A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Nekünk még nem kellett használni a porszívót, de a barátnőm mondta, hogy nekik már 2-t tönkretett, hamar túlmelegszik, és azt már nem bírja a motor. :(
Sajnálom, hogy beteg lett Janka...gyógyulgassatok!

Kép
babyteve2

Köszi a szíves fogadtatást!

Nálam Dórinál is az utolsó mensi alapján számolták a terhességet, semmin nem változtattak. Ikreknél meg tényleg mindegy, jönnek, amikor jönnek. :)

Teszek egy képet rólunk, aztán pihi kicsit ,míg Dóri is alszik. Engem ez a második terhesség ezerszer jobban megvisel, mint az első. Ez az ikrek miatt van, vagy általános??

Kép Dórival Kép Dóri

KépKép
tüccs

Hali Bébiteve! Már akartam kérdezni, hogy hogy bírjátok!
Néztem a képeket a másik topikban. Nagyon cukikák a bébikéid.

Nálatok milyen a napirend?
Szanett ezt tőled is kérdezem.

Mi próbálunk ráállni a 6-szori kajálásra. Egy alkalommal 80-at esznek. kb. Szerintetek az jó?
Az gáz, hogy az egyik gyereket mindig felköltöm, hogy egyszerre egyenek?

Tontica! A szülésem nem volt egy nagy élmény, mert császár volt.

Mennem kell, mert bömböl az egyik gyerkőc.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
ha elégedettek a 80-nal, akkor jó. Sztem ez tök egyedi, babája válogatja. Heti egyszer mérd meg őket meztelenül, és ha híznak 150-300 grammot, akkor bizti jó.
Hatszori kajálás megy? Nem igénylik nyolcszor?
Nem gáz, ha felébreszted a másikat, mert az ésszerűség ezt diktálja.

KépKép
lili73

Kamilla:

Napirend? :shock: mi az? :lol:
eleinte nekem is 3 óránként ettek, aztán 3 hetes koruk körül annyit akartak enni, hogy szinte állandóan rajtam csüngtek....ez tartott 2 hétig. szépen gyarapodtak, de én nem bírtam tovább és irattam tápot. ennek 2 heet. azóta kb most is 3 óránként esznek. este ritkábban. csak sajnos nem mindig alszanak az evések között. persze nem is várom, h mindig aludjanak, csak sajnos van olyan hogy egy nap(reggeltől estig) csak egyszer alszanak 3 órát :shock: vagy az a legjellemzőbb, hogy az egyik alszik, a másik meg nem. tehát én mindenképpen ügyeletes vagyok :?

tegnap megkegyelmeztek nekünk és tudtam este aludni. Anna este 8-hajnal4ig aludt!Janka meg11-reggel 6 ig! :shock: :lol: és lekopogom, de azóta is alvás van az etetések között.
jól is jön, mert hullák voltunk apával, mivel 3 napig szinte semmit nem aludtunk Janka betegsége miatt. már ő is javul. kap levegőt :)

én kezdek leszokni az együtt etetésről. mert ha együtt esznek és még utánna éhesek, akkor nem tudok nekik egyszerre adni tápit és utálom, h az egyik üvölt , amíg a másik eszik. és büfiztetni sem tudom őket egyszerre. szóval csak akkor van együtt evés, ha egyszerre kelnek, he nem aklkor egymás után próbálom őket eteti.

szanet

Tüccs!

Nagyon szép kislány Dóri!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

koszi az egyutt alvos valaszokat, es a kenegeteseset is! Egyenlore babaolajozom, ugy mint Lanyine, furdes utan....:) Aztan ha elfogy, kiprobalom a Clarins olajat, mert itt odakat zengenek rola....

Banika es Kamilla, hatalmas gratula a babakhoz!!!!!!! Nagyon ugyesek vagytok!!!! Sok boldogsagot hozzajuk!!!

Rebe, az uh-s kepek nagyon cukik!!! Milyen kis husis pofijuk van :D

Tuccs, gratula, nagyon jol csinaljatok, mindket lombikbol lett baba:) Hogy erzed magad? Nekem az elso 12 het nagyon nehez volt, egyfolytaban rosszul voltam, hanytam stb, de most egy hete (kopp-kopp) nagyon jol vagyok! Meg energiam is lett ;) Csak a derekam kezdett el fajni :(

Tonti, Lili gratula az elso fogacskakhoz!!!!! Irtok valami naplofeleseget a babak fejlodeserol?

