A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Éjjelem kicsit gondolkoztam, ráértem na (meg ugye szoktam is :))......

1. Ti miben, milyen ruciban altatjátok majd a babát?

2. Milyen kezdő pelust vettetek?

3. Ha Avent viás pohárban akarom fagyasztani az anyatejcsit, akkor csurig kell tölteni majd?

4. Van köztetek olyan, akiknél van klíma a lakásban? Mert nálunk panelben, nyáron elég meleg van. Számunkra ventillátorral kibírható, vagy gondolkozzunk klíma beszerelésén?
20150601134430

Babukám!
Köszönöm! ;)
20150601134430

sziasztok

csajok kérdés:::
a törpék holnap pestre mennek kirándulni minden ki van fizetve a pénzt nem adják vissza apa nem kap szabit hogy elmenjen velük.
TI BEVÁLALNÁTOK AZ UTAT AZ ÉN HELYEMBEN??????????????

indulok laborba ha megjöttem jelentkezem

irjatok lécci

na pussssszzzzzz

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Ezt neked kell érezni. Hogy van a pocid, lábad, mennyire bírsz utánuk menni, meg tudsz-e menet közben pihenni vhol.

Sajnos mi nem dönthetünk helyetted, max .tanácsot adhatunk. Én jól érzem magam, bevállalnám, de a Te "állapotodat" nem ismerem.
20150601134430

Ronix, mit jelent a kirándulás, attól függ. Mert pl. Állatkert elég húzós, de el lehet ücsörögni egy ideg a fák alatt....

Viki, nálunk hálókában, hálózsákban aludtak, szerették ha meztelen a lábuk olyankor. Pelust még nem vettem, de egy csomag newbornt szoktam, a köldökcsonk miatt. Az elöl kivágott. A fagyasztásnál elvileg nő a térfogat, tehát tuti nem csurig. AMúgy pedig úgy szoktam gyűjteni, hogy egy napon át hűtőben, de a meleget soha nem hozzáöntve, csak ha már lehűlt, este fagyasztó.

Klíma nincs, csak a kocisban, de a kölkök MINDIG betaknyosodtak tőle, úgyhogy nem használom. (viszont mi lertesben lakunk, százéves hárssal, sztem nem mérhető a panellal.

potyka

Potyka!
Köszi! tudtam, hogy rád számíthatok! ;)
20150601134430

Sziasztok!
Ronix:szerintem akkor ők is a margitszigetre mennek ugye?mint az enyémek-Mi is kifizettük már nekem is az utat,de én visszamondtam,helyettem más valaki megy,valamelyik ovodás valakije-ő befizette a pénzt mi meg visszakaptuk az én részemet.
Szóval én lemondtam róla-kicsit bánom,de enyi keményedéssel nem kockáztatok,hosszú az út-5-5-óra,oda-vissza.Én nem bírnám,de te érzed,hogy vagy és hogyan fogod bírni.

Hát,nekem a mostani éjszakám is pocsék volt a holnapi kirándulás miatt,bele se merek gondolni,milyen lessz ez az éjszaka. :roll:
Lehet hogy majd csak forgolódok,össze-vissza-aludni meg semmit nem fogok.

Viki:én is ezt tudom mondani,amíg nem forog a babó-este szeretik a hálózsákot-többi is szintúgy ahogy,Potyka írta.

Kép
Kép
Kép
kike

Jo reggelt!

Hat ha tegnap reggel azt hittem szar ejszakam volt, tevedtem, a mostani minden eddigit lekorozott. Hanyinger gorcsok, bababox, majd kis alvas, de jott a "nem vart" ( 6ik pisi) es onnantol csak forgolodas, gyomoreges, hanyinger....szegeny apa sem aludt tolunk:(

A hurkara semmit nem szolt, illetve furcslata mit fog hozza enni ha mindent elegettem, de ha jol lattam elvitte azert. A fazekakhoz meg gratulalt:)

Viki: altatashoz en legelejetol halozsakot gondoltam. VAn egy kis nyarink, meg egy ami csak alj( pucksack, nem tudom magyarul mi, noverem kuldte) , aztan majd nagyobbol mar melegebbet veszunk.

pelus: en elsonek pampers newbornt gondoltam, mert a liberorol nincsenek jo emlekeim, de dicserik a babylove-t is a legkisebbol.

