A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Közben meg is találtam... köszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

beber77
Pistike nagyon édes kiskrapek, az ahuncut vigyor. Még mindig tiszta te vagy.
Nem járunk úszni, mert Niki borzasztóan útálja az egész foglalkozást még ha az apjával van is. A vizet szereti, merülni is tud, de mást nem hajlandó végigüvölti az egészet.

Moncsiga
sajnálom, hogy leálltatok, de miért volt baj, hogy a jobb oldaladon nőtt az a nagy?
Egyébként én is így jártam most a programnál nekm is beindult egy óriási és nem haygta a többit nőni, aztán az elpukkedt és szabad utat kaptak a kisebbek.

Padri
mindent bele, remélem sikerül szorítok neked.

KÉPZELJÉTEK MA NEM BÍRTAM TOVÁBB CSINÁLTAM KETTŐ TESZTET ÉS GYÖNYÖRŰ KÉTCSÍKOSAT PRODUKÁLTAM. A teszt egyből kivágta a csíkokat.

Hétfőn kellene menni Apánkhoz, De akkor pünkösd van. Ő ennek ellenére dolgozik akkor ugye?

Kép
Kép
bbeti

BBETI - HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Gratulálok Neked, vigyázz Magadra!!!!!!

Kép
padri75

Bbeti!!!Wááááááá! Micsoda hírek!!!
Szívből gratulálok! ...és tényleg nagyon vigyázz, dobj el kapát, kaszát!

Mindjárt megjött az életkedvem! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ja, Bbeti nem a jobb oldali naggyal volt a baj, hanem, hogy a bal oldalon egy sem nőtt. Márpedig hivatalosan (az értelmezhetetlen HSG eredményem szerint) csak a bal oldali petevezetőm átjárható. Nem volt, aki átjárjon rajta, ezért kellett leállni. :(

Most megint gratulálok! Mekkora jó érzés lehet! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Betti, őszintén gratulálok! Ha tudnád, mi vár rád... baromi nehéz két kicsi gyerekkel! Ezért is csodálom Ágit, 3 aprósággal, húúú.

Beber, nagyon helyes kiskrapekod van!

Mindenkinek további drukkjaimat küldöm ezúton!
athiz

Betti, gratulálok!!!!!!!!!!!!!! hát nem semmi!!!! éljen! na még várjál, lehet nem csak kettővel lesz nehéz, ki tudja hány sikerült??? :wink: :lol: Még lehet plusz 3 is :lol:
beber77

Sziasztok!:-)

BBeti!:-) Gratula!:-)))) Jó kis karácsonyotok lesz!:-)))))))))))))

Beber, igazi kis szívtiprótok van!:-)))

Mindenkinek kitartást!:-)))
Mosolygós napot!
modrooka

Albicsalád! Nagyon sok szeretettel gratulálok kisfiatok születéséhez! Kívánok sok örömöt, boldogságot és egészséget!
Moncsiga! sajnálom, de csak tovább és tovább!
Beber! Pistikéről veszek mintát!
Bodzi! 05.20.11:40 re megyek Apánkhoz! hol vagy? semmire szomjoltás? Várom a hosszú mailt!!!!!
BBetti nahát! Ez igen! Drukkolok, hogy Apánk jókat mondjon hétfőn!
Pandri! Jó, hogy vagy újra! Te kis "Lapítóka"!
Lányok milyen vizsgálatokat tudok elvégeztetni, mire megyek Apánkhoz? AIDS megy beutaló nélkül? az a helyzet, hogy tavaly 25 ezer Ftot fizettettek velünk Tbányán, de úgy hallom BP olcsóbb? hogy működik ez? EKG-t csináltatok, a mensim sehol, hormonok így ugrottak a 3. napon már rég túl vagyok, a 26 . napon is....
Még mielőtt babát látnátok bennem, ICsIvel jött össze az előző babó.
Navia! ha vagy, dobhatnál egy privit, hgoy hogy vagytok!
baboca03

Sziasztok!