Uh-n minden ok volt nalunk, fej-fej mellett nonek a babok, nem sikerult megnezni, hogy mifelek...majd legkozelebb talan. :) Nalatok nagyjabol mikor derult ki? Es kepzeljetek, nagyok am! Az egyik 2, a masik 4 nappal idosebb a koranal! :shock: a doki nem mondta, hogy ez baj lenne....

Nalunk a beultetestol szamitva -2hettel szamoljak a szules varhato idejet. Es -2 nap nalam, mert 2 naposan kerultek vissza....tehat a fogantatastol nezik. Na :))

Itt vegre nyar van, ugyhogy kint sutkerezem a kertben! Remelem otthon is szep az ido, es mindenki tudja is elvezni egy kicsit!!!

dragonfly

Sziasztok!

Szülés utáni hasleszoritóval kapcsolatba:sima szülés után én felvettem és a doki is mondta,hogy jó,mert segit.Tényleg jó volt.Császár után meg régen homokzsákot raktak,de jó ideje sok hellyen ajálják és raknak is fel haslaszoritott.Én biztos rakok fel.

Csikokrol:én tényleg nagyon kenegettem a pocim és 1héttel ezelőtig nem is volt 1csik sem de 1 reggelre a köldököm felet totál össze repedt.Azóta csak rosszabb :cry: Igaz ugy feszül a hasam,mint a gitárhur.Néha azt hiszem képtelen tovább nőni...
alfa

Köszönöm a kedves fogadtatást :)

lanyané
De jó :) Akkor majd begyűjtöm tőled az infókat :) Egyelőre nincs túl jó tapasztalatom a MÁV-val: egy hatalmas labirintus, és nincs kiírva semmi, hogy mi merre van :evil:

rebe
köszönöm, a kérdésed, úgy tűnik, kezdek egyre jobban lenni. Úgy három hete folyamatosan hányingerem van, de szerencsére csak egyszer hánytam. A múlt hétig az után voltam jól, ha ettem, újabban viszont a kajálások után van pocsékul a gyomrom. De ha minden igaz már csak 1-2 hét :)

tüccs
üdv neked :) De jó, nem én vagyok már az utolsó :D

s.csilla
mi Újpesten lakunk a Fóti és a Leiningen kereszteződésétől nem messze.

Elnézést, hogy ilyen ritkán jövök, de itt a szép idő, úgyhogy kivonultunk a kertbe: elkezdtem lecsiszolni a kertibútort, hogy le lehessen kenni, a férjem lerakta tegnap a teraszon a hiányzó járólapokat, úgyhogy én ma egész nap fugáztam (és ha meg tudok még mozdulni, holnap is azt fogok ). Még kerítést kell festeni, füvet újratelepíteni, szóval van meló. Estére meg annyira kifáradok, hogy fürdés aztán ájulás az ágyba tévét bambulni :) Viszont úgy tűnik jó ez a munka, mert nem érek rá sajnálni magam, hogy milyen hányingerem van, sőt észre se veszem :D

Egyfolytában azon kesergek, hogy még ennyire az elején tartunk, de olvasgatva a friss babások élményeit, azt hiszem, annyira nem kell siettetni az időt :)

Szép estét mindenkinek :D
szamy

Sziasztok!

Csak figyelek és raktározok, mit-hogy csináltok a bébikkel. Meg vagyok ijedve rendesen, alvás-etetés-fürdés, együtt v. külön. Jaaaj.

Na, de annak örülök, hogy jó kis csapapt gyűlt itt össze, sokat tudtok majd segíteni.

Dragonfly
a rosszullétek még vannak, bár most pár napja jobb egy kicsit. Csak el ne kiabáljam. Viszont az állandó fáradtság az sajnos megvan.

Jóéjszakát!

KépKép
tüccs

SZépjóestét :)

Kéépzeljééétek!
Ma mindkét lányom hasról hanyatt fordult!!!!!
(jó, inkább eldőlés és fordulás keverékét produkálták, de azt egymás után 3x :!: :!: :lol: :lol:

Eddig ha kinyomták magukat, és elfáradtak vagy megunták, akkor egyszerüen kiterültek. de MOST :!: Félre fordultak és tökéletes hanyattfekvés lett belőle :D HÁROMSZOR :lol: :lol:

És babahamit eszünk, mert imádják az almás-krumplist. Igaz higítom tápszerrel, de úgy lecsusszan, hogy csak na!