Tejcit: soha ne fagyassz le sokat- minden eloado mondta- mert ha egyszer felengedted el kell fogyasztani, vag ykionteni. Pl mondta a vedono- nem az enyem, annak ilyen epp gondolata nincs:)- hogy akar potti danonos kis pohat vagy jegkockatarto is megfelel( eleinte) de semmikepp nem fagyassz sokat, mert minden fejo mamatol azt hallom, hegyekben all, es aztan nem fogy el. MErt hiaba akarod te majd a legjobbat a gyermekednek es ezert a fozijet is azzal akarod kicsit higitani, nem egy olyan gyerek van, aki miutan megkostolt mas izt mint az anyatej, az mar nem kell neki...
Szerintem legyen olyan poharkad, amiben kevesebb van, meg olyan is amiben tobb, es azt veszed elo a fagyasztobol, ami epp kell- na ez jo megoldas? Nekem adott nagyon kicsi a fagyasztom, igy nem lesz sok elteve, epp hogy csak legyen mi kihuzzon a kakibol, ha kell:)

legkondi: nekunk nincs, de azt mondta ra a vedono, hogy azert kell vele vigyazni, mert ha egyik helysegben van masikban nincs, akkor nagy a homerseklet ingadozas, meg mert felkeveri a port.
A lenyeg a baba sosem lehet huzatban!
Es ha megizzadt picit at kell oltoztetni, vagy betakarni hat atviszed a huvosebb helysegbe- de ez logikus.
Vendég

ronix: en nem valallalnam be , buszozas, seta, sok gyerek .....de Neked kell erezned mennyira vagy a topon. en meg abban sem vagyok biztos, hogy szuleihez le fogok meg utzni az idei nyaron. Pedi masfel ora vegallomason felszallok, es masik vegallomason le.
De nemmerek kockaztatni, hogy rosszul leszek- sajna en meg csak normal allapotomban sem birom a buszt- vagy otthon jojjon ram a szulhetnek( ahol nincs is szuleszet....).
Tudom mivel a gyermekedrol van szo igy nem ilyen egyszeru dontened, de mivel o a kis barataival lesz a nap folyaman nem fog hianyozni ha nem vagy vele! Es gondolom a felugyelok is kelloen vigyaznak majd ra!
Vendég

Jó reggelt!

Kata: mekkora poci. Amióta nem láttalak azóta nőtt ki úgy igazán a pocakod! :D

Viki: drukk, drukk a 4D-re!

Ronix: én sem tudok okosabbat mondani. Milyen a kirándulás?
Bár én meg azthiszem nem válalnám. Tegnap míg a dokihoz elértem 3x kellett megálnom, nem tudom egy ilyen kiránduláson megvárnának-e?

Viki: én nem vagyok gyakorló anyuci de:
én hálózsákban fogom altatni, szerintem az kényelmesebb éjszakára, télen meg ideális a melegzsák, mert a takarót bizti le fogja rugni.

Pelusból én megvettem egy csomag Schleckeres újszülött méretet 2-4kg (unokatesóméknak ez is meg a DM-es Babylove is nagyon bevált és olcsóbb mint a Pempers meg a Libero)

Klímát pedig nem használnék az ő szobájában, nálunka kórházban van klíma de a csecsemő és koraosztályon nincs, ennek bizti van oka.

