Sziasztok!
Köszi a gratulákat
Hű, Muffin, szörnyű lehet ez a bizonytalanság, de nagyon drukkolok a hangyáknak! Anyuéknál csak úgy nyüzsögnek a bolyukban, remélem, ez jó jel! +++++++++++++++++++++
Dodó, persze, én is azt gondolom, hogy minden eshetőségre fel kell készülni, de azért nem törvényszerű, hogy velünk is megismétlődik az, ami az anyukánkkal vagy a tesóinkkal.
Kike, a többórás vonatozást és barangolást semmiképp nem vállalnám be. Hétvégén voltunk a Normafánál, kb. egy órát mászkáltunk az erdőben, és rendesen kinyúltam utána. Jó, mondjuk volt egy kis hegymászás is...
A kalácsodat sima sütőben is meg lehet sütni?
Timi, Andkata, csinosak vagytok!
Timi, a te párod is gyermeklelkű?
Andkata, édes az a kép, amin egy nagy szelet torta mellett vigyorogsz
Wera, köszi az aggódást
Mennyit fizettetek az Istenhegyin az uh-ért? Mi holnap megyünk, csak hogy tudjam, mennyi kp legyen nálam... azt hallottam, hogy a közelben van egy jó cukrászda, de ha még sincs, feljebb, a Normafa felé szombaton láttam egy nagy teraszos Szamos-t
Anyjuk, nagyon jót találtál ki nászajándéknak, remélem, még sok apróság eszedbe fog jutni az édes pillanatok és a melegség mellé! Esetleg a "vésztartalék" lehetne nekik egy lábos, hm?
Én sem használnék klímát babával, inkább a légmozgást dobnám fel egy kicsit szellőztetéssel vagy ventilátorral.
Fagyasztás: nekünk a tejgyűjtő zacsi (avent vagy medela) jött be a legjobban. Cumisüvegben gyűjtöttem, este bezacskóztam, úgy ment a fagyasztóba. Eleinte csak keveset fagyasztottam bele, aztán, ahogy nőtt a fogyasztás, egyre többet. Sajnos Ottó olyan volt, hogy ha egy-egy etetést fagyasztottból kellett megoldani, alig nyammogott belőle, inkább kivárta, míg hazaér az esztétikusabb csomagolás.

Így a legtöbb tejet ki kellett dobnom. És bevallom, amikor kiolvasztottam őket, egyáltalán nem voltak gusztusosak, nem is szívesen adtam volna oda. De azért, remélem, most is tudok majd fagyasztani. Fő a biztonság.
Egy kérdés: nem tudjátok, az autós babahordozók követelményeinek hol lehet utánanézni?
Mintha hallottam volna róla, hogy már ezeknek is meg kell felelniük bizonyos szabványoknak. Eddig úgy terveztem, hogy Ottó régi hordozóját a tesóméknak adjuk majd, mivel az ő autóikban elfér, de elég fapados, és nem akarok velük kitolni. Meg akkor már az újat is úgy választanánk, hogy megfeleljen.