Próbáltam, hogy én csinálom a krumplit, de egyszeűen nem tudtam eléggé összenyomni még turmixgéppel sem, és egy-egy darab mindig fönnakadt a rostán, amitől beidegesedtek. Arról nem is beszélve, hogy úszott a konyhám és 3x cseréltem cumit az üvegeken, hátha a másik főzelékesbvől jobban jön, aztán cumisüveget is cseréltem...szóval huh!
Marad a bébihami, aztán majd ha már hajlandóak kanálbó enni, akkor újrapróbálom a kotyvasztást.

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Labasv: gratulalok a Lanyoknak! Nagyon ugyesek 4 es fel honaposan az atfordulassal!! :D Az enyemek is eloszor inkabb "eldoltek" aztan par nap mulva mar lelkesen gyakoroltak a rogast-porgest.

Ma nagyon megkinoztak, reg volt ilyen rossz napom :evil: Alex egesz nap bombolt es nem hiszem hogy a foga hisz mar kint van teljesen mind a ketto szoval az mar csak nem faj Neki. Na, azt meg ne tudjatok meg hogy ki tudja idegelni az embert egy 3 es fel eves kis vakarcs :evil: :oops: :roll: nem eszek, nem pakolok, nem hagyom abba az ugralast stb. Alexet lefejelte, ralep a kezukre, persze nem akarattal de .... nagyon merges voltam ma Ra!

Atalakitottuk a babaszobat biztonsagosabbra es folraktuk a vedoracsot az ajtora mert mar igen gyorsan kusznak es hol az asztal alatt hol az eloszobaban talalom Oket. :lol:
Mi lesz velem ha mar masznak es jarnak! :? :cry: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Üdv az újaknak! :D Ránk fér a"frissítés",mert már fogynak a pocisok :D :D
Labasv!
Nagyon ügyesek a csajok!!! :D Az én lányaim is 33 hétre születtek,de 6 hónapos korukig nem forogtak,csak néha véletlenül!!! :D :D
Tonti!
Úgy látszik tegnap front volt :cry: Nem szoktam panaszkodni a boszikra,mert alapvetően jó gyerekek,de tegnap olyan szinten kitettek magukért,hogy este már bőgtem :cry:Erre odajött a Nóri és azt mondta "ne sírj,bocsánat" Mindent szét szedtek,nem fogadtak szót,egész nap rosszalkodtak!!!Nem ettek ebédet!!!Közel álltam hozzá hogy egyiket örökbe adom :D Remélem mára ki aludták!!!

bognartundi0727

Tüccs!
Nagyon szép a kislányod!!! :D :D :D
Kamilla!
Gyönyörűek a babók :D :D
Szanet!
Remélem már meggyógyultatok!!!!!

bognartundi0727

Jó reggelt!

Szanet, köszi, hogy leírtad a "napi rendeteket".
Nálunk úgy néz ki, az jön be, hogy lefejt tejet adok nekik üvegből. Így én is nyugodt vagyok, mert látom mennyit esznek és tudom, hogy van elég tejem (egyelőre).
Éjszaka viszont elég keserves, mert természetesen akkor mindig egyszerre akarnak enni és nincs elég időm elkészíteni a kajájukat. Ha meg szoptatok éjjel, akkor is a második végigüvölti az első szopiját. Szóval nagyon várom azt a bűvös 6 hetet! bár egyesek szerint a 3 hónap a bűvös.

Na már megint kezdik. Mennem kell.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Hat Lanyok nekem ma is sz@r napom van, reggel nem kaptam puszit se Monserratetol ugy haragszik ram. :cry: Borzalmasan erzem magam azt hiszem ez sokkal rosszabb mint amikor a ket kicsi egyuttesen ordit, ez idegorlo, allandoan kiabalni kell Vele mindenert, pofakat vag, vicsorit, ellenkezik, kiabal, sir stb. A legrosszabb; rajottem ennek nem is lesz mostabanan vege sot, lehet soha. Eloszor a 3 honapot varjuk, aztan az egy evet hogy akkor talan konnyebb lesz, igen am de akkor jon a hisztis korszak, az anyuka fenekebe bujos aztan a dackorszak stb.stb.stb es a kamaszkorrol meg nem is beszeltunk ... A fene! Minek is akartam en ennyi gyereket! :evil: Azert vannak am szep napok is es szerencsere azok vannak tobbsegben de van ugy amikor az ember a vilag legrosszabb anyukajanak erzi magat. Most jol kipanaszkodtam magam, remelem nem baj!
Mennyire irigylem azokat akinel kozel laknak a szulok, nagyszulok, rokonok! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

