A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:19-kor.
hékás

Nem bírok aludni!!!!!!!!!!!!!! :wink: Mindenem fáj :cry: Mi lehet Barival?????????
bluebox

Képzeljétek, itt volt a védőnő!
Na, megvolt az első pozitív talink is. :shock: :shock:
Itt volt vagy egy órát!!! Talán kicsivel többet is. :o :o
Pedig nem kért semmit :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Szilvi, akkor Te is megnyugodhatsz :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:19-kor.
hékás

Hékás, miért nem eszel előtte????
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:20-kor.
hékás

Márti,
csak nem vajúdgatsz?Gyúrsz a délutáni doki vizitre,mi? :lol:
timiban

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:20-kor.
hékás

sziasztok,
na visszaolvasgattam nagy vonalakban. úgy sajnálom hogy nem tudok jobban itt lenni,... de ez a festés meg nagytakarítás, ilyesmi teljesen kimerít, + nem is nagyon volt bekapcsolva a sz.gép.

Bari: 90-re leesett érték a ctg-nél nem gáz. nekem azt mondta a védőnő, hogy ha előtte nagyon aktív/felmegy a szívverése, utána értelemszerűen lelassul, de mivel egy MŰSZER jelzi nekünk az egészet, nem tudja pontosan úgy követni, ahogy valójában van. tehát ha egy emelkedés után leesés van, akkor azt simán rajzolhatja a kütyü 90-re, pedig lehet hogy valójában 110.

amúgy nálunk múlt hét csütörtökön volt a védőnő, amennyire tartottam tőle hogy milyen lesz, olyan jól elbeszélgettünk. nagyon kedves volt, minden kérdésre válaszolt, 1,5 órát beszélgettünk. Szilvi neked is szól: azt mondta hogy a János kórházas nővérkék miatt nem szabad pityeregni, néha igencsak meg tudják bántani az embert a stílusukkal, de iszonyatosan túl vannak terhelve. lebegjen az a szemünk előtt, hogy csak pár napot kell kibírni. :)

jövő héten bejelentkezünk a gyerekorvoshoz, egy hatvanegynéhány éves néni lesz, akit választottunk, remélem jó döntés... a másik 2 aki lehetőség lenne, maga a katasztrófa. :roll:

gyümölcsök: én is imádom a dinnyét, de csak akkor ha tényleg kurvajó (márbocs :oops: ), úgyhogy egyelőre eper... most le is nyomtam egy jónagy adag epres joghurt tortát. tegnap csináltam, volt benne vagy 30-40 deka eper (fél kilós doboz volt, de a többit megettem :lol: )

mia_snow

Hékás: Hozzám délre ígérkezett, és mondjuk kicsit késett, de jött.
Az az idő (amig késett) elég volt arra, hogy egyek egy fincsi szendót!
Azóta most megcsináltam a tejberízst, amiről szó volt a hétvégén, azt
várom, hogy kihűljön. :P :P :P :P :P :P
bszilvi25

xxx
hékás

Timi: DE VAJÚDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
bluebox

xxx
hékás

Hékás: szerintem sem mindegy! Én is az elsőt választanám a helyedben!
Hozzánk is közel van a gyerekorvos. Komótos sétával is max. 10 perc.

Mia: köszi, majd igyekszem nem megnyúzni senkit a kórházban.
(úgy néz ki, hogy bevállt a magnézium)!! :D :D :D
bszilvi25

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Timi: DE VAJÚDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Márti: komolyan???? Jaj, olyan izgi!!!! Gondolom Neked nem annyira. :? :? :?

Lassan megyek a bankba, sietek haza, bár igy is lesz vagy 1-1,5 óra mire megjárom. :roll: :cry: :? :shock:
bszilvi25

Timi
Bármi vezérelt is, akkor is etikátlannak tartom az egész eljárást...
Csiri majd értesít, mesél, ha akar...

Hékás
Nekünk gyerekorvos a város másik felén rendel... de benne megbízok... szükség esetén telefonon is bármikor el tudom érni...

Orsi, Márti
Drukk!

Barika??????
Vendég

Na megjöttem csináltattam egy ctg-t,de a dokimmal csak holnap tudok találkozni mert műtőben volt!!
Fél órás ctg-t csináltak a végén már fekve mert nagyon hiperaktív volt a bébi...de a kocsiban meg sem mozdult...ott meg már a nővér többször nézett egy nagyot és megjegyezte jaj de ugrál ez a gyerek így a végén értékelhetetlen lesz a ctg :twisted:
Kb 50 szer mozdult a fél óra alatt de akkorát,hogy a többiek is néztek,hogy lemászik a hasam!!
Olyan lett az eredmény,mint a hegyek völgyek!!
Gondolhatjátok,hogy féltem amíg az orvos nem látta(egy idegen doki)...azt mondta,holnap ismételjük meg.....mert iszonyatosan aktív volt...
Na jó ezt én már nem értem....
Timi köszi a privit!!És a számot is!
Vendég

Blue most tényleg vajúdsz??
Vendég

37 hetesek ,....adjátok nekem azt a 2 hetet :oops:
Vendég

Barika
Mondom én, hogy Dávid egy rafkós gyerek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kezdi a "hogyan tegyük tönkre anyát" műsort... szerintem már most röhög... ha jobb 3D lett volna... :wink:
Vendég

