A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

hene: jol vagyunk, fittek es panaszmentesek vagyunk :lol:
Vendég

lányok!

ha viszked a hasam alja. mármint ott a köldököm alatt, akkor ugye az nem feltétlen jelenti azt hogy csikozódni is fog? csak nyulik nem? és egy kicst a feszüléstől viszket.
de ugye nem csikozódik?!?!? ugye nem?!?!?!?

Kép

Kép
timi1982

timi: szerintem nem feltetlen jon csik is! Nekem nagyon reg ota viszket, es nem jot meg csik, csak a combomra, pedig soha nem viszketett
Vendég

hen: viccet felreteve, nem volt nagy mozgas az elmult napokban.
temak: joslofajasok, ctg, kilok, hulye egeszsegugyisek, fozes, programok, korhazi csomag.....erre tudok visszaemlekezni
Vendég

Kike!
Kalácsot én issssssssssss!

Wera!
Abból a gyümiből is úgy szépen sorban,ahogy irtad.

Muffin!
Sose szabad feladni! Én még mindig bízom a csodákban.

Anyjuk!
Nagyon arik a kis rucik.

Timi!
Reménykedj! De nekem mikor viszket utána szépen előbújik a csík is. :cry: :cry: :cry: Nem tudom később ez meddig fokozódik.

Lányok!
Aki már szült,mondja hogy túl lehet élni!!!!!! Én már egyre többet gondolok a szülére és NAGYON be vagyok tojva!!!!!!!!!!
Nem is tudom hogy lenne a jobb.
Vendég

MAverick, mindig csak arra a problémára szabad koncentrálni, ami már az orrod előtt van. Úg yéled túl a szülést, aztán az első hónapokat, aztán... LÉnyeg, ne aggódj előre!!!!!!!!

potyka

Anyjuk, köszönöm szépen a beszámolót.
Nálunk szombaton vendégek voltak, vasárnap mi mentünk, tegnap vendégek voltak. Ma meg még gyorsan elintéztem pár dolgot. Anyukám volt a sofőr! :)
Megvettem a szoptatós melltartót, már csak ez hiányzott, de ezzel még várni akartam amíg csak lehetett. De úgy döntöttem nem várok tovább.
Úgyhogy engem eléggé kifárasztott ez a 3 napos vendégjárás!
Így terveztük, de jó is hogy nem vártunk tovább. Később már nem bírtam volna.

Ja, és beléptünk a 38. hétbe. Az utolsókat rúgom!! :lol: :lol: :lol:
Holnap vérvétel, csüt ctg és doki! :)

KépKép
hene

maverick: en meg nem szultem, de tul lehet:) vagyis tul lkell, es tul fogjuk!
En is volt ido mikor nagyon be voltam tojva, de mar eljutottam odaig, hogy igy vagy ugy de menni fog, hisz nincs mas valasztas!
Vendég

halihó,
már egy órával ezelőtt elkezdtem írni nektek, csak közben dolgoznom is kellett, és totál sokat írtatok közben!!! Úgyhogy hagytam a fenébe, elkezdtem újra.

Muffin, de jó, hogy írtál! A mi családunk is hangyabarát! Még etetjük is őket! Rákaptak a sütőporra :D
Hajrá, kicsi Eliot!!!!+++++++

Dodó, nekem is keményedik időnként a hasam, de hát nem fáj, úgyhogy szerintem is normális, pedig én még 30 hetes se vagyok! Viszont már csak 2X1 magneB-t szedek.

Ja, hétvégén két esemény történt: pakoltunk ezerrel a költözéshez, és meg Szonja éjszakára is szobatiszta lett!!! Olvastam, hogy Kristi is, olyan jó! Van két hónapunk pelenkamentesen, Kike :lol:

Ma 9-ig dolgozom, úgyhogy még majd bejelentkezem, csak nagy itt a pörgés. Legalább nem alszom el :roll:

KépKép
szkagi

Nekem is szokott viszketni a pocim, de nekem nincsenek csíkjaim. Én minden fürcsi után bekenem sima testápolóval. Valaki speckó krémeket használ, és mégis csíkos lesz. Ez is bőrtípustól függ.