tontika kitartás!biztos nehéz lehet megfegyelmezni az embernek a gyerekét úgy hoyg hasson rá és ne hargudjon meg az anyukájára,ne legyen lelkifurdid.jól csinálsz mindent és büszke lehetsz magadra,hogy kordában tartasz egy ekkora családot,és mire való ez a fórum,hogy jól kipanaszkodjuk magunkat ha kell itt mindíg megértő fülekre találunk :wink:
kamilla ügyesek vagytok és hamar elröppen pár hét és reméljük könnyebb lesz egy picit :D
tünci :D :D :D de azért jól esett,hogy nóri észbe kapott és bcsánatot kért tudta,hogy nagy krampuszok :D :wink:
labasv gratulálok a csajoknak nagyon ügyesek :D nem semmi a keresztfiam a 42hétre született és most 7hónaposan pördült meg :D úgyhogy a lányok nagyon nagy akrobaták :D képet a kis vigyorikról :lol:
tüccs kitartást a rosszullétekhez nekem 3-4.hónapig volt okádtam is enni se bírtam nehezen viseltem remélem nálad nem tart majd ilyen sokáig.
szamy nyugodtam kérdezz bármikor bármit,ki a dokid?ja és szerintem azért kicsit óvatosabban munkálkodj sok energia kell a kisbabáknak hogy szépen fejlődjenek pihenj egy picit többet :wink:
alfa akkor ez ellen tényleg nem tehetünk semmit,kenem mint állat aztán majd kiderül hogy csíkos lesz e vagy sem,de mi úgy is szépek vagyunk nem :wink:
dragonfly szupik a gyerekek nekem is fej fej melett haladnak és azt mondta a doki az a legjobb,a nemüket illetőleg engem jól megtréfáltak először két fíúcskát mondtam 100százalékra,aztán mikor a 18hetes uh.-n voltunk közli velem a genetikus ez biza két csajszi :oops: :shock: apával néztünk nagyokat aztán azóta mindíg kéjük nézzék meg a lábuk közét,talán mostanra hidtük el igazán már a dokink is röhög hogy az tuti két lány :D én egy picit örülök valahogy lányos anyukának éreztem mindíg is magam meg is lepődtem a két fiú hallatán persze az is szupi lett volna,apa egy picit szeretett volna kukist is de már most annyira imádja a lányokat,hogy csak na :D
nakam az éjszakáim viccesek óránként kelek fel pisilni,inni,aztán a kezeim zsibbadnak,aztán a lábaim de úgy hogy fel kell állnom mert olyan nagyon fájnak,aztán egyik oldalról fordulok a másikra egyszer egyik kiscsajt nyomom agyon aztán a másikat,úgyhogy én a gyerekszobában alszok apa meg a hálóban,hiányzik is de muszálj hagyni pihenni szegényt.na jólvan szófosást kaptam :oops:

lanyané

Lanyané :P
Ugyanezeket produkálom :?
Annyival kiegészítve, hogy nekem reggel 5-kor konkrétan begörcsölt mind a 2 forgóm, de ahogy ráálltam, szerencsére abbamaradt. Mindenesetre áttettem magam egy másik szobába, hogy Apát ne zavarjam...

Lányok :P
Köszi a válaszokat légzésfigyelő ügyben.
Az orrszívóhoz akartunk venni egy új porszívót... aminek tiszta a csöve...ezek szerint teljesen felesleges, majd ha ez kakukk lesz, pótoljuk inkább akkor?
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané, a kezeim még mindig zsibbadnak...(a dokim azt mondta, 2-3 hét, mire elmúlik, háááát, már le is telt, de még mindig itt van :twisted: )