Tejgyűjtéshez nem értek de ahogy Potyka írta a folyadék fagyasztáskor tágul.
Vendég

AKata: nagyon csini voltal! En meg mindig nem tudom mit vegyek fel, bar az ajandek sincs teljesen meg.Mivel nem igen kozeli baratokrol van szo- foleg nekem nem, hisz ferjem baratja csaj- igy csak jelkepes lesz.Meg amugy is kulfoldon laknak, igy egy tanyerkeszlettel mondjuk semmit nem tudnanak kezdeni- nem ugy mint en egy labaskeszlettel:)- penzugyileg meg nem allunk ugy, hogy boritekot adjunk, pedig gondolom annak orulnenek igazan, hisz ok is babat varnak.
Igaz nem vagyok az a tipus aki ebbol lelkiismereti gondot csinal. Ha nem ertekeli a nem anyagiakban merheto ajandekot, akkor igy jart:) szamomra sokszor tobbet jelent egy szep idezet, mint par ezer ft- igaz meg nem volt lagzim, de biztos roszul lennek, ha lepedot kapnek inkabb adjanak egy tabla csokit:)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Örülök, hogy írtál, és hogy jobb a kedved kicsit! Mennek a drukkok!

Kike! Ügyi vagy kalács téren! Énisénisénis!

Viki! Ezeken még nem gondolkodtam. Klímát nem biztos hogy használnám a baba mellett. Bár nekünk csak ventillátorunk van, azt fogom használni, mert én nagyon nem bírom a meleget, és nem is úgy működik, mint a klíma. Hallottam többektől, hogy megfázott tőle a picurka.
És Neked is megy a drukk a 4D-re! Majd várjuk a képeket!

Tegnap a dokim mindent rendben talált. Méhszáj zárva, mondta, hogy szépen növögetünk. És megrúgdalta az ulrahangfejet! :lol:
Doki mondta erre, hogy helyes gyerek! :lol:
Viki, azt hiszem a tiéd csinálja ezt rendszerint! :D

Párocska ma itthon maradt velem! Az előbb leugrott cigiért, gyanus volt hogy sokáig elvan, hát hozott nekem fokhagymás lángost! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

teljesen kész vagyok, miért engem hívnak fel a szüleim, ha baj van és tudják hogy rosszul reagálok a dolgokra???? Pláne terhesen? A kedvenc nagybátyám, aki 53-éves agyvérzést kapott -valószínű- mert nem mozdul. Tökre kész vagyok és mág a pocim is elkezdett fájni. Szerencsétlen. Mintha a történelem ismételné magát.... A papám is ezt kapott igaz 45 éves volt, de ő meghalt most várom a fejleményeket
magdolnam

kriszta: hu, mit nem bir a gyomrod igy kora reggel:) de nagyon edi a parod!
Irigylek mindenkit aki parjaval van ma! en majd pentek este lathatom ot ugy igazan. Holnap egyaltalan nem, munka utan megy egy rendezvenyre haveri alapon fotozni:(

Neha elgondolom, hogy ha mar most ennyire semmi idonk egymasra, egyutt, mi lesz kesobb! De hat ez van, valakinek dolgoznia is kell, enmeg nem birok este soka fennmaradni, meg addigra mar nem is vagyok tul jo tarsasag. Reggel epp csak elbucsuzunk egymastol, es ez igy megy...de talan igy hogy nagy munka mar nincs a lakasban meg marad par kozos hetvegenk.
Most eskuvo, meg gondolom vegre el kell mennunk a "draga" szuleihez, mert az anyja mar nagyon hianyolja- nem erti hogy meg en sem latom a fiat, nem hogy meg hozza is elmenjen, baaaaaaaaaa- szoval ez a hetvege nem rolunk fog szolni, na de majd utana....talan...
Vendég

jajj, lassan ossze kene kapni magam! Vegre el kell mennem a tb csekkert, mert aztan jon az irgum burgum hogy nem fizetek tbt...
Fujj! Ez eg ynem szeretem nap! Utana meg vedono! Ha meg nem lenne ennyire messze azt mondom ok, de messze van, es csak gyalog tudok eljutni:(
Vendég

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!