KépKép
hene

maverick!

neked császárt irtak ki? vagy megpróbáljátok természetes uton?

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat az nst-re. Kicsit megnyugodtam. De az idegesít, hogy azt se mondta a doki, hogy jó-e vagy sem. Na mindegy. Pénteken úgyis kell mennem megint, majd rákérdezek.

Muffin! Nagyon örülök Neked! Ha van erőd, akkor várjuk a holnapi híreket. Egyébként meg a hangya a maga súlycsoportjában a legerősebb állat! Pont, mint Te! (Nem állat, hanem erős.. :) )

Timi! Nekem rettentően elkezdett viszketni vagy másfél hete. Ugyan nem lettem teljesen zebra, de csíkos lettem. Pedig azt hittem megúszom! De Te nem leszel az! Én tudom 8)

Védőnő, doki: én nem tudom, hogy mi a tökömért akadnak ki a testsúly miatt, ha az anyuka és a baba is jól van. Nem értem. Ez nálunk valami szokás? Egyébként is szarul esik a nőnek, ha a súlyukkal foglalkoznak, főleg terhesen. Én nem értem. Addig amíg nem extrém nagy a hízás, mi a francért kell megszólni? Tudja azt a nő magától is, de nem pont a terhesség idején kezdek el fogyózni. Na!

Szilvi! Szerintem sem fog lepasszolni a doki, de ez tényleg szemétség, hogy ilyet mond. Mondanám, hogy keress másik dokit, mert ez nem érdemli meg, de érthető, hogy mindenki ismer mindenkit és kicsit furán jönne ki a dolog, ha most váltanál. Én sem vagyok az enyémmel megelégedve, úgy vagyok vele, hogy ha szülök és pont nem lesz bent, én nem is hívatom be. A szülésznőm tetőtöl talpig ismer, az ügyeletes is meg fog tenni mindent, hogy ne legyen gond. Visszadugni a babát pedig sem ő, sem a választott doki nem fogja. Egyébként meg nagyon erősen gondolkodom azon, hogy mennyi lét adjak a végén. Én nem azért adnék, mert így szokták, hanem, mert biztonságban érztem-e magam vagy nem. Hát most nem nagyon. Na mindegy, sztem a szülésznőmmel jobban jártam, mint a dokival.

Vkata! Egyébként én nem húzom fel magam, mikor valaki hülyeségeket mond, mondjuk a visszérről, (érsbészeten dolgozom, bár csak nővér vagyok) és meg van győződve róla, hogy teljesen igaza van. Én olyankor jókat nevetek magamban, elkönyvelem, hogy hülye vagy és kész.
Ez a tanácsadáson Neked is kb. hasonló lehetett. Ilyenkor annyira jókat derülök rajta. Te nem így vagy vele?

Kike! Köszi, aranyos vagy, de nem kell feltenned a te eredményedet. Elegendő válasz jött az Nst-vel kapcsolatban, legalábbis több, mint amit a dokim mondott.

Egyébként gondolom melyik topicról van szó. És is azt vettem észre, hogy túllicitálják egymást, ahelyett, hogy nyugtatnák a másikat. Azért szeretek ide hozzátok járni, mert itt mindenkinek van mindenkihez egy jó szava és feleslegesen nem paráztatják a másikat. Ott meg olyan apró dolgokból csinálnak elefántot, hogy néha a fejemet fogom... Na mindegy, szemétség volt tőlem ez, de így gondolom. Azért is vagyok itt köztetek.. :oops:

Na megyek eszem valamit, hagy hízzon a hátsóm 8)

sz.andi

Én viszont megdicsérem anyósomat. Küldött töltött kápit és töltött paprikát + zserbót! Imádom ezt a nőcit! :D

Linda!
Ügyi vagy hízásban! (is!)