Napirend. nincs, egyelőre nem is lesz :D Napközben 7-8 kaja van, általában együtt etetem őket, mert amíg nem tudtam szimultán etetni, az egész nap ezzel ment el. (És sokkal rövidebb ideig voltak cicin, plusz hallgathattam az üvöltést a későn kelőtől.)Így sokkal jobb. Én is tápozom őket utána, de már az is megy egyedül, büfiztetés is...plusz utána jön még a fejés, az éjszakai szopi kivételével, ott ált. külön is esznek. 3 óránként van kaja, de szinte mindig ébresztenem kell őket, mert simán aludnának többet, akkor viszont nem lenne hízás. Fürdetni egy nap csak egyet fürdetek, este van súlymérés is, egyhónapos kor után már csak hetente fogom őket mérni :D (Egyhetes koruk óta egyedül vagyok velük, Apuka csak éjjel 1-től van, de mivel egész nap dolgozik, így nem számítunk rá...ha pont akkor van egy kaja, akkor persze beszáll :D )

Kép
babyteve2

fanni :D akkor tudod mikről beszélek :D :D kitartás és gratula a 30.héthez :D ügyik vagytok a fiúkkal!
babyteve akkor ne is tervezgessek ilyen napirendes dolgot úgy is úgy lesz ahogy ők akarják :?: apukán kívül nincs segítséged :?: ügyes vagy nem érzem,hogy be lennél pánikolva,olyan nyugodság jön át :wink:
na majd kiváncsi éeszek magamra :oops: :lol:

lanyané

:D Egy hétig itt volt a keresztanyám. Azóta csak a nagyfiam van, segít Ő (pl. már üvegből etette Gergőt :D ), de pl. ebédet kell csinálni neki, reggeli-vacsorát megoldja (12 éves lesz), meg aleckéjét ellenőrizni, szóval, azért kell vele is törődni...Pláne, hogy eddig egyeduralkodó volt, most meg.....azért nincsen rá annyi időm, amennyi kéne. :( De jól bírja...

Most nyugodt vagyok, mert alszik a brigád...azért szoktam én is sírni velük :D (Pl, amikor Gergő tegnap este összekakálta a fürdőlepedőjét-amit 2 nappal előtte meg összepisilt...tanulság: nem cipelni senkit sehová sem pucéron :D Most már röhögök ezen, de tegnap még nem volt vicces. :lol: Pánikolva viszont tényleg nem vagyok, azért készültem rendesen lelkileg az egyedül boldogulásra is. A tejmennyiséggel nem vagyok kibékülve, de mindent megpórbálok a növelésére...A többivel elégedett vagyok. :D Úgy még nem volt, hogy ne lett volna valahogy :D

Kép
babyteve2

:D :D :D :D én is mindíg ezt mondom "úgy még nem volt,hogy ne lett volna valahogy"
akkor nagyon ügyes és okos a nagyfiad,büszke lehetsz rá,akkor ezek szerint jól nevelted :D a tejcsin meg ne stresszeld magad,sokan dicsérik van valamelyik homeopátiás bogyócska is ami serkenti.

lanyané

milyen szerencse, hogy az ember a terhesség előtt nem olvas terhes/gyerekes topikokat :lol:
Vicces is és ijesztő is olvasni, amiket írtok a gyerekekről :)
Egy kicsit félek is, hogy hogy lesz velünk, mert mindkettőnk családja úgy 150-200 km-re lakik. Viszont egy kertes ház egyik részében lakunk, és jófejek a szomszédaink, az egyik nagyon szeretne már unokát, úgyhogy majd jól befogom pótnagymaminak :)

Egyelőre el nem tudom képzelni, hogy lehet boldogulni két picúrral egyedül úgy, hogy az ember mellette alig alszik valamit. Minden elismerésem a tietek 8) Aztán majd meglátom én is :)

lanyané
Pihenek én sokat, de úgy élvezem, hogy végre valami hasznosat is csinálok. :wink: A 9. vagy 10. héten volt egy pici vérzés, úgyhogy két hetet gyakorlatilag végig feküdtem. És ha kész leszünk a kerttel, ott majd folytatom a pihenést :lol:
dr. Hammersberg Elemér a dokim

tontica
Kitartás 8) Nem irigyellek, de hamarosan biztos jobb lesz, megbékél a nagyfiad is :)
szamy

Eski képek :lol:

Kép ruci

Kép kalap + kabát

jucicuki

jajj de csinik a meiszter lányok :D nagyon szépek vagytok :wink:

lanyané

Judit,
milyen szépek a lányok!!! Jó, hogy így megadtátok a módját. :P

KépKép
lili73

Sziasztok!