Viki! Én is a hálózsákra szavazok, bár van állítólag olyan kicsi aki nem szereti. És Huggies newborn vettem ( 2-4 kg), illetve ajándékba korábban egy adag Liberot ( 3-6 kg). Ez egy darabig tuti elég lesz.

Ronix! Egy héttel ezelőtt méh tuti bevállaltam volna, de pár napja én is jó sokat keményedek, így most nem mennék...Párocska a rövid sétákon is állandóan rám vár.

Titi
! Jobbulást, már hiányoltalak!

Maverick! Köszi a bejelölést!
Nekem egy barátnőm szűlt a 35. hétre ikreket természetes úton, de ez irtó ritka... Néztek is rá utána mint az UFO-ra ott a klinikán. Viszont ő előzőleg szűlt már és mindkét baba jól feküdt. Én és az ikertesóm, plusz még két tesónk ( ők is ikrek) császárral születteünk 28 és 23 évvel ezelőtt...
Szóval az sokkal gyakoribb! Minden rendben lesz, ne félj!
Milyen nemű gyerekek lakak a hasadba?

Kata!
Nem találllak a wiw-en!

Az én anyósom elég jó fej, bár vannak érdekes elgondolásai....:)

Nekem annyira fájt a csipőm éjszaka, mint még soha, szerencsére helyzetváltoztatásra lassan szűnt...A szeméremcsontfájdalom sejtem csak most jön...

Nekünk ma is remélhetőleg olyan jó kis napunk lesz, mint tegnap, párom is itthon szabin :D és még alszik :D
Holnap meg 3 napra Sopronba megyünk. Utolsó kiruccanás kettesben, illetve hármasban!
:D :D :D

Kép
andkata

Ja és anyjuk! mi lenne, ha vennétel valami könyvutalványt vagy ajándékutalványt, mondjuk 10ezerért ( ha belefér) és írnál mellé szép idézetet?

Kép
andkata

MUFFIN!+++++++

Kép
andkata

Ja, és mielőtt hazaért, betoltam egy bazi darab görögdinnyét. most meg lement az egyik lángos, azt hiszem megvolt a reggeli. :oops: :lol:

Levi Baba a fokhagymára nagyon beindult! :D
Olyanokat csinál, hogy Apa is csak ámul itt meg nevet nagyokat!
Így hat rá a fokhagyma? Vámpír lesz! :shock: :lol:

Ronix! A kirándulást Neked kell érezni! Meg függ attól, hogy hova mennétek?
Én még viszonylag fittnek érzem magam, de kell a lehetőség, hogy adott esetben le tudja ülni, meg WC legyen mindenhol.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

a kata: jo otlet! ha sikerul elkapnom ferjuram par szora, megkerdezem, o mit gondolt!

mi is volt az allamkincstar cim? Mert a honlapon csak a kozponti cimet lelem, de nem talalom, hogyhol van ugyfelfogadas. Es gondoltam amig nem akkora gond a metrozas oda is elmegyek majd. BAr a heten nem hiszem, mert holnap az elmunel toltom a napom:( e havonta bejelentem erre ok havonta kuldenek becsult szamlat. Tokom tele van mar veluk! MEg az osszes szolgaltatoval. Gaz nem jottek leolvasni, viz, valamit elb...tak 2 honapja meg ezer ftot sem fizetunk, ami szep meg jo de egyszer majd jon egy huszonezres szamla en meg rosszul leszek, az egyetlen ami jon, hogy rihadna meg a 20ezre futesszamla, pedig mar nem futenek, meg elotte is az utcat futottuk, UTALOM! fujjjjj
Vendég

tenyleg a kirandulassal kapcsoaltban aKriszta kimondta a varazsszot: wc! MArpedig a Margitszigetne egy van, ocsmany, a buszon meg nincs is...tenyleg ez nem ugrott be azonnal, pedig en a boltig nem jutok el ugy hogy ne wc-vel kezdjem:)
Vendég

Én is a wc miatt is mondtam le róla-bár annyit nem rohangálok,mint az első kettővel-szerencsére,de hát azért ha nincs wc az gond.Meg mint írtam nekünk 5 óás út vonattal-na ott is tudjátok milyen a wc :?