Anyjuk!
Szuper cuccok! Bár megvallom legjobban a hurkás kép tetszett :oops:

Timi!
Nem feltétlen jön a csík! Azért kend be jó vastagon! ;)
20150601134430

fasza!
hogy a francba lehetek ennyire hulye! MEgint minusz egy labas! Nem lehet igaz!
PArolt kaposztat csinaltam, es persze elfelejtettem :evil:
Most buzolog a haz, plussz ezt ki nem vakarom mar!
Vendég

Ja, Hene! Basszus, tényleg jó közel jársz már...

Egyébként lehet, hogy hülye vagyok, de én nem félek a szüléstől. Tudom, hogy nagyon(rohadtul) fog fájni, de egyszer elmúlik. A babámra meg vártam jó pár évet, ennyit kibírok miatta. De majd ha ott leszek előtte, lehet nbem ezt mondom :lol:
Maverick! Szerintem ne parázzunk feleslegesen, majd kiderül. Majd szorítunk egymásnak, hátha ér majd valamit.
:)

sz.andi

Anyjuk! Ne haragudj, de jót nevettem rajtad. Vagyis nem rajtad, hanem azon, hogy mennyire feledékenyek vagyunk. Én is mindent elfelejtek és sztem nem csak mi vagyunk így ezzel. Bocsiii, de elképzeltem, mikor észrevetted, hogy a káposzta...Na haragud! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Halihó mindenkinek!

Kike
! Képzeld nekem is volt tegnap egy brutál joslófájásom, mondtam a védőnőnek és mondta, hogy tegnap volt valami a levegőben, mert nagyon sokan mondták...
Örülök, hogy Vercsivel nincs eddig komoly baj!

Kata
! Mekkora gáz ez a védőnő! Tényleg azt mondta, hogy ha nagyon sokat fogsz hízni, elhagy a férjed??? Hogy lehet valaki ekkora tuskó?
Melegebb éghajlaton a helye!

Szilvi a te dokidról nem is beszélve!

Többen írtátok a keményedéseket. Nekem kb az esküvő óta minden nap egyre több van. Sokszor le is kell ülnöm. De ugy döntöttem nem parázok.

Az én védőnőm még mindig egy tündér ( főleg ahhoz képest, amit írtok...) Mondjuk a Ca-t ő is mondta, hogy ne szedjem, ha nem görcsöl a vádlim. A mg-t 35-ig hétig mondta. A málnalevélteát viszont sajna nem pártolja....A gátmasszázsolajra azt mondta, azt nyugodtan. Tőle tényleg lehet azért hasznos infókat is beszedni.

Ma férjecske szabin- iszonyú eredményesek voltunk, szülésznő, szülőszoba látogatás, Brendon- kókuszmatrac vétel( szerintem nagyjából minden meg van véve :)!!!), piac, itt volt a védőnő, beszéltünk a szülésrőé és a babaszoba is kész!!! Csak még nincs bepakolva( de az úgyis a legélvezetesebb rész:)! ). Küldök majd képet!

További szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Jaj és MUFFIN nagyon drukkolok továbbbra is!

Kép
andkata

Nem tudom mi lesz. Eddig tutira vettem a császárt mert minden alkalommal máshogy feküdtek,az egyik általában mindig harántban. De most egyik olyan szépen beilleszkedett egészen lentre(csak ki ne pottyanjon :D ) hogy nem tudom mit gondoljak,mert így lehetne sima is. Csak még volt szó olyan dologról is hogy szűk a medencém. Meg nem tudom hogy ha a 29hetes uh-n 2es stádiumban volt a lepény akkor azzal meddig lehet húzni,mert ha nem jut elég oxi vagy kajcsi ugyis csaszival kapják ki őket.