Baboca!

A szureshez kell a beutalo.Nem kerult annyiba, nehany ezer ft volt csak a Maria u.ban.
Nincs Tatabanyan szures iden mar!!!! Pestre kellett nekunk is menni mindenert.

Udv,

Norcis
norcis

Norcis! köszi az infót! Jól vagy?
Ugye milyen jó idő van? Remélem mindenki, aki tehetzi, kint kirándul a jó levegőn!
baboca03

Sziasztok!szia Baboca,

Nincs mit szivesen!

Hat jol vagyok, bar kicsit el vagyok keseredve, mert ugye szerdan csinaltam egy tesztet ( a 14.napon) es az pozitiv lett...., viszont tegnap mar eleg jol gorcsolgettem ( bar eddig is)., nem birtam tovabb ma hajnalban egy masikat es az meg negativ lett.... de meg idaig nem jott meg...,
szerdan megyek Deviszhez ha addig megjon tudom a valaszt, illetve majd o megmondja ...
szoval kicsit stresszesen elveztem ma ezt a gyonyoru idot...

lelkileg idaig is ( ez volt a 3. lombik) mindig nagyon megviselt ez a dolog. Ez az alkalom nagyon jol indult, illetve ment minden, es most nem tudom mi az amit az ember meg tehetne, hogy vegre gyermeke szulessen. leginkabb nem gondolok semmire hatha igy jobban talpon tudok maradni, mert ugy erzem nincs erom folytatni es kezdeni az egeszet ujra....

szep napot lanyok es novogeto pocakokat, jo babazast,

Udv,

Norcis
norcis

Sziasztok!
Nekem Dr. Vass Zoltán az orvosom az intézetben és nagyon szimpi volt már elsőre. Nem rémisztget fölöslegesen és nagyon megnyugtató . Nekem a következő mensesemnél kezdünk és nagyon félek. attól ,hogy mennyire fájdalmas, hogy nem szeretnék ikreket mert a férjem munkája miatt sokat vagyok egyedűl, hogy hogyan birkózom majd meg azzal ha nem sikerűl?
Nagyon szurkolok mindenkinek aki itt van!
Ha van időtök és tapasztalatotok akkor kérlek válaszoljatok!
csandi75

sziasztok!

Voltunk ma Apánknál és KETTŐ BABY VAN.
Szép nagyok az egyik 11 mm a másik pedig 7 mm. A harmadik nincs meg, de reméljük, hogy nem méhen kívül csücsül valahol, de ez csak a következő 3-4 hétben fog kiderülni.
Apánk is nagyon örült, adnom kellet neki 2 puszit az uh után és amikor mentünk ki akkor is.
Én csak most kezdem igazából felfogni. Anyóyo például nem is hitte el.

Norcis
sajnálom nagyon de legközelebb neked is sikerülni fog biztosan.

Kép
Kép
bbeti

Szia Betti!

Gratulalok nagyon! Ez szuper!

Meg nem jott meg, holnap megyek vissza...kiderul mi a helyzet velunk is.