Juci: milyen szepek a Lanyok es milyen nagyok mar! :D Latom elveztek az eskuvot de gondolom Te is hogy egy kicsit kimozdulhattal. :wink: En is nagyon vagyom mar ra! :oops:

Szamy, nyugi, meg nem kell semmin aggodnod, kertes haz az szuper, milyen jo lesz majd amikor kint futkosnak a kertben!

Ez csak egy kis eletjel volt mert hulla vagyok. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Szép napot mindnkinek!

lanyané:Most láttam,hogy te is a mávban fogsz szülni.A táblázatban jános k van.Kihez jársz? Jó nagy a káosz abban a korházban.Csak a dokim miatt járok oda,de azért nagy a para bennem.A terhesség elején 1 hét korházzal kezdtem,de borzasztó volt a fejetlenség.Azóta szerencsére kicsit jobb a helyzet.Voltál már a szerdai szülők iskolájában?Ha még egyben vagyok mi hollnap megyünk(elvileg hollnap van) Igazábol a szülőszoba érdekel meg az anasztes doki. A csikjaim csak szaporodnak,de a lényeg,hogy a babocák nőjjenek!
alfa

alfa én gulyás zsolthoz járok,két hetente szeret látni nehogy valami gebasz legyen ezért egyszer a magánba megyünk egyszer a kórházba,hát igen kicsit diliháznak tűnik,de mégis úgy érzem jó helyen vagyok és szerintem az elég jó hogy ilyen sok öreg és fiatal doki is van,mert ha bármi van azért többen csak többet tudnak meghát állítólag jó helyen vannak a babák is meg a szobák is 3ágyasak nem 9 mint máshol,én bízok a helyben is meg a dokimban is,tök jó fej volt tegnap találkozott egy benzikúton véletlenül a párommal és kérdezte hogy vagyok minden okes,jól esett.kiváncsi leszek én is ha elmész kérekszépen beszámolót :D oda be kell jelentkezni :?: apuka is mehet :?: mennyi ideig tart :?:
a csíkok le vannak tojva :wink: amúgy uncsitesóm is most szült fél éve az elején olyan csúnyák voltak a csíkjai de már halványodott és úgy nem gáz,sokan lennének csíkosak cserébe két babuciért úgyhogy mi szerencsések vagyunk :D

lanyané

Kép ma

jucicuki

Jucicuki!

Tündériek ezek a csajok!!!! Jó nézni ezeket a képeket!!

Most szaladok tovább, míg Dóri alszik addig teszek-veszek.

KépKép
tüccs

lanyané:Nem kell előre bejelentkezni.18órakor kezdődik és természetesen a papák is mehetnek.2em van az előadóiban és a podmaniczki bejáreton kell bemenni.Több mint 1 órás.Eddig nem jutottunk el mi sem,mert mindig dolgozott a párom,de most megyünk elvileg.Ő is kiváncsi a szülőszobára meg mindenre,hogy majd ne legyen idegen a hely.Bár nállam sajna vszinü császár várható.Ja és minden hó második szerdáján van. Nekem Vermes a dokim.Benne bizok,már 13 éve hozzá járok csak régen a 2es klinikán volt.
alfa

sziasztok!

meggyógyultunk :):):)

Gergő egy kicsit köhög, de nem vészes. Fanninak van egy kis hasmenése, de már nem gáz.
a 4 hós oltást nem kapták meg, majd egy hét múlva.
Szanet! Ti hogy vagytok? A másik kislány nem kapta el? Milyen antibiotikumot esztek?

Juci, édesek a lányok!!!

szép délutánt!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Tonti!
Remélem már jobban érzed magad :wink: Nálunk már kicsit javult a helyzet :D
Juci!
Csinosak voltatok!!! :D :D
Zsuzska!
Örülök,hogy meggyógyultatok!! :D
Dobok pár képet :D Kép Már reggel kezdődik a műszak.... Kép Az etetésre már nincs is gondom

bognartundi0727

Tündi,
de édik, ahogy ülnek a sarokban a sok plüssállattal :P ! Én azokat a képeket szeretem nézegetni, amelyeken az is látszik, hol és hogy élnek a lurkók :roll:

KépKép
lili73

Tundi: tunderiek a Lanyok, annyira edesek, hogy varom mar en is hogy egymast etessek! :lol: :D Rakjal sok kepet mert nagyon szeretem Oket nezegetni!

