Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat az nst-re. Kicsit megnyugodtam. De az idegesít, hogy azt se mondta a doki, hogy jó-e vagy sem. Na mindegy. Pénteken úgyis kell mennem megint, majd rákérdezek.
Muffin! Nagyon örülök Neked! Ha van erőd, akkor várjuk a holnapi híreket. Egyébként meg a hangya a maga súlycsoportjában a legerősebb állat! Pont, mint Te! (Nem állat, hanem erős..

)
Timi! Nekem rettentően elkezdett viszketni vagy másfél hete. Ugyan nem lettem teljesen zebra, de csíkos lettem. Pedig azt hittem megúszom! De Te nem leszel az! Én tudom
Védőnő, doki: én nem tudom, hogy mi a tökömért akadnak ki a testsúly miatt, ha az anyuka és a baba is jól van. Nem értem. Ez nálunk valami szokás? Egyébként is szarul esik a nőnek, ha a súlyukkal foglalkoznak, főleg terhesen. Én nem értem. Addig amíg nem extrém nagy a hízás, mi a francért kell megszólni? Tudja azt a nő magától is, de nem pont a terhesség idején kezdek el fogyózni. Na!
Szilvi! Szerintem sem fog lepasszolni a doki, de ez tényleg szemétség, hogy ilyet mond. Mondanám, hogy keress másik dokit, mert ez nem érdemli meg, de érthető, hogy mindenki ismer mindenkit és kicsit furán jönne ki a dolog, ha most váltanál. Én sem vagyok az enyémmel megelégedve, úgy vagyok vele, hogy ha szülök és pont nem lesz bent, én nem is hívatom be. A szülésznőm tetőtöl talpig ismer, az ügyeletes is meg fog tenni mindent, hogy ne legyen gond. Visszadugni a babát pedig sem ő, sem a választott doki nem fogja. Egyébként meg nagyon erősen gondolkodom azon, hogy mennyi lét adjak a végén. Én nem azért adnék, mert így szokták, hanem, mert biztonságban érztem-e magam vagy nem. Hát most nem nagyon. Na mindegy, sztem a szülésznőmmel jobban jártam, mint a dokival.
Vkata! Egyébként én nem húzom fel magam, mikor valaki hülyeségeket mond, mondjuk a visszérről, (érsbészeten dolgozom, bár csak nővér vagyok) és meg van győződve róla, hogy teljesen igaza van. Én olyankor jókat nevetek magamban, elkönyvelem, hogy hülye vagy és kész.
Ez a tanácsadáson Neked is kb. hasonló lehetett. Ilyenkor annyira jókat derülök rajta. Te nem így vagy vele?
Kike! Köszi, aranyos vagy, de nem kell feltenned a te eredményedet. Elegendő válasz jött az Nst-vel kapcsolatban, legalábbis több, mint amit a dokim mondott.
Egyébként gondolom melyik topicról van szó. És is azt vettem észre, hogy túllicitálják egymást, ahelyett, hogy nyugtatnák a másikat. Azért szeretek ide hozzátok járni, mert itt mindenkinek van mindenkihez egy jó szava és feleslegesen nem paráztatják a másikat. Ott meg olyan apró dolgokból csinálnak elefántot, hogy néha a fejemet fogom... Na mindegy, szemétség volt tőlem ez, de így gondolom. Azért is vagyok itt köztetek..
Na megyek eszem valamit, hagy hízzon a hátsóm