udv,

Norcis
norcis

Istenem Betti! Ez nagyon jó! Vigyázzatok nagyon nagyon
magatokra!
Norcis! nem beszéltél Dévaival, hgoyha elmúlt a túlstimci veszélye, akkor újra progi? Remélem azért te is jó hírewkkel jösz. Nekm szeretnék hiú reményeket ébresztni benned, de Vass doki mindta annnak idején, hogy ebben az esetben a tesz nem mindig megbízható. Gondolok rátok! De kérlek akkor is tarts ki, ha most még nem döntöttek úgy a babák, hogy Veletek maradnak.
Csandi! üdv köztünk!
igen vass doki nagyon nyugodt emberke. nálunk ő állapított ameg három hét után, hogy a pocakban a lányunk. Nekem nagyon jó ómen volt, bár én a DÉvaihoz járok. Nála is nagyon jó kezekben vagy. Tudom, hogy itt a topiok elég sok ikres terhesség volt, de azért nem ez a jellemző. Általában egy -egy gyönyőrű babóka tapad illetve születik meg. mi 2001 novembrer óta állunk kapcsaoltabn az intézettel, azóta is rengeteget változott fejlődött a világ. lányunk Nekünk ICIvel jött össze 3.beültire, de stimuláció az volt vagy 7 ... Persze volt olyan is, akinek az első stimulációból sikerült olyan petéket nyerni, amiből aztál az első beültiből baba lett, de van olyan akinek ez csak többévi küzdés után sikerül. Ilywenkor, teljesen változó, hogy mi a reakció, van aki, magába roskad, és elbújuk egy kicsit, van, aki küzd tovább. ha visszaolvasod a topikot mindenre találsz példát. van akinek jó, ha itt kiönti a szívét, de mivel ez egy teljesen nyíilvánios fórum itt bárki elolvashatja, akár olyan is, akinek nem szeretnéd elmondani. Húh, bocsa, hogy hosszú voltam. Ha bármiben tudok segíteni kérdezz!
baboca03

Szia Betti!
Gratulálok,ez nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Volt valami terhességi tüneted?
Pihiztél végig?
Vigyázzatok magatokra!

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Sajnos nekünk ismét nem sikerült :( , de megígértem, hogy nem zuhanok össze, úgyhogy megpróbálom betartani az ígéretem :cry: ... pénteken megyek az intézetbe és kezdjük a 4.-et.

A mondás is azt mondja. " Három a magyar igazság, és egy a ráadás" - remélem a 4.nél megállhatunk :(

Puszi Nektek és kitartást Mindenkinek.

Bbeti- szívből gratulálok, vigyázz magatokra :lol:

Norcis - ezzerrel drukkolok Neked!!!!!!

Csandi - üdv köztünk.. én is a Vass dokihoz járok és ugyanolyan imádattal tudok róla beszélni, mint a Dévai profhoz járó lányok a Dévait. Nagyon emberséges, kedves és ért ahoz amit csinál. Jó kezekben vagy!! :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!

Baboca!
A progeszteron szurit egy nap kivetelevel kaptam tovabb, mert engedelyezte mikor felhivtam.

Holnap delelott akarok visszameni, akkor kell ugye?
mert en nem is kerdeztem tole hogy hanyra menjek. gondolom nem gond neki....

koszi lanyok a drukkokat!

Szep napot mindenkinek!

Norcis
norcis

Betti! Gratulálok! Ez szenzációs!:)
Norcis, neked szorítok, hogy minden rendben legyen!

Adrikám, úgy sajnálom! De nagyon büszke vagyok rád,hogy ilyen erős csajos vagy! Így is van, ne hagyd magad! :wink:
Ha jól értelmezem amit írsz, akkor az inszemek között sem kell pihenni? Ez még kérdéses volt számomra.

Azt hiszem, nem teketóriázok, mi is átnyergelünk az inszemre. Legalábbis most így gondolom.... :roll:

Szia Csandi üdv közöttünk!

Puszi mindenkit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Betti :lol: :lol: :lol: Na tessék! gratulálok :lol:
Csandi, nem fájdalmas. Én legalábbis örömmel adtam be minden szurit és nevetve mentem a leszívásra annyira örültem, hogy odáig jutottam. Legalábbis nem emlékszem, hogy ez foglalkoztatott volna. Fájdalmas mondjuk a szülés nem a lombikprogram. Kívánom, hogy el se juss odáig, hogy nem érdekel, hogy fáj-e vagy sem vagy, hogy ikrek is lehetnek. Ha nem szeretnél ikreket az esélyét csökkentheted kevesebb embrió visszaültetésével, de ezt majd a doki úgyis elmondja. Sikerülhet 1ből 1 vagy háromból semmi, ezt senki nem tudja előre. Nekem 2ből maradt 1.