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt lányok!

viki! légkondit a baba szobájába TILOS rakni! és ventillátort is csak ugy, hogy nem közvetlenül rá fujja a levegőt, hanem ellentétes irányban beállítva és ugy kavarja a levegőjét. max igy!
nem tudom mi is hogy oldjuk meg, panel lakás és 40 fok nyáron! nekünk van klíma de nem a gyerek szobában. hőingadozás. nah nyáron a klíma se sokat segít a 40 fokon. de azért odafigyelek hogy ha a másik szobában vagyok a kicsivel akkor ne menjen a klíma.
altatni van 2 db nagyon vékony hálózsákom. szerintem ha olyan idő lesz nálatok mint nálunk akkor vagy egy vékony tipi meg hálózsák vagy body meg hálózsák. ez az éjszakák melegségétől függ és attól hogy mit veszek majd észre a gyereken. de viki tuti hogy hálózsákot használj és ne takarót! a picik szeretik ha eleinte "zárt" helyen vannak. olyan mint a pocidban. a takarót le fogja rugni és nem lesz neki jó.
tejfagyasztás. ne töltsd tele az aventosat, sőt szerintem félig ha töltsed. egyszerre ugyse fogy el annyi. és szerintem nem is nagyon fogod használni őket. azért gondolj bele, 3-4 óránként etetsz. kiszivja ha jó étvágya van. és örülsz ha ujra termelődik majd a tejcsi, nem még hogy két evés között le is fejd hogy tartalékolj.
persze ha orrodon szádon az fog jönni akkor fejhetsz, de szerintem először ki kell tapasztalni hogy mennyi tejed lesz és hogy eszik majd a baba.
pelus... liberot vettem a korházba newbornt (2-4 kg). ezt viszem a kórházba. hogy otthon milyet fogok használni... fogalmam sincs. majd kisérletezek. de ha a libi beválik lehet maradok annál. ha nem akkor veszek másikat...

ronix!
nem tudok neked okosat mondani. ha levetítem az én állapotomra én bevállalnám. dehát tudod hogy nekem nagyon kevés macerám van a terhességemmel. jó nekem is le kell ülni néha 4-5 percre. de gondolom a gyerekekkel ugyse lesz robogás. ha meg körülötted rohangálnak csak nem kell mindig utánuk mászni.

kike!
ne aggódj, megoldják a kirándulást. nem lesz semmi baj. ügyesek lesznek és profin leszervezik majd a gyerkőcök apa programját :D

kata!
nagyon csinos voltál az eskin. az a csokor... milyen szép tavaszi. persze te meg nagyon szépen kivirultál. nagyon jól áll a poci. :D

anyjuk!
miért nem állítotok össze valami csomagot? mármint teszem azt tesztek bele pelust (a 28db-os libero newborn 1000 ft a dm-ben). meg tesztek bele valami hőmérőt, meg valami babaolajat majd a későbbi fürdetéshez meg ilyeneket? pár ezer forintból már szépen lehet. meg tehettek bele valami tutyit (kismamusz). kínaiban olyan 2-300 ft körül már lehet kapni.
tudod ez olyan viszek is ajándékot meg nem is. meg valami tejfakasztó teát meg ilyen apróságokat. legalább a méretet is növelik de mégsem a csillagos ég az áruk.

kriszta!
nagyon ügyes csöppeneted van. le is kell azt rugni! az enyém is szokta a védőnőnél :D
a párocskád meg nagyon figyelmes. fini lángos... nyammmiiii!!!

jaj lányok! most vannak a tv-ben a 4-es ikrek! tüncik

Kép

Kép
timi1982

Magdolnám:sajnálom a Nagybátyádat :? Tényleg nem téged kellett vona felhívniuk!