Zsuzska: nagyon orulok hogy meggyogyultatok!!! :D Mi betegek vagyunk de nem veszes.

Juci: milyen szep kis ruhacskaitok vannak!

Kicsit jobban vagyok bar ma is bogtem, biztos az ido miatt van mert egyfolytaban esik az eso es nem nagyon lehet kimozdulni. Penteken lesz a szulinapom es elmegyunk Apaval kettecsken vacsizni meg szorakozni meg miegymas! De varom! :D

Babak ma egyutt furodtek, nagyon elveztek foleg Anna:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0036-1.flv

Itt pedig a ket fiu fordott egyutt:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0033-1.flv

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Sajnos még csak én vagyok itthon,de kiskukacok is napról napra erősödnek.Ma már délben üvegből etethettem a Marcit.A Bercus még inkubátorban van amíg el nem éri az 1900 grammot.Mindkettőjük súlya szépen elindult felfelé.Teszek majd képeket he kicsit kifújtam magam.Minden nap megyünk Pécsre,hogy legalább 1 etetést mi csinálhassunk.Az már biztos,hogy külön adják őket haza,de én már ezt sem bánom hisz napról napra közeledünk ahhoz,hogy mindketten itt legyenek velünk.
Vendég

Banika!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Örülök,hogy jól vagytok :D Hol vannak a babák?Ahol születtek vagy a gyermek klinikán?Tudod szoptatni őket?Biztos nagyon édesek lehetnek!!!Gondolom el vagy fáradva a mindennapos utazástól :cry: Nincs ott szállás vagy nem akarsz egyedül ott lenni?Amikor az én lányaim ott voltak,volt anya otthon és ott laktam.Ha időd engedi feltétlenül tegyél képet,mert már nagyon kíváncsi vagyok a "kiskukacokra"!!!!!!Írj ha tudsz!!!!!

bognartundi0727

Tonti!

ÉÉÉÉÉdes a fürcsis videó!

Banika!

Szuper, hogy jól vagytok, szépen fejlődnek a Kukisok. Én is anyás szobában lakhattam a kórházban hat és fél hétig, amig a csajszikat haza nem hozhattuk. Nekem ez is tök érdekes, hogy külön adják ki őket, itt az ikreket, csak együtt, pedig Lili nálunk is előbb érte el a súlyhatárt. Hálás vagyok a kórháznak, hogy nem kellett két gyerek között ingáznom. Abban a pár napban is totál lelkiismeret fuirdalásom volt, amit Dorka Pesten töltött, és hol itt voltunk, hol ott...

Tünci!

Milyen nagyok már a csajok!
Helyesek nagyon

Puszi!

Judit

jucicuki

Tünci,Juci
Ott vannak a női klinikán és onnét is fogják őket kiadni.Nem akartam anyaotthonba menni,mert a lelkivilágom totál kikészült így is.Egy hét alatt három garnitúra anyuka cserélődött mellettem és teljesen kikészültem attól,hogy babázik mindenki én meg max 10 percre mehetek be hozzájuk délelőtt és délután.Lelkiismeretfurdalásom nekem is van,da apa is azt mondta,hogy inkább hazahoz,mert ott a tétlenség csinál ki.Márpedig egy depis anyukával nam tud mit kezdeni itthon.Igazából annyira rendben volt végig minden,hogy erre a lehetőségre nem készültem előre lelkileg.Ha a Marci már eszik rendesen és nem szürkül,illetve én is biztonságosan tudom etetni, akkor őt talán a héten hazaadják.Őt mindenképpen el kell majd vinnünk a gyermekklinikára a veséje miatt,mert itt nem csinálnak semmit vele.Talán egy két héten a Berci is jöhet már velünk.Addig minden nap megyünk.Egyelőre ketten,aztán majd hárman.És egyszer csak négyen jövünk visszafelé.
Vendég