Adri, sajnálom :cry: Viszont nagyon klassz, hogy máris megy a következő eksön :lol: Figyu, annyi lehetőség van még előtted, úgy értem, hogy mi rögtön lombikkal kezdtünk, sokkal jobban örültem volna (akkor) ha inszem is "elég" lett volna, mert azért ha "elég lehet" az inszem, akkor akármi is lehet, érted, na? Meg ha nem jön össze inszemmel, akkor ott a lombik, aztán ott már tuti a siker előbb-utóbb. Na csak azt akarom írni ezzel, hogy a lényeg, hogy a végén ott a baba, meglátod. Csak nehéz kivárni az biztos, dehát legalább nem kell várni az inszemek közt, gyorsabban telik.

Norcis, sztem holnap reggel hívdd fel hányra menj, mert pl. én ma 3x hívtam és nem lehetett elérni mert a TV volt nála. Nehogy belefuss vmi ilyesmibe.
beber77

Bbetti gratulálok!

kedvcsinálónak egy kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok ujra!

Bocsi a sok hozzaszolasert mara:))), de pattanasig vannak az idegeim.

Agi! Csodalatosak a babaid!!! Sok boldogsagot az egesz csaladnak!
norcis

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Ági
nagyon helyesek a babák, olyan jó, hogy végre együtt a család!
Hogy bírsz velük? Milyen alvók?

Norcis
szorítok holnapra, remélem csak van baba. Írj, hogy mi volt.

kati
annyi tünetem volt csak, hogy gyakran bedugult a fülem, rossz szájízem volt napokig és egy kicsit feszült a cicim.
Pihenni nem tudtam Niki mellett. Emelgettem is őt csak nem hirtelen és nem annyiszor. 2 hétig nem ültem autóba. Szerintem mázlim volt. Ja és ami szerintem a legfontosabb, hogy nem foglalkoztam az egésszel, volt, hogy a gyógyszert is elfelejtettem bevenni.

Kép
Kép
bbeti

Ja Betti, meg ha 1x már szült az ember akkor a többi könnyebben megy vmiért :D
beber77

Sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves szavakat!!! :roll: :lol: :lol:

Igen Moncsiga jól értelmezed, az inszemek között nem kell szünetet tartani. Lehet egyiket csinálni a másik után.

Puszi Nektek
Adri

Kép
padri75

Norcis! Szorítk!
Pandri! Ez az, csak így tovább! jó, hogy már tudtok is "folytatódni"
Moncsiga! Ezt már szeretem!
A szüléssel kapcsolatban nekem Zsuzsa azt mondta, hogy sokan, akiknek lombikkal összejött a baba a tesót nehezebben kapják meg. Hát mi is próbálkopztunk tavaly, és katasztrofális eredménye volt, de majd idén!!!!
Ági! Édesek a babók! Hogy bírod? Fáradtság?
Bbetti! Azért csak ne kapkodd nikit!b Tudom, ezt elég nehéz betartani!
Beber! Lemaradtem! Veled mi van?
Kati! Ez sztem tényleg nem feltétlenül múlik azon, hogy fekszel vagy sem, bár ha valakinek valahogy összejön akkor arra esküszik! Azt tudom, hogy amikor bennem az volt, hogy nem akartam a munkahelyemre visszamenni, nagyon-nagyon nem, és már azon agyaltam, hogy majd a következő stimu milyen kacifántos lesz, akkor jött össze a babó! Igaz, közben azért pihentem, de nem nagyon bíztam benne, hogy az aktuális stimuból és leszívásbaól és visszaültiből terhesség és gyermek lesz. Egy biztosnak tűnik számomra, ha megpróbálom nem túl görcsösre venni a dolgot, akkor talán nagyobb az esély! Talán!
Bodzus! szomjas vagyok! Szetdem ugyan egypár virágot és készül as zörp, de az nem elég!!!
Nóci! te megvárod a szeptembert?
Gizmix! Te hol vagy?
baboca03