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:Köszi,megpróbálom nem halálra idegesíteni magam.

Kép
Kép
Kép
kike

VKata!
Ez a Schleckeres újszülött méretű pelus hol kapható?

Anyjuk!
Adjatok vmi babához köthető dolgot! pl. utalványt egy bababoltba, vagy 4D-re fizessétek be őket.

Kriszti!
Gratu a dokilátogatáshoz!
Igen, az én fiam küzd állandóan az uhu fejjel! Csak 1 maradhat!!!!! :)

Lángos az nagyon nyami! Múlt pénteken csináltam én is. Mi most bundáskenyeret toltunk. Nyami a köbön!

Magdi!
Sajnálom a nagybátyódat. Sajnos az ilyen hírek sosem jönnek jól.

AKata!
Ennyi iker egy családban? Azt a robbantott eget!!

Érezzétek jól magatokat Sopronban ;)
20150601134430

Megyek,csinálok nekik zsemlét holnapra.

Kép
Kép
Kép
kike

Timi!
Nincs még klímánk, csak butolok rajta, hogy legyen-e.
20150601134430

timi: igazabol tudatosan nem akarok babas dolgokat adni- illetve semmikepp nem csak azt- hisz ok, hogyaz aktualis elethelyzetuk az hogy babat varnak, de megiscsak az eskuvojuk.Talan ilyen vittem is meg nem is alapon obb minden lesz benne. en is csomagocskara gondoltam ilyen " orok hazassag titkai" vagy ilyesmi jellegu mottoval: edes pillanatok- csoki, melegseg- gyertya...na valami ilyesmi. Csakeleg hamar elakdt a fantaziam:)
Vendég

viki!

ha ti birjátok klíma nélkül a baba miatt ne szereltessetek be! főleg ne oda ahol ő van

Kép

Kép
timi1982

A babó velünk lesz a hálóban.
A meleget bírjuk (bár néha nehézkesen), de pl. egész délután a szobákat süti a nap, hiába van reluxánk csak felmelegszik vmennyire.
20150601134430

Sziasztok!

Andkata nagyon csini voltál!
Viki, drukk a 4D-re!!!! Én hálózsákban fogom altatni Lucát és babylove newborn pelenkával indítok. Remélem beválik...
Ronix, neked kell érezni, hogy bírnád-e a kirándulást...Ha sokat keményedsz vagy hamar elfáradsz, szerintem ne menj.
Maverick, visszajelöltelek.
Kriszti, szuper hogy minden rendben volt a dokinál!

Kép
sziszka82

Ronix!
Én bevállalnám a kirándulást, persze tényleg attól függ, hogy hova mentek. Én is voltam 22 gyerekkel a vadasparkban kb. két hete, semmi bajom nem volt. Időnként leültem egy kicsit, de még jól is esett sétálni.

Később írok még a többieknek is, de most rohanok a védőnőhöz.

Kép
Kép
patr

Sziasztok csajok!

Án ma szerintem nem sokat leszek,már megy a mosógép,össze is kéne pakolnom és főzni is!
Elakarok ugrani az Ausanba is pár dologért+postára is mennem kell!
Majd meglátom mire jutok!

Viki! drukk a 4d-re,hogy végre láthassuk mi is a pofiját!

Én hálózyákban vagy csak bodyban fogom altatni,napközben maradhat a rugi is majd kialakul.

Egy csomag Pampers newborn-t vettem,többit majd meglátjuk ha már tudjuk mekkora!

Fagyasztás:passz!

