Betti

Na tessék! gratulálok
Csandi, nem fájdalmas. Én legalábbis örömmel adtam be minden szurit és nevetve mentem a leszívásra annyira örültem, hogy odáig jutottam. Legalábbis nem emlékszem, hogy ez foglalkoztatott volna. Fájdalmas mondjuk a szülés nem a lombikprogram. Kívánom, hogy el se juss odáig, hogy nem érdekel, hogy fáj-e vagy sem vagy, hogy ikrek is lehetnek. Ha nem szeretnél ikreket az esélyét csökkentheted kevesebb embrió visszaültetésével, de ezt majd a doki úgyis elmondja. Sikerülhet 1ből 1 vagy háromból semmi, ezt senki nem tudja előre. Nekem 2ből maradt 1.
Adri, sajnálom

Viszont nagyon klassz, hogy máris megy a következő eksön

Figyu, annyi lehetőség van még előtted, úgy értem, hogy mi rögtön lombikkal kezdtünk, sokkal jobban örültem volna (akkor) ha inszem is "elég" lett volna, mert azért ha "elég lehet" az inszem, akkor akármi is lehet, érted, na? Meg ha nem jön össze inszemmel, akkor ott a lombik, aztán ott már tuti a siker előbb-utóbb. Na csak azt akarom írni ezzel, hogy a lényeg, hogy a végén ott a baba, meglátod. Csak nehéz kivárni az biztos, dehát legalább nem kell várni az inszemek közt, gyorsabban telik.
Norcis, sztem holnap reggel hívdd fel hányra menj, mert pl. én ma 3x hívtam és nem lehetett elérni mert a TV volt nála. Nehogy belefuss vmi ilyesmibe.