Jó reggelt!
Tonti!
Anna igazi vizicsibe :D :D :D Nagyon aranyosak!
Juci!
Tőlem is megkérdezték ha esetleg olyan helyzet állna elő hogy külön lehetne őket hazavinni akkor akarom-e,mert ha nem akkor együtt adják őket haza!
Olyan hamar megnőnek ám!Most gondoltam vissza hogy a Nóra 1700g volt amikor először megszoptattam :shock: Pár év ami nagyon hamar elmegy.....
Most voltunk baba látogatóban.A kisfiú 5 kg volt és olyan kicsinak tűnt :lol: Mondtam a férjemnek olyan érzés mintha a mi lányaink sosem lettek volna ilyen picik.Röhögött,hogy amikor hazahoztuk őket a kórházból ketten voltak pont 5kg-osak :D :D :D

bognartundi0727

Kép
Marci

[/img]
Kép

Berci
Vendég

Banika!
Tudom hogy most rossz!De ne aggódj mert olyan hamar otthon lesztek mindhárman!!!!!!Pár hónap és már nem is emlékszel ezekre a napokra!!!Tudom hogy milyen érzés,mert amikor én Kaposváron voltam a csajok meg Pécsen és mindenki tolta a babáját....háááát én is majdnem összeroppantam!!!Ne legyen lelkiismeret furdalásod,mindent megteszel!Ha jobb a lelkednek hogy ingázol akkor azt tedd!!!!!

bognartundi0727

Banika!
Gyönyörűek!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Minden rendben lesz Veletek!!!!!!!!!!!!

bognartundi0727

Köszönöm Tünci a megnyugtatást.Ezért is jöttem haza,mert ott csak sírtam.Ha ezért vki megkövez,annak nem tudok mást mondani,csak azt,hogy kicsit élje át ezt a helyzetet.
Vendég

Amúgy pont amiatt nem is jöttem haza szülni,mert én nem mehettem volna velük Pécsre.Arról nem is beszélve,hogy nem tudták megmondani,hogy a Bercus meddig bírja.Előző este már annyira rúgdaltak,azt hittem kiszakad a hasam.Kicsikém gondolom már kínjában csinálta.Hála az égnek,hogy mentünk uh-ra.Vki fentről biztos vigyáz ránk.
Vendég

Banika!
Nagyon édi a vonalzód!! :D :D
Szerintem inkább otthon foglald le magad és ne ott sírj folyton!!!Nálatok is nagyon hamar felpörögtek a dolgok és erre nem is lehet igazán felkészülni!!Az ember folyton aggódik és még nem is lehet a gyerekei mellett :cry: Ne aggódj minden OK!!Hamar elmegy az a pár hét!!!Vagy pár nap :D :D :D

bognartundi0727

Banika!
Nézd a jó oldalát a történteknek(már ha van):ki tudod magad piheni és összeszedni,mire jönnek a törpicúrok,valamint ha nem rontod el őket,akkor nagyon könnyű dolgod lesz velük,mert addigra megszokják a "spártai" napirendet,nem lesz nyafi,ha nincs annyit foglalkozva velük és nem ordítják végig a napot.Tudom,ez keserű vigasz,de mégis valami...

binyek

Banika: nagyon edesek!!! :D Nagyon nehez lehet most Neked, szornyu lehet hogy nincsenek Veled a gyerkocok de tenyleg hamar elmegy az a par het, a babaid szep sullyal szulettek, nem lesz Veluk semmi baj!
Tenyleg nem jo hogy kulon adjak oket haza, nekem sokaig lelkiismeretfuldalasom volt mert Alexhez jobban ragaszkodtam mint Annahoz mivel Alexel a kezdet kezdetetol egyutt voltunk, Annat meg csak 10 nap mulva adtak haza de mara ez megvaltozott. Nekem meg be is szoltak a korhazban hogy miert nem megyek Annahoz mert biza volt hogy egy nap nem mentunk be de itthon a nagyfiam eppen nagyon beteg volt, lazas, bronhitisszel es ugye Alexet is el kellett latni, nagyon rossz volt de ha egyszer nincs senki aki segitsen ez van.

Tegnap irtam hogy betegek a gyerkocok de nem komoly hat estere belazasodott Alex (38,6) es azota is 4 orankent adom neki a lazcsillapitot mert nem megy le teljesen, megyunk 10-re a dokihoz ugyhogy megyek is keszulodni.

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!!

Tontica!! Gyógyuljatok meg!!! mi is csak nagyjából vagyunk jól, Gergő még köhög. (meg én is)

Banika! Gyönyörűek!!!!!!!! Igaza van a többieknek, pihenj sokat, és gyönyörködj bennük!!! Lehet erre majd lesz lesz időd, mikor beindul a nagyüzem!!! :wink: :wink: :wink:

Tünci! Nagylányok! :):)

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?