Rossz ez a bizonytalanság.Nem tudok felkészülni lelkileg.Olvastam mindkettőről és rettegek :( De majd jönnek a dolgok és sodornak,csak éljük túl mind3an.
Vendég

Mav!
Ne parázz! Mert csak rosszabb lesz!
Sokan a 34. hétig el se húzzák. Pihenj, amennyit tudsz!
20150601134430

Hene,
naggyon nagy drukk! Nemsokára már irigykedni fogunk, hogy te már babázol!

Timi, sajnos szerintem is a viszketés (és vakarás) után jönnek a csíkok - legalábbis nálam így volt-van. Úgyhogy próbáld meg kenni, megelőzni a viszketést, hátha megúszod! Írtak a többiek mindenféle jó tippet a krémekről, olajokról.
A szülést pedig túl lehet élni, bár nagyon fájdalmas! De szerintem a kisbabának még nehezebb, én erre gondolok! Mi csak nyomunk, de ő meg szegény végigpréselődik... és elvárjuk, hogy örüljön neki 8)
De olyan jó utána!!!! Erre határozottan emlékszem (pedig nem tudtam ülni sem)
És még most is jó, hogy megszültem a kislányomat, pedig már majdnem három éves. Annyi örömet ad! Simán megérte az összes fájdalmat!

KépKép
szkagi

nah kész a püspökkenyér :D ez még egyedül is ment.
nem kell keleszteni meg iylenek. csak kikutyulni meg betenni tepsibe meg megsütni.
talán jó lett. illata isteni és jol is néz ki. remélem az ize is jó lesz. meg nem csak a külseje néz ki jól hanem majd belül is.
csak hüleszteni kell :D szóval hüteni :)

Kép

Kép
timi1982

jah és a pocimat kenegetem rendszeresen és nagyon szorgalmasan.

testápoló (jó sok fajta van itthon) mikor melyiket, meg van mandulaolajam is :D

Kép

Kép
timi1982

ugye senki nem fogja elhinni ha azt irom hogy a krumplit is elegettem
pedig de!
de rohadtul, szenne!
All a fust a konyhaban!
Es nincs is itthon tobb krumpli!
Szerintetek nem robbanok mindjart fel?

En mar reggel megmondtam valami ordog szallt belem:(
Megorulok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

anyjuk!
nah ilyenkor van az amikor én lefürcsizem, lefekszem, és a fejemre huzom a takarót.
aztán másnap reggel felkelek és egy uj napot kezdek, uj lelkesedéssel :D

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk! Timinek igaza van. Szerintem is jobban teszed, ha pihensz egy kicsit, talán nem lesz gond. :lol:

sz.andi

igen, talan jobb ha mar meg sem mozdulok :evil:
szegeny ferjem igy eheti majd holnap a hurkat kenyerrel
pedig en igazan fini ebedet akartam neki csinalni!

Ettol ugy ki tudok bukni amikor a konyhaban valami nem sikerul! Keves dologhoz ertek, es amikor szembesulok azzal hogy ahhoz sem, akkor duhroham, boges, minden ramtor!

Elore latommilyen estem lesz!
Orulnom kene, mert ha sikerult a vizsgaja, e helyett bogni fogok....
Ahh segg vagyok!
Vendég

Timi - nekem folyton viszket a hasam, (főleg ha a magasított derekú gatyák vannak rajtam) de még 1 darab csíkom sincs! Nem állítom hogy nem is lesz, de úgy tűnik eddig megúsztam. Szerintem is ez inkább hajlam kérdése, ha valakinek "nem enged" a bőre, akkor kenheti szegényke, ahogy csak bírja... :?