Sziasztok!
Norcis??????????????????,,

Én ma voltam uh-on és azon agódom,hogy túl stimus leszek,pedig már a gyógyszer adagom annyira le lett csökkentve,eszem a húst,iszom a vizet,de még pénteken sem lesz a leszívás és akkor már a 15 nap lenne ha megvárjuk a hétfőt az meg már a 18-dik nap,eddig mind a két alkalommal a 15-dik nap volt a leszívás és így is az elsőnél 4 elpukkant a műtét reggelére.
Most a petéim szépek,de Apánk kicsit megilyesztett azzal,hogy már megjelent a hasüregemben a víz.Telefonáltam a vérvétel eredménye miatt,ami 2780 lett,ha valaki tudja,hogy ez az érték jó-e még megírná nekem.Köszike.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok'

Hat nem is tudom mit irjak. Devisz csinalt ultrahangot es az alapjan nem vagyok babas, viszont elkuldott vervetelre ami alapjan este azt mondta hogy ezer szazalek a terhesseg. Viszont lehet hogy mehen kivuli vagy valahol ugy fejlodik hogy nem latta., azt mondta nem erti es nem tud mit mondani, kedden vissza kell mennem. Mindent leallitott tehat most a termeszetre vagyok bizva azt mondta, ) meg mindig em jott meg..., ugyhogy nem is tudok mit mondani.
kedden kiderul vagy ha addig megjon nem tudom. Azt mondta semmit nem tud erre nekem mondani sajnos., csak annyit hogy hat igen igaza van asszonyom erezheti magat terhesnek tenyleg.

Kati,

Nekem azt mondta a leszivas elott ha negyezer az eredmeny az a sok, szoval szerintem a tied nem magas, bar ugye en nem vagyok hozzaerto.

a legjobbat mindenkinek, vigyazzatok magatokra, pocakosoknak jo pocakosodast,

norcis
norcis

Jaj, Norcis! Én úgy szorítok, hogy jó helyen legyen az a babóka! Hátha csak bújócskázik! Keddre már nagyobb lesz, és Apánk is megtalálja biztosan.
Puszillak!

...és mindenki mást is! :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Norcis! Uramisten! nem tudom mit mondjak! Szorítok, hogy jó helyen legyen a babó!
Kati! 4000 alatt belefér!
Lányok most nem leszek, de gondolok Rátok!
baboca03

Norcis
szorítok nagyon, hogy legyen baba és persze jó helyen.

Kati
nekem is volt 2 cm víz a hasamban a leszívás előtt, és még több húst kellett ennem. Én kiporcióztam magamnak 40 dkg-t naponta. Ne félj el fgo múlni. Az sem baj, ha elcsúsztok a ciklussal én is ennyit csúsztam, ezért is le akartunk állni és látod nem lett baj.

Kép
Kép
bbeti

Jó reggelt.
Norcis:én is nagyon drukkolok és remélem elő bújik ez a kis bébi. :wink:

Betti:remélem igazad lesz.

Ági:nagyon édik as babák.Milyen egyszerre 3 babával?

Kati76
kovacsne.kati

Sziaszok!

Hat nem lesz bebi, mert megjott..., hozza meg egy jo kis virusfertozes is tarsult, ugyhogy folytatom a hetek ota tarto pihenest!

puszi mindenkinek!

norcis
norcis

Sziasztok!

Norcis - sajnálom kitartás!

Hát nekem sem indult jól a reggel. Ma voltam Vass dokinál, hogy beállítsuk a 4. inszemet. Sajnos van egy cisztám, ezért nem indulhatunk :( nagyon megijedtem, de megnyugtatott, hogy ez előfordul a gyógyszerkezelés miatt. Sok mozgást ajánlott és egy hónap múlva meglátjuk hogyan tovább... ez a várakozás a legőrjítőbb az egészben :x :x

Akinek volt már hasonló problémája az kérem segítsen... a mozgáson kívül van valami amivel gyorsíthatom, hogy elmúljon és minél előbb folytathassuk a programot????