Klíma: nekünk nincs és nem is lesz,szerencsére elég hüvi van a lakásban nyáron is,de nemtudom mit csinálnék ha nagyon meleg lenne!
Hazahozatalt úgy beszéltük meg,hogy míg Apa beér addig klímázik,de hazafele már nem kapcsolja be,az pont elég lesz!
Sőt kitudja milyen idő lesz!

Ronix! Tényleg neked kell tudni,érezni,én tutira nem vállalnám be a saját helyzetemben! Egyik fő ok a wc,a másik a meleg! Én nagyon nem bírom!!

Magdolna! Drukkolok,hogy ne legyen komoly a baj!
Próbálj azért addig is pihenni!

Muffin! Örülök,hogy jelentkeztél és egy kicsit jobban vagy!
Várunk az eredményekkel!
És rengeteg "hangyát"küldök nektek!

Én viszonylag jól aludtam,de a csípőm meg a hasam eléggé fájt!
Holnap megint koránkelés-vérvétel!

Megyek teregetni,majd még jövök!

Kép

Kép
ibm

jeeeeeee: 31+1 de szupi!!!!!!!!!
Vendég

Viki: a Schleckerben (olyan üzlet mint a DM meg a Rossman, azt hiszem az Azurból lett) saját márkájuk.
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Először is, a legeslegeslegfontosabb:

Muffin!!!Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!
Már tegnap este elolvastam a hozzászólásodat, és ma első utam ide vezetett.
Teljes szívemből kívánom, hogy a lehető legjobban alakuljon a mai nap!
Drukkolok a kis Eliotnak!

Várom, hogy mit mondanak.
Vendég

Ibm! Vérvételre kitartást!

Hú Ti már pelust is vettetek? :shock:
Nagyon le vagyok maradva! :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

no mentem!

Jo beszelgetest a "szerencseseknek" akiknek nem kell ebben a nagy melegben utnak indulniuk!

Delutan ha tuleltem ezt a sok herce hurcat majd leszek:)

Szep napot!
Vendég

Többiek!

Ma itthon van apa, nemsokat leszek... :oops:

holnap lesz a házassági évfordulónk, de sajna csak mára tudott szabadnapot kivenni.
Úgyhogy ez a nap a miénk. :lol:
Bocsássátok meg, hogy ma majd csak talán délután nézek be...
Muffinék miatt biztosan jövök!

Anyjuk!
Gratulálok!!!
Sietek utánad! :wink:

Kata!
Nagyon csini vagy! :)
Vendég

Anyjuk grat a 31. héthez

Werának meg a 36. hoz!!!
Vendég

Marcsi: boldog évfordulót!
Természetesen megbocsátunk!
Vendég

Marcsi! Grat az évfordulóhoz! Érezzétek jól magatokat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

most hívtam a klinikát. Válasz: holnap próbáljam újra. És ne őrüljön meg az ember? Ezt a várakozást nem kívánom senkinek. Bár igazából tényleg nem tudom hogy mi a jó ha mit mondanak. Mert ha azt mondják hogy ki tudják mutatni hogy mi miatt van, akkor már nincs remény. De ha azt mondják, hogy nem tudják kimutatni akkor valószínű egy olyan rendellenességről van szó, amit örökítettünk. Tehát az egyes verzió szerint tuti esélytelen, a kettes szerint lehet hogy van esély és azért nem találtak semmit, de lehet hogy azért mert annak a betegségnek a felelős génjét még nem ismerik és akkor viszont a következő terhességnél is ezerrel aggódhatunk hogy ne ismétlődjön meg, mert 1/4-hez elég magas arány... Szerintetek ilyenkor miért szorítson az ember? Na nem fárasztalak titeket. Délután megpróbálom azért mégegyszer, de amúgy meg várom a holnapot...
Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Muffin! Ezt én is utálom, hogy az ember vár egy csomót, aztán mégsem lesz okosabb. Kitartás! Szorítok! Küldök én is hangyát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj, MUFFIN! Ilyenkor nagyon durva várni....
SOK erőt küldök Neked!