Én sem igazán félek a szüléstől, inkább csak az parám, hogy tudjam mikor kell indulni és be is érjünk normálisan (nincs autónk :( ) és hogy a köldökzsinór ne legyen a nyakára tekeredve Nórinak. Mindössze ennyi +/- 100 :lol: De összességében inkább várom. Persze jönnek majd az új kínok, de nem bánnám ha ezek a mostaniak már nem lennének. Fő a változatosság! :lol: Azért szeretném végig kihordani, mondjuk a 39. hétig. Szerintem menni fog! :wink:

Jah, és még nem is mondtam, hogy a kis Emmának mi leszünk a keresztszülei és MÁJUS 31-én lesz a keresztelő. Én meg júni 11-re vagyok kiírva :twisted: Nah szép!! 8)
Vendég

Anyjuk - nehari, de :lol: :lol: :lol:
Nyomás fürcsi és ágyból tv nézés! :wink:
Vendég

Reggel óta olvaslak Benneteket, de egyszerűen nem volt időm írni. Most sincs sok, csak néhány sor:

Muffin
Mindig úgy örülök, mikor írsz! Továbbra sem felejtettünk el, sokat gondolunk Rád, és szerintem itt mindenki egy emberként szorít azért, hogy eből a lehetetlen helyzetből a lehető legjobban sikerüljön kijönnötök. Én még nem érzem lejátszott meccsnek ezt... Nagyon várom a holnapi híreket! Hú... Épp fodrásznál leszek de., de végig Rátok fogok koncentrálni!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sütik inycsiklandóak!!!

Maverick :D
Ne félj! Bízz a dokidban és magatokban! A szülés minden fájdalom ellenére a legszebb esemény, ami történhet egy nővel!

Szilvi :D És Kata :D
Nem tudom, nevessek, vagy sírjak, amikor ilyen "szakemberekről" írtok... :roll:

Hú, Wera :shock:
36 hét és persze a többiek... Hene, Andi....és még néhányan... Végülis május közepe van... 2 hét múlva akár :roll:

Lányok :D
Ez a Csabi gyerek olyan nagyokat mozog, hogy azt sem tudom, hogy üljek :shock: Most sem engedi, hogy a klaviatúra fölé hajoljak, nem! Csak kihúzott háttal gépelhetek, úgy, mint aki karót nyelt :lol: Ha összegörnyedek kicsit, egyből bordán rúg :lol: Imádom, de gyanítom, nem kicsi... Olyan ereje van, mint Lilunak a 36-38. héten :roll: (Ő 3250 grammal született...)

Véda
Vendég

wera: a furcsi ok, mindjart meg is teszem, tv-nk meg nincs,igy marad a fejembol valo kibambulas

Ugy rostellem magam!
Vendég

Nekem csak 3 hét múlva szabad szülni! :lol: :wink: Vagy különben dupla kerszetelő lesz... hm... végülis... :twisted:
Vendég

anyjuk, akkor olvass valamit. de ha lehet ne valami "okos tanácsokat" adó könyvet. csak valami light-osat.
mert akkor legalább az nem borít ki ;)
vagy rejtvény? habár a végén azt is elrontod :D 8) bocsi 8)

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk - akkor bújj be az ágyba valamelyik kedvenc könyveddel! Ne szégyelld már magad, a francba is!!! MIndenkivel előfordul néha! :wink:
Vendég

jelentem nekem nem sikerült elrontani a püspökkenyeret. már nem birtam ki hogy ne borítsam ki. de már csak kicsit langyos volt ugyhogy szeritnem igy már hozzá lehetett nyulni. csak nyusziapu nem ért még haza, igy egyedül teszteltem le. fini lett

Kép

Kép
timi1982

Kész a túrós sütim. Hát, nem rossz, de valahogy amit a szomszédból kaptam az jobb volt. Azért lecsúszik, na! :D
Vendég

Timi - ügyi vagy! :D Én még sosem ettem püspökkenyeret, de szívesen megkósolnám!

Nah, mára leléptem. Holnap szerintem csak estefelé jövök, mert állati sokfelé kell mennem napközben. Mindenkinek csodás, nyugodt estét kívánok és jóalvós szépálmos éjszakát! :wink:

Cuppa
Vendég

A szüléstől én sem félek (lehet, hogy kéne???) sőt nagyon várom, perssze csak hogy túl legyek rajta és babázhassak. Az bizti, hogy nem lesz leányálom, még ha az enyém lesz a legkönnyebb is!