Barika
Holnap már 35. hetet töltöd be... Petim olyankor született... :wink:
Most, nincs még 2 éves és méretileg, értelmi szint szerint vetekszik sok 3 évessel...
Vendég

Bari: Örűlök a jó híreknek. Szerintem jó hír :wink: Szóval, akkor holnap is CTG???? A gyerek teljesen rá fog kattanni :wink: Hát, igen vajúdom :wink: Remélem, rövid lesz. Most már izguljatok, hogy a méhszáj is mutasson valami eredményt, mert ha ez így fog továbbmenni, akkor én fogom magam megműteni :cry: :shock:
bluebox

Bari, Apa nagyon kivan???????
bluebox

Móniék nem ma jönnek haza a korházból?
bluebox

Móni már otthon van... és szerdát mondta, hogy akkor viheti haza Mirkót...
Vendég

Köszi :wink: Igen, hülyén kérdeztem, azt tudtam, hogy Móni otthon van. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem írt valamit magukról :cry: Remélem, minden rendben van Velük.
bluebox

Blue miért fájásaid vannak???Most komolyan??

Gigi én meghalok ha a koraszülöttre kell járnom a babához...tudom,hogy avégső csapást az adná meg az idegeimnek!!
Petid olyan mázlis...de látod Csiri kislánya már nem volt ilyen mázlis 35 hetesen...ő eléggé megszenvedett.
Vendég

Bari, igen fájásaim vannak. Te sem tudsz semmit Csiriékről?
bluebox

Sziasztok!

Orsi, Márti: nagyon gondolok rátok!!! Ügyesek legyetek. Nagyon izgulok, hogy mi lesz veletek!!!!!

Bari: fel a fejjel! Ne aggódj!

Én csütörtökön megyek CTG-re.

Mi még Danával bírjuk... Pedig a lista elején vagyunk :lol: De én még személy szerint nem szeretnék előbbre kerülni!

Mi lehet Móniékkal és Csiriékkel???

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Barika
Dávid életrevaló kisfickó... :wink:
Nem lesz vele semmi gond...

Márti
Gondolom én, hogy Móni elfoglalt... ha bejár szoptatni... közben otthon fejni... neki is regenerálódni... nem biztos, hogy éppen a babanet jár az eszében...

Tartsuk tiszteletben mindenki magánéletét!
Vendég

Bari
Ma már más ám, mint tizen évvel ezelőtt...
Nyáron születtek ismerősnek hármas ikrei, 31. hétre... 2 hét után ők is hazamentek... minimális időt voltak koraosztályon, utána kiadták a babákat az anyukának...
Vendég

Gigi, én tiszteletben tartom, nem is azt gondoltam, hogy mindennap jöjjön beszámolni, csak én szívesen fogadnám, ha legalább 2-3 naponta egy mondatot beírna. Engem érdekel, hogy mi van Mónival, Mirkóval? Nem zaklatni akarom én Őket, távol álljon tőlem.
bluebox

Andóca
Mi együtt vagyunk :wink:
Vendég

Márti
Jó lenne, ha írna... de ha nem ír, annak biztosan oka van...
Vendég

Márti:kitartás!

Gigi:szerintem közülünk nem nagyon van olyan,aki tolakodásnak veszi ha érdeklődnek az állapotáról.Akár otthon van,akár a kórházban.Én biztos nem haragudnék meg sőt jól esne!
Azt aláírom,hogy nem éppen velünk vannak elfoglalva sokszor,de biztos nem haragszanak,hogy érdeklődünk.
Ha meg mégis,akkor írják meg,hogy hagyjuk őket békén majd jelentkeznek. :cry:

Kép
melike

Letoltam a fiam haját géppel és valahogy bekapta a fülét és vérzik!!
Annyira fél a vértől,hogy inkább azt mondtam neki,hogy az áram rázta meg,az csípett,és néha egy -egy óvatlan pillanatban letörlöm a füléről a vért :oops:
Vendég

Ha nagyon akarnám, lenyomozhatnám, hogy mi van Móniékkal... de nem teszem...
(édesapám szekszárdi, és egy másik fórumról ismerem Móni egyik rokonát is :wink: )
Vendég

Melike
Akkor én nagyon másként vagyok összerakva...
:oops:
Vendég

Bari: NE NYÍRD KI A CSALÁDOD!!!!!!!!!!! :wink:

Én is csináltam már ilyet, azóta csak ollóval engedi levágni, bocsánat igazítani a haját :wink:
bluebox

Melike: üzi ment.
bluebox

Piri, Kriszta, Vikka, Csipesz,........és még sokan mások, hol vagytok?????????????????????????
bluebox

Kép
Na jó ebbe a fülcsibe nem nehéz beleakadni... :lol:
Vendég

De édes :wink: Hát az én kicsimnek is van mibe belenyírni :wink:
bluebox

Jaj Bari!Vigyázz már!Olyan izé vagy,aranyos gyerkőc. :lol:

Kép
melike

márti:mármint a 15 éves kicsidnek? :shock:

Kép
melike

A nagyobbik :wink:

Kép
bluebox

Igen Melike, a 15 éves kicsimnek :wink:
bluebox

Blue akkor kettő van :shock: :?:
Vendég

Márti:jól megnőtt a gyerkőc.És mit szól a kistesóhoz?

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?