Előre is köszönöm,

Puszi
Adri

Kép
padri75

sziasztok lanyok!

Ti hallotatok vagy hasznaltatok mar olyan tesztet ami a peteerest mutatja? nekem PCO-m van, emiatt nem igen van peteeresem sajnos, de van valakinek ezzel tapasztalata?

Padri! Sajnos nem tudok segiteni.
Neked is kitartast!

Norcis
norcis

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Mi 8 éve próbálkozunk a babóval,túl vagyok 6 inszemen és egy lombikon és most azon gondolkozom,hogy szeretnék intézetet váltani és a Dévai eddig a legszimpatikusabb.
Már megnéztem a honlapot,de tudnátok nekem egy pár személyes véleményt írni?Milyen az intézmény?Az orvosok?Kell-e beutaló Dévai dokihoz?És mennyibe kerülnek a vizsgálatok?A lomikot úgy tudom itt támogatja a TB,de a gyógyszereken kívűl miért kell még fizetni és mennyit?Sok a várakozási idő?
Bocsi előre is tőletek,hogy ennyit kérdezek :oops:
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!
bonnie25

Sziasztok!

Szia Bonnie - ha visszaolvasgatsz ezen a topikon akkor nagyon sok hasznos infot fogsz találni és nagyon sok elégedett hozzászólást..
A Dévai intézetben két orvos van a Dévai professzor és Vass doktor. Mindketten nagyon hozzáértőek és úgy érezzük mi akik ide járunk, hogy jó kezekben vagyunk. A devaiintezet.hu oldalon is sok infot találsz.....

A mi esetünkben az a legfontosabb, hogy bízzunk az orvosban akit választunk....úgyhogy ha úgy érzed váltanod kell mindenképpen tedd meg még akkor is ha végül nem a dévai intézetet választod...

Üdv,
Adri

Kép
padri75

Szia bonnie25!

A Devai intezetben a konzultacios dij 10 ezer ft, es a tb tamogatja a programokat tehat ha elkezdodik a stimulacio onnantol nem kell fizetni neki csak a gyogyszerekert addig amig meg nem tortent a beultetes. Addig mindig ingyen van.
Nagyon kedves mindenki, nekem sosem volt meg rossz tapasztalatom veluk. Devai dr szigoru de nagyon alapos es nem hitegeto fajta., ami nem hatrany ugye. Beutalo nem kell. Be kell jelentkezni kb egy honap amikor tud adni egy idopontot de onnantol kezdve porog a dolog. Hat igen, sokan jarunk hozza igy turelmesnek kell lenni, mert van varakozasi ido meg ha idopontra mesz akkor is, de en csak jot tudok roluk mondani.
sok sikert,

Norcis
norcis

Norcis,Padri!

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszotokat!
Mindenképpen visszafogok olvasni csak még nem volt időm rá.
Mindenféle képpen intézetet fogok váltani,mert az én dokim csúnyán eljátszotta a bizalmam :( és így elsőre a Dévai nagyon szimpatikus nekem.
bonnie25

Sziasztok.
Betti:ma voltam vérvételen és sajnos 5193 lett az értékem,de saját felelősségemre a műtétet bevállalhatom,csak max nem lesz vissza ültetve most semmi.Neked is ilyen magas volt ez az érték?
Remélem a leszívásnál még nincs kockázat ami maradandó lenne,a beültetést pedig elhalasztjuk egy hónapot.

Ha valaki járt már hasonlóan szivesen venném ha megírná az ő tapasztalatát.Ma estig,mert ma kell eldöntenem,hogy az éjféli injekciót beadatom-e.

