül hogy csíkos lesz e vagy sem,de mi úgy is szépek vagyunk nem
dragonfly szupik a gyerekek nekem is fej fej melett haladnak és azt mondta a doki az a legjobb,a nemüket illetőleg engem jól megtréfáltak először két fíúcskát mondtam 100százalékra,aztán mikor a 18hetes uh.-n voltunk közli velem a genetikus ez biza két csajszi

apával néztünk nagyokat aztán azóta mindíg kéjük nézzék meg a lábuk közét,talán mostanra hidtük el igazán már a dokink is röhög hogy az tuti két lány

én egy picit örülök valahogy lányos anyukának éreztem mindíg is magam meg is lepődtem a két fiú hallatán persze az is szupi lett volna,apa egy picit szeretett volna kukist is de már most annyira imádja a lányokat,hogy csak na
nakam az éjszakáim viccesek óránként kelek fel pisilni,inni,aztán a kezeim zsibbadnak,aztán a lábaim de úgy hogy fel kell állnom mert olyan nagyon fájnak,aztán egyik oldalról fordulok a másikra egyszer egyik kiscsajt nyomom agyon aztán a másikat,úgyhogy én a gyerekszobában alszok apa meg a hálóban,hiányzik is de muszálj hagyni pihenni szegényt.na jólvan szófosást kaptam