sziasztok,
na visszaolvasgattam nagy vonalakban. úgy sajnálom hogy nem tudok jobban itt lenni,... de ez a festés meg nagytakarítás, ilyesmi teljesen kimerít, + nem is nagyon volt bekapcsolva a sz.gép.
Bari: 90-re leesett érték a ctg-nél nem gáz. nekem azt mondta a védőnő, hogy ha előtte nagyon aktív/felmegy a szívverése, utána értelemszerűen lelassul, de mivel egy MŰSZER jelzi nekünk az egészet, nem tudja pontosan úgy követni, ahogy valójában van. tehát ha egy emelkedés után leesés van, akkor azt simán rajzolhatja a kütyü 90-re, pedig lehet hogy valójában 110.
amúgy nálunk múlt hét csütörtökön volt a védőnő, amennyire tartottam tőle hogy milyen lesz, olyan jól elbeszélgettünk. nagyon kedves volt, minden kérdésre válaszolt, 1,5 órát beszélgettünk. Szilvi neked is szól: azt mondta hogy a János kórházas nővérkék miatt nem szabad pityeregni, néha igencsak meg tudják bántani az embert a stílusukkal, de iszonyatosan túl vannak terhelve. lebegjen az a szemünk előtt, hogy csak pár napot kell kibírni.
jövő héten bejelentkezünk a gyerekorvoshoz, egy hatvanegynéhány éves néni lesz, akit választottunk, remélem jó döntés... a másik 2 aki lehetőség lenne, maga a katasztrófa.
gyümölcsök: én is imádom a dinnyét, de csak akkor ha tényleg kurvajó (márbocs

), úgyhogy egyelőre eper... most le is nyomtam egy jónagy adag epres joghurt tortát. tegnap csináltam, volt benne vagy 30-40 deka eper (fél kilós doboz volt, de a többit megettem

)