Kati76
kovacsne.kati

norcis
nagyon sajnálom pedig bíztam benne..........ne add fel, pihenj legközelebb sikerülni fog.

padri
szerintem ne aggódj a ciszta miatt, tényleg mozogj sokat. Nekem szülés után nézte uh-val és akkor volt cisztám, de elmúlt. Megint a előjön a bűvös futás vagy bicikli.

kati
nekem nem volt ilyen magas az értékem normális volt. Akinek magas volt 4000 körül vagy fölött, műtét után kaptak 2 csomag infúziót. Ez az egész a te döntésed, de én megtanultam itt, hogy ha azt mondják, hogy az én felkelősségem akkor azt meg kell csinálni. Én belemennék a műtétbe. Szerintem továbbra is nyomasd a húst és igyál sokat.

bonnie25
én is csak jót mondhatok neked, nekik köszönhetem a lányom és a mostani ikreim.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Norcis, nagyon sajnálom... pihenj, épülj,és ne add fel!

Adri! Ne szomorkodj, ne bosszankodj! Legalább pihen a szervezeted egy kicsit. Elég sok gyogyit kaptál te is mostanában....(sovány vígasz?) Aztán számolj le azzal a kis ... cisztával, és hajrá!

bonnie! Annak idején én is sokat törtem az agyam, mielőtt a Dévait választottam, de nem bántam meg. "Eredmény" ugyan még nincsen,de jó kezekben érzem magam,és -ahogy írod is- ez nagyon fontos.
Sok sikert, bármelyik intézetet is választod!

Betti, hogy vagy???

Puszi mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Norcis! Sajnálom! Kitartás! Úgyis lesz babátok!!!!
Bbetti! irigyellek nagyon! továbbra is!Vigyázz magatokra!
Bonnie! Szia! Sokszor kell sokat várni, Apánknál, de megéri! néha lehet, hogy furának tűnik a stílusa, mert éppen morcos, de az biztos, hogy nagyon jó kezekbe kerül, aki rábízza magát. nekem az első benyomás egy nagy mackós hentes képe volt róla, ahogy kinézett az ajtón és szólította a betegeket. Az tuti, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy gyermeket hozzon össze nekünk, A konzidíj 10 e ft volt, ahogy írták, de amint megkezdődik a gyógyszeres kezelés a tb fizeti, tehát a beülti utáni 3. hétig ingyenes. persze e gyógyszerek sokba kerülnek. Az inszem fizetős, mert azt a tb nem úgy támogatja mint a lombikot. az összeget nem tom. Sajnálom, hogy csalódnod, kellet a dokidban, remélem Benne nem fogsz!
Kati! Mi van Veled? remélem a legjobban alakulnak a dolgok, ahogy írtam, nekem 4000 alatti értéknél még bevállalta, felette húzósabb, de van olyan intézet, ahol ezzel nem foglalkoznak és nyomják...
Én egy szem fagyasztott embriót kaptam vissza az első beültimnél, mert túlstimuláslódtam, és a beülti 3 hónappal később volt, mint a leszívás, de az csak amolyan kiísérleti dolog volt, nem fűztünk hozzá nagy reményeket, Ez persze nem jelenti azt, hogy az ilyen eset ne járna sikerrel, csak azért írtam le mert kérdezted, hogy volt-e ilyen tapasztalat.
Pandri! nem tok okosat mondani, ... a folyadékfogysztáés és mozgás biztos jót, tesz, a fene essen abba a cisztába!
Moncsiga! jó, hogy vagy, és bíztatod az emberkéket!
Mi holnap megyünk, de sztem még nem tudunk indunli, lejártak a leleteim, és tegnap jött meg a nyavajás vacak piros izé. és úúútálom és már azt hittem, hogy mégis csoda történt, de nem.... Biztos ismeritek ezt az érzést!
Bodza! vagyok, vagyok....
baboca03

Sziasztok!

Padri: Nekem 3 cisztám volt és azt mondta Vass, hogy mivel sem a futás sem a bringa nem segített ezért kik kell venni , amit ma már nem bánok mert azonnal világossá vált, hogy összenőttek a vezetők. Egy hónap volt a műtétig amikor elmentem egy barátnőm tanácsára a Biolaborba és itt 6 kezelés után mindkét cisztám felszívodott és a harmadig csak azért nem, mert az a belemnél volt és nem kezeltük.
Szerintem nagyon jó: www.biolabor.hu

Még nem jött meg , de az első menzesznél mi is belekezdünk. Hála Istennek minden vizsgálatunk hibátlan lett.