Kép
andkata

Muffin! Szerintem inkább várjon az ember, meddig addig is reménykedhetsz hogy hátha jó hírt kapsz. Amugy meg drukkolok neked.

Kép
linda24

Magdi! Ez nagyon durva! Reménykedjünk, hátha nem akkora a baj!

Viki! Jó durva, mi? Röhögött a nőgyógyászpom is, mert a szívének magtalálása után az volt az első kérdésem, hogy ugye egyedül van? :D :D :D
Nehéz azért kicsit az ikrekkel, mondjuk annak lenni, meg jó!

Párocska végre felébredt! Reggeliztünk, mindjárt befejezem az adóbevallást!!!! és ma csinálja a rakottkrumplit! :D :D :D

Kép
andkata

mármint, hogy ő csinálja

Kép
andkata

Sziasztok!

Köszi a gratulákat :)

Hű, Muffin, szörnyű lehet ez a bizonytalanság, de nagyon drukkolok a hangyáknak! Anyuéknál csak úgy nyüzsögnek a bolyukban, remélem, ez jó jel! +++++++++++++++++++++

Dodó, persze, én is azt gondolom, hogy minden eshetőségre fel kell készülni, de azért nem törvényszerű, hogy velünk is megismétlődik az, ami az anyukánkkal vagy a tesóinkkal.

Kike, a többórás vonatozást és barangolást semmiképp nem vállalnám be. Hétvégén voltunk a Normafánál, kb. egy órát mászkáltunk az erdőben, és rendesen kinyúltam utána. Jó, mondjuk volt egy kis hegymászás is...
A kalácsodat sima sütőben is meg lehet sütni?

Timi, Andkata, csinosak vagytok!
Timi, a te párod is gyermeklelkű? :)
Andkata, édes az a kép, amin egy nagy szelet torta mellett vigyorogsz :)

Wera, köszi az aggódást :)
Mennyit fizettetek az Istenhegyin az uh-ért? Mi holnap megyünk, csak hogy tudjam, mennyi kp legyen nálam... azt hallottam, hogy a közelben van egy jó cukrászda, de ha még sincs, feljebb, a Normafa felé szombaton láttam egy nagy teraszos Szamos-t :wink:

Anyjuk, nagyon jót találtál ki nászajándéknak, remélem, még sok apróság eszedbe fog jutni az édes pillanatok és a melegség mellé! Esetleg a "vésztartalék" lehetne nekik egy lábos, hm? :wink:

Én sem használnék klímát babával, inkább a légmozgást dobnám fel egy kicsit szellőztetéssel vagy ventilátorral.

Fagyasztás: nekünk a tejgyűjtő zacsi (avent vagy medela) jött be a legjobban. Cumisüvegben gyűjtöttem, este bezacskóztam, úgy ment a fagyasztóba. Eleinte csak keveset fagyasztottam bele, aztán, ahogy nőtt a fogyasztás, egyre többet. Sajnos Ottó olyan volt, hogy ha egy-egy etetést fagyasztottból kellett megoldani, alig nyammogott belőle, inkább kivárta, míg hazaér az esztétikusabb csomagolás. :wink: Így a legtöbb tejet ki kellett dobnom. És bevallom, amikor kiolvasztottam őket, egyáltalán nem voltak gusztusosak, nem is szívesen adtam volna oda. De azért, remélem, most is tudok majd fagyasztani. Fő a biztonság.

Egy kérdés: nem tudjátok, az autós babahordozók követelményeinek hol lehet utánanézni?
Mintha hallottam volna róla, hogy már ezeknek is meg kell felelniük bizonyos szabványoknak. Eddig úgy terveztem, hogy Ottó régi hordozóját a tesóméknak adjuk majd, mivel az ő autóikban elfér, de elég fapados, és nem akarok velük kitolni. Meg akkor már az újat is úgy választanánk, hogy megfeleljen.

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?