Muffin: nagyon örülünk neked, hogy jelentkeztél és sok sok drukk!

Linda gratula a 30. héthez!

Édik voltak a ruhák!

Wera: miért lesz dupla keresztelő?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:13-kor.
Vendég

jaj lányok!

a hétvégéről nem is hoztam képet.
megmutizom a pocimat :D

meg nyusziaput... nah hát nem volt semmi. volt nyilazós pálya. meg voltak kitéve fegyverek meg páncél. mondanom se kell, hogy a gyerekeknek volt ez a program.
Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

wera: neha? en kb havnta dobok ki egy labast:(
pedig mar annyiszor megfogadtam odafigyelek jobban! Akrumpli allando kritikus kaja, ujabban. Pedig regen imadtam es miota nem egyszer megesett ez a kis "baleset" mar nem szeretem fozni!

Nyugtatas kepp iratokat rendezek:)
Meg komoly zenet hallgatok..hatha csillapodik az allapotom mire ferjecske hazaer!
Vendég

wera: akkor a receptet ne feledd!
Vendég

Bocsi, leléptem közösköltséget fizetni. Már megint kizsebeltek! :(

Én sem félek a szüléstől, igazából, mivel jobb lenne már túl lenni rajta, így nem nagyon érdekel, hogy hogy jön ki, csak az hogy egészséges legyen. Már abban a stádiumban vagyok, hogy akár fejen állva is, csak jöjjön! :)

KépKép
hene

Sziasztok csajok!

Tök rosszul érzem magam amiatt, hogy megint eltüntem, de van mentségem. Sajna már nagyon nehezen vagyok, főleg, hogy Olivér lassan 2 hete itthon van, mert beteg és volt, hogy éjszaka sem sokat aludtunk a köhögése miatt. Talán hétvégére le tudom passzolni anyósnak, hogy kicsit összeszedjem magam. Levente már nagyon ki akar jönni csak az a gond, hogy hasfalon keresztül. :wink: :lol:
Úgy feszíti időnként a hasamat, hogy amjd szét szakad. Nem bánom, ha elöbb jön, csak még 3 hetet bírjon még ki. :D
Ja és ami a legjobb én is összeszedtem valami nyavaját. Szerintem megfázhattam. Még ez is nehezíti a napjaimat.
Na nem panaszkodom tovább!

Sajna arra már nincs energiám, hogy visszaolvassak, így inkább kérdezek!!!
Nagyjából mindenkivel tisztában vagyok, csak Muffinról nem tudok semmit. Sajna nem találtam meg, hogy mi történt a legutobbi vizsgálaton amin voltak mi az ami még kiderült Eliotról. Ebben segíthetnétek.

Bocsi, de alig bírok ülni pedig még lenne mit írnom, de majd talán késöbb jövök, most jött meg a párom és vacsit kell neki adnom, meg Olivérnek is.

Puszi nektek és szép estét!!!

Ja a legfontosabb: nagyon hiányoztatok azért is jöttem egy kicsit!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Hát ennyit írni... :shock:
Sikerült befejeznem a konyha kitakarítását. Minden szekrény, edény, tiszta. Hát jól kifingottam! :? Ráadásul az éjszakám is szörnyű volt, meg ma nagyon sokat keményedtem. Meg most délután lehet hogy jóslófájásaim voltak? A fenekemtől végig az egész hasam alja szúrt. Hát nem egy kellemes érzés... :?
Holnap meg megyek dokihoz. Kiváncsi vagyok mi a helyzet a méhszájammal... :wink:

Andi, szuper hogy már nem kell feküdnöd!!! :lol:
Viki, sajnos nem tud senki segíteni. Apárom 6-7 körül ér haza, és sosem lenne készen semmi. Anyósomék a szomszédban laknak, de ők is napközben a melóban. Jobbulást mindkettőtöknek!!!
Dodó, azért mennyivel más kint a kórházban a hozzáállás mint itthon! :shock:
Timi, jó sűrű hétvégétek volt! Csinik vagytok! :lol:
Szly, nagyon cuki az alvós kép Roliról!!! :lol:
Vidokata ne is törődj az ilyen idióta védőnővel!!! :twisted:
Szilvi, ekkora f.sz dokit!!! :twisted:
Ami örülök, hogy minden rendben!!!
Ronix, Bondi, Linda, üdv a 30-asok között!!!!
Kike, gyönyörűek lettek a kalácsok!!! Nyami! :P Gratula Kristinek!
Muffin, HANGYÁK MÁRPEDIG VANNAK!!!! És erősek!!! :wink: Megy a drukk!!!
Anyjuk cukik a ruhák!!!
Szkagi, gratula Szonjának!!!
Hene drukk a dokihoz!!!

Jó hosszúra sikeredett! :roll: El is vonulok.

Szép álmokat mindenkinek!!!!

Kép
sziszka82

Na én lépek csuccsantani. Remélem Anyjuk mára nem csinálsz több galibát és Apa sem veszi rossz néven a hurkát kenyérrel. :lol:

Jóéccakát mindenkinek, holnap kozmetikus és egy pici vásárlás.
Pusszantás!

sz.andi

Anyjuk!
Nekem is szokott ilyen napom lenni, hogy szinte semmi nem jön össze..... ilyenkor jön egy kis relax...heverészés és zene hallgatás (persze utólag mindig bánom, mert akkor minden tevékenység másnapra marad!

nekem sikerült Atitól a jó kis torokfájást elkapnom! :( Remélem a láz nem társul mellé.... ő pont kilábalt belőle, én meg mára torokfájással küzdök! ugyhogy iszom a forró mézes-citromos hagymahéj teát..... meg holnap veszek valami mentolos cukit!

Én is elköszönök mára.... megiszoma teám, veszek egy meleg zuhit, aztán megyek alukálni, mert holnap ujra vizsga!!!

Holnap suli után jelentkezem!!!!
Pusssz!

d.dodó

Egy-két lagzis kép. Sajna a személyiségjogok védelme miatt csak engem nézhettek
:D :D :D Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Jó Reggelt Kismamik!

MUFFIN! Nagyon örülök, hogy egy kicsit jobban vagy! A HANGYÁK A NYERŐK! DRUKK, HOGY JÓ HÍREKET KAPJATOK!

Wera! A körtéből és az eperből Én is átvállalok!

Timi, Andkata! Nagyon csinosak vagytok! :D

Szly! Roli nagyon cuki a képeken!

Anyjuk! Nagyon arik a rucik! Ha Apának nem kell a hurka kenyérrel akkor küldd el Nekem mert Én kenyérrel szeretem a legjobban! :D

Maverick! Én még nem szültem de a dokim mindig azt mondja, hogy hangolodjak rá és akkor egészen más lesz mintha csak beesnék szülni! Remélem igaza lesz!

Hene! Drukk a dokihoz!

Andi! Örülök, hogy egy kicsit megnyugodtál!

Titi! Jobbulást Olivérnek! Pihenj sokat!
Vendég

Jó reggelt Törptársak!

Anyjuk!
Te amortizálod a lábasokat? Könnyű neked ajándékot venni. ;)

Timi!
Jók a képek!
Gratu a sütihez!

Titi!
Jobbulást neked és a kicsi fiadnak!!!

Sziszka!
Drukk a dokihoz!

AKata!
Nagyon szépséges voltál!

Az én éjjelem viszonylag tűrhető volt. Párom kidőlt a csatasorból, eléggé beteg. Ma itthon fogtam, kúrálom.

Fél 6ra megyünk 4 D-re (megint ), drukkoljatok, hogy ez a kis szarmadzagunk megmutassa a pofiját végre.
20150601134430

Viki! Már most mennek a DRUKKOK az esti 4D-re! :D

Én most lépek mer megyek intézni a táppénzt és vásárolnom is kell!

Szerintem csak délután leszek!
Vigyázzatok Magatokra és a Babócákra!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?