Norcis: Nagyon sajnálom! Ne add fel, biztosan sikerűlni fog!

Mindenkinek nagyon szurkolok!!! Sok kitartást!!!
csandi75

sziasztok!

Köszi az érdeklődést aranyosak vagytok!

Hát elég szarul vagyok, szinte egész nap hányingerem van, csak evés közben nincs, de utánna és előtte is van. Az egész napot átaludnám iszonyú fáradt vagyok, és elég rossz a szájízem is egész nap. De erre mondta az asszisztens Ági, hogy ne panaszkodjon az ember mivel ezért küzdött hetekig.
Már nagyon várom a pénteket akkor megyünk Apánkhoz.
Jön valaki akkor?

Kép
Kép
bbeti

Köszi Baboca, jól vagyunk, pke mindjárt 1 éves, lesz nagy szülinapi parti, jövő héten Prágába megyünk kettecskén a férjemmel 4 napra, szóval bőven van tennivalóm, már nem is emlékszem milyen volt mikor nem votam GYES-en :lol: Betti, nah, ez a fa_a, mikor csak evés közben nincs hányinger, nekem is pont ezért kellett állandóan ennem, de hiába mondtam Dévainak, valahogy nem akarta megérteni ugye :lol: :lol: :lol: Mondtam is neki, hogy ne bacogasson már, ő még nem volt terhes :lol:
beber77

Padri!

Többször hallottam már, hogy a cickafarkfű (tea) nagyon hatékony segítség ciszta ellen + még a hormonműködésre is kedvezően hat.

http://forumkereso.hu/fórumok/nők%20lapja%20café/éljünk%20egészségesen/ciszta%20ellen%20cickafark

http://www.google.com/search?client=saf ... cickafarkfű+ciszta+ellen&ie=UTF-8&oe=UTF-8

B.
bodza2005

Drága Babóca és Beber!
Tsókok Nektek!!!! :D
Köszi a maileket! :P
Minden nagyon jó! :wink: :D :D
bodza2005

cickafark ügyben csatlakozom Bodzihoz! Nekeünk egy termgyógy is ajánlotta akár még makacs folyás ellen is.
Jelentem voltunk Apánknál és jól letolt a felelőtlen gyógyszerszedésem miatt. (Metformin hatóanyagú szeret szedtem tavaly július óta, aminke mellékhatásaként éreztem peteérést és rövidített is a ciklusomon, de....) Szóval mivel nekem az ő szava szent, bármit is olvsok róla abbahagyom a szedését (a laborleletek sem igazolták az IR-t) Augusztusban indulunk vagy júli végén Iron dokival, ha a mensi éppen úgy jön meg. Amúgy júni 4 én kenetet vesz, meg elintézzük az aids stb vizsgálatot. De be vagyok t...va rendesen. Remélem mindannyian megtudjátok, hogy milyen érzés az, amikor már van gyermeketetk, és nekem valahogy eész másként hat az a sok szörnyűséges leírás a kezelések és a műtét mellékhatásairól. bennem van az, hogy fel kell nevelmenm a meglévő gyerkőcöt, de még szeretnék is babát... No, bocs a nyavajgásért.
Beber! Jó pihenést Nektek!
Albicsalád, ha publikus szívesen megnéznénk kisfiatokat! Remélem jól vagytok és szépen gyarapodtok!
Bodza! Bozdavirágból, bodzavirágból .... már sokal szedtem, de még minding Bodzahiányom van!
Norci! LH tesz azt hiszem kapható, de nem használtam, mert nekem annyira kiszámíthatatlanul lehet a peteérés, hogy egy vagyon rákölthettem volna.
baboca03

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?